Tisdag

2012-07-31 / 19:39:13

God kväll! Sitter precis i soffan och har kollat på OS, gymnastik. Shit vad grym dom är, helt sinnes vilka grejer dom kan göra! Väntar nu på att Victor ska komma hem sen ska vi åka till min fina kusin som fyller år idag.. Har nyss bakat lite bröd och gott blev de. Måste bara köpa lite ost så ska prinsen få de till kvällsfika. Förutom de har jag varit och är hundvakt till fina Fia, min fasters hund, idag. Mysigt! Även varit med Sofia en stund och bara umgåtts.. Så nu vet ni de Puss på er

Ta mig bort här ifrån

2012-07-31 / 11:46:06

Vill bara ta med mig min prins, packa väskan och åka igen. Det här vädret är inte särskilt uppmuntrande. Inte alla människor här i stan heller. Vill till värmen och få ha Victor vid min sida dygnet runt igen!

kärleken är evig

2012-07-30 / 14:01:17
Kärleken är evig när vi är tillsammans
Ingenting är större än det här
Drömmen om dig en gång, drömmen om dig är sann
För alltid tillsammans

Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka
Nu och alltid

Jag vill ha en Gramse

2012-07-25 / 11:33:12

Jag är kär, i dubbel bemärkelse. Såklart i min Victor. Men jag har hittat min absoluta drömhund. Det är en blandning mellan chiuvauva, pomeranian och en powder puff och en hane. Han är mörkbrun och jag skulle döpa honom till Gramse. Jag funderar seriöst på att köpa honom. Det är den finaste lilla varelse jag sett. Snälla bli min!

Stråket och yran är igång

2012-07-25 / 10:04:13

God morgon! Onsdag idag, lillördag och stråket är i full gång. Helgen spenderade vi, som jag tidigare nämnt, i stugan. Blev därför Inge stråket för oss. Så igår invigde vi med en middag på sommarland med fint sällskap. Efter de en sväng hos emilinda och Daniel med spel och te. Vid tio tiden gick jag och Victor tillbaka på stråket igen och sällskapade med Amanda och Co. en stund. Blev en rätt sen kväll så idag är jag trött. Önskar jag kunde få gå hem och sova nu men de går icke. Ikväll blir det middag med föräldrarna och en mysig kväll. Imorgon drar vu igång stråket och yran på riktigt. Bara att vakna till helt enkelt! Nu vet ni att jag lever Puss

Snart student

2012-07-17 / 20:02:22

Ja då är man snart student tydligen. 3 september då kör vi, jiha!!

Äckelsol

2012-07-16 / 08:45:19

Såklart! Bara för att jag ska jobba så är det knallblå himmel, sol och varmt ute idag. Promenaden till jobbet var skön men önskar jag hade fått varit ute och njutit hela dagen. Önskar till vädergudarna Att solen går i moln och kommer åter vid halv sex när jag slutar, tack!

Måndag och jobb

2012-07-16 / 07:03:25

God morgon! Idag är det måndag och allvaret börjar igen för mig. Börjar jobba klockan nio, tänkte ta en promenad dit så jag vaknar till ordentligt. Blir jobb till halv sex sen ska jag börja ta tag i träningen igen. Ska få lite rutiner och ordning på mitt liv igen. Har blivit mycket slappande i sex veckor nu. Förutom de så har ju jag och Victor ett litet projekt i vår stuga ute i Lesjön. Lutar åt att vi åker dit på fredag om Victor får byta pass på lördag. Ska dit och fixa massa så det blir mysigt där ute. Beställde tyg igår till gardiner till sovrummet. Ett gulligt vitt med röda hjärtan eller ett rött med vita hjärtan. Får se vilket som passar bäst. Är eld och lågor över stugan och planerar ständigt i hjärnan hur jag ska göra där och vad som behövs där. Den kommer bli så fin! Nä nu ska jag äta min gröttallrik och banan innan jag måste fixa mig. Ha en bra dag!

