freaky friday

2011-07-29 / 10:13:40

Piggtjej90!
Eller jag vet inte. Är typ trött fast ändå inte. Svårt att förklara på något vis.
Men vart faktiskt inte så sent igår. Vi var nog hemma vid halv 1 tiden igår och efter lite gnällande över magen så somnade jag direkt. Klockan hann inte ens ringa i morse då jag låg på Aga hela natten och var rädd att jag skule försova mig. Som vissa andra visst råkade göra. Snyggt jobbat Sofia! ;)

Hur som helst hade jag en trevlig kväll igår med fint folk. Vi körde en mjukstart igår och kollade mest läget bara. Kikade lite på Tove Styrke, vilket enligt mig var enbart pinsamt. Försökte kopiera Robyn och Lady gaga.. Föll inte riktigt mig i smaken..
Tackar mitt fina sällskap för kvällen igår! PUSS

Helst av allt skulle jag faktiskt vilja spola fram tiden till kl 21.45 imorgon så jag får se Håkan, vackra bästa Håkan. Efter konserten i Halmstad, Tylösand har jag hyllat han som en gud. Den spelningen var något utöver de vanliga. De var nog förmodligen de bästa stunden i mitt liv. Stå vid Tylösand, världens vackraste solnedgång, omfamnad av min finaste och kolla på Håkan. Kan livet bli bättre? Nä jag mena de.. Jag hoppas ni på ett ungefär förstår vad jag menar..



På återskrivande kära läsare

PUSS

victor ♥



Håkan, imorgon ses vi igen!

den där storsjöyran

2011-07-28 / 13:28:50

Torsdag den 28 juli och Yran drar igång..
Jag sitter här och kollar ut. Längtar tills jag får sluta och ge mig ut i finvädret.
Ta med mig Victor och åka till Bea. Där de vankas förfest innan vi beger oss ner på området. Känner på mig att den här kvällen kommer bli alldeles utomerdentligt bra!

Träningen går bra. Jag är stolt över mig själv! Ska fortsätta såhär nu.. Så snart mår kroppen bra igen :)

PUSS

victor ♥

Hungrig tjej

2011-07-26 / 11:15:58
Är så sjukligt hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Och det är mer än en timme tills jag får gå och äta. Frågan är hur tusan jag ska klara mig?

Har dessutom flygande jakob som jag gjort själv till lunch och de är jag inte så jättesugen på. Men de lär nog gå ner så hungrig som jag är nu!

Har även lite beslutsångest hur jag ska göra ikväll.. En promenad runt berget + sola? Eller hem och äta sedan en sväng på stråket?
Är jag fortsatt trött när jag kommer hem så blir de nog inget av de. Då blir det middag sen slänga mig i soffan. Känns som jag åtminstonde borde göra något vettigt. Men vi får se..

Funderar starkt på att ta en runda på stan någon dag också. Har hittat någrsa saker jag skulle vilja införskaffa inför hösten. Dessutom ett par nya skor. Funderar på ett par vita converse. Vad tror man?
Köpte i alla fall en ny väska igår. En senapsgul lite större axelväska. Fick plats allt jag behövde i morse, plånbok, lunchlåda och bananer. Plus en halsduk som utfyllnad. Perfekt storlek enligt mig!

Längtar för övrigt groteskt mycke tills jag får ta på mig min dunjacka nu.. Mysigt ju !

PUSS

victor ♥

trött-tisdag

2011-07-26 / 08:47:56

Hej läsare!

Idag skiner solen åtminstonde lite i alla fall. Får hoppas de spricker upp ännu mer tills i eftermiddag då jag slutat. Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på än. Men hört ryktas att Jossa kommer till stan så kasnke kikar in till henne o co på stråket. Vi får se om jag orkar!
Victor ska ju ut så lär ju annars bara ligga hemma själv och slöa. Vilket faktiskt skulle vara otroligt skönt! Men som sagt, vi får se vad det blir..

Har i alla fall fortsatt att hålla vad jag lovar. Tog en sväng runt berget även igår och sprang sista biten. Så igårkväll och idag är mina ben lite sega. Men de känns bra, då vet jag att de tagit lite. De känns bra nu. Ska fortsätta såhär!

