, nytt rekord

2008-10-23 / 11:08:09
shit, hade hela 22 läsare på min blogg igår, nytt rekord.
lämna gärna en kommentar efter er!

Va på möte i morse, för att försöka komma på en bra UF idé och vi har nu kommit på en Kanon idé.
Tycker jag iaf, och kommer bli väldigt roligt att genomföra. men tänker inte berätta än vad de är, kanske någon annan snor vår idé. Men återkommer med de sen. Vet iaf att alla tjejer som läser min blogg, ska köpa vår produkt, eller kommer frivilligt vilja! Let's say Hunk;)

men slutar nu, ska kila ner på skolan o äta lunch.
kommer in med ett nlägg senare ikväll kanske, om jag hinner.
ska faktiskt börja spela innebandy ikcäll! :)
önska mig lycka till!

hej så länge
PUSS

, håller vad jag lovar

2008-10-22 / 21:37:55
som sagt, sa i de tidigare inlägget att jag skulle återkomma ikväll och de gjorde jag.
vet dock inte vad jag ska skriva, så får väl bli lite reflektioner från dagen.
även denna dag började med att jag försov mig, suck!
lektionerna gick väl bra, gjorde inte särskilt mycke idag måste jag säga.
förberett mig lite på vad jag ska säga imorgon, som jag nämnde i de tidigare inlägget.
har även stressat upp mig, redan, inför veckan efter lovet. tror att jag har 3 prov! :S
blir galen, i internationell ekonomi, psykologi och naturkunskap. Känns även som de va något mer,
får ta reda på de imorgon.
är även väldigt stressad över att på fredag ska egentligen min APU-rapport och min svenska artikel vara in, och jag har inte börjat med någon av dom. Blä, hatar skolan nu, varför måste jag skjuta upp allting. Skärpning nu Sandra! Vi fick även reda på idag vår nästa religions uppgift, där jag va tänkt o skriva om Muslimer i Sverige. Har fått väldigt mycke bra ideér på vad jag skulle kunna skriva om, så jag hoppas att inspirationen håller i sig. Dock sprack en av mina källor just, märkte jag. men vi får finna nån annan.
Kom även på just att jag även har prov i rättskunskap veckan efter lovet, gaah! jättestressad blev jag nu, men ska väl kunna gå bra kanske. Hoppas bara attjag kan få tillbaka lite krafter nu på lovet, får se om lovet har något spännande att bjuda på. Är även lite arg på mig själv, här har jag gåt to blivit relativt positiv och inte behövt haft ont i magen på väldigt länge. men nä då, nu har magontan kommit tillbaka, oron, stressen och den där deppiga Sandra. Vet inte varför och kan som inte styra över de, men får hoppas på att de går över. På ett vis ser jag fram emot lovet nå enormt just nu, slippa skolan, slippa kliva upp tidigt osv. bara få vila upp sig o ta de lugnt, men sen kände jag att jag har väääldigt mycke skolarbete o göra på lovet också. blää för de! men tänkte göra nånting roligt några dagar, kanske ett par dagar i staden. sedan några dagar hemma, ta de lugnt, mysa, skolarbete o så. varva lite om vart annat. men känner jag mig själv lär jag tyvär inte göra så mycket skolarbete..
Nog om skolarbete o stress nu, kände att jag bara gjorde mig själv mer stressad genom o tänka på de.
fick även världens panikångest attack idag, Jätteläskigt. Blir lite ledsen på mig själv att jag tänker så hemska tankar. Jag slumrade till lite granna framför tvn, vaknade till av att jag grät. och detta pga att jag började tänka på hur jag skulle reagera om Bob försvann. om han dog, eller försvann på något annat vis från mitt liv. jag insåg att jag inte skulle klara av de. Skulle bryta ihop totalt, aldrig mer bli mig själv igen, tror jag. Eftersom bob ungefär är den viktigaste personen i mitt liv, han gör ungefär hälften av alla beslut åt mig, utan att han ens vet om de. han påverkar mig mer än vad alla ni tror, helt ärligt. Han är nog på sätt o vis min förebild, även fast han inte direkt uppnått några stordåd precis. Nä me jag skulle helt enkelt inte klara mig utan honom. han är den allra bästa person jag känner, finns ingen jag skulle kunna offra så mycket för. Menar dock inte att mina kompisare inte betyder något, eller resten av min familj och släkt. Dom betyder väääldigt mycke dom me, skulle kunna offra äldigt mycke o skulle även om jag miste dom, bli väldigt ledsen. de hoppas jag ni vet,

