, tisdag

2010-08-31 / 22:08:45

Hej kära läsare!

Har en hel massa jag skulle vilja skriva och dela med mig av. Men vet inte vilka som läser min blogg, så vågar inte riktigt skriva vad som helst här :p ( en pik till Er att ni ska kommentera mer så jag får veta vilka som läser + att jag inte vill dela en del saker av mitt liv med vilka som helst heller )

Iaf så är jag hemma i Strömsund nu igen. Saknar redan Östersund och mina flickor där! Men på fredag kommer jag igen, så håll ut :)
Måste säga att jag hunnit med en hel del idag faktiskt.
Klev upp 10, åt fruskot, plocka ihop mina grejor och skyndade mig ner till buss-stationen för att åka hem.
Vilket, Förlåt Sofia, innebar att jag inte hann diska bort innan jag for :/ Halvsov genom hela bussresan hem. Blev hämtad av Mamma. Åkte hem och åt lite lunch innan det var dags för möte på skolan. Jajemen ni läste rätt, Skolan! Imorgon börjar jag nämligen på Komvux. Den här gången ska jag banne mig ta mig igenom dom där Jäkla kurserna. Så snälla läsare, ni får gärna puscha på mig lite då och då med en söt kommentar eller två :) Efter mötet besökte jag mitt föredetta jobb (:() för att fylla i en enkät angående sommarjobbet. Hoppas det kan vara till min fördel i framtiden, efter jag, förhoppningsvis, blivit civilekonom och söker jobb:)
Besökte sedan min mormor och morfar, fika och gosa med token lite. Snuff som för övrigt fick reda på ikväll att han beöver operera sig pga att han inte har någon höftkula i vänster höft. Han kan som det är nu inte stötta sig på vänster ben utan det hänger bara. Stackarn!
Sedan åkte jag hem, mannekängade lite i min älskade dunjacka som jag hoppas på att få börja använda snart! När jag kollat mig klart i spegeln åt jag middag innan jag åkte ner på vallen för träning. Må faktiskt erkänna att jag var lite deppig i början av träning, av någon okänd anledning. Men efter bara en liten stund, när mitt lag spöat Skiten ur dom andra på en av övningarna så var jag på grymt humör igen. Vilket gjorde att resten av träningen var grymt rolig, även om den emellan åt var fruktansvärt oseriös på de flesta håll :p
Skyndade mig sedan hem, åt lite yoghurt och här är jag nu! Så har min tisdag sett ut...

HAHA! Oj! Insåg just, när jag läste igenom vad jag skrivit, att de mesta som jag gjorde idag var att äta.. Inte konstigt att kläderna börjar sitta tajtare. Aj aj! Dags o antingen börja träna mer eller äta mindre om jag inte ska behöva köpa en helt ny garderob :p Vilket iofs inte skulle vara så tråkigt, men dock väldigt dyrt!
Har köpt en hel del nya snygga saker på senaste tiden. Som jag tänkte ta kort på och dela med mig av här på bloggen. Om det hade funkat att lägga upp bilder, men det verkar inte vilja fungera för mig :/ Någon som vet vad det kan bero på?
Men ska försöka fixa det och lägga upp så snart som möjligt :)

Som jag skrev tidigare, så börjar jag skolan imorgon. Har två lektioner, men emellan dom ska jag få träffa sötfrökenNolsjömin! ta en te på Saga och snacka lite strunt.. Eftermiddagen vet jag inte hur jag ska bedriva. Sola lite, kanske ta en promenad sedan bänka mig här framför, förmodligen. Torsdag är jag skolfri, skönt! då jag förmodligen redan lär va skollej;) skämt o sido! men då tänkte jag försöka ta mig upp i hyfsad tid, ta en promenad, äta frukost och sedan bedriva dagen på något sätt innan jag har träning kl 7. Avverkar den lite snabbt, åker hem, packar lite innan jag sover och får fredag! För på fredag ska jag först sola, sedan ta min kära röda blixt och åka till Östersund.. Lovelovelove! Få umgås me min bäst"mimmi" och vi ska på Bio tänkte vi! mys!
lördagen blir det väl till att frysa ( vilket man gör hur mycket man än klär på sig) i Z-hallen. För att se Storebror spela hockey :) Jag, "mimmi", Sofia och Arre blir det nog som gästar hallen. Treevligt!
Får sedan se om jag stannar över till söndag morgon eller om jag åker hem på lördagkväll. Känner jag mig själv rätt, lär jag inte vilja åka hem så det blir nog söndagmorgon om "Hotell Wallin" har plats för mig ;)
Söndagen har jag match hemma mot Brunflo, som vi självklart ska mosa.. När det är avklarat ska jag enbart ta det lugnt och ladda inför skolan på måndag..

Japp det var en liten snabbsummering av resterande av den här veckan..
Ska inte skriva någe längre nu, för då är det förmodlingen ingen som läser hela inlägget iaf.
Lär nog förmodligen vara ett par stycken som redan gett upp med det här inlägget ändå. Haha!

Jaja, avslutar med dagens låt-tips : This is home - Switchfoot   soundtrack från Narnia


PUSS




Guldstjärnor och hedersomnändande i något kommande inlägg, till Alla som kommenterar och läser hela det här inlägget ;)

, måndag

2010-08-30 / 15:18:00
"Vad har du för kläder på dig?" - Magdalena Svensson
I vårat lag får man inte ha på sig vilka kläder man vill när det är match ;) Mjukiskläder är det som gäller! :D

Nu är jag redo o ge mig ut i finvädret och strosa runt på stan med Bäst"Mimmi".

Uppdaterar senare!

Ha en bra dag läsare

PUSS

, gameday

2010-08-29 / 12:40:05
Tagg-tagg-taggaaaaa!
Oh herregud så taggad, Eller?
Lyssnar på lite go' musik nu och försöker bli ordentligt taggad åtminstonde :)
Match på sportfältet på IFK Östersund, hur slutar de? Förmodligen, förhoppnignsvis, givetvis med vinst för vår del..
Ja jag vet att jag skriver lite konstiga meningar ibland, men Hey that's me!

