Jag ska måla hela världen lilla mamma

2015-01-31 / 15:47:35
Lördag, jag är i målartagen och Victor vilar i soffan. Vi klev upp i hyfsad tid idag, för en gångs skull på en lördag. Blev en snabb frukost och sedan gav vi oss ut på stan en stund. Jag köpte mig nya penslar och sen åt vi lite lunch. Vi hann inte mer än komma hem så rota jag fram mina målarsaker och satte igång. Så himla roligt är de, önskar man kunde jobba med de!


Vad jag målat är än så länge en hemlis. Men tror jag är rätt nöjd. Får se vad nästa projekt blir för något, tror jag har några idéer på lager.

Nu vaknade prinsen så nu blir det snart middag innan uppladdning för match. Ha en bra lördag!

Laddar inför imorgon

2015-01-30 / 21:49:41
Fredag och helg. Jag har jobbat i eftermiddag, vilket blev dom enda timmarna denna veckan för mig. Men känns skönt ändå att få ta "riktig" helg då man åtminstone jobbat lite i alla fall. Nu sitter vi i soffan, tacos i magen och en kopp te och chokladkaka till efterrätt. Det blir en lugn kväll för att ladda inför matchen imorgon..



Vårväder i januari

2015-01-29 / 14:47:14
Vilket otroligt skönt väder vi har idag. Blå himmel, sol och bara någon minus. De blåser dock men det gör det alltid här så det är bara att vänja sig. 
Jag tog en promenad ute i över en timma och det var så himla härligt. Tog sedan en sväng ner på stan och skulle gå förbi en affär som hade rea på ett par skor jag suktat efter länge. Men eftersom islänningar är som dom är så hade dom valt att inte öppna affären förr än klockan tre idag, kanske bakis från gårdagens Lill-lördag eller nått..






En vinst är alltid en vinst

2015-01-28 / 00:07:56
Den här dagen har inte bestått av särskilt mycket. Det blev inte mycket till sömn i helgen när jag var i Stockholm och ni som känner mig vet att jag är lite av en sömnnarkoman. Därför tog jag en ordentlig sovmorgon i morse till nästan tolv. Sedan klev jag upp, åt frukost och kollade några program på paddan. Vid strax efter två kom Victor hem från jobbet för att hinna ladda för matchen ikväll. Så vi tog en powernap och åt sedan middag..
Sedan var det bara att ladda och värma upp för match, en spännande sådan. Jag åkte dit med Inga och Greta men det slutade med att Greta fick sitta själv i tredje perioden då jag och Inga var alldeles för nervösa för att sitta på läktarn. Så jag gick ner och ställde mig under läktarn och Inga gick in i kafeterian. SR var det överlägset bästa laget hela matchen och ledde med minst två mål enda tills i mitten av tredje då Björninn lyckas få med sig några lätta utvisningar och petar in två puckar som målvakten dock skulle ha tagit. Åter igen, ni som känner mig vet att jag blir lite lätt hysterisk när jag blir stressad och idag var det nog ännu värre kan jag säga.. SR fick ett mål bortdömt med 1 minut kvar, ett mål som förmodligen hade gett dom tre poäng. Ett mål där måldomaren (som övrigt var från Björninn & alltså dömde emot sitt eget lag) sa att den var inne men ändå dömde han bort de. Vilket då ledde till att det blev övertid men där drog vi längsta strået och vann. Vilken lycka!! Kändes dock som vi förlora en poäng men men en vinst är alltid skönt. Afram SR!



Min man är bäst

2015-01-26 / 22:17:33
Nu är jag framme på Island och tror det eller ej så har jag faktiskt redan packat upp väskan också. Brukar ju ha en förmåga att lämna väskan ouppackad i sådär en oändlighet, typ tills nästa gång jag ska använda den. Så tycker det var rätt bra gjort av mig..

Kan i alla fall konstatera åter igen att jag har världens överlägset bästa pojkvän. När jag kom hem, halvtrött och hungrig så hade han lagat middag som stod redo. Vilken kille va? Som om inte de vore nog hade han tvättat, storhandlat och bäddat rent i sängen. Vad har jag gjort för att förtjäna en sån underbar kille?
En sak är säker, han håller jag hårt i resten av livet!


