Hjärnspöken

2012-08-27 / 19:35:05

Jag har panik. Panik över livet och vissa beslut. Just nu har jag panik över att börja skolan nästa vecka. Jag hoppas det är min grej, jag hoppas att jag kommer klara mig igenom den här utbildningen. Är så sjukt nervös, stressad och illamående över att jag redan känner kraven på mig själv. Det här jag i ett nötskal, stressar upp mig för Ingenting! Eller någonting, men någonting som inte ens börjat än. De som gör mig än mer stressad är att skolan är i Stockholm. Visserligen på distans men betydligt fler träffar/termin än vad jag förstått att de skulle vara. Gaah, vill bara skrika och få bort mon skakande och illamående känsla i kroppen. Tur att min prins kommer hem snart, behöver honom nu!

Mondaymorning

2012-08-20 / 07:13:32

God morgon!

Sitter precis och har ätit frukost, väntar på att tiden ska bli halv så jag kan cykla till jobbet.
Helgen har varit bra och den har spenderats till mesta del på ishallen. Även en grillmyskväll med vänner på lördagen. Fredag, lördag och igår söndag bestod av matcher. Blev till slut en vinst efter en grismatch. När vi sedan var på Maxi och handla, samtidigt som motståndarlaget kokade de i mig. Ville bara ge dom en snyting eller kasta en banan i huvvet på dom.

Dagen idag blir en lugn en. Jobb fyra timmar, sedan får jag se vad jag spendera tiden med i timmarna tills Victor slutar. Han är träningsledig ikväll så blir myskväll och middag tillsammans. Mys!

Ha en bra dag folk

Min prins

2012-08-13 / 21:18:32

Jag fick fina blommor idag utav min underbara pojkvän. Han är den bästa som finns, så de så! <3

It's a sunny good day

2012-08-13 / 11:19:53

God förmiddag!

Bra måndag, jo tack!
Solen skiner och himlen är blå. Har hunnit fått ett jobb och eftermiddagen ska jag spendera med Sofia. Sa jag att de va en bra måndag?
Ska ta vara på de underbara vädret och min sista lediga dag den här veckan. Snabba puckar, börjar jobba redan imorgon. Jippi!

Mys och slödag

2012-08-11 / 10:50:38

God förmiddag!

Idag tänker jag inte göra ett strunt. Kanske lyckas ta mig ut på en promenad men osäkert alltså. Slöare än slöast idag, de är så att vara tjej ibland. Blä!
Så idag har jag tillåtelse att inte tänka på motion över huvudtaget. Utan tänker istället mysa på för mig själv tills prinsen kommer hem. Hoppas på att de inte regnar i eftermiddag så vi kan grilla. Sen tänkte jag unna mig en god choklad cheesecake som jag längtat efter hela veckan. Tänk för att de får jag idag!
Så blir med andra ord en dag i mysandes tecken. Först flera timmar för mig själv, sen med min fina. Mysigt!

Hoppas ni får en bra Lördag allihop
PUSS

Tisdag

2012-08-07 / 13:58:15

Tog mig en sovmorgon idag. Vädret var inte de muntraste så kände inte för att kliva upp tidigt. Har inte haft allt för mycket för mig. Tog för ovanlighetens skull en promenad till Solliden och runt där istället för runt berget. Är less på den rundan. Ska snart göra mig något mellanmål. Till middag blir de min nya favorit chili con carne och ikväll ska jag spela lite fotboll igen. Korpen med Emilinda och Co. Borde egentligen inte, men ska bli kul att spela nån minut! Idag har jag en sakna morfar dag. Saknar honom och får lite dåligt samvete att jag inte hälsat på på länge. Måste bli något framöver. Fina fina morfar!

Rosa är fint

2012-08-06 / 18:01:46

Åh var in en sväng på Clas Ohlson idag och hitta en fin stekpanna och en grötkastrull som jag skulle vilja ha. De skulle bli så mycket roligare att laga mat då!:)

Min måndag

2012-08-06 / 17:43:25

Hej läsare! Ligger i soffan och mår illa. Åt nyss middag och de blev kanske lite mycket. Får ligga här en stund och lata mig så lägger de sig nog.. Dagen har jag spenderat på stan med Amanda och Co. Ikväll kommer Sofia hit och hälsar på. Som jag gillar mina vänner! Ha en Bra kväll läsare Puss

Söndag

2012-08-05 / 12:18:17

God dag! Det är söndag, solen lyste förut men har nu gömt sig bakom alla tråkiga moln. Min man flyttar idag in i ishallen och lär vara där hela dagen och jag ligger hemma i soffan. Hade en tokmysig kväll igår med fina tjejer men det får jag sona för idag. Magen strejkar och jag har ingen lust att göra något alls. Så de är exakt vad jag tänker göra idag, Ingenting! Ska försöka ta mig ut på en promenad runt berget sen men vi får vänta och se vad magen säger. Tänkte även försöka lista ut någon god middag man kan göra med kyckling och bacon.. ha en bra dag allihop På återskrivande Puss

Lunchdejt

2012-08-02 / 15:17:57

Hej! Står precis i hallen och ska ta på mig skorna. Ska ut på stan och möta upp fina Karin, luncha och snacka lite strunt. Mycket välbehövligt! Innan jag går tänkte jag ta ett kort på dagens utstyrsel och insåg att jag har min jeansväst även idag. Missbrukat den en aning på senaste tiden, men jag älskar den. Tycker den piffar upp lite, inbillar mig de iaf. Ha en Bra dag allihop (skulle lagts upp för 3 1/2 timma sen, orkar inte skrica om)