Sov på Eriksbergsvägen i natt, så slapp kliva upp allt för tidigt. Vilket var otroligt skönt. Klev upp strax efter 10, ätit frukost, duschat och här är jag nu. Ska strax äta lite lunch, pasta,skinksås o avocado/paprika/feta-sallad och en banan till efterrätt Perfekt uppladdningsmat!

Gud så jag trivs i den här staden kära läsare! Snälla ge mig ett jobb och en lägenhet här så jag får vara här Alltid!
Måste verkligen ta tag i de här jobbsökandet på allvar nu, så jag kan få flytta hit till mina underbaringar :)
Igår kväll gjorde vi inte särskilt mycke, men jag stormtrivs iaf. Satt mest bara hemma, åt god middag, snacka strunt, åt mango och kikade lite tv. Sedan när favoritfröken Wallin slutat åkte vi dit, drack lite te och pratade ännu mer strunt. Gillar att prata om allt men absolut ingenting! För jag tycker om min flickor, dom e bra dom!
Och dom är bäst i världen på att få mig på bra humör och glömma dåliga tankar!
När jag o Sofia sedan skulle försöka sova var båda, Eller iaf jag, överenergisk och kunde verkligen inte sova. Låg ungefär o sprattla i sängen, babbla på om en massa konstiga saker. Flickan må va tokig!
Bara de faktum att jag pratar om mig själv i tredje person ibland på bloggen förklarar ju de ganska så väl..:P

Okej kära läsare, är det okej att man inte ens vågar gå ut från sofias lägenhet utan o tvätta håret? eller i gummistövlar? Och allra helst inte i mjukiskläder? Herregud! Ännu en såndär Tönt-Sandra varning! Börjar känna att dom blir mer o mer förekommande här på bloggen.. Aj aj!

Fick för övrigt ett vänförslag på fejjan nyss, min kompis hon e en tok! minst sagt! Men PUSS på henne iaf, för hon är fan bra hon! :P

Okej people, nu ska jag ladda ordentligt och komma i perfekt matchstämning!

So long!

PUSS

Dagens låttips får bli: Daniel Adams Ray - Dum av dig

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

, östersund and i like it

2010-08-28 / 15:48:30
Efter bla. en otroligt långtråkig kväll hemma igår så bestämde jag mig för att åka in till mina flickor i Östersund idag.
Så nu är jag här och jag gillar de!

Ikväll ska jag o Sofia bara äta gott och mysa, känner att jag behöver de :)
Emilinda min sessa hon jobbar till 22, så henne får jag inte träffa förän imorgon.. Får försöka stå ut!

Har för övrigt hittat mig ett par skor som jag ska köpa, ett par riktigt snygga sådana. Som blir perfekt att ha nästa gång det blir utgång! :) Tänker inte säga vilka de är för än jag köpt dom ;)

På bussen på väg in lyssnade jag på P3 och fick höra en riktigt bra pepp-låt. därför får dagens låt-tips bli : Adrian Lux - Teenage Crime    lyssna på den ikväll om ni ska ut people. Tro mig, ni kommer bli på perfekt party-mood!

Nu ska jag vänta på att min Söt-soffis ska komma hem!

Ha en trevlig kväll

PUSS

, älskar

2010-08-27 / 17:24:32

Det gör jag.... Eller avgudar, eller dyrkar eller vad som helst. Men jag tycker Johnossi är fullkomligt underbara! PUSS !

Iaf så har snart hela fredagen gått känns det som och jag har inte gjort någonting.. Promenerat, solat, suttit vid datorn, kikat tv och slappat. Herregud vilken skön dag men ack så tråkig! Önskar jag inte varit så velig utan hade åkt med Johanna in till stan, för då hade jag varit med min flickor nu! :(  Men men, får träffa dom på söndag.(?) Får försöka stå ut..

Hoppas att jag får träffa på Jossa en sväng under helgen istället, så kommer jag vara mer än nöjd mina vänner! :) Hon är bra Hon!

Tänkte ge er ett specifikt låttips men kunde inte bestämma mig.. Så goda medmänniskor, mitt tips till Er. Sök på Johnossi på spotify och bara njut.. Herregud vilka gudar!


JOHNOSSI

, beslutsångest

2010-08-27 / 12:35:39

Fredag, och gud så skönt!
Eller numera spelar det egentligen inte så stor roll för mig. har ju Fredag varje dag :P

Iaf så vet jag inte riktigt hur jag ska göra ikväll.. Funderar på att antingen stanna hemma, äta tacos med mamma och pappa o bara ta det lugnt.. Eller åka med Johanna in till stan och mysa med henne, emilinda o sofia. Men isf måste jag åka hem imorgon igen, för att sedan åka tillbaka på söndag igen o spela match.. Kändes lite halvjobbigt! Dock gillar jag ju att umgås med mina flickor. Så det tåls att fundera på en stund innan jag bestämmer mig :)

Den här dagen har inte särskilt mycket att erbjuda om jag stannar hemma i ström. Klev upp halv 11, åt frukost och här är jag nu :p
Funderar på att ta en rask promenad och sedan sola lite på pigget. Skulle vara skönt! Får nog bli de faktiskt..

Igår var vi in till Östersund på hockey, jag o min pappa. Väl där fick vi finsällskap av Emilinda :) Matchen va väl inte direkt den bästa, men inte så konstigt när det är så pass stor skillnad på lagen. Bror var duktig tycker jag, så ett plus till honom! :) jaja, mer än så tänker jag inte skriva om en himlans hockeymatch :p

Satt för övrigt nyss och kika runt och hittade en riktigt mysig overall som jag skulle vilja ha inför vintern. Fruktansvärt mysigt att ha när man springer runt hemma :) eftersom min dator e störd kan jag inte infoga någon bild men jag länkar kan dom som e intresserad gå in och kolla.
http://www.onepiece.se/#collection/17     funderar starkt på en sådan.. :)

Ja men nu ska jag ta tag i det här så kallade livet.
På med skorna och ut en sväng.
Ha en bra dag
PUSS

Det är upp till mig nu. Vill inte göra dig besviken min bästa vän så jag ska fixa de! ;)

, trött tjej 90

2010-08-25 / 23:31:17
rubriken Förklarar mig ganska bra just nu faktiskt..

Är för övrigt arbetslös numera också. Jag o Amanda var och skrev in oss på arbetsförmedlingen idag, Huvva..
Men har bestämt mig för att det inte ska bli långvarigt. Har faktiskt redan sökt ett jobb idag. Och ingen skulle bli gladare än jag om jag fick det. Rena rama drömjobbet! Oddsen e dock inte så bra att jag får det, men hjälp mig att hålla tummarna så får vi se :)

Vi vann dagens match med 7-2 mot Ope. Kändes otroligt skönt faktiskt. Vinst är ju faktiskt det som räknas. Vilket är bra såna här dagar när jag förmodligen gjorde min sämsta matchens genom tiderna :p Va så fruktansvärt trött, rädd och opigg. Vädret hade även sin lilla inverkan, frös ju ihjäl där ute på planen.. Huvva huvva! men vinst blev det, så tummen upp för de!

Har ju, som alla ni förmodligen redan vet, varit i Sandhamn/Stockholm en vecka. Även fast inte vädret var särskilt bra så älskade jag de! Få träffa Emma-Sötstrut igen var otroligt roligt. Blir så glad när jag får vara med folk jag tycker om. Fyra underbar dagar med Emilinda och Emma, inget kunde få mig på dåligt humör! PUSS på er!
stannade sedan hos Moa några dagar. Det var mycket mysigt. Vi gjorde inget jättespeciellt direkt, men det var skoj iaf! :)

orkar faktiskt inte skriva så mycket mer om de för jag tänkte sova nu. Men gå gärna in och läs på http://emilindawallin.blogg.se och http://eskoglund.blogg.se 

Imorgon ska jag för övrigt in till Östersund med Papi och kika hockey. Trevligt! :)
Emilinda och Sofia joinar också, stor-gillas!

Nu ska jag krypa ner i sängen
Ha det bra folk!

Natti natti

PUSS


, skrivkoma?

2010-08-13 / 21:33:49
E så sjukt trött, känns verkligen att det e fredag..
Men måste ta tag o börja packa nu, för imorgon hinner jag inte. Samling 12 sedan bär det av mot match i Ås innan jag åker till Östersund. Så msåte alltså packa för en vecka och två dagar ikväll.. Lika bra och ta hela garderoben :p Har även lite bekymmer över vilken väska jag ska packa i. En liten resväska och en bag eller en stor resväska? Känns som en stor resväska blir för stor :p Vilken problem...
Iaf så orkar jag inte skriva så mycket mer. Har kommit in i någon slags skrivkoma. Finner inget intressant att skriva om, så lika bra att skippa de..
Lär nog inte bli mycke till uppdatering den närmaste veckan..

Ska bara säga er att jag och min kära vän emilinda funderar på att planera in en resa till Öland inom en snar framtid också :) Eller jag tycker det.. Tror hon lät rätt på :P Men det får bli ett framtid projekt, först väntar SANDHAMN! Nu e det nära Emma!!!

Aja people, någon som vill komma och hjälpa mig med packningen?
Lär ju förmodligen packa med allllllldeles för mycket som vanligt..

Ha det bra !

PUSS

, sista dagen är här

2010-08-13 / 08:56:03

.. Med blandade känslor..

Shit vaf snabbt den här sommaren gått. Tycker det var igår jag kom hem från Sollefteå, packa om och for en vecka till Tierp innan jag skulle börja jobba här igen. 
Och Vips! Då var sommaren slut.. Herregud!
Men en sjukt bra sommar har jag iaf haft, förmodligen därför den gått så snabbt.. Tycker det känns som jag hunnit inkluderat massor av mina vänner. Har hittat på massa saker, men inte bara med någon enstaka person. Utan jag har hittat på saker med många olika, vilket är himlans roligt!
Men riktigt slut är inte sommaren, de vet ju ni som följt min blogg. Som jag tjatat om nästa vecka, då jag o emilinda drar ner till Sandhamn och lever livet ! Jippi!
Sen när jag kommer hem, väntar de arbetslösas liv. Känns sådär må jag säga. Med tanke på att jag hade arbetet och lägenhet i Sollefteå. Men tackade nej, för jag inte ville vara själv. Men nu har Unge herr Jönsson flyttat dit igen. Har även hört ryktas om att SötlarsJ och C Elf ska flytta dit också? Så hade väl iaf haft sällskap någon kväll, ifall jag verkligen kände mig sällskapsjuk :p
Så nu vette tusan vad det blir, kanske plugga upp dom där jäklarna ämnena som jag missa under gymnasiet för att sedan kunna söka civilekonom till nästa höst. Men får se vad jag tar mig för.
Först och främst ska jag tillbringa en helg i Östersund, en vecka i Sandhamn/stockholm och sist några dagar i Övik på "Hotell Enström" innan jag tänker börja bekymra mig över livet som komma skall :p
Har en lugnande känsla som säger mig att det kommer ordna sig. Det brukar göra de.

Jaja, nu ska jag ta tag i sista arbetsdagen..

PUSS!




   
Sandhamn                    Stockholm                    Örnsköldsvik

, Jag vet

2010-08-12 / 14:46:02

Varnar er innan ni ens läser inlägget! TÖNT-Sandra än en gång!

Usch så mätt jag e nu.. Fick en sen lunch idag, vid halv två. Då var jag med andra ord dynghungrig, sprang iväg o köpte en sallad som jag sedan proppa i mig. Och nu skulle man kunna tro att jag är gravid för magen är som en ballong :p Tycker inte om att vara såhär mätt.. Men men, bättre än o svälta..

