, LOVELY

2010-07-29 / 12:45:33
Glöm inlägget igår kära vänner.. Fy tusan så underbart allt är nu..
Bara några timmar kvar på jobbet, sen bär det av in mot Östersund och Yran!
Föör skönt! håller bara tummarna att de förutspådda(stavas?) regnet uteblir och att helgen blir så grym som jag planerat att den ska bli :D

Tagga nu vänner, för snart kör VI!

Puss!

, tom

2010-07-28 / 11:49:09

Finns inte mycket och säga.. Blir bara sååååååå less! Helvete!

strax lunch, ska bli otroligt gott!

imorgon bär de av.. Oskar Linnros min prins, snart ses vi;) eller?

, men TAGGA helg!

2010-07-23 / 15:29:51

bara lite drygt en timma till jag slutar nu! om ni bara kunde förstå hur mycket det kliar i min kropp.. Är så trött men ändå fruktansvärt pigg och taggad att åka in till min vackra flickor! Fint väder, underbara människor och stråket. Inget kan gå fel i helgen! Puss på de

de enda som jag dock e lite bekymrad över är vad tusan jag ska ha på mig !? :O
har suttit och kikat runt lite på internet, läst modebloggar osv för att få inspiration. Kanske finns det något i min garderob som skulle kunna dugga och vara lite "moderiktigt" i sommar. Så vi får väl se vad jag drar på mig :p
Har ni några förslag kära vänner?

Har även fått världens värsta nostalgiström genom hela kroppen idag.. Var nämligen in på Lunarstorm( det är okej att skratta). Bara för att senast jag var online var tydligen 2008(!). Tänkte bara kika om det var så coolt som jag tyckte när jag va sådär 14-15 år. Men det var det verkligen inte.. Aja, tillbaka till nostalgin, läste nämligen en massa mejl jag fått från en (då, kanske även nu) väldigt speciell person. Hade det inte varit för jag satt här i kassan och läste dom, så hade tårarna strömmat nerför kinderna, tro mig.. Fy tusan sicka söta mejl. Vet dock inte om jag skulle vilja ha ett sådant mejl nu, de skulle nog i så fall göra mig först jävligt förbannad sen göra mig extremt rörd. Och tror inte jag är stabil nog för så mycket känslor. Men e rätt säker på att jag inte ens behöver vara orolig.. :p
En annan rolig sak att läsa på "lunar" var mina och emilindas gästboksinlägg till varandra. Vi tycktes tydligen vara världens bästa vänner även på den tiden. Men på något konstigt och onödigt vis, pratade vi knappt med varann under gymnasiet(!?), inte okej emilinda! För att numera va bästa vänner i hela världen igen! och tacka vet jag gud för de! Kan bara upplysa alla, få, människor som läser min blogg att hon är en TOPPENtjej och en grym vän! och jag ska få spendera denna soliga och grymma helg med henne.. Puss på de!

Sänder därför ut en varning till alla som tänker vistas i Östersund i helgen: Håll ögonen öppna och var beredd på att vad som helst kan hända! Fyra Sjukt snygga tjejer ska erövra stråket!

Ha en bra helg medmänniskor! För det tänker i alla fall jag ha

PUSS !

, OSKAR LINNROS!

2010-07-21 / 21:08:44
Rubriken får tala för sig själv.. Vilken otroligt vacker varelse.. Hans underbara stämma strömmar ut från högtalarna, jag mår bara allmänt jättebra och snart är det helg! kan det bli mycket bättre?

Nyss hemkommen från en promenad, avstod från fotbollsträningen idag och tar igen det dubbelt imorgon istället. Tusan vad jag älskar att spela fotboll! Känner mig så glad fast på något annat speciellare sätt nu när jag får knyta på mig dojjorna igen! Lycka

Orkar inte skriva så mycket.. Men Tagga helg nu medmänniskor!
Emilinda snart kommer jag, o då kör vi! :D

PUSS!

, Grekland?

2010-07-20 / 13:32:23
Är det någon som är på att åka till Grekland 30e Augusti? Från arlanda i en vecka?
Hitta nyss en resa med specificerat boende för 2300 kr? Känns väldigt lockande!
Så om någon är intresserad, har ni sällskap här ;D

, Livet leker eller?