Försenat flyg

2015-01-26 / 13:55:32

Fick bli en lyxig onyttigt frukost idag bara för att jag kan. Passar på att dricka Trocadero när jag väl är i Sverige så de så.
Sitter nu och inväntar flyget som är en timma försent. Antar det beror på snön/dålig sikt. Skulle egentligen redan suttit på flyget på väg hem till min man nu, men den som väntar på något gott som dom säger..

Bilder från helgen får ni senare!

I väntan på flyget

2015-01-23 / 08:06:21
Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att få kliva på planet. Det vart hela två timmars sömn inatt. Dels för att jag avskyr att sova själv och dels för att jag var så otroligt rädd att försova mig. Så jag somna/vakna/somna/vakna och höll på så i ca 2 1/2 timma innan jag gav upp och klev upp istället. Då var klockan halv fyra och strax efter de kom Victor hem.
Jag försökte få i mig lite frukost men är inte så bra på att äta vid den tiden på morgonen. Så det fick bli lite skyr och sen åt jag frukost här på flygplatsen istället..

Lär eka tomt här under helgen då jag inte kommer ha något internet. Men efter helgen kommer jag förmodligen ha en hel massa roliga bilder att visa istället. Vem älskar inte att se bilder på mig och mina vänner och från bröllopsmässan?

Ha en bra helg allesammans för de ska jag ha, även om jag redan saknar Victor!

God natt

2015-01-22 / 22:49:30
Räckte inte riktigt hela vägen idag tyvärr, men det var en bra match. Nu ska jag borsta tänderna sen tackar jag för mig. Tidig morgon imorgon så bäst att försöka få lite sömn. God natt!



Afram SR

2015-01-22 / 20:20:06
Väskan är packad och klar, jag har kollat upp var bussen ut till flygplatsen går imorgon och nu värmer jag upp hejarstämman inför kvällens match. Afram SR!



It is Done

2015-01-22 / 15:33:48
Det regna ute idag, Victor är i en buss på väg till Akureyri och jag sitter inne och målar. Är klar med min drömfångare nu och som sagt så är det den första målningen på länge. Så det finns mycket att förbättra plus att jag skulle behöva fler än en pensel och en som inte är i storlek Bigsize. Får fixa de senare någon gång. Men det är kul i alla fall och man tänker inte på något annat än här och nu, så himla skönt!



Snart åker jag till Sverige

2015-01-21 / 20:35:55
Onsdag och endast två nätter kvar innan avfärd mot Sverige. Ska bli mysigt att få träffa tjejerna, gå på bröllopsmässa och bara ha en tjejhelg. Det kan man aldrig få för mycket av. Men i vanlig ordning blir jag alltid superstressad när jag ska åka iväg. Så det har jag sysselsatt mig med de senaste dagarna förutom några timmars jobb. Magen är sådär och jag känner mig superstressad över att åka iväg, även fast jag vet att jag kommer få en superbra helg. Sen har jag en hel dag imorgon helt för mig själv, troligtvis, om Victor och laget lyckas ta sig iväg till Akureyri den här gången. Det känns inte alls kul då jag ska kliva upp fyra på fredagsmorgon och brukar aldrig kunna sova när Victor är ute och åker mitt i natten. Så lär nog va bra trött på fredag men det blir nog bra..

Nu ska vi dricka lite te och mysa!

Så var det måndag igen

2015-01-19 / 19:27:59
Idag har det varit ett riktigt oväder här. Vaknade i morse av att det blåste som tusan ute, regnet öste ner och det var bara allmänt jättegrått. Jag vart dyngblöt på vägen till jobbet så det var tur att vi hade en innedag på skolan. Vädret har lugnat ner sig en aning nu men all snö har så gott som räknat bort. Gruvar mig för hur det kommer se ut imorgon, lär vara som en isbana överallt..