Nu tänker säkert alla att jag inte har något att göra på mitt jobb som har tid att ens kika runt på internet och ens ha tid att skriva här. Just för tillfället är det så och förmodligen får jag inte ens skriva blogg på arbetstid. Så förlåt chefen!
Men imorgon är sista dagen, så jag kan nog inte bli kickad ;)

Iaf, tillbaka till tönt-varningen!

För dom som inte känner mig så är jag numera ett HV-fan sen två säsonger tillbaka. Tidigare Luleå-fan (som för övrigt, självklart inte e bortglömda). Men de flesta skulle väl kunna tänka sig att man har Johan Davidsson, Mattias Tedenby, Martin Thörnberg, Andreas Falk eller någon av affischnamnen i HV71 som favoriter. Men Inte Sandra inte.. Kalla mig knäpp, men han e bra och det står jag för! Min Favorit är lite av en doldis egentligen. Men jag upptäckte han under jvm för några år sedan och efter de har han blivit lite av en favorit. Men people people, lugna er nu.. Tro inte att jag fastnat för honom pga att han e snygg eller så. För särskilt snygg kan jag nog inte påstå att han e. Men jag säger därmed inte att han e ful heller. Absolut inte! HAHA dagens skämt.. Klart jag tycker han är snygg.
Han e ju hockeyspelare ;) Närå, det var dagens andra skämt! alla hockeykillar är INTE snygga!
Iaf så favvisen är David Ullström. Nu tänker ni säkert hur jag kunde komma på att skriva om det hela plötsligt? Hittade en bild på honom, ett urklippt från veckorevyn för någon månad sen. Mums! Sedan hitta jag även en annan bild jag gillade. Som ajg tänkte dela med mig av. Vet Egentligen inte vad jag skulle skriva om honom. ville bara göra lite reklam för den blivande NY Islanders spelaren. Som förmodligen kommer vara min favoritspelare ett bra tag framöver. Och förmodligen en av de få anledningar till att jag kommer hålla koll på NHL när säsongen drar igång :p
Jaja, jag gav er en Tönt-varning! förstår ni nu varför ;)

PUSS hej!


Repotage om "Sveriges Hetaste Hockeyhunkar" i Veckorevyn


MUMS! Hyfsat stekig bild ;)

, zlatan

2010-08-12 / 08:32:57
Kungen, Guden, the master, Zlatan.. kalla honom vad ni vill. I mina ögon är han den bästa!
Sverige hade igår träningsmatch mot Skottland, som jag tyvärr missa både pga att jag varken har viasat och för att jag själv hade match. Men sitter nu och läser recentioner och kollar på klipp från matchen.
Vart iaf vinst för Sverige med 3-0. Och även ett mål för Zlatans del i landslags-comebacken. Så jag hoppas att dom som klagat på Zlatan och säger att han inte presterar i landslaget, enbart ska vara tysta. För han leverar om han får någon hjälp och om han har motivation att spela. People, har man ingen motivation är det inte roligt att spela. Är det inte roligt att spela, går det inte att prestera heller. Så medmänniskor, va mer än nöjda nu när han fått tillbaka motivationen och vill hjälpa vårt landslag till EM-guld! jag tror på honom, min gud!

Sveriges mål från gårdagens match:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/viasat/article7604650.ab



Guden själv från matchen igår
(bilden tagen från aftonbladet.se)

, berg-o-dalbana

2010-08-11 / 22:20:30

haha vilken match alltså!
Vinst med 7-1, skönt.. Grymt tjejer!
Men den va inte alltid för underbar i min värld alltså..
Börja på bänken, ca 20 min. Sen fick jag kliva in o spela i ungefär 20 minuter, innan jag typ bröt ihop. Detta pga att jag kände mig segast och svagast i världen, våga inte gå in i en närkamp och var långt ifrån mig själv på planen. Var även rädd att jag skulle bli för svag i knät(pga att jag inte har några muskler) och därmed göra illa mig. Så tyckte det var lika bra och kliva av, låta någon annan spela som kunde göra någon nytta på plan och sedan vila för att kanske kunna göra några minuter i andra.
När jag då satte mig på bänken blev jag en riktig lillflicka och börja gråta, såklart! tönt-sandra!
Hatar att behöva inse att jag är långt ifrån tränad och långt ifrån den form jag var förra sommarn. Efter en stunds deppande, 40 min bänkande i andra halvleken skulle jag få spela de sista fem minuterna av matchen som vänster ytterfältare. "Hur ska detta gå?", tänkte jag. Hann knappt mer än in, göra någon liten löpning. Innan jag får ett inlägg från Ida som tar på målvakten innan jag lyckas nicka in den!!!! Läste ni NICKA! Första nickmålet i min karriär! PUSS på de! Ska jag va ärlig, tror jag alla mina underbara lagkamrater vart glad för min skull och jag kunde faktiskt inyte hålla glädjetårarna inne.. Tönt-Sandra igen, jag vet! Men som ni vet, för mig att få spela Fotboll är en speciell känsla..
Men inte skulle det vara nog heller. Någon minuts spel till och sedan fick jag en löpboll från Emelie, vart en 50/50 situation mot deras målvakt. Först tvekade jag, livrädd för och göra illa mig. Men lyckades komma förbi, helt ren och kunde bara lägga in den i målet. Ingen i hela världen var gladare än jag i det skedet!!
Finns inget som kan göra mig så lycklig som jag blir när jag får spela fotboll och det går bra! det slår allt!
Nu e jag fullt bestämd om att göra en grym säsong nästa år.. Ska ta den här säsongen som en lätt comeback, sedan träna ordentligt resten av året och nästa år va på Topp och i bättre form än någonsin tidigare!


Iaf så ska jag försöka komma ner på jorden nu, äta lite och sedan fundera lite över hur helgen ska spenderas innan jag ska sova grymt gott i natt!

Imorgon kommer min mami o papi hem! ska jag va ärlig med er så saknar jag som faktiskt :)

PUSS!!



