In Greece

2012-06-10 / 20:23:20

Hello!

Jag ligger nu död i sängen efter en hel dag i solen och en romantisk middag i Aten. Så ni förstår säkert själva, vi är i Grekland nu. Mysigt värre!
Har dock varit sinnessjukt varmt senaste dagarna. Igår spenderade vi dagen i Bari, Italien. Där vi åkte färjan till partas, Grekland över natten och förmiddagen idag. I alla fall så gick vi runt i Bari igår och försökte ständigt söka skugga men samtidigt ville vi ta vara på solen. Fast vi haft soligt varje dag, men e man på semester så är man. De slutade i alla fall med att vi satte oss i en park på en bänk, i skuggan och filade en stund. Till vår stora lycka tyckte vi att de blivit lite svalare och bestämde oss för att gå vidare. När vi sedan ser hur många grader det egentligen var i skuggan skrattade vi båda två. 30 grader och vi tyckte de var helt okej! Ja vi ska inte klaga att det är kallt iaf.
När vi landa i Aten idag och började gå in mot stan såg vi en skylt att det var 37 grader, i skuggan. Fick bli en taxi med AC in till stan. Hade svimmat inom hundra meter annars. Som sagt, värmen är det inget fel på. Inte något annat för den delen heller faktiskt. Vi njuter, myser och har det allmänt bra faktiskt.
Imorgon ska vi göra Aten, får se om jag lyckad ta några bilder sp jag kan uppdatera er lite ytterligare.

På återskrivande
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback