21 november förra året

2012-11-21 / 15:47:24
Förra året denna dag, 21/11, var det måndag. Jag var lite less över att inte ha fått jobba på tre veckor. Längtade efter första advent så jag skulle få julstäda och göra fint i lägenheten. Jag tipsade om ett serum som gjorde mitt hår superfint och lockigt.
Visade även bilder på vårt sovrum som vi hade fixat under helgen. Osså hade jag varit hos min fina vän Martina och sytt. Hade sytt mina fina renkuddar och även fixat juldukarna. Dagen avslutades i soffan, med mina mysiga kuddar och väntade på att Victor skulle komma hem från träningen.
Med andra ord, en helt annorlunda 21 november även vad detta år bjuder på. Inser att livet förändrats lite i alla fall under de senaste året. Jag inser efter att ha läst gamla inlägg att jag har inte lika mycket ont i magen som jag hade förra året. Undantag från idag då. Men skillnad från förra året och i år så både jobbar och pluggar jag nu. Och förra året var jag till största del arbetslös och jobbade bara som vikarie. Bor dock fortfarande med min underbara prins och älskar livet med honom. Och det hoppas jag Aldrig någonsin förändras. Ja förra året denna dag hade jag köpt klart nästan alla julklappar, vilket jag även gjort i år. Nästan.. Skönt!
 
Ja ett lite muntrare inlägg nu i alla fall. Ska försöka stoppa näsan i böckerna igen och hoppas på att jag förstår något. Hej rå!

Vilken strålande onsdag detta blev

2012-11-21 / 15:20:35
Hej på er!

Ett väldigt tag sen jag skrev här nu. Men ni är ett troget gäng som kikar in varje dag i alla fall, de uppskattar jag.
Idag är jag hemma från jobbet och mår pyton. Så fort jag stoppar i mig något så kommer de ut lika snabbt. Illamående hela tiden och magen bubblar, svider och gör ont. En toppenonsdag med andra ord, eller?
Försöker plugga till en tenta men hjärnan och kroppen samarbetar inte riktigt med min vilja att plugga idag. Så det går sådär.
Victor åkte halv sju i morse och lär inte komma hem för än tidigast 11 ikväll någon gång. Då han är iväg på match i Kovland. Vilket gör att min dag känns ännu längre och segare. Har försökt sova bort dagen men går inte heller något vidare. Det som gör mig än mer less är att min fina kusin och morbror är hemma i Strömsund sen igår och jag vill verkligen hinna träffa dom. Men mår jag såhär går inte de. Skit!
Ja ni hör ju, en positiv dam som skriver idag. Ska sluta upp att förpesta er dag nu. Hoppas ni har en bättre onsdag än vad jag har.
Hej rå!

söndag och snart nya vecka igen

2012-11-11 / 14:13:20
Hej på er!
 
Söndag och klockan är 2. Snart har hela denna veckan gått också. Imorgon är det tillbaka till allvaret igen. Gruvar mig dock lite. Trodde jag skulle va bra i knät vid det här laget men det verkar inte vilja ge med sig. Får hoppas det snabbläker under dagen och är bra tills imorgon.
Helgen har varit en lugn och mysig en. Igår blev de sovmorgon medan Victor tränade. Sedan en sväng på stan och slösa lite slantar. Hittade bla en supermysig väst på H&Ms barnavdelning som fick följa med mig hem. Ibland kan man fynda om man kollar runt. Sedan köpte jag lite tråkigt men nödvändigt. På kvällen blev det tacosmys och häng framför en Grym film. Såg nyaste Johan Falk, Kodnamn Lisa. Bättre film. Nog för att jag var sinnessjukt stressad, nervös och rädd hela filmen. Men inga problem att hålla sig vaken i alla fall. Riktigt bra var den. Rekommenderar alla att kolla på den.
 
I skrivandes stund kollar jag på Victor medan han skruvar och borrar lite.. Han hjälper mig att sätta upp en tavellist. Han är bra han.
Så nu vet ni vad vi haft för oss i helgen.
På återskrivande
Hejrå!

fredag

2012-11-09 / 16:36:57
Hej på er!
 
Fredag eftermiddag och jag sitter i soffan för ovanlighetens skull. Försöker plugga men finner ingen ork och motivation. Vill bara ha hem min karl och ha fredagsmys nu.
Idag har jag lyckats tagit mig in på stan och lunchat på Pause med Karin.
Var tänkt att ta en sväng och tröstshoppa något till mig själv för att bli på bättre humör. Men gick sådär med kryckorna. Så fick bli en burk från apoteket med smärtstillande. Roligt värre!
 
Ungefär så har min dag sett ut.. Nu vet ni de.
Helgen lär bli en lugn en med prinsen. Bästa som finns!
Hej rå

uttråkad

2012-11-07 / 11:49:31
Hej på er!
 
