hemsk dag

2011-08-30 / 15:09:14
Otroligt skönt!
Bara en timma kvar tills jag sitter på bussen hem till stan igen..
När jag är hemma ska jag lägga mig under filten och göra ingenting. USch och fy vilken dag det här har varit!
Vill att den här veckan ska vara slut nu. Blä!

på återskrivande

PUSS

victor ♥

onsdag fast tisdag

2011-08-30 / 13:01:48
Jag har onsdag i huvvet idag och det känns ju sådär. Vilket vetyder att det är en dag mer än jag tänker mig till helg. Men det är bara tre dagar kvar tills helg. Tre dagar som jag ska spendera i Strömsund. Vi får se hur det går.

Har ett samtal jag ska ringa nu, sedan fortsätta med mitt pluggande. Ska banne mig klara den här jäkla certifieringen. Så pantad kan jag väl inte vara så jag inte kan klara den? Nä fy tusan. Ska allt se till och klara den!

Lite kort uppdatering
Återkommer senare

PUSS

victor ♥

workwork

2011-08-29 / 11:11:55

Då är det måndag och jag är tillbaka på jobbet igen..
Sjukt lugn dag och jag har inte jättemycket att göra om jag säger så.
Jag sitter här och beklagar mig, för mig själv, hur dåligt det är att vara tjej. I alla fall en vecka i månaden. Hemska hemska vecka!
Kan knappt ta mig fram utan att gå lutandes och se ut som Quasimodo.. Men vet att jag inte kan stanna hemma och lämna Anita själv här på jobbet heller. Så jag får helt enkelt sitta här sött och snällt och knapra Ipren.




Gruvar mig även sjukt mycke över att kliva upp 05.00 på onsdag för att åka hem och jobba i Strömsund ons-fre.
Även vetskapen att jag ska bo i Strömsund hela september gör att jag får lite ångest. Känns väldigt mycke jobbigt faktiskt. Det är inte själva grejen att jobba i Ström eller bo hos mamma och pappa. Utan mer att inte få träffa Victor på veckorna. Ni kanske tycker de låter fjantigt. Men dom som känner mig väl vet att jag inte tycker om att vara ensam och även att jag har separationsångest. Och hemma i Strömsund har jag inte så mång fler än mamma, pappa och mormor att umgås med. Så det känns lite jobbigt faktiskt. Det har även blivit en vana att inte behöva sova själv på nätterna. Vilket jag kommer behöva gör fyra nätter i veckan nu framöver. Men får försöka stå ut. Det är ju "bara" under en månad. E så sjukt less på de här nu! Ge mig ett jobb i stan snälla!!

Nä nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten..

På återskrivande

PUSS

victor ♥

 

snart helg

2011-08-26 / 14:17:53

Måste säga att idag har jag stortrivts på jobbet. Har haft en hel massa att göra och det har bara varit in en massa trevliga kunder. Inte har jag varit det minsta lilla trött heller också fick jag äta kyckling/feta sallad till lunch. Än så länge en toppen dag!
Och den lär inte bli sämre. Längtar som tusan tills ikväll. En träningsledig fredag för Victor för en gångs skull. Vilket betyder myskväll på hög nivå!
Lurar lite på vad vi ska äta till middag. Är inte sugen på något speciellt.. Men de löser sig nog :)

Vet dock en sak som är säker.. Jag tänker tigga till mig en riktig massage ikväll. Då min rygg och nacke är jättestel och ond. Tror mina löparskor inte är någe bra för mina fötter, ben, knän och rygg. så måste kolla upp de där och förmodligen köpa nya skor. Klagar dock inte på o få massage, men vill slippa ha ont i benen när jag går också!

Mindre än två timmar tills jag får helg nu. Skönt !
Otroligt jobbig jobbvecka må jag säga ;)

Ha en trevlig fredag

PUSS

victor ♥


I helgen har vi denna fina tös på besök i staden..

fredagmorgon

2011-08-26 / 07:22:48
Är förvånansvärt pigg för att ha klivit upp 06.15 en fredag. Hamna dock i lite av en koma när jag åt frukost.
Sitter nu och slösar tid tills jag ska gå till bussen. Längtar tills jag sitter på bussen och får sova en stund. Längtar dock ännu mer tills jag jobbat i sju timmar och sover på bussen tillbaka igen. Ikväll blir det myskväll med min fina och det ser jag fram emot mer än mycket..