Jag och Emelie på en match förra säsongen mot Ödff
(ursäkta kvalitén)

, tjatig

2010-08-11 / 14:32:45
Börjar kännas som jag uppdaterar för mycket nu för tiden, men det får ni stå ut med :p
Är även en annan sak jag ska bättra mig angående, o de är bilden på den här bloggen. Rolgiare o läsa en blogg med bilder än bara med text. Så de ska jag frösöka ordna :)

Iaf så hade jag rätt angående middagen, min mormor kom in på jobebt för en stund sen o fråga om jag ville ha lax o potatis eller spaghetti o köttfärssås.. Hon känner mig lika väl som jag tycks känna henne..

Lunchen var utsökt god och nu funderar jag på att springa iväg o köpa en banan och dricka lite vatten.
E fruktansvärt taggad för matche ikväll alltså, för taggad typ!
De spritter i benen, jag e så spelsugen..

Har även hittat mig en by favoritlåt som jag rekommenderar er starkt att lyssna på:

Ola Svensson-overdrive






, onsdag=Matchdag

2010-08-11 / 08:14:28
Då börjar vi ladda då..
Bra uppladdning med god frukost i morse, sen blir det kyckling,pasta med honungsmelon till lunch. Därefter gissar jag på att det bjuds på köttfärssås o spaghetti eller lax och potatis till middag. Vilket som så ska de blir hur gott som helst :)
Känner mig även förvånansvärt pigg idag, trots att jag blev väckt i natt och vid samma tillfälle, från samma person, tillsagd att sova igen. Haha!
Benen känns bra. Så jag hoppas resten av laget e lika spelsugen som mig så ska nog det här kunna gå vägen :)
Håll tummarna och önska mig lycka till!




Vinnande laget på företagskampen förra sommarn
Jag och mina favorit-fotbolls-tjejer (killarna är bra också)

, tisdag

2010-08-10 / 20:39:39
Då har även denna dag snart nått sitt slut. Det är då snart onsdag och därmed Matchdag!
Tagg tagg Tagga! Ja fy tusan så spelsugen jag e nu.. Vet att det förmodligen inte blir många minuters spel, men de få minuter jag får ska jag kämpa söder mig själv :D
Ska näta imorgon, de e målet!
E dock lite besviken att en viktig del inte kan medverka, Lite långt bort. Ska du verkligen msisa min "comeback"?
Får klara de ändå.. För imorgon ska vi spöa Mörsil, dom ska köpa korv på läktarn elelr vad de e man säger :p

Iaf så har nyss fröken nolsjö åkt hem.. Var mycket trevligt att få träffa henne igen. vi åt kycklingssallad som jag gjort, faktiskt gott med tanke på att de var jag som gjort den..:p
Framöver ska de blir mer av hennes sällskap hoppas jag :)

Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer idag. Uppdaterar imorgon om hur uppladdningen går och sedan även såklart hur matchen gick!

Vill för övrigt ha låttips, på låtar som jag och sofia skulle tycka om..
håller nämligen på att göra en Grym spellista på Sofias Spotify ;)
Så låt-tips i massor people!

PUSS

, kommentarer?

2010-08-10 / 12:21:58
Okej people, jag har inte många läsare.. Men många fler än vanligt.. Men inte en enda kommentar!?
Visst att jag inte skriver jätteroliga saker, men läser ni kan ni gott kommentera också :)
Så söta människor, roligare för mig o blogga om ni kommenterar..
Skriv exakt vad ni vill, bara ni skriver något.
Ni får skriva att jag e en idiot, bäst i världen, att jag inte har något liv, att jag verkar ha ett helt underbart liv och underbara vänner eller exakt vad ni känner för.. Men ska ni skriva något elakt får ni inte va anonyma ;)

PUSS och tack för kommentarerna i förhand ;)

, kärlek

2010-08-10 / 11:02:49

Om ni bara förstod hur mycket jag älskar att få spela fotboll igen. Det är förmodligen det bästa jag vet!
Känslan för mig att få spela fotboll, kan jag tänka mig är densamma som för dig och vara nykär..
Det är en alldeles underbar känsla, iaf när det känns gå bra. Är verkligen inte riktigt på G än och mitt ben är långt ifrån tränat. Men det funkar ju iaf, så jag e nöjd. Struntar fullständigt i vad läkarn säger, jag klarar mig utan korsband,minisk och ledband så de så!
Nu är bara mitt nästa steg att jag ska ta mig o kragen och börja träna upp knät igen, ordenligt den här gången.
Så hade jag tänkt vara på topp och tillbaka på riktigt till nästa säsongen :)
Träningen igår, den var alldeles för bra. Visst att det regna, men det gjorde inget. Knät kändes bra, bra stämning i laget, hyfsat med folk och min lilla stjärna var där och förgyllde min tillvaro! Hon e allt för bra min lilla Sunis! :)
Våran vecka i Umeå motiverade nog både henne och mig till att vilja bli bättre. Grymt vad roligt vi hade och jäklans vilka bra träningar. Och inte att förglömma, Björn-Åke vår favorit.. Känner på mig att nästa gång jag kollar på en match eller träning på gammliavallen är pga att Sunisa spelar. Det tror jag ! :)
Iaf så efter träningen frågade Bernt om jag ville va med o värma bänken på matchen imorgon, känns skoj! ska ladda ordentligt och visa på uppvärmningen att jag e taggad! får vi hoppas på att jag får spela min 10-15 min :)

för övrigt, om vi släpper fotbollen en stund, så är det bara 3½ arbetsdagar kvar innan det är helg.. eller nä juste, ska ju inte tillbaka hit på måndag. För då e jag Arbetslös! BLÄ!
men o andra sidan får jag åka ner till Sandhamn på måndag istället, Väldigt mycket rolgiare än o jobba! som jag längtar! Emmis snart kommer vi :D

Men inte att förglömma, helgen spenderas i Östersund. Jag, mamma o pappa ska kolla på Bobs första träningsmatcher och resten av tiden ska jag umgås me emilinda och kanske även Sofia om jag har tur? :)

Jaja, nu får de räcka med uppdatering för nu..