Dagen på skolan har varit lugn och skön. Jag har gjort pärlplattor med barnen och lyssnat på " Wopa Gangnam style" tusen gånger om. Den hann inte mer än ta slut så ropa dom "Wopa Gangnam style aftur!"



Till middag idag blev det pastagratäng med färska champinjoner, bacon, skinka och hemgjord färskostsås. Kunde smakat aningen mer men det var gott.. Blir som lite roligare att laga och äta mat om man gör lite olika saker inte bara samma mat hela tiden..

Dreamcatcher

2015-01-19 / 14:49:54
En liten sneak peak på en målning jag började med igår, originalet är i färg men det får ni se först när den är klar..



Inspirationen flödar

2015-01-18 / 16:21:26
Har haft en hel massa inspiration på senaste tiden till allt vad skapande heter, sy, måla, inredning, You name it!
Men har ju varken haft symaskin, målargrejer eller lägenhet och pengar för att kunna inreda. Idag har jag dock tagit tag i de och köpt lite målargrejer. Så nu ska inspirationen få flöda och här ska det skapas. Återstår att se om jag kan få det som finns i min hjärna att bli verklighet..



Lördag 17 januari 2015

2015-01-17 / 19:04:30
Lördag eftermiddag och helg.. Vi har haft en lugn och skön dag. Började med lyxfrukost som alltid på helgen. Sen gjorde vi oss i ordning och gick till Kringlan för att se om vi kunde fynda nått fint på rean. Men vi kom hem tomhänta. Jag hittade ett par fina stövlar som det var superbra pris på men jag höll mig. Så då kände jag mig lite duktig faktiskt!

Lyxfrukost i morse

Igårkväll åt vi middag framför tvn då det var handbollsmatch mellan Sverige-Island. Solklar seger för Sverige såklart. Vi firade vinsten med god fruktsallad och Gotham. En mysig och behövlig hemmakväll med min man. Lär bli en lika lugn och mysig kväll idag med. Laga lite god mat och bara ta de lugnt. Ibland behöver man de..

Hvalur öl

2015-01-16 / 12:07:14
Lite kuriosa om Island och hur konstiga mat och dryckesvanor dom har. Förutom att dom äter jäst kisshaj vid högtider som jul så har dom nu uppfunnit en ny öl. Den kommer ut till försäljning nu i slutet utav månaden och jag vet en här hemma som tycker det ska bli spännande att smaka den. Då kanske ni undrar vad som är så speciellt med ölen?
Det är så att den är inte gjord på malt eller humle utan utav sillvalsmjöl. Mjölet är framtaget från sillvalstestiklar som dom rökt över fårspillning. Då den inte är gjord på malt eller humle så ska den vara både mer proteinrik och fettsnål. Dessutom innehåller den inget tillsatt socker heller. Låter som en toppenöl va? Återstår att se vad herrn i huset säger när han provsmakat den!



Myskväll för mig själv

2015-01-15 / 20:59:56

Det allra bästa med vintern är att få tända massa ljus och mysa ner sig i soffan med en kopp te. Det är vad jag gör ikväll medan Victor är på träningen..

Detta söta lilla hus

2015-01-15 / 13:22:21


Det här söta lilla huset, jag vill ha de!
Dock på en annan plats än inträngd här bland massa andra inte alls lika fina hus. Men visst är det sött? Åh!

Är det någon som skämtar eller?

2015-01-15 / 10:48:02
Vi tar en favorit i repris från i tisdags. Matchen blev inställd igen!
Jag har sovit som en kratta hela natten då jag varit lite stressad över att behöva vara själv från tidig morgon tills sent i natt. Då Victor och laget skulle till Akureyri för match idag istället för i tisdags. Men när Victor blir upphämtad och ska åka till ishallen så hör dom av sig igen och säger att det blir inställt. Färden upp skulle gå bra men sen att ta sig hem blir svårare då de väntas storm i norr. Jaha, tur för mig men synd för grabbarna. Man kan nästan tro att det är någon som driver med dom. Men säger dom att vädret ska bli dåligt är det bara att tro på de. För blir de storm och dom blir fast mitt ute i ingenstans är det inte roligt.. 