appropå Bob, så förlorade dom sin match ikväll mot Hudiksvall, trist. bara ta nya tag o vinna mot ÖHC hemma på lördag. Kom o titta vettja, näskothallen på lördag:)

Vet inte om de va så mycket mer jag skulle skriva,
finns en massa jag kan skriva om, men de r dock inte så intressant för er o läsa.
men gå gärna in o läs på Sofias blogg : http://sofiai.devote.se  
Ska försöka uppdatera min blogg så ofta som möjligt
ha de bra folk
PUSS

, mitt roll som ambassadör

2008-10-22 / 14:45:38
de är exakt vad jag ska prata om imorgon inför 2erna o 3erna(min klass) på företagsgymnsiet, vet dock inte riktigt hur jag ska formulera de. men de blir nog bra, lite improvisation, alltid de bästa. Måste i alla fall få skryta lite om mig själv, fick höra idag att jag fått beröm efter seminariet i Stockholm, att dom tyckte jag hade gjort väldigt bra ifrån mig när jag fått fel instruktioner från min lärare. Och allt va genon improviastion och nytänkande. Riktigt nöjd faktiskt, dom hade även skrytit lite över Gabriella, så får ge henne lite beröm också! vi är allt bra duktig vi, trots att vi båda är korkade(?) blondiner.
Känner mig faktiskt riktigt pepp nu inför sista året och min roll som ambassadör, ska verkligen försöka göra de bästa både för mig och dom andra på företag. Tycker de ska bli roligt!

Vet inte riktigt om jag har så mycket mer o skriva nu, + att jag slutar.
Så ska försöka komma in med ett inlägg sen ikväll också
Hej så länge
PUSS

, Sinnelagetik - ville bara vara snäll

2008-10-21 / 22:54:27
Tanken var god, men resultatet vart , ja du?
När man försöker vara snäll och allt bara blir fel, visst hatar man de?
hade redan väldigt ont i magen de vart inte bättre efter de där samtalet. Så jäkla typiskt mig..

Iaf, nu försöker vi strunta i de där.
Veckan har inte börjat allt för Jättebra måste jag säga.
Igår, måndag, började jag me o försova mig. Skoldagen gick visserligen bra, men sedan spinningen på kvällen, Katastrof! Kände mig inte Jättepepp inför passet, men pallrade mig ändå dit. vilket jag inte borde gjort. För jag började rätt bra, cyklade på som tusan. men efter sisådär halva passet så vek sig hela kroppen, jag började kallsvettas och skaka i hela kroppen. Jätteläskigt. så va tvungen att avbryta, gick ut o satte mig, tog lite friskluft, åt energibar och drack vatten. Sen va jag återställd igen. Men då va passet dessvärre slut.. Bara att ta nya tag till nästa pass=)
Så dagen då, tisdag, började även den att jag försov mig, trots sovmorgon. Lektionerna gick bra, eller hade iofs prov på religionen, som inte kändes allt för bra och sedan va de speciallidrott, då allt bara gick rent ut sagt åt skogen. har aldrig varit så lej någon gång alltså. men lyckades genomlida även de timmarna. Sedan bar de av hemåt, liten powernap framför tvn, middag, sedan Core och yoga. Så nu är jag utvilad, och ska snart sova!
Nu såhär i efterhand, när jag skrivit ner mina två dagar den här veckan, så insåg jag att de inte va så mycket mer än spinningen, provet i religion och specialidrotten som varit dåligt.
Eller jo, glömde ju en sak, de där förbenade samtalet som jag fick för ungefär 1 timma sen, då magen vred sig ut och in o jag blåsade upp knallröd i ansiktet och inte ville höra mer vad personen i telefonen hade att säga. kände mig bara jättelak, utskämd och ja jag vet inte. Måste på¨något vis återställa detta missöde, men vet inte riktigt hur. Får sova på saken helt enkelt.

