Måndag och min första dag som anställd

2013-04-29 / 07:15:48

God morgon!

Måndag morgon och idag är min första dag som anställd, spännande!

Är dock sjukt trött idag och magen är som bara den kan vara. Inte Bra alltså..
Men de blir nog bättre.
Helgen har gått så tusans fort. I fredags kväll blev de grilldebuten. Fick sällskap av Peo och Leo. Mycket gott och trevligt.
Lördag blev en lugn dag. Först en välförtjänt sovmorgon sedan en sväng på stan, lite hejdå fika och sedan avresa mot Strömsund. Blev fonduemiddag med mamma och pappa och en hyfsat tidig kväll. Detta då vi skulle upp tidigt igår, söndag, för att bege oss till Lesjön och rensa. Så gårdagen bestod av en hel massa arbete som tröttat ut mig ordentligt tydligen. Vi rensade kvist, träd och eldade massor. Så nu är det bara vänta och se hur de blir när de växt till sig lite där.
Ja ungefär så har min helg sett ut. Och imorgon är det sista april. Vilket betyder att man är ledig på onsdag. Skönt!

Hade inte så mycket mer att tillägga. Ha en Bra dag!

Hejrå

Back in froozentown

2013-04-23 / 19:25:11

Hej på er!

Långt mellan gångerna men vi får försöka nöja oss med det lilla.

Är tillbaka på Frösön igen efter ca sju veckor i Strömsund. Ska nu avsluta praktiken med tre dagar här i Östersund. Jag bara älskar att få vara hemma. Så otroligt skönt att slippa Bo i en resväska. Men allra bästa är ju såklart att få vara med min prins igen. Som jag saknat honom!!

I skrivandets stund, eller ja precis innan jag skriver detta. Har jag motionerat runt i lägenheten i mitt nya vindställ. Nu ska här minsann motioneras. Tackar mina underbara bästa föräldrar för de!

Vad säger ni? Lagomt sportigt, jorå såatte!

Little miss happy

2013-04-18 / 19:18:30

God kväll!

Länge sen ni fick höra nått härifrån men ändå så verkar ni troget gå in här varje dag. Får försöka bättra mig med inläggen..

Idag mår jag riktigt bra. Känns som allt går min väg nu för tiden och jag är så glad och lycklig. Jag har, som alla redan vet, världens bästa pojke. Som jag dock saknar hela tiden när jag är här i Strömsund. Men det går bra ändå, då jag spenderar Mina dagar för tillfället på världens bästa tänkbara praktikplats. Helt otroligt vad bra jag trivs. Till veckan ska jag vara några dagar på kontoret i stan igen. Sen är min praktik över, men inte min tid på Ekorrit. Lyckligt lottade jag ska få jobb där i sommar!

Japp jag är jättelycklig och ville mest bara berätta de. Men de får man!

Var iaf på Ikea förra helgen, vart lite smått och gott. Bla en hatt. Har blivit lite nytt inköpt på senaste tiden, så ska försöka få till lite bilder så ni kan få se någon dag. Lär dock inte bli än på ett tag då allt är hemma i stan och jag är här i Strömsund. Men nån gång framöver när det blivit än mer vår ute så jag kan ta fina bilder..

Nä nu är de hockey, hej på er!


Världens bästa pappa

2013-04-05 / 15:35:23

Hej hej!

Denna veckan fortsätta lika fint som den börja. Hade bestämt mig för att gå på praktiken idag, men icke. Efter att ha varit upp på toan och spytt så blev jag hemma idag igen. Men min underbara bästa pappa tog ledigt från jobbet efter lunch för att kunna skjutsa mig hem till stan. Kanske för han var rädd att bli smittad eller i hopp om att jag skulle krya på mig snabbare här hemma hos prinsen. Hur som var det otroligt snällt av min pappa, annars hade jag nog blivit kvar i ström i helgen..

Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och dricker blåbärssoppa på Alpvägen. Japp, så är läget idag. Håll tummarna att några pussar och Östersundsluften ska få mig frisk..

