inte Utan mig,

2007-08-30 / 10:20:56
Jaha, då sitter man på Hjalmar och går i Sp1.. Hur känns de? ja du, inga kommentarer!

Efter skolan bär det av till östersund för att träffa Stjärnorna mina !
 Martina, Emelie, Emma. Jag saknar er Hela tiden !<3 Det ska vara vi!
Kommer inte klara det här, det ska inte vara utan mig ju!
Jag älskar er flickor! <3

Också blir de övernattning hos bror! Världens bästa storebror! <3


- Gul är din färg -

En prinsessa i ett slott,

2007-08-11 / 01:06:11
Snart är sommarlovet slut, jag ska börja på Hjalmar och flytta hem.. Det känns tugnt, har ångest över mitt val.. 3 år kvar, tar studenten 1 år efter alla er andra.. vill jag verkligen de? Jag är så grymt tankspridd, glömmer bort saker för jag inte kan koncentrera mig på mitt eget liv.. Mitt liv som alltid varit så himla enkelt, det har alltid gått som en dans på rosor.. Varför ska livet bli mer komplicerat ju äldre man blir? Varför måste man ta en massa beslut? Göra en massa avgörande val redan när man är 17 år? Man är inte vuxen då, man vet inte vad man vill ägna sig åt resten av livet.. Skolan ska inte vara jobbig att gå till? man ska vilja gå dit, man ska känna motivation, känna sig villig att lära sig något.. Man ska inte gå dit med en sten i magen, och tänka: Nej hoppas hon är sjuk idag, hoppas vi får vikarie.. Man ska inte tänka så.. Man ska inte skippa en lektion pga en lärare eller för att de är så oseriösa lektioner.. Man ska inte tvinga sig till skolan, eller gå dit enbart för att man har en massa underbara vänner där som man vill träffa.. Det är inte anledningen till varför man går i skolan, för o få träffa sina vänner, eller?
Man ska inte behöva ligga på kvällarna och gräma sig över o gå tillbaka på skolan dagen efter..  Varför måste hantverk vara världens dåligaste linje? Varför byter jag till samhälle, börjar om ettan och tar studenten ett år senare än alla andra? vad har jag gjort för något pissigt val? Vad gör jag ? Jag gör ett val för livet, kanske ett bra, kanske ett dåligt? vad vet jag! Flyttar ifrån de som nu blivit mitt hem.. Där jag trivs som fisken i vattnet.. Jag vill bo där, jag vill gå skolan där, jag vill ha mitt liv där! Jag lovade mig själv att aldrig mer flytta hem till Strömsund igen! jag vill inte! Men jag vill heller inte gå Hantverk! Åh varför måste allt vara så svårt?
Jag har aldrig förr varit så tankspridd, aldrig haft sån panikångest över saker och ting som jag har nu!
varför kan de inte vara så enkelt som när man var liten.. Då kärlek var en puss på kinden och man blev tillsammans genom en lapp med ett ja eller nej på! Man behöver inte bekymra sig så mycket, utan man fick ju liksom svar på en gång.. Man behövde inte ligga flera timmar innan man kunde somna pga att man behövde tänka över sitt liv.. då la man sig i sängen när mamma sa till en, sen låg man där i några minuter och kollade i taket på sina sjävlysande stjärnor, innan man somna.. När man var liten så var ens önskan att få bli prinsessa och bo i ett slott..Spola tillbaka tiden snälla, låt mig bli liten igen.. vill inte gå runt och önska hela tiden, Vill inte gå och hoppas.. Jag vill ha ett lyckligt liv , ett liv som när jag var liten..
Varför måste allt vara så komplicerat?

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag tror på Ödet.. De som skall ske, de sker! Om det är något som är menat att hända, så blir det så.. Men varför måste de vara så jobbigt? Varför kan de då inte bara hända när man som mest önskar? Om man tror tillräckligt mycket blir det så då? Om jag blundar och sedan tänker tillräckligt mycke, står du där framför mig då när jag öpnnar ögonen igen? Kommer min önskan någonsin slå in? Kommer min dröm någonsin bli förverkligad? Min önskan är du, Min dröm är att du och jag blir ViDet var du och jag mot världen.
Så var det då, så är det nu, du och jag mot världen.
Alltid jag och du.


                       Martina Jönsson Min Stjärna<3

min önskan är du,

2007-08-09 / 23:26:41
jag är tankspridd, vet varken ut eller in.. glad men ändå inte.. har en konstig känsla inom mig.. Allt i mitt liv ska helt plötsligt ändras, igen. Jag ska flytta hem, lämna halva mitt liv här i östersund..för att flytta hem till min andra del av livet, bo med mamma och pappa igen.. Sedan om mindre än en vecka flyttar jossa och elin.. bob ska bo här i östersund.. Sedan lämnar jag mina änglar martina, emelie,emma och Malin :( vet inte hur jag ska klara att inte få träffa er varje dag! kommer bli sjukt jobbigt, saknar er redan.. Varför måste hantverk vara en skitlinje? varför måste lärarna va cp i huvve ? varför kan inte allt bara få vara bra, så jag kan stanna här i östersund hos er mina prinsessor! Jag känner mig hemma här, jag har de underbaraste vännerna man kan tänka sig.. Och jag måste lämna allt, bara pga en skitlinje och lärare som inte kan bete sig ? Jag ska komma in så ofta jag kan ! Måste ju hålla mig uppdaterad! Men det är ju inte bara dåligt med att flytta hem. absolut inte.. hemma i strömsund har jag Mathilda,Amanda,Maggie,Anna, Sofie,Emilinda och massa andra underbara vänner! kommer få träffa dom nästintill varje dag, så på ett vis känns de också skoj att flytta hem.. Men ändå inte:/
Har fortfarande beslutsångest, för jag vet att om jag verkligen vill så går de, jag kan ju ändra mig igen, om jag verkligen vill, vad jag tror iaf..

Natten var orolig, tankarna for runt som en karusell i huvudet. Jag drömde från och till. Drömmar jag vill förverkliga. Men det med hjälp av dig.. Känslan i kroppen, den går inte förklara. I just wanna know you.


god natt! <3