Igårkväll var vi för övrigt på stråket med Emilinda och Daniel. Åt Oxfilé med buffé till och det var väldans gott och trevligt må jag säga! Skön stämning i hela stan nu under Yran. De gillar vi!




Nä men på återskrivande

PUSS

victor ♥

måndamorgon

2011-07-25 / 09:05:41

God morgon people!

Hoppas alla mår bra idag?
Pigga och utvilade efter helgen..

Det kan jag i alla fall säga att jag är för en gångs skull. Har sovit så otroligt skönt i natt.
Har varit en lugn och skön helg, förutom fredag då jag tog en sväng på stråket med flickorna. Vilket var en lyckad kväll!
Lördagen var vi med familjerna, spelade bowling och sedan gick vi ut och åt middag. Jättemysig dag och kväll!
Igår blev det en efterlängtad sovmorgon och sedan en lugn och skön dag. Var och hälsade på min kusin med familj mitt på dagen. Efter de vart de en tur runt berget och sedan grillning med Victors familj. När jag sedan kröp i säng för att orka kliva upp i morse. Tog Victor en sväng ut på krogstråket. Är så stolt över mig själv att jag tog mitt förnuft till fånga och stanna hemma. Tror inte min kropp skulle orkat kliva upp i morse annars faktiskt. Så jag får ta igen de någon annan kväll i veckan!

Tillbaka till turen runt berget, så håller jag fortfarande vad jag lovar. Har varit duktig och varit ut och rört mig så gott som varje dag. Måtte jag bara hålla i de här nu!
Kändes faktiskt riktigt bra igår mår jag säga. Jag började med att gå lite mer än hälften av rundan runt berget, sedan avslutade jag med att springa. Kände mig pigg i benen och är säker på att jag hade orkat betydligt längre än vad jag sprang. Så tänkte försöka pressa mig själv någon dag i veckan och se hur mycket jag orkar..

 

På återskrivande

 

Puss

victor ♥

Lite mindre än två

2011-07-22 / 14:03:20
Nu slutar jag snart och med andra ord har jag snart helg..

Lite mindre än två timmar kvar tills jag får sätta mig på bussen hem till stan.
Då tänkte jag:
- skynda mig ner på stan en sväng
- kika om jag hittar något fint att ha på mig ikväll
- springa förbi affärn och köpa en dricka

Sedan möta mina vänner, göra mig i ordning för kvällen och sedan kör vi!



Längtar tills imorgon bitti, då har jag sovmorgon..

Ha en trevlig kväll läsare

PUSS

victor ♥

än så länge..

2011-07-22 / 12:38:00
..har jag hållit mitt löfte..

Igår tog jag en promenad på 5 kilometer men avslutade de sista 2 kilometerna med att springa. Var tvungen att mjukstarta kroppen lite, vill inte chocka den så jag får en hjärtinfarkt eller något.. Men det kändes faktiskt förvånansvärt bra. De tog mig 30 min att ta mig runt dessa 5 kilometer, helt okej tid enligt mig. Sen får ni tycka vad ni vill. De gick rätt snabbt att återhämta mig också. Så jag är nöjd. Ikväll blir de tyvär inge motion, förutom dans i högklackat. Men de ränkas inte. Imorgon får jag ta igen de helt enkelt.. Men som sagt, jag är nöjd efter gårdagens tur och känner mig motiverad att ta tag i de här nu. Hoppas de håller i sig!

Jag hoppas ni hjälper mig och stöttar mig!

PUSS

victor ♥



the strangest feeling

2011-07-22 / 10:18:17
Jag har en mycket märklig känsla i kroppen. Vet inte varför och vet egentligen inte vad den vill säga mig. Men det är obehagligt. Försvinn dumma känsla, försvinn!

Tror den säger mig att allt jag gör, eller inte gör. Inte alltid blir rätt. Att jag ska tänka efter en gång till innan jag gör eller säger saker. Men det är bara vad jag tror.

Ska jag förklara för er hur jag känner mig i kroppen. Då skulle jag nog säga att jag mår illa, de kryper i kroppen, hjärnan går på högvarv och jag känner mig stressad. De är som att den varnar mig för något. Men jag vet inte vad. De är som att min kropp säger ifrån, redan innan. Har mina aningar vad den varnar mig för. Men jag är inte säker. Så tänker nog inte lyssna på den, inte nu, inte idag. Kanske imorgon eller någon annan dag. Men inte idag.

