Världens mysigaste helg

2012-09-30 / 13:04:37

Hej på er!

Sitter nu i bilen på väg hem från Sundsvall. Haft världens mysigaste helg med min prins!
Bott på hotell, strosat runt på Ikea och birsta och ätit god middag på restaurang. Med oss hade vi två fina vänner som gjorde helgen ännu lite bättre..

Tack för en perfekt helg underbaringar!

Klar för den här gången

2012-09-27 / 17:31:43

Hej vänner!

Som jag uppdaterar idag.
Sitter för tillfället och kör sista rycket med pluggningen. Har en faktura kvar sen är jag klar. Då är jag klar med sex månaders bokföring. Nästa träff blir det bokslut och grejor men de tar vi då. Nu är jag snart klar med det här iaf. Otroligt skönt. Kan jag andas ut och släppa skolan helt i helgen och de två veckor som är kvar innan nästa träff. Lycka!

Lite stress men det hinns med

2012-09-27 / 14:19:54

Hej på er!

Är hemma och nyss ätit lunch. Nu har jag helg, underbara helg.
Ska strax knyta på mig skorna och ta en promenad upp till Sofia för att hämta cykeln. Har egentligen inte tid då jag måste plugga. Men måste hämta cykeln och handla till middagen också. Får skynda mig lite.
Ikväll blir det Tacogratäng till middag. Tänkte vänta tills Victor kommer hem från träningen och äta med honom. Mycket mysigare än att laga mat till sig själv.

Ja ett väldigt intressant och givande inlägg. Aja lite uppdaterande blev de i alla fall.
Ha en Fortsatt bra torsdag

Två timmar sedan helg

2012-09-27 / 10:48:51

Åh det är som min chef hörde min bön i morse. Sitter endast på mejlen idag, behöver inte vara pigg och trevlig MIT några kunder vilket känns otroligt skönt. Det verkar som det här blir en bra dag trots allt!

Har fikarast just nu men ska snart pallra mig tillbaka. Två timmars jobb sedan helg. Wiie!

Fem timmar sedan helg

2012-09-27 / 07:53:32

God morgon på er!

Här sitter jag på jobbet, tröttare än trött. Jobbar bara fem timmar idag men undrar hur tusan jag ska klara av dem. Får tänka på att efter dessa fem timmar har jag helg. En helg jag ska spendera i Sundsvall med prinsen och fina vänner. Kommer bli en myshelg på hotell, middag på restaurang och en sväng på Ikea/birsta såklart. Ska även se öiks match mot Sundsvall imorgon kväll. Hoppas på bra underhållning!

Matchen igår slutade till slut bra. Såg inte helt säkert ut i början av matchen alltså. Men de lyckades hämta upp de och vinna som tur va.

Nu ska jag hämta en kopp te sedan göra mig redo för att glada tanter och farbröder som ringer in.

Ha en bra dag!

Jobb och hockey

2012-09-26 / 10:17:14

God förmiddag!

Sitter på jobbet, idag väntar en heldag här till klockan 18. Sedan blir det match, öik - övik.
Ungefär så spännande kommer min dag vara idag. Så nu vet ni de.

Ha en bra dag!

Korrigering recept

2012-09-25 / 20:06:56

Kanske måste tillägga när de gällde receptet i förra inlägget, det är för 4-5 pannkakor. Vilket blev lunch för två dagar för mig. Men knappt en lunch för Victor. Så då har vi rett ut de!

Middagsbjudning och pannkaksrecept

2012-09-25 / 20:04:50

God kväll vänner!

Är hemma efter en myskväll hos Sofia. Blev bjuden på tacos, mums!
Nu fortsätter jag att mysa. Men här hemma med Victor istället..

Apropå min lunch idag frågade Sofie om recept, här kommer de:

Proteinpannkakor

4 äggvitor
2 äggulor
2-3 msk kesella
1/2 dl vatten
1/2 dl havregryn
5 msk grahamsmjöl (går självklart med vilket mjöl som helst)
1/2 tsk salt

Vispa ihop och stek på medeltemp

Superenkelt och supergott!

Ha en bra kväll
Puss

Golunch

2012-09-25 / 13:44:16

God dag!