Blev jobb för Victor idag istället och jag har mysfrukost för mig själv med Madagaskargänget som sällskap

Koppar och mässing

2015-01-14 / 14:08:05





Jag var in på Clas Ohlson på nätet och kikade lite. Hittade en hel drös med fina lampor som skulle passa superbra hos oss. Tycker koppar och mässing passar så himla bra med naturmaterial som vårt stora matbord och fårskinn. Men innan vi flyttat in i en lägenhet i Sverige igen lär dessa säkert tyvärr vara slut. Speciellt med tanke på vilket bra pris det var också. 
Skulle velat ha dom kopparfärgade i vardagsrummet/köket/hallen och de mässingfärgade vägglamporna bredvid sängen. Sen fanns det även fina lampfötter i mässing som hade varit fin att ha i fönstret i sovrummet..
Ja ni hör ju, det är mycket man vill ha i livet. Men kolla har ju aldrig skadat!

Hemtrevligt och mysigt

2015-01-14 / 10:13:27



Igår gjorde jag och Victor ett ryck och stökade bort alla väskor i lägenheten plus pyntade och gjorde lägenheten lite hemtrevligare. Äntligen lyckades jag fixa till fotoramen som väntat att bli upphängd i typ tre månader. Så nu känns det lite mer som oss men svårt att bli helt nöjd när man inte har sina egna möbler och grejer. Men det är mysigt här nu!

Stek och senapssås

2015-01-13 / 20:04:05
Dagens middag blev senap och honungsglaserad stek med kokt potatis och hemmagjord senapssås. Måste säga att det var riktigt gott faktiskt. Vem trodde att jag skulle klara av att göra stek och hemgjord senapssås?





Matchen blev inställd

2015-01-13 / 12:01:02
Det här vart en konstig dag. Jag klev upp med Victor strax före nio för att sedan vinka av honom vid strax före tio. Då skulle dom sätta sig på bussen upp till Akureyri för bortamatch. Jag hade ställt in mig på en extremt lång och tråkig dag själv då dom inte skulle vara hemma förr än vid 3-4 inatt. Men jag hann inte mer än ställa mig i duschen så var han hemma igen. Bussbolaget hade ställt in körningen då dom tyckte de var för dåligt väder och för mycket snö för att våga ge sig ut på vägen. Så matchen vart inställd och jag vart superglad över att få en ledig dag med Victor. Men istället åkte han iväg och jobba och nu är jag hemma själv igen. Dock inte lika många timmar utan bara till kanske fem i eftermiddag eller nått. De ska jag nog klara av. Har bara lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra idag. Vaknade i morse med ond magen och den gör fortfarande ont fast jag ätit frukost. Så ena alternativet är att lägga mig och hoppas på att sova bort magvärken. Eller så tar jag en sväng till affären och handlar lite sånt vi behöver. Eller så packar jag upp väskorna som står här på golvet och tar plats..
Dock kändes inget av de lockande, så vette tusan vad jag ska ta mig för. Tar och ser ett program på paddan så länge så kanske jag känner för att göra något sen.

Ha en bra tisdag allesammans!

En människas bästa vän

2015-01-13 / 11:02:15
Sen den dagen finaste finaste Pricken lämnade oss har jag önskat honom tillbaka. Då jag vet att det inte är möjligt har jag åtminstone önskat mig en annan hund som aldrig skulle kunna ta Prickens plats men kanske en annan plats i hjärtat. Jag saknar så mycket att ha en hund i närheten. Även om mamma och pappa inte tyckte jag var den flitigaste att gå ut med honom så älskade jag honom mer än mycket och jag saknar honom varje dag. Man får så himla mycket ifrån en hund som ingen annan nånsin kan ge..









När jag såg dessa bilder kände jag ännu mer att hundar är Guds gåva till människan och så fort jag har möjlighet ska jag skaffa mig en eller kanske två hundar..