Känner redan nu hur jobbig min septembermånad kommer bli. Det kommer bli som förr i tiden då vi bara sågs på helgerna. Om vi saknade varann då, vad kommer vi då göra nu? Eller åtminstonde jag. Kan inte tala för Victor men hoppas och tror att han kommer sakna mig med..
Usch, ge mig ett jobb i stan någon. Snälla! E så sjukt less på att pendla och åka runt i hela jämtland..

Nä nu ska jag göra mig i ordning.

Ha en bra dag läsare

PUSS

victor ♥

sista lediga dagen är snart slut

2011-08-25 / 17:53:42
Det fick bli en promenad i alla fall och vädret var på min sida. Lycka!
På vägen hem tog jag även en sväng förbi solariet. Slog två flugor i en smäll helt enkelt..

Blev lyckligt överraskad förut då Victor kikade förbi en sväng här hemma innan han åkte vidare på träningen. Att 30 min med honom kan göra så mycke, de är helt otroligt!

Just nu sitter jag och funderar på om jag har någon matlåda till lunch imorgon. Börjar ju som sagt jobba imorgon. Fick även reda på idag att jag tydligen ska jobba i Ström hela september istället för i Hammerdal. Vilket känns sådär, då jag kommer måsta bo i Strömsund då istället för här hemma. De är ju åtminstonde jobb. Så de går nog! Får åka hem hit någon gång mitt i veckan sedan på helgerna. Lär bli jobbigt men vi fixar de..

Nyss duschat så måste ta på mig nå vettiga kläder och gå ner på Konsum nu. Inhandla lite sånt som vi behöver!
Efter de ska jag få i mig nå mat sedan vänta på att min fina kommer hem igen..

Ha en trevlig kväll läsare

PUSS

victor ♥

sista lediga dagen

2011-08-25 / 12:12:02
Idag är det torsdag och jag gör ingenting..

Vet inte alls hur min dag kommer bli. Är så fruktansvärt tråkigt väder idag och min käre vän Emilinda ligger hemma med feber. Tycker synd om henne!
Krya på dig fina hjärtat!

Funderar på att ta en promenad men är rädd att de ska börja regna igen när jag är på andra sidan berget. Skulle ju vara roligt. Inte!
Vi får se vad jag hittar på. Skulle vilja sola, men då jag har lite ont i halsen tror jag inte de är någon bra idé.

Från det ena till de andra. Matchen igår blev en riktig rysare. Som ÖIK lyckades vinna med 2-1. En underhållande match må jag säga. Förväntar mig fler såna i vinter!
Fanns bara en liten detalj som förstörde matchen, men försöker ignorera den..

Idag är de som sagt torsdag och imorgon ska jag jobba. Känns gruvsamt att kliva upp tidigt igen. Men de blir en riktigt mjukstart då jag bara behöver jobba en dag innan jag har helg igen!
Imorgonkväll är herrn träningsledig så det vankas mskväll för hela slanten. De ser jag fram emot!
På lördag verkar de bli utgång. Vet inte om jag är pepp eller inte. Känns inte så, men de kanske kommer.. Herrn och hans lagkamrater ska ju också ut, så de blir säkert en trevlig kväll!

Ha en trevlig dag läsare

PUSS

victor ♥


jag älskar dig

snart hockey

2011-08-24 / 16:44:07
Har precis ätit lite. Nu ska jag skynda mig att plokca ihop all tvätt. Vilket jag helt glömt av!

Sedan ska jag kila ner till Martina inna vi åker på hockeymatch. Får massa fint sällskap idag på matchen. Mer än martina så kommer Emilinda och även pappa tog sig tid att komma in för att se hockey med mig :)
Håller tummarna och hoppas att det går bra för killarna ikväll!

Nä nu har jag bråttom..

Trevlig kväll!

PUSS

victor ♥

onsdag

2011-08-24 / 10:31:50
Ännu en sovmorgon, jag måste skärpa mig!
Börjar ju tusan jobba på fredag. Imorgon får de bli en hyfsat tidig morgon. Kanske!