Hunnit med att jobba fyra timmar och nu är jag hemma igen. Ska precis till att äta lunch. Provade något nytt idag, riktigt gott. Proteinpannkakor med kesella och en klick hjortron. Mums!

Återstår att se vad resten av dagen har att bjuda på.

De går framåt

2012-09-24 / 13:57:23

Åh blir så glad, äntligen börjar allt falla på plats med pluggandet. Så fort man väl bara sätter sig ner och börjar går det ju bra. Kommit en Bra bit på väg och jag förstår de jag gör. Lycka!

Precis ätit lite lunch, nu tillbaka till datorn igen.
Ha en fortsatt bra dag

Pluggmåndag, ett måste

2012-09-24 / 10:16:24

God förmiddag!

Helt otroligt vilken morgonmänniska jag blivit. Var typ pigg i morse efter att Victor åkte vid halv sju. Men envisades med att ligga kvar, annars skulle dagen bli så sinnessjukt lång. Somnade tillslut om men kl 08.40 kunde jag inte sova något mer. Så bara att kliva upp.
Har precis ätit frukost tänkte hoppa in i duschen nu. Sen är det plugg som gäller. Inga bortförklaringar över huvudtaget idag utan hela dagen måste jag sitta vid datorn. Fram tills Victor kommer hem från jobbet vid halv fem, äntligen ska jag få äta middag med honom på en vardag. Det är lyx!

Sedan ikväll har jag dejt med fröken Bergqvist. Så för att inte missa den är det bara att plugga på.
En förfrågan bara, om någon är redovisningsekonom eller liknande får ni gärna komma förbi och hjälpa mig. Tack på förhand!

Ha en bra måndag

Halva tänder?

2012-09-23 / 20:50:32

God kväll!

Nyss skjutsat hem Sofia som varit här ikväll. Nu väntar jag på att min lite halvt skadade pojkvän ska komma hem. Att dom inte kan spela med galler de förstår jag inte. Eller dom kanske tycker de är snyggt med halva tänder? Inte riktigt förstått det där. Men men!

Helgen är redan över. Vart har den tagit vägen? Iofs är jag ledig imorgon men ändå. Veckorna och helgerna rusar iväg. Snart är det jul vilket gör att jag får lite lätt ångest. Försöker fundera lite på julklappar också. Vad ska man köpa? Lika svårt varje år..

Nä nog babblat.
Ha en fortsatt bra kväll

gräsänka och middagsgäst

2012-09-23 / 13:22:11

Hej på er!

Här sitter jag, själv i soffan då Victor åkt iväg till Sollefteå på match. Har precis sett världens i särklass bästa film. Att jag sedan gråtit mig igenom hela filmen är en annan femma. Men inte pga att jag är själv eller så utan för att det var den finaste men samtidigt mest hjärtskärande film jag sett. En verklighetsbaserad film som heter älska mig igen. Har ni inte sett den måste ni göra de. Jag sa de till Victor redan igår innan jag ens sett filmen att det skulle bli min favoritfilm och nog blev det de alltid. Ni måste se den!

 

Nu ska jag ta mig något snabbt att äta, sedan byta om och åka iväg en sväng. Träna lite, handla och sedan åka hem och städa. I eftermiddag får jag middagsgäst, mysigt!

 

Ha en bra söndag allihopa

Puss på er

 

"ta vara på varje dag som det vore den sista, ni vet aldrig vad som kommer ske under morgondagen"

 

 
Men en sak vet jag säkert, jag kommer Alltid älska dig!

 

 

Klockan nio på en lördag?

2012-09-22 / 09:10:43

Vad fasen har hänt med mig?
Det är lördag, jag är ledig och får sova hur länge jag vill. Men vaknar när Victor åkte på jobbet nu vid nio och sen kan jag inte somna om. Skulle väl aldrig hänt mig förut, då kunde jag lätt sova till 12-1. Men nä nu är de nio som gäller. Aja bara att kliva upp och göra något av den här dagen då. Fördriva tiden tills Victor slutar kl 14 och vi kan hitta på nått skoj!

Ha en bra lördag allesammans

Fredagsmys

2012-09-21 / 18:37:13

God eftermiddag!

Hemkommen från en hel dag på jobbet och nu är det helg. Härnäst väntar Fredagsmys med gomiddag och bästa sällskapet. Riktigt skönt faktiskt!