Så små och söta

2015-01-12 / 18:20:15
Ågren och dåligt humör blev som bortblåst när jag kom på skolan och träffade alla ungarna idag. Visst att vissa ungar går en på nerverna ibland men dom allra flesta är så söta och Goa att man kan inte annat än bli glad när man är uppi dom. Fick en bamsekram från en tjej idag också säger hon "Sandra du är så snäll och fin och rolig att umgås med". Det får man ju verkligen ta som en komplimang för barn brukar ju vara ärlig. Älskar verkligen att jobba när jag får jobba med dom här små söta barnen..

Vädret var helt underbart idag. -2, vindstilla och sol..

Något jag kommer ångra för all framtid

2015-01-12 / 12:08:50
Här sitter jag, måndagsmorgon, äter frukost och gråter. Varför då? Kanske ni undrar då..
Man ska inte ångra saker men en sak kommer jag Föralltid ångra....
Jag sitter och kollar på filmen från Håkan Hellströms konsert på Ullevi.


Förmodligen det största som någonsin hänt om man är ett Håkanfan. Som jag egentligen är. Men en envis och fjantig Sandra skulle försöka ge igen på Håkan och visa att jag var besviken på honom. Slutade de bra eller? Gjorde ju varken till eller från för honom om jag bojkottade hans konsert. Men för mig däremot så kommer jag få leva med en evig ånger och sorg i hjärtat.


Jag var tom i Göteborg den dagen. Jag såg när folk gick in på konserten men jag var inte där. Förstår ni nu varför jag gråter? Jag gråter av ilska och sån jä**a ångest. Fan ta dig Sandra! Såna här gånger får man hata sig själv.. Dumma dumma mig!


De enda som någon gång skulle kunna återgälda detta stora stora misstag är om Håkan kunde spela på vårt någon-gång-i-framtiden-bröllop. Och hur troligt är de?
Nepp lär nog få leva med denna ågren resten av mitt liv....

Detta vart visst ingen munter start på veckan. Men så är det ibland..

Lycka för mig

2015-01-11 / 22:18:08
Idag fick jag min mysiga sconesfrukost tillsammans med Victor. Var både smarrigt och mysigt. Det är vardagslyx för mig, att få ta sovmorgon sedan lång mysig frukost med den man älskar. 



Förutom att få spendera tid med sina nära och kära så är det något annat som får mig att känna mig rik. Och jag säger de till Victor varje gång vi varit och storhandlat att nu känner jag mig rik. Japp, när vi storhandlat och packat upp allt och det är fullt i kylskåpet och frysen känner jag mig rik. Vet inte varför jag känner så, kanske beror på att det finns många runt om i världen som inte har det hälften så bra som vi. Som inte ens får mat varje dag. Och här har vi ett överfyllt kylskåp och bara kan frossa i godsaker. Vet inte om jag egentligen är så djup och det är därför jag känner mig rik över ett överfyllt kylskåp. Eller om det egentligen bara handlar om att man verkligen ser att man får något för pengarna. Kanske lite både och..





Krävs endast två för trekant

2015-01-11 / 11:37:50
Det vart en heldag för Victor med jobb igår. Han var inte hemma förr än vid fem. Men de vart inget jobb på ishallen i alla fall till min stora lycka. Så vi spelade spel och åt god middag. Det blev pulled chicken i tortilla med vitlökssås och sallad. Mums!
Resten av kvällen blev lugn och mysig som jag önska..






Love pastell

2015-01-10 / 17:00:18
Victor jobbar fortfarande och jag gör inte alls mycket. Fönstershoppar på nätet och önskar att jag kunde få oömt med pengar så jag kunde beställa alla fina vårkläder som bara skriker "Köp mig!!!"











Pasteller verkar vara de som talar till mig i år. Just love it!