Sitter och äter lite frukost nu, sen ska jag ta en promenad runt berget i de alldeles jättefina vädret.. Laddar Victors mp3 så jag får lite musik i öronen när jag går. De gör de hela ännu bättre.

Sen när jag är hemma igen tänkte jag ta reda på och vika tvätten från igår. Vet inte om det är så mycket mer jag har att göra idag. Förutom att jag ska kolla på hockey ikväll med Emilinda.

Finns inte så mycket att göra i den här stan när alla andra jobbar. Men kanske får bli en extra lång promenad idag. Har luskat ut en ny runda så ska nog prova den idag!

Ha en trevlig dag läsare

PUSS

victor ♥

alla sysslor gjorda

2011-08-23 / 18:36:37
Nu har jag gjort allt jag ska idag. Satte nyss igång sista tvättmaskinen och har precis gjort klart köttfärssåsen till herrn tills han kommer hem från träningen..
Tog tag i disken för dagen nyss också, shit vilket berg. Man ska inte spara disk från dagen innan, tro mig. Gud så tråkigt de är att diska. Men nu är de gjort, duktiga jag!

Rena lakan har vi i sängen nu också. Kommer bli, om möjligt, ännu mysigare att krypa ner i sängen ikväll.

Har lyckats rensat hjärnan från hemska tankar också. Mycke tack vare min käre följeslagare Emilinda! puss

Nu har jag myst ner mig i soffan under filten och inväntar min andra halvt. Då blire gofika och mys i soffan. Är de konstigt att jag längtar?



Ha en mysig kväll kära läsare

PUSS

victor ♥

tid att tänka suger

2011-08-23 / 14:33:56
Vilken underbar dag på Frösön. Fint väder och en härlig promenad runt berget är nu gjord.
Ska stryka sprillans nya hotellsatinlakan till sovrummet och sedan ta tag i tvätt och disk. Kanske kan vara bra sysselsättning. Vad tror man?

Sen att jag inte har något att göra utan har en massa onödig tid att tänka bådar inte gott.
Blir less och arg på mig själv ibland faktiskt. Har lust att stänga av tankeverksamheten ett tag nu. Men verkar inte fungera så.. BLÄ!

Hoppas ni har en trevlig dag läsare

PUSS

victor ♥

lite både och

2011-08-23 / 12:16:36
Tisdag idag. Vilket betyder att jag är ledig ytterligare två dagar sen är det dags för jobb igen.
Känns både och må jag säga. Sjukt jobbigt att behöva kliva upp tidigt på morgonen men skönt att ha något vettigt att göra på dagarna. T ex som idag. Då klev jag upp 10.40 och har fortfarande inte tagit tag och gjort något vettigt. Har lyckats pratat i telefon med amanda, ätit frukost och kollat lite på tv. Men sitter fortfarande i trosor och fleecetröja. Nu måste jag ta tag i mig själv och göra något vettigt.
Tror jag ska börja med en promenad runt berget och när jag är hemma igen ta hand om disken.
Kom även på i skrivandets stund att jag har tvättid idag då de ska jag ta tag i också. I de här finvädret!

Men som sagt, först en härlig promenad runt berget.

Ha en trevlig dag läsare

PUSS

victor ♥

låttips

2011-08-21 / 16:05:00
Har hittat en mysig låt som går på repeat just nu..

Ville bara tipsa er om den.

Klicka på bilden för att lyssna!

Söndag 21 augusti

2011-08-21 / 13:00:39
Tackar mina söta vänner och min fina V för en mysig lördag! Gillart! ♥

Söndagen är här.. Dagarna bara flyger förbi. Snart är det fredag och då ska jag jobba igen. Trött jag lär va när jag vant mig vid att kunna sova till 10-11 varje dag :p Men de ska nog gå bra!

Snart är det dags för helgens andra match. Håller tummarna att de ska gå bättre än igår. Dom spelade upp sig på slutet så jag hoppas dom börjar på topp redan från start idag!
Idag ska jag i alla fall ta med mig min filt på matchen. Fanns inga sittdynor och ingen som helst värme i ishallen igår. Så idag tänker jag inte frysa överhuvudtaget tänkte jag..