Där mitt hjärta hör hemma

2012-07-13 / 23:36:20

Jag älskar dig!

På tåget till dig

2012-07-13 / 17:53:07

God eftermiddag Sitter på tåget som precis lämnat Gävle. Min tripp är slut för den här gången. Återstår att se när det blir nästa gång då min fina kusin flyttar till Spanien om två veckor. Wääh! Måste nog försöka ta mig dit istället. Kanske lite häftigare än Tierp. Men det har varit lugna och mysiga dagar här nere. Har dock saknat och längtat efter min prins varje vaken sekund. Snart så får jag pussa på han igen. Usch vad jag blev bortskämd på vår resa känner jag. Hade han vid min sida dygnet runt i en månad och jag älskade varje sekund. Och nu är vi tillbaka i vardagen igen. Det får bli helger och de timmar på kvällarna man hinner ses. Får ta vara på den tiden extra mycket hela enkelt. När jag är hemma på Alpvägen igen ska jag mysa ner mig under filten, en kopp te och med Victor såklart. Är så otroligt lyckligt lottad att jag har världens bästa pojke och jag är upp över öronen kär i honom. Lycka!

En underbar månad

2012-07-12 / 20:54:43

Lite bilder från vår resa som jag har på mobilen. Ska lägga in bilderna från kameran någon dag och lägga upp några senare.

I en fåtölj på gamla sjukarbyvägen

2012-07-12 / 20:49:14

God kväll Sitter i skrivandets stund i en fåtölj på gamla sjukarbyvägen i Tierp. Till sällskap har jag min lille kusin Oliver som jag spenderat kvällen med. De andra antingen fiskar, jobbar eller har varit ute och plockat svamp. Jag och Oliver ville inget av de så vi har spelat Wii och ätit jordgubbar. Mysigt med lite kusintid! Har varit här nere sen tisdagskväll och imorgon åker jag tillbaka till stan igen. Dagarna går fort när man har roligt! Vädret har inte visat sig från sin bästa sida och min förkylning är inte bättre. Men jag njuter av min ledighet iaf. Längtar på ett vis tills på måndag när jag ska börja jobba igen. Då ska jag även ta tag i träningen igen och få lite rutiner. Tror jag kan må bra av de! Lite uppdat. På återskrivande Puss

Funderingar på bussen mot nya resmål

2012-07-10 / 12:38:20
Hej!
 
Nu är jag här igen. Var ett tag sen sist. Efter vi kom hem från resan dog helt min blogginspiration. Men är fortfarande påresande fot. Bott i en väska i av veckor nu, sovit i min säng på Alpvägen fem nätter på dessa veckor. Men det är sommar och jag tar vara på den!
Har packat om väskan än en gång och ger mig av igen. Denna igång södre breddgrader i Sverige. Blir där tills på fredag. På lördag blir det examenskalas och på måndag börjar jag jobba igen. Lite jobbångest har jag allt! Men än är det några dagar kvar och tänkerbra vara på dessa på bästa sätt!
Att jag åkt på en förkylning efter dunder och vaknade med feber i morse är kanske inte de ultimata. Men har inte tid att bry mig om det nu. Känns för övrigt som ett ganska lite bekymmer, folk har det värre.
 
Jag sitter i skrivandets stund på bussen och funderar för mig själv. Funderar på vad som är det perfekta egentligen? Har en bild i mitt huvud och har verkligen hållit fast vid den. Haft människor i mitt liv som levt upp till dessa, som jag verkligen tyckt har det perfekta livet. Att allt kan raseras från perfekt till att inte existera förstår jag inte. Vad som är det perfekta kommer numera alltid få vara en obesvarad fråga i mitt liv. För tror inte det finns ett svar på de..
 
En sak som jag dock kan svara på och som jag vet existerar är kärleken till min underbara fina pojke. Att känna sig älskad och att få älska någon är det bästa. Du är det bästa Victor!