Vår lediga helg

2015-01-10 / 11:35:42
Jag som längtat så mycket efter denna hellediga helgen tillsammans med Victor. Började dock igår me att Victor fick jobba över till efter sju och sedan vart det en snabbmiddag innan vi åkte till Kristin och Steinar. Där kollade vi på handbollsmatchen mellan Sverige-Island som Sverige vann. Sen spelade vi lite spel innan de vart en tidig kväll hem då Victor skulle upp tidigt och jobba idag. Jag som hade handlat för att göra scones och lyxfrukost i morse, den fick jag äta själv tillsammans med tjejerna i Pretty little liars. Typiskt!




Vi får se hur resten av helgen ser ut när Victor är hemma från jobbet igen. Hörde ryktas om att det var några matcher på ishallen ikväll där dom behövde någon som jobba. Håller tummar och tår att vi slipper de, så vi åtminstone får en lugn mysig kväll tillsammans..





Fredag och helg

2015-01-09 / 18:42:45
Fredag fredag fredag och jag har gjort helg. Victor har inte kommit hem ännu men när han kommer hem blir det mysmiddag och sedan fredagsmys!

Idag på skolan var ungarna antingen supermysiga eller superjobbiga. Antar det är så på fredagar. Förutom en massa kramar fick jag teckningar som dom ritat till mig, sötnosar.
Sen fick jag en sen julklapp från skolan också, en mössa. Typ alla här på Island har en sån mössa men jag förstår inte riktigt snyggheten i den faktiskt. Men snällt av dom att ge en julklapp iaf..





Stjärnhimlen

2015-01-08 / 22:12:08
Idag har jag inte gjort mycket mer än att slöat hemma, tagit mig en runda på stan, handlat lite och tvättat. Sen blev det chili con carne till middag me finaste sällskapet och nu är han på träning.
Jag har passat på att pyssla upp en stjärnhimmel i sovrummet att överraska honom med ikväll när vi ska sova. Jag älskar stjärnhimlar!


Sen har jag spikat lite planer inför sommaren med fina vänner och det börjar med stormsteg närma sig tjejhelg i Stockholm. Tjoho!

Imorgon vankas det några timmar jobb innan vi har helg. Helledig helg från hockeyn så vi ska bara mysa. Känner jag oss rätt lär vi hamna nere på ishallen iaf men inte mer än nödvändigt..

Salong Sandra

2015-01-08 / 11:35:39
Gjorde mitt första frisörsjobb nånsin igår och Victor vart offret. Med tanke på att jag inte har några som helst förkunskaper och klippte med en kökssax från Ikea så blev jag rätt nöjd. Gjorde t.o.m uppklippning och han ser inte ut som en tant. Tror faktiskt han kommer komma till den här frisörsalongen igen..

Före

Efter

Före

Efter




Nu är vi hemma

2015-01-07 / 17:50:03






Nu är vi äntligen inflyttade i "vår" lägenhet. Åtminstone den vi förhoppningsvis ska bo i resten av tiden här nu. Peppar peppar ta i trä att inget händer så vi måste lämna den här lägenheten också för det vill jag verkligen inte. Vi båda gillar den här lägenheten väldigt mycket och nu ska vi bara pimpa den lite så den blir lite mer som oss. Så skönt att äntligen kunna packa upp alla grejer och börja få en vardag igen utan en massa flyttande hit o dit!

Mina saknade hjärtan

2015-01-07 / 10:40:52


Snart mina fina vänner ses vi igen.. 
Mysa och må som bara vi kan. Jag längtar ihjäl mig!

Första arbetspasset för i år

2015-01-06 / 13:39:44
Igår jobbade jag och vilken mysig dag de vart. Eftersom det inte var en vanlig dag på skolan så var det inte så många barn på fritids heller. Tror vi hade 18 barn på sex personal, så man kunde verkligen ge alla barn den tid dom ville. Jag satt och ritade med några tjejer, spelade ipadspel med en liten kille och sen lyxfikade vi varma mackor och varm choklad när det var så lite barn. Kan inte förstå att man kan bli på så bra humör utav dom små, dom är så ofantligt söta(oftast).
Som när man kommer in och några av barnen bara ropar efter en och blir överlycklig att man är där, hur glad blir man inte? Sen att vi knappt kan prata med varann verkar inte störa dom. Vi gör så gott vi kan och det verkar räcka.. Söta söta barn vad jag gillar er!