PUSS

, i miss you

2010-08-09 / 15:13:21
I miss you but nobody needs to know

, PUSS

2010-08-08 / 15:14:42

En stor PUSS till min söte Vän Amanda!

Tack så mycket för layouten, nu ska det bli kul o blogga.. En snyggsnygg blogg har jag :)
Finns dock ingen bild på mig o Amanda, för vi har tydligen inga som är ynger än ett år gamla! What's up with that?
Skärpning på oss nu!

Så för att ändra på detta, har vi bokat in en middagsdejt på tisdag! PUSS på de

Ska bjuda min vackra fröken på något riktigt gott, vet dock inte vad än. Men något gott ska de bli :)

PUSS



amanda och jag, på våran "avskeds-middag" när hon skulle flytta hem o sluta HV




"Dörren står alltid öppen för dig ;)"

, WHAT!?

2010-08-08 / 14:08:57
Jag har försökt lära dig allt jag kan! men du verkar inte ha lyssnat ett endaste dugg :p
Det där är way to far from home, förstår du inte de?

Trodde varken de skulle bli så och trodde verkligen inte att jag skulle care like this. What happend?

Läser du, så vet du exakt vem du är och förmodligen många fler som läser vet vem jag menar.
Men vet ni vad, I don't Care! För vad jag än säger så vet ni ändå att det inte riktigt är sanning..
Ja jag vet, jag talar(skriver?) lite i tungor men dom som kan förstå, förstår :p

Nä nu bär de ut o klippa gräset

PUSS

"En Jossa, I strumpbyxor?!"

,layout

2010-08-08 / 12:15:12
Okej people!
Eftersom jag tydligen börjat bli en lite mer seriös bloggare, Inte egentligen, men ändå.
Så tycker jag inte ni borde tillåta mig o ha denna Layout?
Men eftersom jag suger på sånt där, så komemr den antingen få se ut såhär för All framtid eller så finns det en snäll själ där ute som kan hjälpa mig?
Snälla snälla snälla! :)

PUSS

"lycka väntar dig. Du får vad ditt hjärta verkligen är ute efter."

, söndag

2010-08-08 / 11:54:35

Inte min favoritdag på veckan om man säger så.. BLÄ!
Eftersom min käre mor och far kommer hem på torsdag måste jag börja göra fint här hemma.
De kommer jag förmodligen inte orka i veckan när jag ska jobba på dagarna så min söndag kommer bli stressig, Eller?

Ska iaf börja med att klippa gräset..
Sen städa undan alla kläder och väskor som står på mitt rum, som jag inte orkat packa upp efter alla helger jag varit borta i sommar :P
Vattna alla blommor, ute och inne ska vattnas. Osså dammsuga? Hela Huset?
Meen så tråkig söndag jag kommer ha!
Plus att det e äkta söndagsväder med gråhimmel och inte ens särskilt varmt..

Men gårdagen va en skön dag.. Klev upp, åt o cykla sedan ner på vallen för o kolla fotboll.
En match som jag mer än nånsin skulle velat spela, men så blev inte fallet eftersom jag inte tränat. Iofs mycket förståligt :p
Iaf så gjorde flickorna bra ifrån sig och jag e himlans stolt över dom. Vi lyckades vinna med 2-0 mot BKB. Mycket bra gjort tjejer!
Senare åt jag lite snabbmiddag innan jag begav mig till Täxan för o hälsa på Mathilda. Trevligt Trevligt!
som vanligt drack vi flera flera koppar te och pratade massa massa.. Tycker det kan vara mysigt en lördagkväll sådär:) Vi hade även hyrt en film som vi kollade på, Efter att vi spanat in Ola Och OSKAR LINNROS på sommarkrysset. Sicka snygga karlar. Mums!
i Alla fall, filmen vi hyrde var Änglavakt. Men herregud vilken dålig film. Gott folk, se den INTE!
Ett riktigt bottenskrap tycker jag iaf..
Efter vi lyckats ta oss igenom denna dåliga film skulle jag åka hem. Och gissa om det var dåligt svart ute eller? Fy alltså! jag var tvungen o be Mathilda stå i dörren medan jag fick kolla igenom bilen(som stått olåst) så det inte var någon som gömt sig i den.. Töntsandra, jag vet! men e man mörkrädd så e man..
Blev sedan en högljudd resa hem, när jag sjöng för fulla muggar och stereon spelade minst lika högt. Vi sjunger så fint ihop jag och min bil.. :P
Sen när jag kom hem, märkte jag att ytterdörren stått olåst? Jag har antingen tagit nyckeln med mig men glömt låsa dörren? Eller så har någon annan varit hit o gjort inbrott? Vad tror vi? Inte är det jag som glömt låsa iaf. Aldrig!
Så därför fick Mathilda agera support igen, denna gång igenom telefon. Hon var tvungen o prata me mig medan jag tände varenda lampa i hela huset och kollade under varje soffa o säng att ingen gömde sig :p
Sedan kröp jag ner i sängen, trött som tusan, I hopp om o kunna somna direkt. Men icke, istället låg jag o nojja mig över ifall det var någon i huset eller inte. Vända mig fram o tillbaka, Skrev lite med Andreas på Fejjan och släckte/tände lampan med jämna mellanrum. Till slut lyckades jag dock somna, vet inte riktigt vad klockan va då. Sista gången jag kolla va den halv 4. Usch vilken natt!

Men jag klara mig igenom natten oskadd(otippat?). Vakna för ett tag sen och här e jag nu!

Sitter just nu och lyssnar på mannen(en av dom) i mitt liv. Han sjunger så vackert för mig. Han e så underbar min Oskar!
Tacka vettja Spotify! Många trevliga pojkar där..;)
Tack för lånet btw Sofia! Det är jag som smyglånar din användare, ibland ;P


Ett låttips från coachen, Oskar Linnros - Annie Hall      mycket bra låt!