Efter idag ska jag försöka lyssna på min kropp. Men jag är ledsen, idag hamnar du i skymundan.. Förlåt kroppen!

snart så

2011-07-21 / 15:50:29
Slutar jag för dagen..

Då ska jag, när jag kommer inte till stan, springa lite ärenden.
Bla. kika förbi ett ställe och kolla efter en gammal avdankad byrå som jag skulle kunna tänka mig att måla om. Som vi sedan ska ha i vårat sovrum. Så jag hoppas verkligen de finns någon nånstans.

Efter de ska jag:

- Kila hem
- Ta en promenad runt berget
- Sola
- Duscha
- Laga middag
- Packa ur väskan
- Dammsuga
- Kanske fixa upp lite bilder om jag hinner!

Så ser min kväll ut..

Osså självklart pussa lite på prinsen. Men de antar jag att ni förstod ;)

Ha en trevlig kväll allesammans, för de ska jag ha!

PUSS

victor ♥

Vad tror ni?

2011-07-21 / 13:24:19
Nä nu är de bestämt!

Sitter här och vantrivs med mig själv. Så nu ska de bli ändring. Har blivit så fruktansvärt lat och jag tror de kan vara anledningen till att jag är ständigt trött också. Så nu ska jag göra något Varje dag!

När jag kommer hem från jobbet ska jag minst ta en promenad. Varje dag alltså! För så jobbet är de inte, men de är bra för kroppen.. Enda chansen att jag får slippa är att jag har något annat inplanerat. Så som att träffa en kompis eller något. Vilket inte är så ofta på veckorna, för de orkar jag oftast inte. Så med andra ord, i stort sett varje vardag ska jag göra någon form av aktivitet. Röra på kroppen och få lite energi och ork!

Nu när jag skrivit de här, så blir de pinsamt om jag inte lever upp till de. Så nu är jag så illa tvungen!
Börjar redan ikväll!!

Vad tror ni? Kommer jag hålla mitt löfte?

Torsdag

2011-07-21 / 10:23:27
Hej läsare!

Tänkte skriva god morgon, men de var ett par timmar sen. Så de fick bli Hej istället..

Sitter och suktar efter solen just nu. Vill vara ledig idag och få vara ute och njuta av förmodligen veckans sista sol. Vet hur de brukar bli, när jag får helg då kommer regnet. Lär bli lika imorgon igen ska ni se. Men jag är inte bitter!

Hade planerat att ta tag i mitt liv from. idag. Eller ska åtminstonde börja motionera lite mer. Så börjar med en rask promenad runt berget efter jobbet. Har även planerat in att ta tag och röra lite på mig både lördag och söndag.. Förutom de så är helgen fullspäckad med andra trevligheter.
Imorgon ska jag och fina tjejer göra staden osäker. Ska bli grymt roligt faktiskt!
På lördag får vi finfrämmande av min käre mor och far. De blir familjemiddag med Victors familj och min familj. Den enda som saknas kommer vara Bob. Som för övrigt saknas av mig hela tiden.. Tur att han kommer hem snart!
På söndag har vi inget planerat. Men eftersom mamma och pappa ska sova över hos oss på lördag så lär vi umgås med dom på söndag och göra något mysigt. Får se vad de blir.
Tror hur som helst att de blir en bra helg!

Lovar ingenting, men ska verkligen göra mitt bästa för och få upp några bilder från semestern ikväll.. Vi får se!

Tänkte försöka ta tag och packa upp väskan ikväll också. Rensa ut de som behöver tvättas. Sedan ska jag se till att de blir dammsugat i lägenheten också.. Med vår nya grymma dammsugare, som vi måste köra på nivå 2 av 5 för att den inte ska suga fast och fastna i golvet. Förstår ni vilken bra dammsugare de är då?

Jaja, ska inte skriva världens längsta inlägg.. Slår vad som att det är ungefär 2 av 10 som läst hela inlägget..

På återskrivande

PUSS

victor ♥

Gul regnkappa

2011-07-20 / 15:05:00

Efter att Victor kom hem en dag med en regnkappa från jobbet. Så vart jag också sugen på en sån. Har letat runt lite men kan inte hitta någon på en svensk sida..