Nä nu ska jag ta mig en banan sen börja göra mig i ordning så jag hinner ner och se lite värmning !

PUSS

victor ♥

Lördag 20 augusti

2011-08-20 / 15:08:53
Har nyss skjutsat Victor på ishallen. Säsongens första match är här och jag har faktiskt sett fram emot den!
Ska bli roligt att få se på hockey igen. Till sällskap har jag Emilinda och Daniel. För trevligt :)

Efter matchen blir de middag hos Wallin/Vängman i Lugnvik. Tror jag kommer gilla att hockeysäsongen är igång trots allt. De betyder att jag o Emilinda kommer ha mer tid att träffas och de är väl behövligt.

Nu ska jag ta mig något att äta sedan göra mig i ordning för match.

Trevlig lördagkväll på Er

PUSS

victor ♥

Halmstad i bilder del 3

2011-08-18 / 20:11:00
Jag och min fina prins kollade på Håkan Hellström



Bästa konserten Någonsin, utan tvekan!



Under spelningen fick vi även njuta av denna vacka solnedgång på stranden





En dag bestämde vi oss för att spendera i Danmark
Innan vi begav oss till Victors kusin för födelsedagsfirande







Två gånger under veckan körde vi Go-kart.
En gång ute och en gång inne..



Lyckliga-fina killen min fick stå högst upp på pallen



Familjen tog ett eftermiddagsbad på Tylösand
Jag agerade fotograf



Lyckades fånga den här snygga hunken på en hel massa bilder






En liten sammanfattning av vår vecka i Halmstad
Tog över 100 bilder, men ni fick bara ta del av ett fåtal av dessa.
Men nog var det en underbar vecka alltid!
Jag och min fina, de är så de ska va..♥

PUSS

Halmstad i bilder del 2

2011-08-18 / 18:05:20
En dag spenderade vi i Hovs hallar
jag låter bilderna tala för sig själv hur mysigt de var där







Sedan blev det en heldag i Göteborg på Liseberg














Vi åt goglass på Ben & Jerrys





Vi åkte pariserhjulet, såg ut över Göteborg och dess vacka solnedgång 



Ni får vänta på resten av uppdateringen från veckan.. De blir en del 3 också.

PUSS

victor ♥

Hamlstad i bilder 1

2011-08-17 / 11:26:00

Min underbara mysiga vecka i Halmstad började med strandhäng på Tylösand och en massa härlig sol







Minns inte riktigt vilken kväll men en kväll blev det äventyrsgolf även de ut på Tylösand


Kan ju inte påstå att det enbart var glada miner, men det var skoj!
Några bollar som flög på andra banor, några som hamna i vallgravar m.m.
Men jag slutade åtminstonde på pallplats! Och självklart var det Victor som vann..



Resten av familjen Andersson

Eftersom internet segar sig och jag ska iväg på stan får de bli en del 2 med bilder också.
Men de får bli när jag e tillbaka i stan igen :)

PUSS

victor ♥

dåligt här nu

2011-08-16 / 11:08:57
Otroligt dålig uppdatering här nu för tiden. Men har inte så mycket att skriva om.
Så när jag hittar på något spännande uppdaterar jag er :)

Ska strax på stan sen åker jag hem till Ström. Blir där tills på torsdag någon gång !

Har även lyckats laddat in alla bilder från i sommar på datorn nu så ska försöka göra några bildinlägg som ni kan få njuta av :)

PUSS

victor ♥



Om några timmar kommer denna söta tös och gullehund hit till Jämtland och jag längtar!

soon

2011-08-05 / 13:53:55
Väldigt snart så har jag helg.. Lite drygt två timmar kvar. De känns att hjärnan redan är inställd på helg, den har kopplat ifrån.. Så ge mig helg nu!

Inge bra att jag längtar så mycke, för de gör att jag kollar på klockan Hela tiden. Vilket gör att klockan går Väldigt sakta. Blä!

Ge mig helg!

the last day

2011-08-05 / 10:26:59
Vaknade med en riktig ångest i morse när jag hörde att det spöregna ute. Ville verkligen inte kliva upp. Tjatade på Victor att jag skulle få sjukanmäla mig, men han tyckte de var dumt då de var min sista dag. Och kände de själv också att en dag till orkar jag. Får ju sovmorgon imorgon så !