2010-07-19 / 14:28:32
Då va det måndag igen.. Suck!

Men helt ärligt så lär jag nog snart sitta här och titta på klockan o inse att det är ungefär en timma till helg och jag får bege mig till Staden och umgås med mina vackra tösar! veckorna går så snuskigt snabbt alltså.. Jag har bara fyra veckor kvar här, sen är jag ledig och ledig och ledig.. Eller det heter snarare arbetslös, eftersom jag tacka nej till att återvända till Sollefteå i höst. Men nu när jag tagit beslutet så är jag hemskt nöjd med de.. Jag är ju trots allt bara 20 och ska ha "the time of my life". Och med andra ord, inte bo i Sollefteå och må som en magsjuk ökenråtta.. Jag har hela livet framför mig och tänker ta dagen som den kommer. Jag vet att livet har mycket att erbjuda och jag tänker leva varje dag som det vore den sista.
Med andra ord har jag inget planerat i höst och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Men de kommer lösa sig, det känner jag på mig..

Var ett tag sen jag skrev nu och om jag inte minns helt fel så nämnde jag något om Håkan Hellström då? Att jag fått tag i två ståbiljetter på hans konsert i Stockholm i höst men hade ingen att gå med.. Jag har nu lyckats hitta mig en villig själ som ska följa med mig och se på denna, förmodligen, utomordentligt känsloladdade och helt underbara spelning. Jag tänkte nämligen åka ner och hälsa på min käre barndomsvän Moa och få spendera en, förhoppningsvis, tokmysig och rolig helg med henne i huvudstaden. Som jag läängtar!

Men om ni trodde att jag tänkte vänta ända till i november o besöka de södra delarna av landet så trodde ni fel.. Jag och min bästa Emilinda tänkte nämligen bege mig ner och besöka min saknade och vackra vän Emma i Sandhamn. Som jag längtar och ser fram emot de. Räknar varje dag. Och snart är det dags.. Bara några veckor kvar nu.. Jippie!
Ska även sen stanna några dagar och hälsa på söt-tösen Moa i Stockholm innan jag åker hem också..
Hör ju redan nu att slutet av Augusti inte kan sluta annat än helt underbart! :)