 

Något i den här stilen är de jag menar. Vet ni vart jag kan hitta en sån?

 

Just den här på bilden är från en amerikansk sida och kostar endast $37.00.

Men känner mig inte riktigt bekväm med och beställa från USA. Med frakt, tull och grejer. Så en svensk sida vore perfekt. Någon som vet?

BLÄ!

2011-07-20 / 12:52:16
Vilken jävla cp-kropp jag har!

Lagomt till lunch hade jag piggnat till, efter min förmiddagsbanan och en kopp te. perfekt tyckte jag!
Så var de dags för lunch. Nä ni tror inte att jag skulle till och få ont i magen då istället? Av att äta kyckling med pasta och sås.. Funkade alldeles utmärkt att äta de till middag igår men tydligen inte till lunch idag. Blä !
Börjar bli måttligt less på den här j*vla kroppen nu! Någon som har tips på vad jag ska göra åt den?

En sak jag helt klart ska ta tag i snart är träningen. De måste jag! För som det är nu, är de illa!
Kanske kan vara ett steg på vägen mot en bättre kropp. Eller vad tror ni?

Längtar tills jag slutar.. Bara tre timmar kvar!

PUSS

victor ♥

dag tre efter semestern

2011-07-20 / 09:49:31
Den här dagen var det jobbigt att kliva upp..
Gick och la mig strax efter 22 igår och somnade direkt. Vaknade i morse av en puss på kinden, underbart!
Men sedan somnade jag om och skulle vänta tills min egen väckarklocka ringde, 07.40. då var jag död!
Var och fortfarande ÄR. Mitt huvud spränger, de är tusen grader varmt här inne och jag suktar efter min förmiddagsbanan som ligger och väntar..
Om inte min kropp bättrar sig och börjar bli piggare snart så måste jag kolla upp de här.. Börjar bli orolig över mig själv. Förstår inte varför jag är trött och slut i kroppen, nu då och alltid typ..

Hoppas verkligen jag vaknar till ordentligt snart och att resten av dagen blir lite lättsammare. För ikväll ska jag ha tjejmys med mina fina vänner! Middag hos Emilinda i Lugnvik och jag ser verkligen fram emot de.. Ska bli väldans trevligt!

Ska försöka ta mig i kragen och lägga in lite bilder från semestern någon dag också. Har varken haft ork eller tid sen jag kom hem! Väskan står fortfarande packad bredvid sängen. Orkar verkligen inte packa upp den!

På återskrivande kära läsare

PUSS

victor ♥

andra dagen

2011-07-19 / 08:47:10
God morgon läsare!

I morse var det tungt men ändå lätt att vakna. Att få vakna och höra fåglarna kvittra, solen lysa in genom fönstret och sedan vända sig om och se sin finaste ligga bredvid. Då är de inte jobbigt att vakna kan jag lova. Men att min kropp är gjord för att sova minst 10 timmar, helst mer. Gör att de blir väldigt jobbigt att kliva upp då jag bara lyckats sovit ca 7 timmar. Dessutom några av dessa timmar väldigt oroligt. Jag tycker det är sjukt jobbigt och sjukt stört. På helgen sover jag som en prinsessa. Men så fort jag vet att jag måste upp och jobba dagen efter så har jag väldigt svårt att sova gott. Är som att min kropp blir stressad och orolig pga något. Men förstår inte riktigt vad det kan vara då jag trivs bra på jobbet och när jag väl lyckats tagit mig upp ur sängen så känns allt okej. Ingen aning vad det kan vara som är fel faktiskt. Men jobbigt tycker jag i alla fall att det är. Är nog inte gjord för att jobba ja. Är nog bäst att bli ekonomisk oberoende och kunna få sova hur länge jag vill på dagarna. Låter utmärkt tycker jag! ;)

Är bara tre mornar kvar att kliva upp tidigt nu, sen är det helg. Otroligt skönt!

Blir för övrigt arbetslös om tre veckor. Så om någon har förslag på något jobb åt mig i Östersund får ni gärna höra av Er!

