Måndag

2013-02-25 / 16:47:37

Hej på er!

Måndag igen och jag har inte gjort mycket vettigt. Tvättat är väl de mesta jag lyckats åstadkommit idag.
Just nu sitter jag och väntar på att Victor ska komma in från sin löprunda. Sedan blir det middag och ikväll vankas de födelsedagsfika hos min fina vän Emilinda.
Vi har blivit med barn den här veckan också. Har goskusinen här på praktik en vecka. Så mysigt!
Just nu ligger han i soffan och är helt slutkörd. Jobbigt att hänga med grabbarna på Beijer. Men tror han tycker de va skoj i alla fall.

Nu kom Victor innan för dörren så nu ska de fixas middag..
På återskrivande
Ha en trevlig kväll!

Du är allt

2013-02-25 / 15:20:51

Take me back

2013-02-25 / 15:12:30

Långkjol i jersey

2013-02-20 / 17:27:00
 
Förra sommaren och våren blev jag en riktig sucker för långkjol/klänning. Tycker den här är lagomt uppklädd. och man kan lätt klä upp och klä ner den. Den är i tunt jersey tyg men slitsen i sidan gör den ändå uppklädd på något vis, om man vill de. Kjolen är superskön och kjolen är perfekt. När det kommer till kavajen så känns de som jag kommer matcha den till allt ungefär. Mitt nya favoritplagg helt enkelt..
Det här var den sista outfiten jag fotade förra veckan. Hoppas på att jag tar mig i kragen och fotar lite fler i framtiden. Om det är något ni vill förståss?

Flower power

2013-02-18 / 13:21:00
 
Vad säger ni om den här outfiten?
Japp jag älskar blommor och dessa byxor. Lika outfit som senaste jag la upp förutom annat tyg på byxorna. Känns som mina ny inköp kommer bli väl använda. Är så nöjd med allt jag köpte till mig själv för födelsedagsbidraget jag fick. Åh önskar bakgrunden och kvalitén kunde vara bättre på bilderna. Men nu är det som det är. Nästa photoshoot får bli bättre..
 

...

2013-02-18 / 12:51:34

Skitdag.

Återkommer när jag har något positivt att komma med. Hej då så länge!

Svart hål

2013-02-18 / 07:51:30

Gårdagen är ett stort svart hål. 17 februari och ingen mera hockey?
Då, just nu och säkerligen flera dagar framöver kommer jag bittert ångra att jag om jag någon gång under den här säsongen velat att den ska ta slut.. Får försöka se det positiva med det hela, men det får bli om några dagar. Hej då!

Hockeysöndag

2013-02-17 / 13:48:03

Hej på er!

Söndag förmiddag och snart en ny vecka igen..
Victor har precis lämnat mig för ishallen. Vid tre ska jag också pallra mig dit. Viktig match idag så vi får allt hålla tummarna!

Ikväll blir det nog en lugn och mysig kväll bara..

Så ser min söndag ut, ha en bra dag

Hej då

Kram

2013-02-16 / 18:34:42

Man har då riktiga gullisar i sitt liv..

pink pants och white blazer

2013-02-16 / 17:17:00
 
Åh jag älskar mina nya somriga rosa byxor!
Den nya vita kavajen är lovely också. Tycker den här outfiten är verkligen jag. Nu vill jag bara ha vår/sommar så jag kan använda de nån gång. Nya svarta enkla ballerina kikar fram på bilden också. Ett måste i sommargarderoben...

Medvinden

2013-02-16 / 16:46:45

Mysig dag på Medvinden med grabbarna Andersson. Blev en mil på skridskor i de riktigt härliga vädret..

Lördag japp

2013-02-16 / 12:47:41

Hej hopp!

Nu är jag tillbaka i stan igen. Eller var de igår kväll men ja ni fattar..

Sitter i skrivandets stund och väntar på att Victor ska komma hem. Sen ska vi bege oss mot medvinden för lite skridskoåkning. Mysigt!

Hoppas ni andra får en Bra dag allihop

På återskrivande

My new spacedress

2013-02-15 / 11:12:00
 
Ännu ett ny inköp för våren och sommaren. En spacedress. Lär kanske inte användas till vardags särskilt ofta. Men jag tokgillar den och när nästa utgång blir av lär den här åka på. Vad tycker ni?