Var helt slut igår efter fyra timmar på dagis. Det är jobbigt att leka med barn, men roligt också.
I helgen har hag inte mycket planer, mysa med Victor och bara ta de lugnt. Kanske plugga lite också om jag känner för de.
Ha en bra kväll allihop!

Två jobb på samma dag

2012-09-20 / 06:56:36

God morgon!

Sitter i vårat lilla kök och äter frukost i min ensamhet. Kollade ut genom fönstret och tänkte att idag kan bli en fin dag. Solen är på väg upp och himlen är blå. Bara de att termometern står på 1grad. 1grad hörrni! Det är nästan minusgrader. Usch och fy! Snart är det vinter, bara att konstatera..

Idag ska jag jobba för fullt. Först fyra timmar på H1. Sedan fyra timmar på dagis. Roligt ju, träffa små sötnosarna igen..

Ha en bra dag, vi hörs!

Ett paket på posten

2012-09-19 / 17:39:05

God eftermiddag!

Ska strax åka iväg och hämta upp min hockeykompis, Karin. Sedan bege oss ner på matchen.
Först tänkte jag bara visa er vad jag fick idag i ett paket på posten. Ska inviga den nu på matchen tänkte jag. Vad tycks?

Nu kör vi

2012-09-19 / 11:39:41

Sitter och lyssnar på lite föreläsningar nu. Dricker te och har plockat fram min "bibel". Nu kör vi!

Ge mig en uppmuntrande kommentar och lite motivation

2012-09-19 / 11:07:20

Hej igen!

Det går bra nu. Klar med fjärde uppgiften. Har kvar den största och allra svåraste nu. Kontrar massa fakturor, löner och moms. Någon som kan komma hit och förklara för mig? Att få instruktioner via dator på distans är inte min grej. Gud vad allt blir mycket svårare bara för personen skriver de i ett mejl istället för att berättar och pekar i verkligheten. Men tre veckor på mig. De är bara att ge sig den på att jag ska klara de. Kom igen hjälp mig att finna motivation!

Tack på förhand

Onsdag och match

2012-09-19 / 08:49:41

Good morning!

Körde en favorit i repris. Klev upp med victor även idag. Har nyss ätit en god tallrik med havregrynsgröt till frukost och kollar på gårdagens program av hart of dixies. När de är slut ska jag hoppa in i duschen sedan plugga resten av dagen. Dagarna blir så långa när man kliver upp vid sex, vilket är bra för mig då jag har en enorm skoluppgift kvar som jag må bli klar med. Så den ska jag fortsätta på idag.
Ikväll vankas de hockeymatch, hemma mot Kramfors. Hoppas grabbarna är taggade!

Ha en bra dag

Klar med tre av fem uppgifter

2012-09-18 / 19:05:39

God kväll!

Färdigpluggat för idag, precis lagomt tills att Victor kommit hem. Är nu klar med min tredje uppgift och har "bara" två kvar. Visserligen är en enorm men mer än tre veckor kvar så det ska nog gå. Känner mig så nöjd att jag har disciplin att plugga på mina lediga dagar och att jag redan hunnit gjort klart tre uppgifter på endast 1 1/2 vecka. Japp jag skryter om mig själv, men ibland får man de.

Nu ska jag koka mig en kopp te och mysa ner mig i soffan med Victor.
Trevlig kväll på er!

Blandat inlägg

2012-09-18 / 16:46:38


Hej på er!

Något stämmer inte med min kropp idag. Mådde toppen på morgonen, tgg mig till och med iväg och träna vid halv sju i morse. Men efter de har den inte mått något vidare. Satt hemma och plugga, hade ingen ro i kroppen så tog en cykeltur upp till Maxi för att rensa tankarna lite. När jag kom hem mådde jag inte ett dugg bättre, snarare sämre. Illamående och helt slut i kroppen. Sov i soffan i två timmar och här sitter jag nu. Nyss druckit en kopp te men mår fortfarande inget bra. Aja, jag skyller på att det är höst. Sjukt trist dock, då jag hade en dejt inbokad med Emilinda idag. Men spikat en på torsdag istället!