Idag går flytten

2015-01-06 / 11:54:13


Idag har jag en slödag och har börjat kolla på Hobbitfilmerna. Jag är fast, kommer inte kunna slita mig härifrån idag. Förr ens i eftermiddag dock då vi äntligen flyttar tillbaka till den lägenheten vi ska bo i resten av tiden. Det ska bli skönt att äntligen få en fast punkt där vi kan packa upp våra grejer och känna oss som hemma..

Gomiddag

2015-01-04 / 19:23:55

Fin middag dagen till ära, mums!
Ska dock bli intressant att se hur det blir att göra tacoköttfärs i ugnen. Blir nog gott. Kan de ens gå fel med tacos?

Söndag 4 januari

2015-01-04 / 16:08:13
Ja idag har varit en lika aktiv dag som de andra dagarna på detta nya året. Vi har alltså inte gjort särskilt mycket alls. Nu tänkte vi dock gå o handla lite middag o sånt. Ska bli spännande och se vad vi kan komma på idag. Är som lite av en utmaning att laga vettig mat utan spis. Men skam den som ger sig!

Sen har jag kammat ut tovor och pysslat med Victora hår.


Tror på riktigt att det är dags för han att klippa sig. Han har snart lika långt hår som mig..

En av tre pinnar

2015-01-04 / 01:38:02
Viktiga poäng va de jag, tror ni vi fick med oss dom? Nepp endast en av tre lyckades skrapas ihop ikväll. Suck!
4 av 4 matcher har SR vunnit enkelt mot det här laget förut. Men bara för det blir lite av ett måste att ta poäng så pallar vissa inte pressen och sen kan coachen få sig lite av en hårlugg också. Jag skulle fasen gjort de bättre!
Utan att vara partisk eller så så spelade Victor riktigt bra ikväll. Han var en av de få som höll dom kvar i matchen stundtals också lyckades han även öka på målkonto. Stenhårt rätt upp i krysset, börjar kunna de där med att göra mål nu. Duktiga prinsen min!

Vår början på det nya året

2015-01-03 / 17:19:16
Oj det var ingen bra start på de nya året här på bloggen. Väldigt tomt har det varit. Men beror nog på att vi inte haft så mycket spännande för oss de senaste dagarna. Vi har mest sovit länge, varit ute o gått, försökt laga någorlunda bra middagar med hjälp av endast en liten ugn och en micro och sedan strosat runt på stan och fikat. Vi har haft mysiga dagar helt enkelt men inte så mycket att blogga om..
I skrivandets stund ligger jag i soffan och Victor lagar middag, rättvis fördelning tycker jag.
Och han ser ju nöjd ut, så varför klaga?

Idag blir det köttbitar med chilisås, majs, bambuskott och nudlar. Mums!

Och ikväll vankas det match, viktig match så håll tummarna gott folk. Varje poäng är viktig nu om vi ska lyckas ta oss till playoff. Heja SR!

2015 är här

2015-01-01 / 17:32:24
Idag blir nog ingen vidare händelserik dag. Men det var gårdagen, vart en kväll som innehöll mycket och vi han träffa alla vi ville träffa här på Island. Kvällen avslutades hos Kristin och Steinar och lite annat folk. Vi spelade spel, pratade och hade det bara allmänt trevligt. Eftersom islänningar är ett annorlunda folkslag och aldrig verkar bli trött kom vi inte hem förr än halv åtta i morse. Suck!
Och ni som känner mig vet ju vilket fruktansvärt sömnbehov jag har, allra helst nu när jag varit sjuk. Vilket slutade med att jag vaknade kvart i fyra i eftermiddag. Hallå? Är det ens okej att slänga bort en hel dag på det viset?
Allra helst när bubblat på tolvslaget bestod av rosa flintstones alkoholfri äpple/jordgubbsoda?
Jaja det får vara värt att vi sov bort hela dagen idag för vi hade en bra kväll igår. Gott nytt 2015 på er!