God morgon

2013-02-15 / 07:33:07

God morgon på er!

Sitter just nu och äter lite frukost. Ska sedan göra mig i ordning och bege mig mot skolan. En skoldag som räcker till kl 16 sedan får jag åka bil hem denna gången. Härligt!

Mina ögon är så fruktansvärt onda nu på morgonen. Förstår inte vad det är. När jag stod i duschen kändes de som dom var igenklibbade stundtals. Nu värker dom bara som att någon trycker på dom konstant. Men det är säkert bara morgontröttheten som talar. Jag hoppas de i alla fall..

Nä nu ska jag fixa mig. Ville bara uppdatera och säga att jag mår bra. Ja hemskt intressant.

Hejdå!

Min prins

2013-02-14 / 22:00:55

Vilken otroligt intensiv och lång dag detta har varit. Nu är jag i Emmas lägenhet och ska strax krypa ner i sängen. Öppnade nyss väskan för att ta fram necessären så ligger det en alla hjärtans present från prinsen där. Han är allt för bra. Kan inte säga de nog många gånger, han är världens bästa. Han tänker på alla små saker och jag är så lycklig att han är min. Puss på dig älskling!

alla hjärtans dag

2013-02-14 / 12:00:00
Idag är kärlekens dag. En dag man inte behöver överdriva tycker jag. Men man kan i alla fall uppmärksamma den. Har man ingen partner, träffa istället en vän över en mysig middag eller tjejkväll kanske?
För de som har en partner eller någon nära som de vill fira med. Som sagt, gör inte värsta stora grejen av de. Ät en god middag, pussas lite extra och visa den andra på ett eller annat vis hur mycket du uppskattar hen. De kan räcka med ett kärleksbrev eller en fin gest som en ros eller dyl. Jag gillar såna här dagar. Klart man ska uppmärksamma varandra, äta mysiga middagar osv annars också. Men såna här dagar får man ännu en anledning att göra de. Tyvärr är jag nere i Stockholm på skola idag, så jag får inte spendera denna kärleksfyllda dag med min prins. Men vi ska ta igen de dubbelt på lördag med mysig middag och massa pussar. Längtar redan!
 
Jag älskar min prins mer än vad ord kan förklara. Han är mitt allt och jag vill spendera alla mina dar med honom, Han är mina drömmars man och den underbaraste man kan tänka sig. Tack för att du finns i mitt liv älskling!
 

Du är kärlek för mig

2013-02-14 / 06:06:46

Då jag inte är hemma och kan fira kärlekens dag med min prins idag så ska vi göra de på lördag. Men ett litet kärleksbrev lämnade jag i alla fall innan jag for..

På tåget

2013-02-14 / 06:01:58

God morgon på er!

Inte hälsosamt att vara vaken nu och dessutom varit de i över en timma redan. Sen att jag inte sovit mer än 3-4 timmar i natt gör saken ännu bättre. Usch vad jag inte är en morgonmänniska. Känns dock helt okej nu men lär slå till ordentligt senare i eftermiddag/kväll. Aja bara två intensiv dagar nere i söder innan jag åker hem igen. Brukar alltid gå så himla snabbt så jag är inte ens orolig..

Ja så jag sitter alltså på tåget nu. Som ni vet att jag älskar?
Hoppas verkligen inte de kommer nån knäpp tant denna gången bara. Håll tummarna för mig att jag överlever.

Jag uppdaterar senare hur resan går.
Ha en bra alla hjärtans dag mina vänner

Hej då!

Duktig

2013-02-13 / 22:38:15

Det gick vägen för boysen ikväll och prinsen min fick göra mål. Han är så duktig!

Ja var bara de jag vill säga. Stolt flickvän till tusen!

Nu sängen, för imorgon blir det tidig morgon. Stockholm snart ses vi!

My new skirt

2013-02-13 / 17:08:39
 
Min ny införskaffade kjol. Inte min absoluta favorit faktiskt, tyget var inte som jag tänkt mig. Men nog lär den användas alltid. Ni får ursäkta poserna, bakgrunden osv. Men jag är nybörjare och amatör.
Känner på mig att det finns vissa som läser min blogg som kommer skratta och tycka de är löjligt att jag lägger ut såna här bilder. Som att jag tror jag är någon modebloggare eller nått?
Men de tror jag inte. Utan tycker bara de är roligt att köpa nya kläder och varför inte få visa upp dom då?
 