Nyss bokat tågresor till de träffar jag har i Stockholm nu fram tills jul. Även betalat mina skolböcker, usch pengarna bara rinner från kontot. Nu vet jag hur det känns att vara en fattig student. Men om lite mer än ett år lär jag tycka att det var värt de. När jag är klar med studierna!

Nä nu ska jag fortsätta plugga hörrni.

Här kommer några fler bilder från resan, Längtar inte alls tillbaka. Eller?

 

Tursitade runt med buss i Barcelona

Vårat hotellrum i Venedig, såg mer ut som ett gästrum/vardagsrum hos en gammelmormor eller nått. Men det var mysigt!



Standard frukost på resan. Nyttigt? Gott i alla fall!

 

 

På en pir i Medelhavet, på Kreta.

"Efterrätt" på en restaurang i Heraklion. Tror de heter Raki.

Victor vart förtjust i en söt liten bil i Aten.

Mysig kväll på båten från Aten till Venedig.

 

Vill ni att jag lägger upp fler bilder? Har ett par stycken om jag säger så..

Ledig tisdag

2012-09-18 / 08:34:02

God morgon!

Klockan är halv nio och jag har redan varit vaken i två timmar. På min lediga dag, de ni!
Klev upp med Victor i morse. Nu sitter jag och äter frukost och kollar ensam mamma söker.
Ska snart hoppa in i duschen sen ta tag i pluggandet. Tänkte försöka få klart ännu en uppgift idag. I eftermiddag ska de dejtas med fröken wallin. Prata lite strunt och ta igen missad tid.

Ha en bra dag folk

Första dagen på veckan

2012-09-17 / 17:52:11

God eftermiddag!

Precis ätit lite middag, ska snart cykla till Karin och Ta en sväng förbi fyrvalla.
Dagen idag har varit upp och ner. Jobbade 8-13 som gick bra. Men när jag skulle cykla hem var det spöregn och jag var sjukt less över att behöva cykla hem utan regnkläder. Till råga på allt kör en idiot förbi i en bil och kör i en vattenpöl som gör att en våg av vatten sköljer över hela mig. Precis som på film. Var jag inte kall och blöt innan så blev jag de då. Lycka?

Har pluggat lite efter jobbet. Fick efter ett tag sjukt ont i huvvet så tog en powernap så nu är jag på G igen. Ska byta om nu och sedan bege mig.
Matchen igår förresten vann Öik, dock ingen övertygande spel och bättre än sådär kan dom. Men första matchen för säsongen och derby, så det kommer hoppas jag!

En sista sak, en Stor grattiskram till min fina svärmor som fyller år idag. Grattis!

Ha en bra kväll
Puss på er

Söndag 16 september?

2012-09-16 / 12:04:44

Hej people!

Söndag 16 sept och det betyder seriestart för Victor och Öik. Alla som bor här i närheten vet att det är Brunflo. Sjukt rolig match hoppas jag på!
Tror dock de är jag som är mest taggad i det här hushållet. Victor han är lugn som en filbunke. Men tror det kommer gå bra, jag hoppas de. Annars blir de ingen rolig kväll. Så tagga till nu Öik!

OBS! Otroligt positivt inlägg

2012-09-14 / 13:30:59

Usch,fy och Blä vilken dålig dag jag har. Humöret är i botten, under botten faktiskt. Vädret är grått, kallt och trist. Ja för att summera mitt muntra inlägg, jag vill sluta nu och få helg. En helg fylld med mys, precis vad jag behöver nu faktiskt. Behöver inga fler idioter i min närhet. Hej då!

Snart helg, igen

2012-09-14 / 09:34:38

God förmiddag!

Det är fredag igen och veckorna går så sinnessjukt snabbt. Men inte klagat jag för de.
Gjorde klart min andra skoluppgift igår och skickade in, skönt!
Ikväll blir det fredagsmys med prinsen då han är träningsledig. Ingen är lyckligare än jag!

Så nu vet ni de..
Ha en bra dag!

några bilder från tågluffen

2012-09-13 / 18:40:39
Efter en bra stund har jag lyckats fått upp lite bilder. Blogg.se verkar kärva så kan inte skriva mellan bilderna vart vi är på de olika bilderna. Men detta är bara en liten liten del av alla bilder vi tog. Vet att det blev många bilder på oss men jag gillar oss!