Måste sova nu, fruktansvärt trött och lej
Sov gott
PUSS

, helt slut

2008-10-17 / 20:40:56

Äntligen fredakväll,och helg
Hemkommen från Stockholm i morse, efter lite dusch, mat o fix så gick jag på skolan. Matten gick väl bra, räknade alla tal jag skulle. men sen på naturkunskapen då dala de, jag somna. Huvva, kunde inte hålla ögonen öppen.
Sen sista lektionen för veckan, rättskunskap, Jättetråkig lektion. Men börjar förstå nu, så då känns de Lite roligare i alla fall. Jag orkar typ inte berätta om Stockholmresan, inte nu i alla fall återkommenr med detaljer någon annan dag. Men de hände massa knasiga saker hela tiden, träffa både trevliga och mysko människor m.m. men som sagt, jag återkommer. Men lite kort sammafattning av resan, så är jag nöjd! älskar min roll som ambassadör, få träffa dom andra, jättesnälla underbara människor. längtar som en tok till våren då vi har vårat nästa seminarium då vi ska stanna några dagar. Sedan ska vi även se till att ordna så Simona Och Maria, ambassadörer från Stockholm, ska få komma upp till och hälsa på! :) Men men, är Jättetrött, så ska pallra ner till TVn igen o kika Idol.
Imorgon bär de av mot Östersund, kika hockey och mysa med Martina.

tack för mig så länge då,
Trevlig helg
PUSS

, 10 kilo lättare

2008-10-13 / 21:31:22
Efter en halvjobbig specialidrott, 45 minuters spinningspass och 28 minuter i solarium. så tror jag att jag nästan svettat på 10 kilo.:p Men gud så skönt de känns såhär i efterhand, mer spinning åt folket!
Pappa som höll i spinningen idag, musiken valde jag, vart Lordi. Bra musik att cykla till..
Är så stolt över mig nu när jag äntligen tagit mig i kragen o börjat träna "frivilligt".
De här blir nog något jag komemr fortsätta med, besök på pigget alltså.
imorgon blir de Core, hinner nog inte på yogan eftersom jag ska till La capital, vet inte hur många gånger jag tjatat om de nu, men de ska bli roligt !

ja i Alla fall så är jag lite besviken på mina läsare, dock inte alla.. men endast 3 av 11 läsare som kommenterat, dååligt! kom igen nu, bjud på en liten kommentar tack! :)

sedan avslutar jag med lite minus, föräldrar. dock inte mina, men en del andra, Bete er för tusan!
även flickvänner, act like one! annars förtjänar du inte att ha en sån bra kille, om du inte kan ta hand om honom!

