Till mannen i mitt liv

2013-05-28 / 18:14:17

Det finns inte ord på denna jord som förklarar hur kär jag är i min prins..
Han är mannen i mitt liv, de vet jag. Jag vill dela varje dag, timma, minut och sekund med honom för resten av mitt liv. Så för att påminna han om de bestämde jag mig för att köpa blommor till han idag. Kanske lite för att jag själv ville ha blommor på bordet också. Men mest för att jag älskar honom!

Ombytta roller i det här hushållet, Victor har storstädat lägenheten och jag köper blommor. Så de ska va!;)

Fötter?

2013-05-23 / 13:25:54

Hej kända och okända..

Här kommer ett inlägg som chockar även mig. Ni som känner mig, mer eller mindre väl, bör veta att jag har en fruktansvärd fobi för fötter. Det är bland det vidrigaste som finns. Har alltid haft väldigt svårt för bara fötter och har alltid haft med mig ett par extra strumpor i väskan om jag varit barfota i tex ett åar ballerina. Skulle även dö om någon hade en bar fot i närheten av mig. Men vet ni vad? Tror jag Börjat komma över den fobin. Insåg de i söndags för första gången. När både jag, Victor, emilinda och Daniel satt barfota i soffan hemma hos oss. Hade bara fötter runt omkring och överallt kändes de som. Men jag dog inte. Och jag överraskas av mig själv även idag. Jag hade mina nya loafers på mig idag. Som är sjukt mycket snyggare på utan strumpor. Så jag har inga strumpor i dom. Och sitter nu här på kontoret, barfota?!? Vad händer?
Har jag blivit vuxen eller vad är det som händer? Hur som tycker jag det känns skönt. Nästan lite befriande på nått konstigt vis. Man blir ju som lite skadad när man har fobier. En del saker blir så mycket jobbigare, som att prova skor på en skoaffär. Hälsa på hos någon på sommaren, när näst intill alla är barfota. Ja men det verkar som jag börjar växa ifrån de. Vi ska visserligen inte ropa hej ännu, det kan tvärvända så avskyr jag fötter igen. Beror lite på vems fötter de är. Men lite impad över mig själv är jag allt..

Super intressant inlägg va?
Haha sorry, va bara tvungen att få impa lite på er!

Regn och vatten

2013-05-23 / 09:01:43

God förmiddag

Idag är jag på jobbet, regnet öser ner utanför fönstret och jag vill att klockan ska slå fem så jag får sluta. Efter jag slutat åker jag, mamma och mormor till Umeå för en mysig tjejhelg. Mys!

Men innan dess har jag de jag gör här på jobbet. Har dock nyss insett att jag är hypokondriker. En kollega till mig skulle hjälpa mig med datorn och i samma veva sa hon att hon legat hemma i magsjuka sen i måndags. Tog inte många minuter innan de börja vända sig i magen på mig. Och nu sitter jag här, klunkar vatten i mängder och mår illa. Får allt hoppas de är inbillningssjukan, för jag har varken tid eller lust att bli sjuk. Nån som har ett par vitpepparkorn att komma förbi med?

Peppar, peppar ta i trä. Ingen magsjuka här inte tack!

Hoppas det är Bra med er allesammans..

På återskrivande

If You dream it, You can achieve it

2013-05-22 / 15:33:18

"släpp ut dina vingar och flyg"

2013-05-22 / 10:38:08

Hej på er!