 
 
 
 

Lyckas alltid bli stressigt när man har tid

2012-09-13 / 08:21:06

God morgon!

Helt otroligt, klev upp strax efter sex i morse och började 08.30. Ändå lyckas de bli stressigt. Bara för man har mycket tid gör man saker som man annars inte brukar göra. Jag tex satte mig och fixade en fotobok på internet. En fotobok om tågluffen jag och Victor gjorde i sommar. Ska försöka ta mig tid och lägga ut några här också, någon dag.
Hur som är boken klar nu iaf och jag är på jobbet i tid. Allt löser sig med lite vilja helt enkelt.

På återskrivande
Puss

En dröm att förverkliga

2012-09-12 / 07:58:17

Jag känner vinden i håret och lyckan i min kropp. Pirret i magen när vägen går upp och ner, vänster och höger. Glädjen att få vara med om den här upplevelsen, att få se allt vi kommer se och att få dela de med några av de viktigaste människorna i mitt liv. Det kommer bli stort, riktigt stort!

Väldigt kryptiskt jag vet, men det är en dröm som kommer bli sann. Något jag velat men aldrig trodde skulle bli av. Men vet nu att det kommer ske, det kommer bli helt jäkla sjukt bra. Jag bara vet de!

Onsdag, en dag närmare helg

2012-09-12 / 06:59:42

Hej på er!

Då är jag här igen. Onsdagsmorgon och har precis ätit frukost. Det är den bästa måltiden på hela dagen, överlägset!
Ska snart göra mig i ordning och åka iväg på jobbet. Har ett kortpass idag till kl 13. Sedan blir de en dejt med Karin innan jag må hem och fortsätta plugga. Mycket plugg lär de bli närmaste tiden, sjukt mycke skolarbete. Men som sagt, det är roligt!
Fick besök av min fina vän Karin igår mitt upp i all brödbak och pluggning. Vi prata om livet och framtiden. Planerade lite spännande saker framöver som jag redan längtar ihjäl mig till. Är så himla glad att jag har en så fin vän som henne, som gör en glad varje gång man ses. Som ärligt bryr sig om en i ur och skur. En riktigt energibomb för själen. Tack fina vän!

Nä nu må jag göra något åt det här, ska ju snart cykla i kylan.
Ha en bra dag!
Puss

Back on track

2012-09-10 / 07:57:22

God morgon!

Måndagsmorgon och jag är tillbaka på jobbet. Innan jag åkte hit kändes de som det var en evighet sedan jag var här. Vilket i själva verket var en vecka sen. Nu när jag väl är här känns det som jag var här senast igår.
I alla fall tycker jag inte om hösten. Gillar inte kylan på morgonen så man måste pälsa på sig som det vore vinter. Då får det mycket hellre bli vinter istället.
Till det tredje. Mina ben är fortfarande inte bättre så jag måste försöka komma på något annat sätt att motionera på. Därför ska jag bege mig mot golds idag och skriva in mig igen. Enda rätta antar jag. Lär ju ändå inte ta mig ut runt berget så mycket mer när det är såhär kallt så. Ja nu vet ni de också.
Otroligt intressant inlägg!
Nu blir det jobb fem timmar, in på stan fixa lite, hem laga middag och sedan plugg resten av kvällen!

Ha en bra dag allihopa

En tråksöndag

2012-09-09 / 12:42:38

God dag!

Klockan är lite mer än halv 1. Jag har hunnit tvättat, träna, pluggat lite och skulle ta mig en promenad. Tji fick jag! Jag har fått något liknande benhinneinflammation. Kan inte gå längre än 200 m utan att smalbenens framsida sväller, blir stenhårda och fruuuktansvärt ömma. Ett rent helvete. Så här sitter jag nu och är asirriterad över de. Må rådfråga någon om vad jag ska göra åt de.
Nu ska jag slänga in lite mer tvätt sen diska och efter de ta en cykeltur till affärn och handla till middagen. En riktigt nyttigsöndag. Bara massa tråkiga saker gör jag men som tyvär måste göras!

På återskrivande
Ha de bra

På väg hem till hjärtat

2012-09-08 / 09:03:05

God morgon på er!