Hemska hemska natt

2013-04-04 / 12:08:14

Hej på er!

Är hemma från praktiken idag igen, tredje dagen nu. Och jag börjar bli riktigt less. Jag har praktik i sju veckor och missar nästan en hel vecka, kul?
Får se hur de blir imorgon. Ska ta Prover idag på NNv så får vi se vad dom säger..
Fy vad jag va trött i morse då jag knappt fick någon sömn i natt. I tisdags kväll la jag mig med utslag i ansiktet. Igår morse vaknade jag med ett uppsvällda ögon som kliade och det rann ur. Och resten av ansiktet kändes som jag blivit mörbultad. Men det gick över fram tills igår kväll/inatt. Fick utslag över hela kroppen. Ansiktet, hårbotten, hela överkroppen, insida lår och ja ungefär hela kroppen. Kunde inte sova då jag näst intill kliade ihjäl mig själv. Provade att ta en dusch men det blev bara värre. Och Nojjig som jag är blev jag livrädd. Men vaknade nu på förmiddagen med betydligt mindre utslag. Så det var nog inget farligt. Men ska kolla upp de för säkerhetsskull i alla fall..
Ja som sagt, jag tycker otroligt synd om mig själv när jag är sjuk. Men utslagen och klådan jag hade i natt vill jag aldrig aldrig vara med om igen. Fy!

Får hoppas på att allt är bra och jag får gå tillbaka på praktiken imorgon igen..

Hoppas allt är bra med er kära läsare!

Vansinne

2013-04-03 / 13:20:37

Har kollat runt efter en rund "guldfiskskålliknande" vas att ha tulpaner i. Men inte allt för lätt att hitta. Såg dock denna på Google och blev total förälskad. Men när jag såg priset kändes de inte som något alternativ längre. Vem vill lägga nästan 2500kr på en vas? Inte jag. Men fin var den iaf!

Tröst

2013-04-02 / 21:04:07

Som ni kanske redan förstått tycker jag ju otroligt synd om mig själv när jag är sjuk. Så idag fick de bli lite tröstshopping. Känner mig lite som en shoppingberoende. Men försvarar mig med att jag fick alla dessa plaggen för mindre än 250kr. Det kallar jag kap!
Längtar riktigt mycket till sommaren nu så man får använda klänning, kjol och shorts med bara ben..

Tråkdag

2013-04-02 / 12:16:43

Sovmorgon till strax innan tolv, te för fulla muggar och real housewives of New York på tvn. Vilken toppendag?

Blä vad trist det här är..

Börjar och avslutar helgen med feber

2013-04-01 / 23:08:11

Hej på er!

Måndagskväll och imorgon är det slut på ledigheten. Men för mig blir det ännu en dag "ledigt". Fruktansvärt less är jag men vill inte smitta ner mina kollegor heller. Så har nog inte annat val än att stanna hemma och bli frisk..
Vaknade i torsdags på min första lediga dag, med feber. Woho!
Låg dock hemma hela dagen då och det kändes sedan bättre. Sedan har jag haft hosta och snorig under helgen men inte så farligt. Så jag har varit ute och njutit av finvädret i alla fall. Men jag både börjar och avslutar denna helgen med feber. Har även ömma bihålor, ont i huvvet och snorig och kliig näsa. Blä vad jag hatar att vara sjuk!
Men bara att ligga inne och krya på sig, snabbt.. Vill helst inte missa någon endaste dag på praktiken. Så att jag ska vara hemma imorgon känns dåligt nog.
Ja fast nu kanske de räcker med gnäll här eller vad säger ni?

Ja jag ville bara berätta hur synd det är om mig. Eller nått?

I alla fall så har jag haft världens bästa helg med världens bästa människor. Fått myst med min prins i flera dagar, lycka! Så det lever jag på och hoppas att det gör mig frisk..

Nu har jag fått sagt God natt till Victor så nu kan jag krypa i säng och försöka sova..

God natt på er!

Min påsk i små bilder

2013-04-01 / 19:50:32