Dagen D

2013-01-31 / 09:51:57

Torsdag 31/1 är här och om lite mer än en timme är det dags. Nervöst!

Alltid alltid

2013-01-29 / 13:02:55

Att ha någon vid sin sida från den stund man föddes och veta att han alltid kommer vara med mig. Vi har och kommer alltid vara oskiljaktiga. Vid de tillfällen jag är ensam och nere är det honom jag kramar om. Känner mig som ett bekymmerslöst litet barn. Den finaste lilla stöttepelaren jag vet. Vid min sida från dag ett till graven..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/87001/images/2013/pic_5107ba2ee087c36a57439555.jpg" class="image">

To bring me luck

2013-01-28 / 20:31:01

En liten amulett jag kommer bära med mig, alltid. En sådan liten som har så stor betydelse för mig. Bär den nära hjärtat och vet att den kommer bringa mig lycka, nu och alltid..

Bra fredag helt enkelt

2013-01-25 / 09:37:49

God förmiddag!

Idag är början mot min vardag med rutiner. När Victor klev upp vid åtta vaknade jag också. Och vet ni vad, jag somnade aldrig om. Låg och drog mig i sängen tills Victor kom och sa hej då. Sedan kollade jag på ett program av date med mig. Sen var jag på tok för pigg för att ligga kvar i sängen. Klockan var Nio och jag klarade inte av att ligga kvar i sängen. Snyggt!

Ska röra ihop en frukoströra/smoothie, hårdbrödmackor med leverpastej och en c-vitamin till de. Gott.
Sedan blir de en stund plugg innan de vankas lunch med Sofia efter 12 någon gång. Och ikväll blir det middag med hela goa gänget. Tacomys med dom bästa. Ja ni hör ju själva vilken bra fredag detta kommer bli. Plus att man fått lön idag också. Så kanske kan hitta sig något lite fint att unna sig på stan. Återstår att se.

Ha en bra fredag allihop!

En ond cirkel

2013-01-24 / 15:15:56

Hej på er!

Ja nog påverkar den inre stressen mig alltid. Efter jag ätit frukost kollade jag ut genom fönstret och insåg vilket otroligt väder de var ute. Jag hade inte varit utanför lägenheten sedan i måndags. Kände sånt dåligt samvete mot mig själv så jag tog på mig kläder, musik i öronen och tvingade mig på en promenad på berget. Blev en svettig och jobbig historia. Märker att kroppen inte är i sitt normala skick. Men Gud så nöjd jag var efteråt. Måste börja ta mig på gymmet eller åtminstone en promenad varje dag. Vet att jag kommer må bättre då, bara de att jag är drottningen av lathet.
Tillbaka till stressen så har den slagit ut, i min mun. Har fått onda, stora äckliga blåsor. Vet inte vad man kan göra åt de. Bara vänta bort dom antar jag?

Ja senaste tiden har inte varit något uppåt tid för mig om man säger så. Har haft feber från och till, orkeslös, hängig, ont i halsen och stressad. Är ständigt trött, vilket i sin tur leder till att jag sover länge på morgnarna. Inte får några rutiner, dåliga mattider och att jag blir än mer stressad att halva dagen gått när jag vaknar. Vill orka skaffa mig rutiner men känner för tillfället att det är något som inte stämmer i min kropp. Finns ingen kraft till att klara både skolan och hälsan. Därför har tyvärr hälsan fått tagit stryk. Måste verkligen se till att ändra på de här och börja prioritera min hälsa. För med de kommer orken och då kommer jag klara både och. Både skolan och allt de andra. För som det är nu, är jag långt ifrån mig själv. Undviker många sociala situationer. Det är hockeymatcherna jag har prioriterat ungefär. För jag tycker det är så otroligt roligt. Förut vägra jag gå dit själv. Nu tycker jag nästan de kan vara skönt. Vilket inte är likt mig. Ja, vet faktiskt inte varför jag skriver allt det här. Men ibland behöver man skriva av sig och då blir det här i bloggen. Grattis till den som orkat läsa allt..