Men hade inte tänkt gå hemma och längta ihjäl mig utan det sägs ju att tiden går snabbare om man har roligt. Så hade tänkt se till att ha en massa skoj fram tills dess.. Så mitt mål den här sommaren har och är att ha så mycket roligt som möjligt..
- Den började först med en bra vecka nere i tierp/Gävle/uppsala hos min söta kusin. Fint väder de flesta dagar, årets första bad och massa mys!
- Kom hem, jobbade några dagar innan det var dags för midsommarfirande hos söt-fröken Wallin. En väldigt rolig kväll. Dock saknades fröken Emma Skoglund! Saknade Även "huvudvärks-Jossa" också Sofia som svek för att istället åka på bröllop :P
- Helgen efter midsommar åkte jag och En betydligt piggare(än midsommar) Josefine upp till Modoland för att gå på hamnfesten. Fredagen var lugn men väldigt underhållande iaf ;) Lite internt så kan jag sammanfatta ett av de roligaste ögonblicken den kvällen med en :O ! Lördagen fortsatte sedan med att vi plockade upp Karol Krizan( Carro Hermansson) och åkte ut på Gullviks för att steka med olja i solen och Premiäsdoppa oss i havet.. Mycket skönt! Efter en heldag i solen återvände upp på valla, gjorde oss i ordning, åt middag och begav oss sedan till några kompisar åt jossa innan vi sedan skulle ner på området. Kvällen bjöd på en hel massa trevligt umgänge och en några få trevliga telefonsamtal hanns det även med. En klart godkänd helg med snyggfröken min!
-Efter det vart det en oväntad danskväll i hoting på travdansen. Där jag fick agera chaufför, blev några ören rikare men även några timmars sömn fattigare :p
-Sedan var det egentligen tänkt att bli en helg i Sundis och gatufesten, men istället blev det Strömsund och "årets händelse" Dunder ! Jag som aldrig brukar ha särskilt roligt på dunder hade sjukt roligt! en mycket värd helg med massa bra people.. Fick även spendera en hel del tid med Moa, vilket var väldigt roligt! Det var inte igår jag umgicks med henne så mycket direkt, om man säger så.. Vilket i sin tur sedan ledde till att vi bestämde oss för den efterlängtade stockholm/håkan H-helgen. Som vi nu håller på att längta ihjäl oss efter :p eller iaf jag !
Hade även finfrämmande under dunder. Emilinda och sofia kom hit och förgyllde min helg, tack för de hjärtan!
- I torsdags började jag även spela fotboll igen! elelr spela o spela, tränade min första träningen sen senaste skadan i Oktober(!) Gick väl bra för o va första träningen, men egentligen gick det skit :p Men snart e jag på G igen o ska springa sönder de andra ;)
- Förra jobbveckan var dock bedrövlig och drog verkligen ner mitt humör till underjorden någonstans. Allt, och då menar jag verkligen ALLT, gick åt skogen! kunde inte längta mer till helgen än jag gjorde hela förra veckan.. Men som en ängel sänd från ovan kom min käre vän Alexander och förgyllde några minuter av min annars så tråkiga jobbfredag. Vilket gav mig tillräckligt mycke ork att stanna kvar resten av dagen.. Vilket alltså blev, strax efter fotbollsträningen, Veckans bästa!
-Helgen var jag egentligen tänkt att spendera med Sofia i stan och en sväng på Ikea/birsta. Men jag kände mig varken ha råd eller ork att åka till Sundsvall. Skulle inte ha något egentligen heller, så hade nog förmodligen bara slösat pengar i onödan, så tänkte höra om hon ville följa med en annan helg i höst istället :) Så det blev inplanert en lugn helg hemma med massa slappande bara istället, vilken jag tyckte var både förtjänt och behövligt efter förra veckan och alla tidigare helger som jag hållit igång 24/7. Men så vart inte riktigt fallet, inte helt iaf. lördegn blevjag först väckt av en galen hund som slicka sönder mitt ansikte. Sedan kom min käre far ner och fråga om vi skulle åka in till Östersund, gå på stan och sedan kika ÖFK- Wigan. Vem kan tacka nej till de?
Så jag fick skynda mig upp ur sängen, duscha, äta sen sätta mig i bilen mot staden. Då jag såklart hörde av mig till Emilinda och fick träffa henne en sväng, vilket jag tokgillar!
Resten av helgen blev dock lugn, slockna direkt på lördagkväll, sov länge på söndagen inna jag åkte en svägn till Täxan och hälsa på Mathilda..
Och här e vi nu..
-Till helgen blir det Östersund och stråket med För bra tjejer! Lite lätt uppladdning inför Yran, som jag ser mer än fram emot!
-STORSJÖYRAN 2010! HOFFMEASTRO, OSKAR LINNROS, LARS WINNERBÄCK och UNDERBARA VÄNNER! Som jag lääängtar :D Kan inte bli annat än Bra Bra Bra!
-När jag sedan avverkat årets yra blir det jobb en vecka innan jag drar vidare med Fröken Gustavsson till Sundsvall och Drakbåtsfestivalen.. Skoj ! :)
-Efter det börjar jag min sista arbetsvecka och sedan bär det som sagt ner till Sandhamn och sedan vidare till Stockholm då..

Är det någon som säger emot när jag påstår att jag kommer ha den bästa sommaren någonsin i sommar?
Ska jag vara helt ärlig med er så älskar jag mitt liv just nu, trots att jag blir arbetslös om fyra veckor. För jag har såna underbara vänner som förgyller min vardag att jag klarar mig iaf! PUSS på de!


Alltså så typiskt mig.. Skriver typ aldrig blogg, men när jag väl skriver så blir det en hel roman istället. Men det får ni stå ut med :p Måste ju liksom ta igen de jag missat att uppdatera.. Har säkerligen glömt att uppdatera om något viktigt men de må väl va hänt då :p