Tack för ikväll,
hörs efter Stockholmtrippen
PUSS

, måndagar är sega

2008-10-13 / 11:57:59
, huvva vad jag inte ville kliva upp i morse.
Va så fruktansvärt trött. När mamma ropat ungefär 10 gånger, kommer hon ner o tänder lampan i taket o säger: kliv upp nu sandra, klockan e 20 i åtta!
tack vilket uppvaknande, så skönt.. eller inte.
Vart en stressig morgon, duscha, fixa mig åt en macka o for på skolan. kom dock 10 minuter försent, attans.
Själva måndagara i sig är inte särskilt jobbiga, snarare tvärtom, ganska roliga.
lättsamma lektioner, specialidrott och från och med idag ska jag börja på spinning. så en helt okej dag, men önskar bara att man slappa kliva upp. det är de som är så jobbigt. plus att de är ganska trist o vara hemma efter en bra helg i stan, känns bara så trist o vara tillbaka till "verkligheten" igen. saknar tiden i stan, saknar mina flickor och skulle vilja vara där varje dag, bo där och spendera mina dagar där.
Måste bara säga att min helg har varit den bästa på länge, i de tidigare inlägget har jag ju skrivit ner hela min helg. och sammanfattningen blir Apbra. Är så glad att min käre bror, som är bra,  är hemma från Australien , (va ju iofs några veckor sen) och att jag numera träffar han varje vecka. Roligt att han tillåter mig att vara med, att jag får vara med han även om han är med sina vänner. Sedan mina söta flickor får jag inte glömma, som får mig på bra humör och som man alltid har roligt med. Klart att de blir lite smågnabb ibland, men jag menar, de blir de ju alltid. men de löser sig lika snabbt. Så min helg var mycket bra, vill ha de så varje dag.
Längtar tills imorgon, bär de av först in till stan, sen vidare till La Capital.. Sedan ser jag även fram emot ännu en helg i staden, blir nog dock bara lördag- söndag denhär helgen. orkar nog inte åka in till stan på fredag, blir lite halvjobbigt. menar, kommer till stan från stockholm på fredagmorgon, sätter mig på bussen hem till ström, går på skolan i några timmar, sedan åka tillbaka till stan igen för en kväll med brudsen på Olearys? låter rätt skoj, men får se hur orken är på fredageftermiddag.. har inte bestämt mig än, jag är öppen för förslag, typ.. Annars om de inte blir stan på fredag så blir det ju de å lördag istället. :) Har ju iofs redan nämnt allt de här i de tidigare inlägget, anledningen til de här inlägget är tridsfördriv. börjar om 15 minuter och alla andra har lektion, så står här o slösar lite tid..

En annan sak som jag vill tillägga är att jag saknar Två personer lite Extra mycket nu, som de va väldigt länge sen jag såg/träffa. det är mina pinglor Malin och Josefiné. Får ta mig o kragen o åka o hälsa på Malin någon dag till veckan, och sen får jag försöka pallra mig upp till Övik nån helg framöver..  För så här kan de inte fortsätta. Det är lite av en skandal att jag och Malin inte träffas oftare n vi gör, med tanke på att vi bor på samma ställe!? båda bor i Strömsund, en area på Inte så stort! illa Camilla..

Förresten utmanar jag alla mina läsare, ca 10-15 stycken att kommentera de här inlägget.. vill veta vilka de är som läser, och roligt at tfå en kommentar lite då och då. Så kom igen, ge mig lite kommentarer!

Nu ska jag kila upp på Gröna,
See ya
PUSS

, 100% nu

2008-10-12 / 21:08:20
, en del saker är väldigt förvirrande.
En av dessa saker är människor som är så fruktansvärt olika.
Ibland är man på ett vis, o sen en annan gång är man helt tvärtom.
varför kan man inte bara vara som man är?
de är min fråga till er, varför är man inte bara sig själv?
Blir bara väldigt irriterad när jag tänker på de..
aja, antar de visar sig förr eller senare hur den här personen i fråga Egentligen är.

Insåg även nu när jag in på översikten över min blogg, att jag bloggar väldigt ojämnt.
de kommer lite stöinlägg. Men säger väl som blondinbella, de tar för mycket tid och mitt skolarbete blir lidande.
Största skandalen just nu, Blondinbella ska sluta blogga! What!? hur ska vi nu klara oss, utan hennes dagliga inlägg om egentligen Ingenting. Kommer vi överleva dagarna nu utan o få veta vad hon sysselsätter sina dagar med? jag menar, de är dödsviktigt för oss o veta att hon köpt en ny tröja, eller om hon varit och solat. för alla som läser hennes blogg, känner ju henne Jättemycket så de är verkligen viktigt för oss o veta att hon mår bra och vad hon gör på dagarna.
Nu kanske folk tycker de låter som jag är avundsjuk,men inte de! blir bara lite brydd över att en 17årig tjej blir känd för o skriva blogg? är hon verkligen så duktig på att skriva? skriver hon verkligen så intressanta o bra saker i sin blogg?
Personligen tycker jag inte de, men tydligen så tycker resten av sverige de. Så jag beklagar och lider med er, nu när hon tar en pause från bloggandet.