Eftersom jag själv inte är så duktig på allt som har med hälsan att göra. Får ni gärna ge mig tips och råd på hur man tar sig ur denna dåliga cirkel och skaffar sig rutiner igen.

Ha en bra dag allihop!

Stresstorsdag

2013-01-24 / 10:51:13

Hallå!

Torsdag och snart har den här veckan gått också. Lite småstress, ja!
Så därför ska jag ta en långfrukost framför reprisen av date med mig och försöka att varva ner. Inte okej att vakna stressad. Har inte heller kunna ätit någon frukost för ens nu då min hals fortfarande är som ett blödande sår med salt i, skönt..

Efter jag ätit blir det plugg för fulla muggar. Ingen träning idag heller, jävla hals!!

På återskrivande kära läsare

Min älskade fina bästis

2013-01-23 / 16:08:28

Att bli överraskad såhär två veckor innan sin födelsedag, igen. Både igår och Idag. Det gör mig lycklig, att jag känner mig otroligt uppskattad och som ett litet barn på julafton..
Den 30/1 ska jag och min trogne vapendragare, bästa vän och ständiga stöttepelare visst göra något spännande. Något vi båda tänkt på länge. Är det någon jag klarar att göra en sån här sak med, så är det med dig. Är redan nervös, men det kommer gå fin fint! Du är bäst fina vän. Hur ska jag kunna tacka dig? PUSS


Onsdagen är här och lite varmare

2013-01-23 / 10:50:46

God förmiddag..

Sitter i köket och kollar ut igenom fönstret, känner mig lite som en filosof. Tycker det är så himla fint när det är mycket snö och träden är alldeles vita och fina. Men dess värre är det alltid så kallt när det är så fint ute. Dock bara -14 idag, men ändå..
Min hals är illa även idag. Det är alltid värst på morgonen. Gruvar mig nästan för att vakna pga dumma halsen. Ska koka mig lite te och sedan ta tag i plugget..

Matchen igår gick som jag befarade, vinst för löven. Men dom är starka hemma. Får bli vinst på hemmaplan för ÖIK istället. Victor kom hem vid tre i natt någon gång, då sov jag som en stock. Sedan klev han upp kl sex, då sov jag också. Tycker synd om honom. Men tur i alla fall att han inte lika sömnberoende som jag..

På återskrivande, ha en bra dag!


Heja ÖIK

2013-01-22 / 18:44:22

God kväll!

Ska börja med att säga att jag har världens i särklass bästa lärare. Skickade ett mejl till honom att jag kört fast och behövde lite hjälp. Två minuter senare ringer han upp, tar sig tid i nästan 20 min att förklara och hjälpa mig. Frågade vad jag gjort hittills och insåg att jag visst hade fattat och gjort rätt de jag hade gjort. Så nu är jag på spåret igen. Tummen upp för de!

Just nu har jag krypit ner i soffan under filten och köpt matchen mellan Björklöven-ÖIK. Värmer upp hejarrösten lite och håller alla mina tummar att det ska gå vägen. Kom igen nu pojkar!

Min kusin är fin

2013-01-22 / 12:48:44

Denna dagen verkar bjuda på lite allt möjligt. Tog tempen för en stund sen och insåg att det var som jag trodde, feber igen. Suck!
Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Dricker te och kurerar mig under filten. Som ett brev på posten, bokstavligen, får jag ett paket. Från en tös som jag saknar varje dag och det gjorde mig så himla glad. Inte ens feber och en ond hals kan få mig på dåligt humör nu. Fick en superfin väska, halsband, lyckoamullet och ett brev som fick mig att börja gråta. Hon är så fin min kusin. Tusen tusen pussar, kramar och en Väldans massa tack. Du är bäst!

Håkan H snart ses vi

2013-01-22 / 11:07:36

Hej!

Här ligger jag i soffan, 26-, strålande sol och knallblå himmel ute. Helt fantastiskt väder men jag är tussig. Halsen är kass, som början på halsfluss eller nått. Måste plugga också. Så lär inte dra nytta av detta fina väder. Kanske en promenad upp till gymmet sen. Men i så fall måste halsen blivit bättre.