På återskrivande

PUSS

victor ♥

back in business

2011-07-18 / 15:57:59
Förstår att ni saknat mig här på bloggen ? ;)

Nu är vi hemma i Jämtland igen. Och vilket välkommande sen? spöregn? Tackar så mycket, inte!

I alla fall har jag haft min förmodligen bästa vecka nånsin, men min andra hälft. Den här veckan har gjort så mycket gott så ni kan inte ana. Jag vet nu tydligare än nånsin att det är så rätt. De ska vara Victor och jag. Tack för en underbar och oförglömlig vecka hjärtat!



Vad vi hittat på ska ni få veta så fort jag landat lite här hemma, packat upp, tvättat och lite sånt. Och när jag lyckats laddat in bilderna på datorn..

På återskrivande

PUSS

victor ♥

Ha de bra !

2011-07-07 / 14:00:00
Hej Då Jämtland

Hej Halland

Nu ska jag ha en skön semester, utan någon som helst uppdatering här, tror jag!
Får bli när jag kommer hem..

Ha så kul på dunder alla vänner och ovänner!

Ni som gör något annat förutom o följa med mig till södra Sverige eller är på dunder, ni får såklart också ha de bra!

PUSS på er!

dagen jag längtat efter

2011-07-07 / 08:51:51
Gud vad skönt det kändes att kliva upp i morse. Helt ärligt alltså!
Solen sken, fåglarna kvittra, väskorna stod färdig packad och jag vakna bredvid världens bästa..
Dessutom kändes de skönt just pga att jag visste att det bara är en fyra timmars arbetsdag för mig idag. Sedan vankas de lunch med prinsen på Plaza innan vi tar audin mot södrare bredgrader..

Måste ha med mig någon god färdkost och då vi ska åka bil i över 12 timmar. Har en halv vattenmelon som jag tänkte skära upp och ta me, sen vet jag inte. Får se vad som slinker me!

För övrigt vart jag tokigt förbannad på H&M i morse. I förrgår köpte jag en ny ögonbrynspennvässare därifrån. Sofia varnade mig om att den inte var så himla bra. Men jag tänkte att  dålig kan den väl inte va?
Men jo de kunde den! Den jävla pennvässaren bröt av spetsen på pennan och inte tusan kunde den vässa till den igen. Dåligdåligdålig!! Så nu är min lgonbrynspenna helt värdelös fram tills jag köpt en ny vässare och kan få den bra igen.. Lessare! Så nu vet ni de, köp inte ögonbrynspennvässare på H&M!!!

Snart slutar jag!
Bara 3 timmar kvar lite drygt :)

PUSS

victor ♥

en vecka kvar

2011-07-06 / 21:00:00
Håkan, Vi ses om en vecka!

What's up with the feelings today?

2011-07-06 / 15:48:28
Skratt
Gråt
Hat
Kärlek
Lycka
Ångest

Känner så mycket, vet inte vart jag ska ta vägen..
Känslorna är överväldigande på något vis. Så underbart på ett vis men ibland inte.

Jag pratar inte om mitt och Victors förhållande nu, för de är brabättrebäst!
Utan livet i allmänhet. Idag har varit en sån dag då tårarna ligger nära till hands ena sekunden medans i nästa så älskar jag allt. Varför är det så? Varför känner jag så?
Kan någon förklara för mig varför det är så?

Ville bara få ur mig de. Ber så mycket om ursäkt kära läsare!
Framöver ska de bli roligare inlägg. Ska ta lite fina sommarbilder och lägga ut tänkte ja !

Vad tror ni om de?

För övrigt vill jag ha Kommentarer också!

Bara en? kanske Två?
Snälla någon kommentar kan jag väl få i alla fall?

PUSS

victor ♥

att jag inte har ett pass

2011-07-06 / 12:24:00
ÅH!
Sitter och kolla resor till Grekland på måndag. Mindre än 4000/pers och vecka är inte farligt.
Gud så jag skulle vilja boka en resa och bara fara iväg. Men har ju inget jäkla pass, så kan inte göra de..
Dessutom skulle vi missa Håkan också. Fördelar vs nackdelar helt enkelt..
Kollade även på resa direkt från Östersund men de finns inte för ens i augusti och då har ju mannen i huset börjat träna på is så då blir de nog svårt att få med honom kan jag tro..
Vill utomlands och till riktig värme! Ge mig ett pass tack!