Nog om blondinbella nu, och om min helg istället
när jag äntligen avslutat skolveckan, åkte jag o far till krokom, åt godmiddag oxfilé o pommes. Efter en utsökt middag åkte vi vidare till nälden för att se på hockey mellan Nälden och Kovland. En rutin varje vecka numera för mig:p
Nälden vann matchen med 5-2, bra där!:)
Åkte sedan in till stan med Edite och Dusko, till mina partyflickor. kan ju säga att välkomnandet va väl sådär, lite halvtrist stämning när jag kom. Men de ordnade upp sig eftersom kvällen gick. Vi gick vidare från Jessica till Olearys där sedan maskinen spelade. En försenad men bra spelning tycker jag:) Slutet på kvällen vart väl som de vart, kunde varit bättre. lite små onödigt gnabb.. men vi kom hem välbehållen alihopa!
Lördagen sen, då klev jag upp, åt lite frukost gick ut o gjorde av me lite pengar på massa smågrejor, sedan fick jag följa min käre bror, foppa o Jonas på hockey. ÖHC mot Hudiksvall, där öhc vann med 2-1 efter en ganska tråkig match..
Efter matchen vart de pizza hos bob, 7 stycken i bobs lilla etta, rätt mysigt faktiskt:)
När jag knaprat i mig min pizza bestämde jag dejt med Martina, vi tog en fick på Pause och sedanhyrde vi en film o myste framför tvn.. Sedan var de två trötta flickor som gick över frösöbron för en natts sömn.
'och sedan dagen har inte bjudit på särskilt mycke, frukost hos bob, buss hem med mamma, middag med far o mor, läxor som ligger och väntar, fika, dator och funderande.. Snart dags att sova!
Ska försöka blogga lite oftare framöver,
några dagara framförhållning, ifall jag inte hinner med att blogga i veckan.
morgondagen,, måndag: skola, specidrott, spinning, plugga, sova
tisdag: skola, specidrott, core o yoga med sofie, buss till stan, natttåg til Stockholm med gabriella
Onsdag: anländer till stockholm 07.00, hitta någonstans att fräscha till sig, ambassadörsträff, checka in på hotellet, middag, sova,
Torsdag: sovmorgon, en runda i huvudstaden, träffa gabriella när hon slutar, middag, strosa runt på stan,  nattåg 23.00
Fredag: anländer till Östersund 07.00, buss hem till Störmsund, hem o duscha äta, skolan, sedan heeelg!
Lördag: Staden, hockey med martina, myskväll,
Söndag: Hockey, hem till ström, plugga, sova

Ungefär sådär i korta drag kommer min vecka se ut, händelserik, men ser fram emot den! :)

blev ett långt inlägg, ska fika nu
kan någon svara på min fråga, varför är man sådär?

take care
puss

,rättskunskap

2008-10-09 / 14:09:32
världens tråkigaste ämne, bläää!

,Yoga

2008-10-08 / 10:55:44
Har för tillfället egentligen inte så mycket att varken skriva eller göra, men för att fördriva tiden en liten stund så skriver jag några rader här.
Gårdagen avslutades lugnt och harmoniskt, haha
Jag och sofie var på Yoga på pigget. Mycket skönt faktiskt, mysig stämning och så.
så de blir nog flera besök på yogan, :)

Insåg även igår att jag verkligen inte känner mig själv, tror att jag har hemligheter för mig själv.
Måste ta o reda upp de här, lösa problemen, och avslöja hemligheterna för mig själv.

Iaf så är de onsdag idag, så bara två dagar tills helg, och jag får åka till Nälden o kika hockey,
sedan utgång me tjejerna på Oleary's senare på kvällen! i like it:)


Men ska gå o göra min vänner sällskap nu,
vi hörs!