Som plåster på såren släppte Håkan H en stor nyhet idag. 17 april släpper han sin nya skiva. Som jag längtar!
8 juni i Götet får jag och Victor se honom live. Få höra hans nya, förmodligen helt underbara, låtar. Vill bara ha april nu nu nu!

Måndag igen

2013-01-21 / 14:41:45

Måndagen är här.
Jag var dötrött i morse. Märkte knappt när Victor klev upp dock vaknade jag till en aning när han sa Hej då innan han åkte på jobbet. Men var inte mycket mer än så.
Strax innan tio klev jag upp, åt lite frukost och sedan dess har jag pluggat. Så sjukt frustrerande när jag förstod allt förta veckan när jag var på skolan. Men nu när jag är hemma är hjärnan totalt nollställd. Vissa saker verkar ha fastnat, de lyckas jag klara. Men inte allt och det gör mig så frustrerad. Vi har börjat med bokslut och förarbetet till de. Ja de är klurigt minsann!

Snart kommer Victor hem hoppas jag. Då ska vi ta en sväng på stan, så jag får rensa hjärnan lite. Sedan blir det nog bara en lugn skön och träningsledig kväll för oss.

Hej rå!

I väntan på prinsen

2013-01-20 / 21:30:59

God kväll!

Har ni haft en bra dag?
Det har jag. Fått umgåtts med mamma och pappa, mysfikat på stan och kollat hockey. Gick dock Inge vidare för Brunflo. Skyller jag på tränarna.
För ÖIK däremot gick de bra. Tre poäng tar de med sig hem från Umeå. Heja ÖIK!
Efter matchen lyckades jag ta mig på gymmet. Andra gången den här helgen, snart är jag på G igen.
Just nu äter jag smoothie(stavas?) och nybakt dinkelbröd med ost. Mums. Kollar på kärleksfilm och längtar efter prinsen. Har satt bilen på Värmning så den är varm och god senare när jag ska hämta hem han från hallen.

Senaste veckan har jag gjort något som jag gillar. Som gör mig lugn och får mig att inte tänka på något alls. Så himla skönt faktiskt. Jag har målat. Det blev en indian till min fina far. Gav han tavlan idag och tror han blev glad. Den är lite sned och osymmetrisk men jag är ingen konstnär jag Bara gillar att måla ibland.
Så nu vet ni de.

Nu börjar filmen igen. Hej rå!



Söndag

2013-01-20 / 11:26:18

Hej på er!

Söndag förmiddag och jag är ensam hemma. Pussade Victor hej då i morse då han ska till Umeå och spela match mot Teg. Hoppas på ytterligare tre poäng. Blir att följa på stats och hålla tummarna.

Ska om en stund fixa mig och gå ut på stan en sväng. Kolla runt lite och sedan promenera till hallen för att hämta bilen. Får sedan sällskap av mamma och pappa idag. Vi ska till Brunflo och kolla på match på Kramfors tror jag det var.

Ja så lär min söndag se ut.
Ha en bra dag allihop!

Hej rå

Ge mig vår

2013-01-18 / 13:23:16

Kolla runt på H&Ms hemsida och insåg att jag vill ha ett ton med kläder och skor där ifrån. Köpte ju min rosa väska där och den lär bli en favorit i vår och sommar. Har i alla fall bestämt mig för att de ska införskaffas ett par fina mönstrade byxor som är ankellånga och i ett lite finare material innan våren är här. Fint att ha till kavaj, någon enkel topp och ballerinas till vardags. Det blir fint!

Onsdag igen

2013-01-16 / 15:06:24

Hej på er!

Onsdag idag och jag är hemma från Stockholm. Dock 1 1/2 timma sen var tåget och jag var skitsur. Men nu är jag i alla fall hemma.
Inser varje gång jag är där nere hur kul jag tycker det är. Gruvar mig lite varje gång men sen när jag väl är där stortrivs jag. Skolan går Bra Osså får jag ju träffa Emma. Bra helt enkelt!
När jag kom hem blev jag lyckligt överraskad med en ny klädhängare och skohylla i Sovrummet som min man byggt till mig. Ska dock målas vit men den är perfekt.
Hann även kära ner mig i en väska när jag var i Stockholm. Kunde verkligen inte släppa den. Men även den lyckades jag få med mig hem. Har man världens bästa föräldrar så har man. En liten tidig födelsedagspresent. Dom är bäst!