Måste sluta kolla efter billiga resor nu för det är inte aktuellt helt enkelt. Jäkla skit!

stressad

2011-07-06 / 11:10:46
Määääääh!
Jag vill ut i solen..
Slutar om fem timmar och då hinns de inte slöas i solen.

Då ska jag:
- skynda mig hem
- hänga upp tvätt
- packa
- laga mat

ja de va väl allt.. Men känner mig ändå lite stressad..
Vi blir borta från Torsdag till nästa söndag, så de blir ju över en vecka.
Känns som de blir en del att packa då man inte vet säkert vad de blir för väder och inte heller vad vi ska hitta på. Så man msåte vara beredd på allt! Vilket innebär att hela audin lär vara fullsmockad när vi åker imorgon..

Haha gud vad jag känner att jag tjatar om att vi ska åka. Men jag längtar så mycke plus att jag är lite stressad över att glömma något.. Känner jag mig själv rätt lär jag ju dock packa ner hela garderoben plus lite till. Så skulle jag då glömma något lär de inte vara något dödsviktigt!

Snart lunch!

På återskrivande

PUSS

victor ♥

sommaren är här

2011-07-06 / 09:02:55

God morgon läsare!

17° C i skuggan kl 07.30 på morgonen i Östersund. Borde man klaga? Njae!

Men de tänker jag göra i alla fall. För jag måste sitta inne. Dåligtdåligtdåligt!

 

Fast jag hoppas inte jag behöver klaga länge till, då vi åker till Halmstad imorgon. Ser ut som de kommer bli rätt fint väder i helgen och till veckan där nere. Och jag bara tackar och tar emot i så fall ja!



De ska bli så otroligt skönt och välbehövligt att få åka bort lite mer än vecka och bara vara. Umgås med varandra, mysa, sola, gå promenader och enbart ha de allmänt bra helt enkelt. Ska bli så otroligt mysigt!

Det jag längtar nästan mest till, är att få gå i bikini och sommarkläder hela tiden. Springa barfota och njuta av sommaren som man ska göra!

Uppdaterar senare

PUSS

victor ♥

Hair Donut

2011-07-05 / 15:10:23
Har precis beställt mig en hair donut, så jag ska kunna göra såna här fina bollar i håret.
Jag har letat överallt efter en sån, men finns ingenstans.
Men till slut hitta jag, så då kände jag att jag var tvungen och beställa en :)



Såhär ser dom ut, kostar 69 kr på snowdrops.com

Utan dina andetag

2011-07-05 / 13:16:43
Vill bara tipsa er kära läsare om en alldeles underbart fin låt..
Jag älskar verkligen den här versionen av låten..
Klicka på bilden för att lyssna!

tisdag idag

2011-07-05 / 08:52:14
Jag sitter här och hade kunnat haft sovmorgon idag men glömde bort den. Lyckat!
Aja nu kanske jag kan få lite andra saker gjorde istället..

Tror inte min kropp är gjord för att jobba. Som ni förmodligen vet, om ni läste min blogg förra veckan, så var jag lite sjuk då. Ont i halsen, feber och så.. Men efter en hel fredagskväll och natt med sammanlagt 18 timmars sömn så kände jag mig pigg på lördagen. Även söndagen bjöd på en sovmorgon som gjorde att jag kände mig prima ballerina.. Men tror ni inte på tusen att jag börjat bli förkyld nu igen? Jag tror det är för att jag måste kliva upp tidigt på morgonen som gör att min kropp strejkar.. funderar starkt på om jag kanske kan jobba 50%, vilket betyder börja 12 och sluta halv 5. Vore väl kanon de? :P

Nä men tror min semstervecka kommer alldeles utmärkt lagomt.. Bara två mornar kvar att kliva upp sedan är den här, den efterlängtade veckan!

Aja, uppdaterar något senare

PUSS

victor ♥

måndag än en gång

2011-07-04 / 09:30:28

Vilket trög morgon de var idag..
Vaknade vid 5 tiden i morse och kunde sen inte somna om. Trodde jag försovit mig så låg och vänta på klockan skulle ringa, så vågade inte somna igen. Men så är de på måndagar för mig. Kul!