Nu ska jag börja min tråk-söndag med att äta lite frukost. Sen är det bara att börja arbeta sig igenom dagens uppgifter.

Vill även tillägna Simon och Joel en tanke idag, som förmodligen inte mår Prima. Eller? ;)

PUSS

"Jag vill vara den som gör dig glad"

, SPY

2010-08-06 / 23:08:29
... HAHA alltså dagens!

Eller va?

Less-Sandra nu!

Går o drar täcket över huvvet nu ja o hoppas på att humöret e på topp imorgon.. För det är de Inte nu!
Tack för inget! PUSS på dig

Du lyser med din frånvaro!

, tacos-fredag

2010-08-06 / 15:44:01
Med mathilda.. Mysigt!

Ska bli riktigt skönt med helg, bara ta de lugnt. Har nämligen inget inplanerat den här helgen, förvånansvärt nog.
Måste leva lite snålt nu om jag ska kunna åka till Sandhamn/stockholm och roa mig med gott samvete. 
Men som de lät idag kan de ha fixat sig med jobb för mig i ett år framöver iaf, dock inget säkert än. Vilket fick mig o tycka att jag kan slösa lite iaf, så är mathilda Väldigt sugen på att åka till Sundsvall i helgen så är jag självfallet på. Men säg inget till henne om de utan de får bli ett positivt besked om hon väl frågar :p

Nu ska jag göra de sista klart här på jobbet sen tar jag Helg, så de så!
Det förtjänar jag o David efter en sån här "jobbig" vecka. båda har nämligen varit hemma två dagar var o varit sjuk :p

imorgon har vi en viktig match hemma mot björnen, som jag väldigt gärna skulle velat spela. Men så blev inte fallet, så besvikelse är faktiskt ganska stor. Men men,  så e de när man inte tränar. Har ju tränat 3 träningar på ett halvår så kanske inte borde förväntat mig så mycket mer ;) 

Va nog inte mer än så jag hade o säga...  eller jo juste.. Har kommit på ett nytt favoritord, som jag dock inte riktigt har kommit på hur man ska använda de. Så om ni vet några meningar där man kan använda detta ord så får ni gärna kommentera och tipsa mig. För ajg tycker ordet låter väldigt festligt.. Ni kanske vill veta vilket ord det är också, Smart Sandra :p
Det är iaf Hybris, för dom som undrade.
Ett sjukt fult ord, som man typ aldrig använder. Men som vissa människor tydligen kan använda i varannan mening.

Aja folk, nu ska vi avsluta detta inlägget.

Ha en bra helg!

PUSS

, vilken dröm

2010-08-06 / 08:47:58
Jag vill va den som gör dig glad

Fantasi eller inte, men jag vet att du är bra

, Josefiné

2010-08-05 / 20:40:39

Josefiné Irené Forsén vad händer?
Imorgon ska jag ägna alla mina good-luck tankar till henne och hålla tummarna för att hon äger sönder er alla där uppe, för de kommer hon göra! Så passa er!
men hade du tänkt lämna mig här hemma själv sen?

"Sandra henrietta Sannemo ingen förstår mig som du. När jag är nere eller känner mig deppig kommer du alltid med de rätta orden, de rätta sakerna att säga. Det betyder mycket för mig! Även fast jag inte alltid uttrycker min glädje över att få vara din vän så vill jag att du ska veta de. Jag är rädd att om jag säger högt hur mycket du betyder för mig kommer det att försvinna och vår vänskap förtvina. Varje gång vi pratar får jag skuldkänslor för du vet så sjukt mycke om mig! Även fast jag försöker bry mig, jag vill verrkligen men ddet känns som att jag inte gör det. Jag vill bry mig, jag vill att vi ska prata om du är ledsen och försöka få bort det. Men om du känner att jag inte bryr mig tillräckligt eller om du inte vill att jag ska de så let me know. Jag tar dig hellre som ovän än inte vän alls. För att hata en vän måste man först ha varit nära vänner eller bara vänner. Men jag vill inte att du ska känna mig som en börda. Jag vill att du ska känna att du vill vara min vän. (..... ) "
Det där smset kommer jag aldrig att radera, min underbara vän jag släpper dig Aldrig!

Ska jag va helt ärlig, innan den här sommaren var jag lite orolig att vi glidit ifrån varann och att det bara skulle bli värre. men icke sa nicke, de tillåter inte jag. Och så har det inte blivit. Snarare tvärtom, Hon är den grymmaste jag vet! Förmodligen den vän jag haft längst och som jag Absolut aldrig skulle kunna klara mig utan. Ett liv utan dig som vän, det går som inte. Den här sommaren har varit en av mina bästa och mycket tack vare dig! Det har känts lite som gamla goda tiden, när det var du och jag alltid!
Tror inte det finns någon som vet så mycket om mig som du.. Så ska de förbli vare sig vi bor i samma stad eller om vi bor på varsin sida av världen. Ska alltid vara vid din sida och jag hoppas du alltid står vid min?

"Åh kärlek på oss för Du är den bästa för mig, alltså är vi båda bäst!"
"Skvallerexpressen kan meddela att den yngra generationen herr ******* handla på kvantum"
"haha *** ligger och stek på stranden där vi bor ;) (....) "
"Löv you"
 

Hon kan skriva vad hon vill i ett sms, men det får mig alltid att le. Hon är en tok ibland, men det är svårt att vara med henne utan att få sig ett gott skratt. Hon är en vän jag Aldrig någonsin skulle klara mig utan.
Spelar ingen roll om du skulle säga att du hatar mig Jossa eller att du tycker vi glider isär, jag kommer alltid ha dig som min bästa vän!
Jag är verkligen sämst på det här med att tillägna folk texter eftersom jag inte är särskilt bra på att skriva. Men vill på något sätt förmedla till dig hur mycket du betyder för mig och att jag har lite småpanik/ångest över att vi ska flytta ifrån varann. Hur ska jag klara det här?
Som ni alla förstår lider jag av grym separationsångest och nu är det riktigt illa. Vet att det låter töntigt, men så är det. Tror inte jag kan föreställa mig hur det skulle vara om jag inte har dig kvar som vän. Lova mig att jag aldrig behöver oroa mig för det?
Du förgyller mitt liv and I love it , Friend!