take care
PUSS

, ond och slut

2008-10-05 / 21:39:48
.. i kroppen.. det är jag idag de.
Spelade mina sista 90 minuter för säsongen, kanske även de sista 90minuterna i den där tröjan.
de återstår att se.
Trots en lite upp och ner säsong från vårat lag och ett väldigt ungt lag så älskar jag de!
Tycker vi har haft en rolig säsong, även fast jag är den mest ökända spelar bland domarna, pga mina ibland inte så passande ord på planen.. De konstiga e´ att jag fått höra ett antal gånger från tränare,ledare och spelare i vårt lag att alla domare vet vem jag är. pga detta, men har dock ändå inte fått något gult kort eller tillsägelse under hela säsongen. lite chockande. så vet inte vad jag ska tro om de dära:p
har iofs en söt liten flicka i laget att be om ursäkt efter en inte allt för snäll kommentar på matchen igår, Förlåt Marre. menade inge illa me de, men de går inte att spela fotboll och ha händerna invirade i tröjan och med armarna i kors:p
ja de jag skulle komma fram till, va då att jag var grymt laddad inför dom här sista 90 mnuterna igår. trots att jag inte rört en boll på 14 dagar och inte heller något särskilt ansträngade, mer än att gått på stan. ( om nu de är någon träning)
och laddad som jag va, jobbade jag och gjorde mitt bästa ( mesta dels) under dom här 90 minuterna. och därmed så vart de ett antal hårda närkamper och några nickdueller, som nu gjort att jag har fruktansvärt ont i heela kroppen. Bena, armarna och mest av allt i revbenen på höger sida.. Så ska smöra lite för mamma o hoppas på att hon kan massera mig lite.
ja ja, nog om de..
kanske ska berätta lite om min praktik och de senaste 2 veckorna som jag spenderat i kära Östersund.
har varit hemma i snart 2 dygn och längtar redan tillbaka. Gruvar mig för att gå tillbaka på skolan imorgon. tillbaka till stressen och allt skolarbete som "förgyller" mina drömmar om natten.
vet inte riktigt hur jag ska klara av de här sista månaderna i skolan om de ska vara så här mycket lektioner o grejer att göra. huvva. Men får väl ta de som de kommer, o göra mitt bästa. Glädja mig med att jag är ledig 2 dagar i veckan och förhoppningsvis spenderar de flesta av de dagarna i stan framöver:)
tillbaka till mina 14 dagar då, som jag spenderade på Attacus mellan 08.00- 16.30 på dagarna. sedan gick jag hem, åt middag och spenderade sedan kvällarna med Martina och en del av dem även med emelie, emma och jessica:)
även några kvällar spenderades på en ishall antingen i Nälden eller i Z-hallen.
Så såg ungefär mina 14 dagar ut. även en kväll spenderades på bowlinghallen, men de har jag nämnt i ett ett tidgare inlägg.
är väldigt nöjd med min tid i staden, och önskar jag kunde få ställa in livet på repeat. iaf ett tag till, några veckor.
Skulle kanske gjort en del saker lite annorlundare o roligare. tagit tag i en del saker lite bättre o så. men får väl se till o göra de nu såhär i efterhand, försöka ställa de till rätta:p får vi se hur de går..
Min helg har jag iaf spenderat här hemma, eller fredagkvällen satt jag i näskotthallen och såg på hockey, där Nälden vann efter förlängning mot Ånge me 5-4 :)
sen bar de hemåt, övernattning hemma hos mig för Martina. klev upp, åt gröt till frukost innan matchen som jag nämnde tidgare. När matchen sedan var överstökad åt vi middag med laget. Efter en god middag med gott sällskap gick jag hem, tog de lugnt ett tag innan jag gick ner på Nordica för att möta flickorna! En helt klart godkänd kväll, enligt mig.
Den här dagen har tyvär inte varit särksilt givande. klev upp halv 1, Jätteont i kroppen och Jättetrött o slut. Klev upp, läste et konstig sms jag fått medans jag legat o sovit, ringde till Martina o prata lite om gårdagen m.m. Sen åt jag lite frukost, kanske borde kallas lunch klockan ett på dagen men vad vet jag. sen åkte vi till mormor o morfar för lite fika me släkten. Sedan en sväng o sa hej till farmor. och sen har jag inte gjort allt för mycke, som är värt att nämnas. har iofs skrivit lite sånt där onödigt vetande redan känns de som, så ska nog ta o avrunda de här inlägget snart.
Känns som jag glömt att skriva något, vet att de va något jag ville skriva om, men kommer inte på va de va nu.
aja får vl återkomma me de när jag återfår mitt minne:p
Min hjärna funkar inte som den ska idag. haha

Take care
PUSS