Så ni som tycker de är larvigt osv. Läs inte min blogg. Ni andra, enjoy!
 
 

matchdax

2013-02-13 / 17:04:06
Hej på er!
 
Onsdag, jag har träningsvärk och är hungrig. Sitter i skrivandets stund och funderar på vad jag ska äta till middag. Några förslag?
 
Victor är i Örnsköldsvik och ska spela match ikväll. För att sysselsätta mig medan han är borta, då jag även är klar med allt skolarbete, så har jag fotat lite. Dock ingen vidare kvalité på bilderna när jag använder mig av en Nikon Digitalkamera. Men roligt ändå., Så tänkte sprida ut dom lite och lägga ut några varje dag. Vad tror vi om de?
 
Senare ska jag och Karin ta en promenad runt berget ocg efter de följa grabbarna på stats. Heja Öik!!
 
Nä men ska ta och byta om och invänta promenadsällskapet.
 
På återskrivande
 
Hej Rå!
 
 

Puss

2013-02-11 / 17:38:11

Tokig i påslakan

2013-02-11 / 17:31:04

Hej igen!

För en vecka sedan fyllde ju jag som sagt år. Och en av presenterna var ett påslakanset från Karin och Tobbe. Är de något jag älskar så är det färgglada, fina och mönstrade påslakan. Detta var inget undantag. Hur mysigt är det inte när man får krypa ner i en nybäddad säng? Längtar redan tills jag får krypa ner ikväll!



Nöjd tjej

2013-02-11 / 16:37:50

Hej hej

Då har vi måndag igen. Är hel igen nu när min man kommit hem.. Dock utan poäng, men jag är bara glad att han är hemma.
Idag är det tvättdag här hemma. Alltid lika roligt!
Men mitt upp i allt kom posten och med den en avi att mitt paket kommit. Så skyndade mig till Statoil för att hämta ut paketet och jag är supernöjd. Älskar kavajen till tusen. Lär missbruka den till Allt i sommar!
Ska försöka fixa nå snygga bilder på hur dom ser ut någon dag..
Vi var ju som sagt till Sundsvall igår, jag emilinda och Amanda också. Följde med ett bar byxor, bikini och lite smått och gott hem. Även en trasmatta till hallen. Love it!

Ja var väl ungefär de jag ville berätta. Ska springa ner och slänga i en till maskin sen göra mig i ordning för prommis med Karin.
Ha en bra kväll allihop!

Ensam över helgen

2013-02-08 / 06:16:46

Fredag morgon, klockan är strax efter 06.00 och jag är vaken. Hör inte till vanligheterna. Men vad gör man inte för kärlekens skull?
Ska skjutsa iväg Victor på ishallen till sju. Han lämnar mig över helgen för att åka uppöver några dagar. Avskyr verkligen den här helgen på året när jag måste vara själv. Men så länge dom tar några poäng så får de väl vara värt de. Jag ska ju få åka på tjejtripp till Ikea/Birsta så borde inte klaga. Nä nu blir de lite frukost och pussa liter extra innan vi måste åka. Ha en bra dag!

Pluggdag

2013-02-07 / 17:29:26

Hej på er!

Har suttit inne hela dagen, trots superfint väder ute. Men har varit tvungen att plugga. Victor kom hem en sväng efter jobbet innan han åkte ner på ishallen. Då får man ta en paus med gott samvete och pussas lite. Väntar i skrivandes stund på svar från min lärare så jag kan fortsätta plugga..
Som lite plåster på såren och som en födelsedagspresent för de bidragen jag fick i present så har jag nätshoppat lite också. Åh längtar verkligen till vår och sommar nu. Massa härliga färger och bara ben!

Hittade en väldigt bra sida på nätet med bra priser och en massa fint jag skulle vilja ha. Men detta skickade jag efter. De fick räcka. Som de verkar blir det en tur till Ikea och Birsta på söndag så måste spara lite tills dess också..;)

Såna dagar

2013-02-05 / 18:09:24

De dagar när hjärnan inte vill samarbeta. När man är tankspridd och stressad utan anledning. Då lägger jag allt åt sidan och beger mig mot ishallen..