Men nu är jag i alla fall vaken och jag var i tid på jobbet..

Det har varit en bra helg, har fått sovit igen mig och nu mår jag bra igen. Förra veckan var en riktigt plåga kan jag lova Er. Men den här veckan består endast av 3½ arbetsdagar för mig. Sedan åker vi som sagt ner till halmstad. Så bara tre jobbiga mornar kvar nu innan jag är ledig! Gud så skönt :)

 

Igår blev de en ordentlig sovmorgon. Tror klockan var 3 när vi plockade bort frukosten från bordet.

Sedan tog vi en sväng ut på Elgiganten, shoppade en ny dammsugare och sedan tog vi en promenad upp på berget. Frösöberget har blivit mitt nya favoritställe. Finns så många mysiga platser där med utsikt över hela stan.. Gillat!

 

Kvällen bjöd på flygande jakob, och sedan en misslyckad cheesecake. Men men..

 

Nä nu vankas de Te!

 

På återskrivande

 

PUSS

victor ♥

 

Lördag kl 13.37

2011-07-02 / 13:42:48
Sitter nyduschad och äter melon..
Har på mig min nya långkjol idag. Frågan är bara vad jag ska ha till. Måste rota lite i garderoben och se om jag hittar något!

Igårkväll gjorde jag verkligen inte mycke. Kom hem från jobbet kl 5, diska lite sedan la jag mig i soffan. Somnade på ungefär 2 minuter och sov tills efter 6 då Victor kom hem. Vi laga då lite tacos till middag och efter de la vi oss i soffan för att kika film. Men lyckades även då somna och vakna inte för än vid 12 tiden. Då tyckte jag klockan var så mycke så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Tog inte lång tid innan jag somna igen och sov till 11 i morse. Trött tjej! Tror de var behövligt för min kropp som inte direkt varit pigg den här veckan..
Men idag mår jag bättre. Har inte ont i halsen längre, men känner mig fortfarande lite slö i kroppen.
Hoppas på att de släpper när jag fixat mig i ordning och cykla in på stan.

Ikväll blir de mysmiddag med Sofia och Emilinda. Känns som de var tusen år sen, så de ska bli riktigt trevligt faktiskt!

Nä nu ska jag diska lite sedan hitta mig något att ha på mig till kjolen..

På återskrivande

PUSS

victor ♥

Vill ha helg nu

2011-07-01 / 13:21:47
Sitter fortfarande kvar på jobbet..
Mår en aningen bättre, men inte bra.
Tänkte ändå slita de få timmar som är kvar av dagen. Bara tre timmar tills bussen går nu så!

Då ska jag cykla hem sedan slänga mig i soffan och inte göra mycke mer än så faktiskt..

Tveksamt om jag uppdaterar så mycket mer idag.

Kan uppdatera er redan nu att om jag mår såhär lär de bli en lugn helg. Annars blir det mys med flickorna imorgon. Vi får se helt enkelt!

Ska försöka ta mig ork att uppdatera något i helgen..

På återskrivande

PUSS

victor ♥

fredag

2011-07-01 / 09:19:56

Fy i tusan vad jag ångrar att jag sitter här på jobbet just nu!
Kan sätta pengar på att jag har feber, huvvet spränger och halsen är ondondond..
Får se hur länge jag orkar de här. Tror inte jag pallar hela dagen faktiskt.
Vill bara hem, koka lite te och krypa ner under filten. Usch vilken dålig start på en snart helg!

Försöker stå ut en stund till och ser om de blir bättre, annars måste jag nog faktiskt ta en buss hem igen..

Annars så är det bra med mig. Hade en mysig kväll igår me kubbspel i björkbackaparken och trevligt sällskap!
Tror dock de är orsaken till att jag mår som jag gör idag. Då solen gömde sig bland molnen men jag ändå skulle envisas med att ha shorts och sandaler..

Jaja, är de sommar så är de! då ska man ha shorts och sandaler..
Om en vecka är jag nere i Halmstad och hoppas verkligen på att få uppleva en riktigt sommar där nere!

Längtar som en tok tills min lediga vecka nu.. Kan vi spola fram tiden sen stanna den och låta min lediga vecka gå på repeat några gånger? går de?

På återskrivande

PUSS

victor ♥