Blev i sista sekund igår bestämt att jag skulle spela match i Brunflo. O jisses vad roligt de var! Fick avreagera mig lite ;) Vilken känsla att få knyta på sig skorna och ta på mig Min tröja igen. De är som något speciellt. De fick mig att le, på ett sånt speciellt sätt som jag inte gjort på länge.


en gammal bild från DM-match mot ÖDFF

Slutade med vinst för oss med 2-1. Otroligt skönt må jag säga, då jag inte har mycke för Brunflo. Fulare matcher får man leta efter. Dom spelar fult så in i vassen och då vill inte vi vara sämre såklart. Så fult spel var de. Men de gillar ja!

Får se hur de blir i fortsättningen med fotbollen. Kände mig inte direkt på superG igår då jag lyckades bränna ett friläge och hamna efter i en del löpningar. Men sen gjorde jag en del saker som kändes bra också. Så vi får se. Hur som helst så var det roligt och det är så jag vill känna efter en match.

Sitter för tillfället och dricker te och räknar timmarna tills jag får helg. Ska bli skönare än nånsin faktiskt!
Har lyckats sökt två jobb den här veckan också. Två jobb som jag verkligen känner att de skulle passa mig. Så bara hoppas att dom tycker likadant och anställer mig ;)

På återskrivande kära läsare

PUSS

victor ♥

!

2011-08-04 / 15:17:27
HAHA!

man kan bli less för mindre

2011-08-04 / 12:26:26

Förstår ingenting. E bara less på saker och ting. Önskar att något drastiskt kan hända.
Någon kan ge mig ett jobb. Ge mig en välmående kropp varje dag. Kanske en kurs i hur jag ska bete mig?
Vet inte alls vad det är som behövs egentligen. Men uppenbarligen något.

Ska inte klaga mer nu, har en hel massa underbara saker i mitt liv också.
Och jag mår faktiskt bra oftast. Förutom den där jäkla magen, men de kommer ordna sig.
Så jag borde inte klaga, men jag gör de ändå..


förmodligen en av de bästa kvällarna nånsin ♥

en endaste morgon

2011-08-04 / 09:30:33

Bara en morgon kvar nu!
Sedan har jag helg, ledigt och det innebär sovmorgon flera dagar på raken.. Skönt!

I morse var en riktig pain-in-the-ass morgon kan jag lova.. Klockan ringde 06.50 som vanligt. Men jag kände verkligen inte för att kliva upp. Så jag stände ögonen igen och höll på att somna om. Vaknade dock till någon minut senare av en puss i pannan. Vilket fick mig att må underbart och helt plötsligt var det inge större problem att kliva upp. Dock var jag fortfarande sjukt trött och när jag satte mig i bussen till Lit i morse somnade jag på två sekunder..
De leder mig in på en annan sak, det är sjukt pinsamt att sova på bussen egentligen. Vaknade till säkert 3-4 gånger under bussresan av att jag sitter och gapar som en fisk. Man lär ju inte se allt för fager ut kan jag tro. Haha! Men som tur var så åkte de bara två stycken fler än mig. Så dom struntar jag i. Är man trött så är man..

Har börjat känna nu hur det kommer bli under den kommande säsongen. Hela den här veckan har de blivit middag tidigast 20.00. Det gör mig ingenting. Men det känns som man går direkt från matbordet till sängen. Fast jag kan stå ut med de. Hinner ju umgås mer med mina flickor då förmodligen :)



Nu ska jag göra i ordning lite Kaffe och Te till morgonfika.

På återskrivande

PUSS

victor ♥

vet varken ut eller in

2011-08-03 / 13:34:40
Är konstaterat av mig själv nu att min kropp inte längre är som den ska. Vad de beror på vet jag inte, men ska göra allt för att ta reda på de. Och jag kommer inte ge mig!

