Rosetter på naglarna

2013-08-30 / 16:24:49

Hej på er!

Jag fick hem ett paket idag som jag beställde för några dagar sedan. Bla en höstkappa som är superfin. Men förutom den så var det lite småfixpysselgrejer till naglarna. Så nu ska jag göra fina naglar med rosetter på. Bara skriker Sandra om dom. Eller hur?

Vänner är som stjärnor..

2013-08-28 / 22:51:58

..Man ser dom inte alltid. men man vet alltid att dom finns där!

Att veta att man har sina vänner trots 80 mil emellan. Att de kan få mig på bra humör och muntra upp mig bara genom att finnas. Det känns ända in i hjärtat. Jag saknar dom varje dag och önskar att vi kunde bo närmare. Men en sak vet jag, att de alltid kommer vara mina bästa vänner. Att de är vänner för livet!

Längtar som en tok tills 18 oktober. Då jag får mysa med några av mina absoluta favoriter en hel helg. En hel helg i Stockholm på hotell och bästa vänner. Kan knappast bli så mycket bättre!

Ingen nämnd ingen glömd. Mina riktiga vänner vet vilka dom är. Och jag älskar er och allt ni gör för mig! <3

Skit dag

2013-08-28 / 11:09:15

Denna dagen börjar skit och verkar fortsätta så. Nu ger jag upp och gräver ner mig resten av dagen. Att Victor ska åka iväg på bortamatch i eftermiddag gör inte saken bättre. Men kanske lika bra för han så han slipper umgås med denna surpuppa..

Hoppas ni har en bra dag medmänniskor

Projekt efter projekt

2013-08-23 / 15:52:38

Hej på er!

Vi grejar och grejar här hemma. Varvat med att vi njuter av att vara lediga tillsammans och myser. Senaste projektet var balkongen. Vad tycks?
Har några projekt kvar men det börjar arta sig i vår lägenhet nu..

Imorgon får vi besök för andra gången här, Victors familj kommer på besök. Också är det första hemmamatchen. Ja det här blir en bra helg de!

Mums

2013-08-19 / 18:58:12

Kvällens tidsfördriv medans Victor tränar. Gigantiska kanelbullar, mums!

Hemmabyggda krukor

2013-08-19 / 13:15:41

Vi fortsätter med hemmabygget. Denna gången blev det nya krukor till vardagsrummet, precis som jag ville ha dom. Tummen upp!

Me and You

2013-08-14 / 20:09:38

Love times two is equal to Me and You

Åska och regn idag

2013-08-13 / 18:14:06

Hejsan!

Just nu ligger jag i soffan och tar de lugnt. Har precis bakat bröd medan regnet öst ner och åskan dundrat. Det vart hur gott som helst. Tror aldrig jag bakat så gott nån gång. Blir smarrigt kvällsfika de ikväll!

Annars idag har vi fixat lite här hemma och slösat lite pengar på stan. Lite småkrafs till lägenheten och några reafynd till höstgarderoben. Ja så har vår dag sett ut. När Victor är hemma igen ska va äta middag och sedan blir det nog bara mys framför tvn.
Imorgon får vi finfrämmande till stan, ska bli roligt. Victors "små" kusiner kommer och ska gå på djurparken. Bara hålla tummarna att vädret blir bättre än idag. Ja de var nog de jag hade idag.

Eller förresten, jag funderat på att filma lite i lägenheten och visa för er hur det ser ut här. Om någon är intresserad av att se? Det var min första fråga till er. Den andra är, hur gör jag för att lägga till en film i ett blogginlägg?

Over and out
Hörs

Älskar livet med min prins

2013-08-11 / 19:04:10

Hej allihop!

Hur jag mår? Alldeles fantastiskt bra. Står nu och dansar och bloggar i köket. Samtidigt som vi lagar go'middag för två. Efter de väntas ett varmt mysigt skumbad innan vi ska äta hallon & blåbärspaj till efterrätt. Vi tänkte avsluta denna otroligt mysiga helg på bästa möjliga sätt. Älskar livet med min prins!

Slutdestination Göteborg

2013-08-09 / 18:24:55

Hej på er!

Nu sitter jag på tåget hem igen efter två intensiva dagar i Stockholm. Tåget går dock neråt denna gången ju, Hem till Borås. Vilken konstig men helt underbart bra känsla att jag faktiskt bor där nu. Att mitt tåg hemåt går med slutdestination Göteborg. Mot HåkanHs hemstad.

Älskar känslan att jag sitter på tåget hem till min prins igen. Snart få pussas och mysa ner mig i soffan med honom. Sen gör det inte saken värre att vi ska få spendera en mysig helg tillsammans på hotell och enbart må gott. Det är lycka de!

Så nu vet ni vart jag kommer spendera min helg, i Göteborg. Gött!

Ha en Bra kväll och helg vänner för det kommer garanterat jag ha..


Lilla essingen

2013-08-07 / 21:39:16

God kväll!

Är i skrivandets stund i Stockholm på lilla Essingen. Donnan som bor i lägenheten är på jobbet så jag funderar på att krypa i säng. Imorgon och fredag är sista träffen med klassen innan examen. Vart tog tiden vägen? Men Gud så skönt det känns!

Lägenheten hemma i Borås börjar arta sig och där kommer jag trivas utmärkt. Min man har gjort ett fantastiskt jobb och byggt det mesta vi har i lägenheten. Vad skulle jag göra utan han?

Ja det var en liten update om läget nu. Verkar fortfarande inte fungera att ladda upp bilder tyvärr. Men så fort det fungerar ska ni få se en massa roliga bilder från lägenheten.

Ha en bra kväll.
Puss på er

Alla regnbågens färger

2013-08-04 / 22:36:51

Köket är nästan klart nu, ska bara upp en tavellist på väggen sen så.. Kunde inte vara mer nöjd med de!

Ja så va de såklart meningen att jag skulle ladda upp en fin bild här på köket. Då jag bytt gardiner och allt. Men verkar inte funka. Får försöka imorgon istället!

Nu är vi på plats

2013-08-04 / 20:03:28

Var länge sen jag skrev här nu. Men har varit fullt upp med flytt och umgåtts med vänner & familj..
Nu är vi i alla fall på plats i Borås. Hur fin stad som helst och lägenheten är perfekt. Längtar tills den är helt klar och uppackad så vi bara kan börja njuta.
Idag målade vi bord och stolar i köket, så himlans nöjd. Och två nätter har vi sovit i vår nya säng. Ja som ni kanske förstår trivs jag utmärkt här nere. Kan bero på att jag får vara dygnet runt med min prins och vädret är på topp. Men tror inte det beror bara på de faktiskt, jag gillar Borås..