Tillsammans ska vi upptäcka världen och tillsammans ska vi lyckas med allt vi tar oss för!
För det är så det ska vara, Du och jag Josefiné!
Tillsammans är vi starka!


None

, Underbart men..

2010-08-04 / 22:23:12
..Det kostar att leva.

Nu e biljetterna till Stockholm/sandhamn bokade. Den 16 augusti 06.50 lyfter planet till Stockholm Och därmed EmmaSnyggSkoglund! Jag o Min bästEmilinda beger oss ner för att ha en sjutusan grym vecka. Som jag längtar!
Sedan när Emilinda åker hem på fredagen så stannar jag några dagar extra o hälsar på Moa, För bra! :)
Känner på mig att den veckan komemr vara värd varenda litet korvöre så Puss på De!

Igår var ju som sagt jag o Jossa i Ramsele för att kolla på Icebreakers. Ingen vidare intensitet eller fart i matchen men ack så publikvänligt iaf ;) Årets höjdpunkt tror jag bestämt! det blir svårt att slå faktiskt.. Underbar vän till sällskap, en hel massa hockeyrumpor och svettiga pojkar(män?) som rufsar sig i håret till nationalsången, kan det bli så mycket bättre?

För övrigt så kan alla(?) ni som väntat på en uppdatering från yran sluta vänta, för jag orkar inte skriva någon :p Men kan summera den genom o skriva att den var grymt bra och jag älskar mina vänner! tycker dock inte om folk som luras, befinn dig på plats istälelt bara ;) PUSS på yran-10!

Veckan efter yran e dock inte lika mycke Puss.. Uscha vad sjuk jag blivit.. I morse kunde jag inte gå på jobebt, låg bara o grät när jag vakna. Min hals totalstrejka och gjorde sjukligt-fruktansvärt-jätte-ont plus att jag hade feber och ont i magen, allt på en gång? Så morgondagen som skulle spenderas i näsåker(fråga mig inte varför) lär fördrivas i soffan här hemma. Så har ni vägarna förbi, kika gärna in o säg hej :)
Idag fick jag finfrämmande av fröken Gustavsson från Täxan. Hon hade gjort paj och kom hit med, snäll tjej! Vi såg sedan på Snabba Cash.. Den får en 5 i betyg om det enbart än Joel Kinnaman som man ska betygsätta. Men om man ska betyga sätta filmen får de bli en 2. Ingen vidare handling och om de nu var de, så var den konstig :p

Men iaf så e jag hundvakt så måste gå och roa honom nu!

PUSS på er

, Jossadag

2010-08-03 / 08:14:50
Idag är en bra dag, fast en dålig dag..
I eftermiddag ska nämligen jag och jossa till Ramsele och se årets första ishockeymatch, Roligt!
Då e det som de ska vara igen, jag o jossa på hockey ;)
Men det dåliga är att jag mår fruktansvärt dåligt, men måste jobba iaf.. Har sjukt ont i halsen, är snorig, feber, ont i magen och som grädde på mosen så har jag kvar mina helvetiska blåsor under fötterna! Uscha!
Men som jag lärt mig när jag va liten så får man inte gå ut på kvällen om man inte var på skolan på dagen. Så det gäller givetvis samma sak nu, Inge jobb-Inge Hockey.. Bara att plåga sig igenom dagen och sedan hoppas på att jag blir friskare till imorgon av o se på lite hockey ! :p

Blev inge uppdatering om Yran nu heller, men det kommer.

PUSS

, what's up with Monday?

2010-08-02 / 09:15:57
Alla dessa måndagar, Uscha!
Efter en sådan underbar helg vill man inte att den ska ta slut och där med bli måndag.. Var dock inte så trött i morse som jag trodde att jag skulle vara, vilket var skönt!
Men mina vänner och få bloggläsare, YRAN va GRYM i år! PUSS på de!
Lars Winnerbäck, Hoffmaestro och de få låtar jag fick höra av Oskar-SnyggastIvärlden-Linnros!
När jag förövrigt sedan stod o kolla på Europe,gick Oskar förbi oss ungefär 2 meter ifrån och jag hamna i trans. Utan överdrift så satt jag bara o stirra ut i folkmassan när han gick förbi. Medan Jossa och Anna ryckte i mig och försökte få med mig och bli fotograferad med denna vackra varelse. Men eftersom min hjärna inte riktigt fungerade som den skullevid detta tillfälle så insåg jag inte, förän det såklart var JÄTTE-försent, att jag såklart skulle velat poserat på ett sådant kort. Aja!
Kan bara säga en sak, LARS W är KUNG! Vilken fruktansvärt grym Liveartist han är.. Måste dock tillägga en sak angående Lars och han konserter, Dom är inte densamma Utan Fröken Nolsjö. Har blivit en slags vana och se på Lars tillsammans med henne. men så blev det tyvär inte i år :/ Appropå Amanda Nolsjö så lyckades hon få mig gråta igår, jäklans unge! Men tack o Tack för ditt fruktansvärt söta Sms igår! Du är för Bra hjärtat, de vet du Alltid!
Hade tänkt skriva en liten sammanfattning av yran, men det får bli ett senare projekt.

Måste även Tacka Emma Rubensson för ett fruktansvärt roligt röstbrevlåda-meddelande på söndag morgon. Ett lite citat från detta meddelande " Hej Röstbrevlådan! Vad gör du? Jaha, men vart e efterfesten då? Okej, vart bor du då? Så kommer vi nu röstbrevlådan?" Haha Schizo-Emma, sugen påe fterfest?  PUSS på dig

Inom kort kommer en bättre uppdatering av en Allt för bra Storsjöyra!

PUSS