En sak till som gör att jag inte längre mår eller är som mig själv, är att jag saknar fotbollen. Känns konstigt att få förfrågningar på FB om match, träning osv. Saknar laget, att knyta på mig skorna och att springa runt på plan och göra de jag alltid älskat. Ena sidan av mig säger att det är de bästa jag vet. Medans en annan sida säger att jag inte behöver fotbollen längre. Att det inte är jag och att jag inte mår bra att att spela. Vet att jag har en jävla skada i knät och det gör mig förbannad när jag tänker på de. Vilket jag tänker på inprincip varje dag. Men o andra sidan så kan jag springa, gå och göra nästan allt jag vill utan att tänka på de. De enda jag egentligen inte kan, (eller jo jag kan, men inte riktigt vågar) är att gå in i närkamper under match. Om jag bara kunde få tillbaka lite styrka och sedan ta mig mod att gå in i en närkamp då skulle jag lätt som en plätt kunna spela fotboll igen. Frågan till mig själv är, varför jag inte bara tar tag i de? Varför jag inte tar mig mod och ger det en ärlig chans? Vet ju att jag är så jäkla glad när jag spelat en match och de gått bra. Men vet lika väl att jag är förbannad resten av dagen om jag spelar en match och inte prestera som jag förväntar av mig själv. Det är just de som gör att jag inte spelar fotboll. Just de faktum att jag gör mig själv besviken. Att jag inte prestera som jag vill och vet att jag kan. (Eller åtminstonde har kunnat)
Känns konstigt o veta att mitt lag, mina tjejer, har match imorgon i Brunflo. Typ 2 mil från vart jag bor. Och jag ska inte vara med?
Mina nya fina fotbollsskor, står i garderoben och bara väntar på att få bli använda. Lika väl som dom ibland gömmer sig och absolut inte vill att jag ska se dom.
Min hjärna och jag är tankspridd. Vill inte riktigt inse att det är slut på de här. Vill inte förstå att jag gjort min sist match. Och vill absolut inte inse att den sista matchen jag spelade vart oavgjord. Så ville jag inte avsluta min karriär. Såg framför mig hur jag avslutade den på topp. Att jag gjorde mitt livs bästa match och hjälpte laget att vinna. De var så jag ville avsluta min karriär. Betyder de att den egentligen inte är slut än? Jag vet inte. Måste fundera ett tag till..

Kände att jag bara var tvungen att skriva av mig..

Onsdag 3 augusti 2011

2011-08-03 / 09:00:23
Tiden fortsätter att rusa iväg och jag har bara två mornar kvar att kliva upp i tid.
Känns både bra och dåligt. Otroligt skönt att få sova ut några mornar i sträck men tråkigt att inte ha något jobb och få in en lön!
Hoppashoppashoppas att jag hittar något jobb snart. Börjar bli tokig och får nästan lite panik pga ett jävla jobb! Men de ska nog lösa sig. Ni får jättegärna höra av Er om ni vet något jobb till mig :)

Förutom att jag även idag fick vakna bredvid min fina pojke så var det här en jobbig morgon. Var så enormt trött och hade helst av allt bara vilja legat kvar i sängen. Men som sagt, bara två mornar till att tvinga mig upp.

Vet att jag klagar hemskt mycke på den här bloggen, ber om ursäkt för de. Men måste bara få klaga lite till. Jag har vaknat nu varje morgon sen i helgen med en otroligt torr och retad hals. De gör mig irriterad!

Min mage leker fortfarande idiot och den gör mig bara mer och mer less för varje dag. Men nu ska jag sluta klaga. Jag vet att de kommer gå över!

Ha en bra dag läsare

På återskrivande

PUSS

victor ♥

500!

2011-08-02 / 13:08:07

Mitt femhundrade inlägg tillägnar jag den bästa, underbaraste och mest älskade människan i mitt liv.
Jag tror ni alla vet vem jag pratar om. Min fina Victor ♥

 



Jag kan inte förstå att det är över ett år sen vi träffades första gången. Att jag blev kär vid första ögonkastet. Vem kunde tro att jag skulle gå och bli kär på en dans i Brattbäcken på midsommar?


midsommar i brattbäcken

Att vi inte hördes eller träffades på hela sommaren är för mig en gåta. I smyg gick jag och tänkte på han. För feg för att höra av mig och för rädd att göra bort mig.
Sen kom stråket och yran 2010. Då började de hända grejer. Vi gick hand i hand över stortorget, åt strips på Mc Donalds och det pirrade till ordentligt i magen.
Trots de, dröjde de en månad till innan vi tog tag i saken och träffades.
11 september 2010 var första gången vi träffades på egen hand. Kan ni förstå att det bara är lite mer än en månad tills det gått ett år?