Är tillbaka på en snabbvisit, för att få skriva av mig lite..
Sen sist jag skrev har det hänt saker, saker som kommer förändra en hel del. Men det har fått mig att inse att saker händer av en anledning. Att man får ta tjuren vid hornen och göra det bästa av varje situation. Jag har varit ett vrak från och till. Gråtit med ett leende på läpparna. Ja det är delande meningar om allt. Men vet att i slutändan löser sig saker alltid. Även om det inte alltid känns så. Så har jag insett att det faktiskt är så, de löser sig.
Har världens bästa familj, vänner och framförallt pojkvän vid min sida. Som får mig att klara allt. En person jag ser upp till riktigt mycket sa till mig härom dagen, att "lev i nuet och stressa inte upp dig Sandra. Du är så jäkla duktig och bra som du är. Släpp ut dina vingar och flyg. Du är ung och kan göra allt."
Att få höra dom orden, av en person som själv har åstadkommit så mycket. Och att den personen tror på mig och stöttar mig. Det känns så jäkla bra. För jag vet att en dag kommer jag lyckas. En dag kommer jag vara där jag drömmer om att få vara. Jag kan, jag ska, jag vill!
Ska låta mina drömmar bli sann. Men på vägen dit ska jag leva livet och göra allt roligt jag någonsin vill. Tillsammans med dom jag älskar tänker jag lyckas..
Ibland önskar jag att få vara fyra år och bekymmerslös igen. Få allt serverat och inte behöva tänka på nånting. Men bara ibland..

...

2013-05-14 / 23:08:05

Du är ful, fet och äcklig. Jag hatar dig!

Tio tummar upp

2013-05-13 / 10:24:58

God förmiddag!

Då välkomnar vi ännu en måndag och tiden bara rusar iväg.
Helgen har varit helt jäkla fantastisk. Spenderat den med min man i Tierp och Stockholm. På lördagkväll va det dags, som ni vet, för Bruce. Om jag säger såhär, Håkan H får det svårt att imponera på mig i framtiden alltså. Och ni som känner mig vet att det är ett Väldans bra betyg. Jag är inte Bruce största fan men herregud vilken upplevelse. Tänk er Friends Arena med 55000 människor och in kommer Bruce. Alla skriker och applåderar och sen drar han igång. Det var tamme tusan de mäktigaste jag varit med om. Fick rysningar i hela kroppen och så var det hela konserten igenom. Som sagt, inte hans största fan, men jäklar vad jag är nöjd att jag åkte. Så fruktansvärt bra var de. När han spelar hit efter hit och så gott som alla sjunger med. Så mäktigt!
Efter ett tag drog han ner tempot och spelade Hometown. Alla tände sina lampor på mobilen och hela arenan förvandlades till en stjärnhimmel. Än en gång rysningar i hela kroppen. Alltså konserten var tre timmar av lycka och jag bara njöt. 63 åriga Bruce hoppar runt som ett liter barn på julafton hela konserten, ler och man ser hur mycket han verkligen älskar de han gör. Vilket speglar av sig på publiken som också bara älskar varje liten sekund av spelningen.
Nu kanske några av er tycker att jag överdriver, men hade ni varit där skulle ni förmodligen sagt samma sak. Så fruktansvärt otroligt jäkla bra. Ångrar inte en sekund att vi åkte. Sedan att jag fick gå med Victor var som pricken över i:t.
Ja så nu vet ni de.
Förutom konserten tog vi en sväng på stan i Stockholm. Vart inte så mycket handlat men en fika med Emma hann vi med. Så mysigt att få träffa henne en sväng!
Även en liten promenad i Kungsträdgården hann vi med. För jag tjata sönder att få se dom fina rosa träden.
Ja en helmysig helg med mitt hjärta. Så skönt att få komma från stan några dagar och bara rå om varann. Tio tummar upp för denna helgen!

Puss

Gråfredag

2013-05-10 / 08:56:53

God morgon på er!

Fredag idag, jag är ledig och vaknar 08.23 självmant? Jaja bara att kliva upp och göra något vettigt av denna dagen. Hinner inte mer än kolla ut igenom fönstret så blev jag less. Grått, trist och duggregn. Gud så uppmuntrande.
Sen att min hjärna drömmer helt idiotiska drömmar som får mig att tänka helt idiotiskt är inte heller särskilt uppmuntrande. Ja ni hör, jag är inte särskilt munter för tillfället. Men jag hoppas det ändras? För ikväll åker vi mot Tierp ju, vad kan gå fel?