Inte att förglömma

2013-02-05 / 12:48:48

Kände på mig att det var något jag glömde i förra inlägget. Fick utav två fina vänner dessa fina armband också såklart. Fick tre olika av Sofia för att hon inte kunde välja vilket hon ville ge. Tror du jag kan välja då?
Sedan fick jag de andra armbandet från Snö of Sweden av Karin..
Tusen tack fina ni!

Ett år äldre

2013-02-05 / 12:25:04

Hej på er!

Femte februari idag och min andra dag som 23-åring. Det känns bra, alltid roligt att fylla år. Kommer alla nära och kära och hälsar på och de gillar jag. Sen får man äta hur mycket gott fika man vill utan att ha dåligt samvete.
Jag har blivit firad hela helgen med goda middagar, bästa sällskapen och massa fina presenter. Har verkligen känt mig bortskämd. Tusen tack till alla som gratulerat mig på alla sätt och vis!

Är säker på att några där ute är nyfiken på vad jag fick i present säkert?
Fick som sagt massa massa bra presenter. Jag och Victor ska få gå på spa och jag ska få göra en ansiktsbehandling. Superskönt!
Fick lite bidrag så jag kan fräscha upp vår och sommargarderoben utan att ha dåligt samvete trots att jag är en fattig student.. Fick även två väskor och två halsband. Men dom har jag ju redan visat er här i bloggen.
Fick som jag nämnt tidigare, ta hål i naveln också.
Fick utav mina fina vänner fint porslin från pip studio som jag älskar. Ni känner mig väl märker jag!
Fick en superfin låda att ha tepåsar i. Som var blommig och rosa såklart. Blir så glad över såna saker när folk säger när man får presenten, "jag tänkte på dig när jag såg den här". Då känns de som så personligt på något vis.
Förutom allt jag redan nämnt fick jag snygga träningskläder. Så nu ska jag rocka på gymmet. Måste bara orka ta mig dit. Haha.
Fick även "pyssla om mig" saker, nagelkit, lotion och massa sånt roligt.
Till Victors stora förtjusning fick vi ännu ett påslakan. Ett superfint med fåglar som självklart också var rosa. Så nu längtar jag tills nästa tvätttid så vi kan tvätta och byta till de..
Som om inte allt detta vore nog fick jag av min prins en snygg svart klänning. Då jag faktiskt inte haft de sedan tidigare och alla säger att de är ett måste i varje kvinnas garderob. Och dessutom fick jag av honom och mina fina svärisar något jag vela haft så länge jag kan minnas. En kofta från Odd Molly i marinblått. Så himla fin. Kommer aldrig ta av mig den!

Ja om ni orkat läst hela inlägget märker ni att jag fått tusen tusen fina saker och jag skäms nästan över allt fint jag fått. Tusen tack till alla som förgyllt mina dagar och uppvaktat mig. Ni är bäst!

Åldersnoja

2013-02-04 / 09:05:52

Hade man inte åldersnoja innan så fick man de allt idag. Tack så mycket min fina vän!;)

Dagen efter

2013-02-01 / 12:41:26

Vad vi gjorde igår, jag och Emilinda. Vi piercade naveln. Japp tusen år efter alla andra, men de struntar vi i. Gjorde inte alls så ont och snabbt gick de. Gick dock sämre när jag kom hem och skulle tvätta bort blodet. Känslig som jag är kände jag på mig att det skulle gå som de gick. Men var ju tvungen att tvätta bort allt blod. Det som hände var att jag stod i duschen och tvättade naveln, började må illa och yr. Skulle Sätta mig ner och hoppas de skulle bli bättre. De slutade istället med att jag vaknade liggandes på golvet och trodde jag hade brutit näsan. Hade helt enkelt svimmat och landat på ansiktet. Så sen dess har jag haft ont i huvvet och näsan. Kan med andra ord, än en gång, konstatera att jag inte ska bli sjuksköterska eller något åt de hållet..
Men vill man vara fin får man lida pin. Nu är det i alla fall gjort, jag har en pärla i naveln. Längtar tills jag får byta ut läkkulan mot en finare med kanske rosa sten;)