Att jag fortfarande får fjärilar i magen när jag kollar på Victor
Att varje puss gör mig till en liten flicka på julafton
Att jag tänker på han varje vaken sekund och
att jag känner mig älskad hela tiden
det är helt underbart



Jag blir bara mer och mer övertygad för varje dag att det här är rätt. Ett år har gått så otroligt snabbt och allt vi hunnit gjort tillsammans är de bästa nånsin!

Det finns inga som helst tvivel på att Victor gör mig till den lyckligaste människan i världen!

Jag älskar dig Victor ♥

 

2 augusti 2011

2011-08-02 / 10:19:40
Shit vad tiden går fort..
I morse när jag gick ut genom dörren drog de en kall vind förbi och jag insåg att det tusan snart är höst. Känns som sommaren nyss började ju! Vart tog den vägen? Juste, jag har jobbat och suttit inne varje dag som de varit fint ungefär :p
Men är mina sista dagar som jag jobbar nu i veckan, sen är jag "ledig". Och jag hoppas verkligen det blir fint väder i resten av augusti. Kan vädret vara så snäll mot mig tro?

Igår började även Victor och hans lag träna igen. Vilket gjorde mig ännu mer medveten om att hösten och vintern är på väg med stormsteg. På söndag har dom ispremiär också. Men nä, det är fortfarande sommar! De har jag bestämt!

Men något positivt finns de också, faktiskt..

Jag får snart börja använda dunjacka
Jag får kolla hockey med Emilinda igen
Jag får se min fina prins på isen igen
Jag får sätta mig under filten på ishallen

Jag kan inte klaga, trivs rätt bra under vintern faktiskt..



PUSS

victor ♥

tröstshoppa och raggmunkar

2011-08-01 / 15:49:30
Idag har jag faktiskt varit grymt pigg och det är måndag. Vad händer?
Men jag har där emot haft väldigt mycke och göra och min mage har varit idiot hela dagen. Så har bestämt mig för att det ska bli något tröstshoppat idag. Men vet inte vad än. Ska se om jag hittar något på stan :)

Ska sen springa förbi affärn och handla för att kunna göra raggmunkar med fläsk och lingon till middag. Får hoppas jag lyckas med dom bara! :p

På återskrivande

PUSS

victor ♥

slöhög och myssöndag

2011-08-01 / 14:52:47

Har slappat hela helgen nu, förutom dans på borden och lite promenader på stan. Men ingen riktig motion om jag säger så. Så i eftermiddag när jag kommit hem från jobbet ska jag svida om till träningskläder och ta mig en ordentligt sväng om på frösön. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Känns nästan som min kropp längtar efter de. Det var länge sen kan jag lova Er!

Emilinda ringde igår och tala om att de inte blir något Jorm runt till helgen. Trist tyckte jag! Men de har ju i alla fall fått mig att träna, så de vart ju något positivt av de hela i alla fall..

Går dagen var mys! Jag och Victor tog en ordentlig sovmorgon, en gofrukost vid 1 och sedan en sväng in på stan. Kikade runt lite, hejade på Sofia och sen köpte vi glass och satte oss i badhusparken. Eftermiddagen köpte vi med oss kött, bakpotatis m.m och satte oss vid vattnet. Grilla, myste och sola. En riktig toppendag! Såna dagar vill man inte ska ta slut. Men jag är alldeles för säker på att de absolut inte var den sista..♥

 


jag älskar dig!

PUSS

victor ♥

Yran är över

2011-08-01 / 11:34:50

Då var yran över för den här gången..
Kan lova Er att Håkan Hellström var de absolut bästa och jag går fortfarande runt på små rosa moln tack vare han!

Hela helgen har varit brabrabra! Tackar alla som medverkat på ett eller annat sätt :)





Avslutar med en bild på Världens bästa Håkan! ♥
(inte jag som tagit bilden)




TACK HÅKAN! Vi ses snart igen!

PUSS

victor ♥