Till något helt annat så hade vi en supermysig dag/kväll igår..
Tog först en sovmorgon och slapp förmiddag. Sedan mitt på dagen åkte vi bort till kusinvitamin för att hälsa på en sväng. En sväng vart visst middag, biomys som smågrabbarna fixat i ordning och hockeyVM som dock inte gick så bra. Ja vi kom hem efter elva någon gång. Hur mysigt?
Ibland behöver man verkligen såna dagar, fylla på energiförrådet lite och inte tänka på nånting annat..

Nu ska jag ställa mig i duschen sen äta någon frukost och hoppas att den dumma drömmen försvinner ur mitt huvud.

Ha en bra dag!

It's burning

2013-05-08 / 20:28:12

En godisblandning på önskelistan

2013-05-08 / 19:54:59

Om jag fick önska mig massor av saker så stora dessa högt högt på listan. En riktig godisblandning med färger och våriga plagg. Toppar med en gul och lysande regnjacka som jag drömt om i tusen år!

Vilken lördag alltså

2013-05-05 / 11:18:45

God förmiddag!

Ligger för tillfället och drar oss lite i sängen, blev en ordentlig sovmorgon idag. Men de får man när det är söndag.
Gårdagen var lika trevlig som jag hade hoppats på, om inte trevligare faktiskt. Efter utsökt middag på Brunkullan blev de efterrätt och HockeyVM hemma på Alpvägen. Vi prata, umgicks och hade allmänt trevligt och vips så var klockan 01.00. Ja tiden går fort man har roligt som man brukar säga..

Något annat roligt som bestämdes igår också. De ska ni mina kära läsare få veta. Avundsjuka är en av de värsta sjukdomarna sägs de. Och eftersom jag var ruskigt avundsjuk på alla som fick se Bruce igår var vi tvungen att råda bot på de. Sagt och gjort, på fredag åker jag och Victor ner över efter jobbet för att första sova en natt i Tierp. Och sedan på lördagkväll ska vi som ni säkert förstå, se Bruce "den allsmäktige" Springsteen med sådär 55 000 andra. Woho de spritter i kroppen av lycka. Som jag längtar!
Nu går Bruce alla favoriter på spotify om och om igen.. Puss på de!

Ja jag ville väl mest bara skriva de och göra alla mina readers lite avundsjuk. Lyckades jag?

Nä men ha en bra söndag allesammans!

Bästa lördagen

2013-05-04 / 14:33:23

Hej på er!

Idag är det lördag och en riktigt bra sådan. Spenderar min lördag i finaste sällskapet, Wallin/Vängman. Börja med en tur på Beijer, en lunch på stan och snart när min prins kommit hem blir det ÖFKmatch. Efter de blir de hem och svida om för middag på Brunkullan. Våra män dom kan dom. Mysig lördag minst sagt!

Hoppas ni har en lika bra dag som jag..

Hejrå!

Som måndag fast torsdag

2013-05-02 / 07:02:19

God morgon på er!

Hoppas ni alla haft en bra Valborg för det har jag. Vart en supermysig kväll med Emilinda och Daniel i Marieby. Grillade, pratade strunt och spelade spel. Timmarna bara flög förbi och vi kom hem närmare två tiden. Vilket i sin tur ledde till att vi tog en rejäl sovmorgon igår. Sedan blev de en otroligt lugn och skön dag med promenad och mys.

Idag har vi torsdag och snart är det helg igen. Helt galet!
Även om det inte är särskilt fint väder idag så känner jag mig jäkla taggad för denna dagen. Fråga mig inte varför, men tror de kommer bli en bra dag.
Hoppas ni får en bra dag med allihop.

Gud vilket roligt inlägg detta blev. Haha!

Hejrå