Nu in i duschen sen möta upp Karin.
Puss på er

Kärringar ska inte få åka tåg

2013-01-14 / 08:12:30

Hej på er!

Väldigt längesen igen.
Sitter än en gång på tåg ner till Stockholm och konstaterar även idag att det inte är min grej. Bokade denna gången på den tysta avdelningen för att vara säker på att jag skulle få sova lite. Eftersom de alltid brukar vara tanter som pratar, bebisar som gnäller eller något liknande störande ljud. Fick sitta första två timmarna själv på mitt dubbelsäte och tyst och skönt var det. Åt lite frukost och kröp sedan ihop under filten i hopp om att få sova lite då jag klev upp före fem i morse. För ca en kvart sedan klev de på en tant jävel på tåget. Ursäkt språket men vissa idioter är mer egoistiska än andra. För Ni vet armstödet som är mellan mig och henne, vem har sagt att det är hennes? Jo hon tydligen. Min jackärm råka ligga på de armstödet. Då putta och putta och putta hon på min jacka för att den skulle vara på "min sida". Sedan boxar hon till mig i sidan med armbågen så hon fick plats med sin arm på armstödet. Jag bryr mig absolut inte om de där jävla armstödet. Skulle inte ens använda de om jag kunnat. Men bara för att hon gjorde sådär så blir jag så fruktansvärt irriterad och har sån lust att putta bort hennes arm från stödet när hon lutar sig på de. Ni vet, precis när hon lägger all vikt på just den armen. Tänk er då att få putta undan den och hon kommer falla framåt. Vore så sinnes kul. Men sån är inte jag. Jag sitter här, biter ihop och ber om ursäkt att min jackärm råkade nudda "hennes" armstöd. Usch fy och Blä för denna kärring!!! Nästa gång ska jag banne mig boka två säten bredvid varann för att vara säker på att jag inte hamna bredvid någon sån här idiot igen.
Och Ja jag är trött och överreagerar. Men ändå!!

Jag som för en gångs skull var på ganska bra humör trots att jag klev upp så tidigt. Men inte längre. Tack för de!
Hoppas de blir bättre när jag kommer fram på skolan. Är i alla fall säker att de blir bättre ikväll när jag får träffa söta fröken Skoglund. Det bästa med dessa små tripper ner till Stockholm.

Nog för denna gången. Nu har jag fått gnälla av mig och det känns faktiskt lite bättre. Vart ett jäkla långt inlägg dock. Antar de är ungefär en som läst hela. Men men. Ha en bra måndag!

Hej rå

Måndag och slut på ledighet

2013-01-07 / 10:46:58

Hej på er!

Måndag igen och nu är det slut på ledigheten. Jag har ju som sagt sagt upp mig från jobbet och ska fokusera enbart på skolan då det kommer bli än mer nu den här terminen. Sedan ska jag ta tag i träningen igen. Var där förra veckan men inte riktigt kommit in i det igen. Igår skulle jag dit men vaknade med en hemsk mage och under dagen visade sig att jag hade feber också. Så tur i oturen att jag inte gick på gymmet. Har dock lovat mig själv att idag ska jag dit hur som, så bäst för kroppen att du piggnar till nu på en gång!

När jag låg hemma hela dagen igår hade jag mycket tid att tänka. Bla började jag längta ihjäl mig tills 8 juni i Götet. Vill ha ledighet nu och få vara med Victor dygnet runt och hela tiden. Längtar tillbaka till sommaren och vår underbara resa.

Ha en bra måndag allihopa!

Kärlek

2013-01-02 / 21:13:30

Har precis bäddat rent med mitt nya fina påslakan som jag fick i julklapp. Och på de en supermysig filt av Victor med de tre finaste orden jag vet. Ser ut som rena kärlekssviten i vårt sovrum nu. Mysigt!