Här ligger jag i soffan och kollar på tv. Finns inte så mycket mer att göra. Är redan less. Men ikväll tänkte jag banne mig pallra mig till Brunflo på hockey med Karin och våra män i alla fall.
Igår när jag kom hem hade jag inte så ont och inte heller under natten. Men i morse klev jag upp vid 8 för att ringa Medicin Direkt och höra när jag kunde ta bort bandage och sånt. Hann inte mer än lägga på, ta av mig bandaget och kolla på knät. Såg en konstig knöl på knät och klämde lite på knät. Vilket jag, känsligare än många, inte borde gjort. Började må tokilla så skulle gå till soffan och lägga mig. Det här var precis när Victor skulle åka på jobbet så jag stannade till i hallen och skulle säga hej då till honom först. Under den här tiden kände jag att jag mådde mer och mer illa och de snurrade i skallen. Sedan svartna de, jag svimmade i Victors armar. Vaknade på golvet, halvt sittandes på knät. Hade lyckats böjt benet och såren på benet började blöda igen. Victor hjälpte mig till soffan och här ligger jag än. Vågar knappt gå någonstans då jag är rädd att jag ska svimma igen. Lyckades i alla fall ta mig till köket och göra mig lite frukost. Men nu har jag jätteont i knät även fast jag proppat i mig massor med smärtstillande. Illa illa. Men det är nog ingen fara. Måste nog bara få fram ett par kryckor att stödja mig på om jag ska kunna ta mig till Brulle ikväll. Nä nog om detta..
 
Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och kolla på alla roliga program?
Ha en bra dag!
 
 
finns inte ord nog för att förklara hur glad jag är att jag har dig i mitt liv
finns inte ord nog för att förklara hur underbar du är
finns inte ord nog för att förklara hur mycket du gör för mig
du har gjort mig till en bättre människa och tillsammans med dig klarar jag allt
Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka ♥
 

Skadad?

2012-11-06 / 16:07:23

Haha alltså hur skadad är jag. Första jag gör när jag vaknar är att ringa Victor, inte så konstigt. Men efter de uppdaterar jag här och på Instagram. Stabilt? haha vilket skämt. Och Mycket riktigt kommer jag knappt ihåg att jag uppdaterade här när jag låg på uppvaket. Men men är man storbloggare så är man. Eller?

Nu är jag i alla fall hemma, ligger i soffan och vilar. Smärtstillande börjar släppa, vilket inte är någon höjdare. Men annars har allt gått bra.
Hejrå!

Klar

2012-11-06 / 13:31:27

Äntligen klar, gråter får som en gris i vanlig ordning. Victor kommer nu. Har kämpat med detta inlägg. Skrivit fel i varje mening så de har tagit Mig tio nummer att skriva detta. Hjärnan e kaos. Lär inte komma ihåg att jag skrev detta ens. Hejrå.

Nära nu

2012-11-06 / 11:06:57

Nu är det nära. Närmare än nånsin. Ska strax bege mig och är nog inte hemma för än o eftermiddag. Skänk en extra tanke för jag gillar inte alls det här. Usch!

Stressad jag i vanlig ordning

2012-11-05 / 13:41:04

Hej på er!

Hemma igen och nu har jag helg?
Borde plugga men hjärnan verkar inte tillåta. Kan inte koncentrera mig på annat än att vara stressad och nervös inför imorgon. Vet att det inte är någon stor grej men ändå tycker jag det är jobbigt. Alla dessa nålar och skit, narkosen och framförallt att vakna upp efteråt. Usch!
Men så länge de blir bättre än innan så hoppas jag det är värt stressen. Håll tummarna för mig imorgon fina läsare!

Nu tänkte jag slöa i soffan en stund och sedan tvinga mig själv att plugga, typ resten av kvällen. Nu vet ni de.
Hejrå!

Fyra timmar

2012-11-04 / 23:16:49

Kryper i kojs för att ladda för en otroligt lång arbetsvecka. Fyra timmars jobb består den av, sen är jag sjukskriven resten. Lej man lär bli. Så besök uppskattas. Hejrå!

...

2012-11-04 / 16:25:31

Vissa dagar är bättre än andra, right?

I keep dreaming

2012-11-02 / 16:13:09

Jag fortsätter drömma att en dag. En dag är det där jag igen..

På tal om påslakan

2012-11-01 / 22:15:43

Fint!

Jag och kärleken

2012-11-01 / 21:51:16

När dagarna är såhär gråa och tråkiga längtar jag till sommaren igen..

Påslakandille

2012-11-01 / 21:49:53

Har en fruktansvärt dille på påslakan. Om man vill ge mig något, förutom färgglada mönstrade strumpor, och vara säker på att jag kommer bli glad. Då är påslakan alltid ett säkert kort!
Har nu lyckats hitta ännu ett som jag vill ha. Vårt skåp med påslakan är överfyllt sedan längre. Men går nog alltid hitta lite plats. Har hittat det här fina på H&M. Fint!

Lite sådär ja

2012-11-01 / 19:56:54

Hej på er!

Mitt liv är så ointressant och ohändelserikt så därav ingen uppdatering. Finns inte så mycket att uppdatera.

Var dock och dejtade min fina Karin idag, det gillar jag. Prata lite strunt och tog igen missad tid..
Annars pluggar jag, jobbar och tar vara på den lediga tid jag har mes Victor. Inte så illa det heller faktiskt. När jag börjar skriva här inser jag att jag har ett himla bra liv. Dock så är det väldigt enformigt, kanske borde uttryckt mig så istället för ohändelserikt. Men aja, nu vet ni.
Hejrå!