Idag var jag minsann uppe innan tuppen. 05.50 klev jag upp, då de vaknades hemgång. Lämna storstaden och återvända till hjärtat hemma.
Sitter nu på tåget och har börjat med en liten del av allt skolarbete som ska vara klart tills nästa träff. Jag bokför. Och en del är väldigt enkelt medan andra delar är lite svårare. Men jag säger de igen, det här är så Jag!
Länge sen jag kände sådan harmoni, asklyschigt jag vet, men det är sant. Jag vet vad jag vill nu och att det är såhär mitt liv ska vara. Bo med Victor och i framtiden få bli redovisningsekonom. Japp, living The dream!

Återkommer,
Puss

Stefan Liv

2012-09-07 / 11:05:32

Som de HVfan jag är skänker jag en extra tanke till Stefan Liv och hans familj och vänner idag. Detta hemska som hände för ett år sen. Kommer aldrig glömmas, den stjärna han faktiskt var!

Norr vs. Söder

2012-09-07 / 08:31:52

God morgon!

Tog en promenad till skolan i morse för omväxlingens skull. Egentligen bara för att få bevisat för mig själv att jag och stockholmare har riktigt olika syn på tid. De sa att de skulle ta alldeles för lång tid att gå till skolan. Medans jag inte tyckte de va så långt. Men eftersom dom sagt så och jag inte ville komma sent så började jag gå i bra tid, innan 8 och jag börjar 9. Så här sitter jag nu, 40 tidig. Men fått bevisat för mig själv och för er nu, att vi "norrlänningar" och söderlänningar har otroligt olika syn på tid och avstånd.

Är nu inne på sista dagen för den här träffen sedan bär de hemåt imorgon. Idag ska vi börja gå igenom debet, kredit och allt som hör där till. Spännande! Jag känner mig så positiv till detta, äntligen har jag hittat rätt.
Nu får ni allt ha en bra dag allihop.
Puss

Min första dag

2012-09-05 / 21:59:08

God kväll!

Är tillbaka i Emmas lägenhet. Hunnit tagit en dusch och har nu krupit ner i sängen. Har varit en lång första dag. Men jäklar vad rätt det känns. Det känns verkligen som det här är min grej och jag hoppas den känslan håller i sig. När vi fick böckerna och jag började bläddra lite fick jag sådan mersmak och motivation på en gång. Bara hoppas att distansgrejen funkar för min del också. Men jag får se till att fixa de!

Saknar min andra hälft så det gör ont. Usch, fy och Blä för de!
Emma jobbar kväll så jag är själv. Tänkte nog faktiskt sova nu. God natt!

Lågstadiet eller högskola?

2012-09-05 / 09:23:47

God morgon!

Dagen D är här och jag ska börja skolan, högskolan rättare sagt. Läskigt!
Börjar om drygt en timme så ska snart börja bege mig, bara jag får upp Emma ur sängen någon gång..

Nu, lite sista fix sen är jag redo.
Önska mig lycka till!

Du och jag för all framtid

2012-09-04 / 22:25:28

"Kärlek är när en annans liv är viktigare än ens eget."

Snart börjar allvaret

2012-09-04 / 12:37:46

Hej!

Avfärd börjar närma sig med stormsteg.
Försöker lugna kroppen med alla dess medel så jag inte tänker så mycket och stressar upp mig. Men tvek om de funkar faktiskt. Alltså varför är jag såhär?
Åker ca17 idag och imorgon 10.30 börjar allvaret.
Jobbigaste med de hela är att inte ha Victor med mig. Längtar redan tills på lördag. Men först ska jag göra de bästa av dessa dagar och även mysa med min fina vän Emma. Det är de Bästa med hela resan, att få kvalitetstid med henne!

Åh jag hoppas verkligen att allt går bra, att detta är något för mig och att jag klarar mig igenom hela utbildningen. Ett par väl valda ord och att ni håller tummarna borde göra susen!
Puss

Mitt nya jag

2012-09-01 / 13:11:56

Det är lördag, solen skiner och jag kände för lite förändring.
Fick mina nya glasögon igår och idag färgade jag topparna bruna. Tror jag gillar de!
Dock försvinner färgen om 4-5 tvättar. Så får bestämma mig efter de om det är något för mig Och om jag ska färga de på riktigt. Vi får se.
Men här är jag, mitt nya jag!