Match

2012-10-31 / 17:36:45

Hej på er!

Har precis slagit mig ner i soffan en stund. Tänkte äta lite och sedan blir det match. Har pluggat enda sen jag kom hem från jobbet vid halv två tills nu. Så glömde tom bort att äta lunch. Illa!
Så tänkte stoppa i mig lite mat nu sedan unna mig en ledig kväll då jag lyckas få bort två stora inlämningsuppgifter idag och igår. Jippi!
Det går framåt, finns nog en chans att jag hinner klart iaf. Fint.

På återskrivande hörrni

Hejrå!

Back

2012-10-31 / 07:02:54

God morgon!

Nu är jag tillbaka igen efter några dagars frånvaro. Onsdag idag och jag jobbar halvdag. 8-13, skön dag. Sen blir det raka vägen hem och plugga stenhårt fram tills 18 då det ber mot Z-hallen. Derbydags igen. Kult!

Ja ungefär så mycket hade jag att säga nu. Återkommer senare!

Hejrå

Min lördag i snabba drag

2012-10-27 / 18:36:56

Hej på er!

Idag har de varit en slapplördag. Tog sovmorgon sedan en sväng på stan med Victor, lyckades fynda lite nytt. Två fina klänningar till fint pris och ett halsband. Nu fixar vi middag och ikväll är vi bortbjuden på efterrätt hos en finis.
Ha en trevlig lördagkväll allihop!

Hejrå

Visste du att?

2012-10-26 / 18:13:43

På flygplatsen

2012-10-26 / 18:12:12

Hej på er!

Sitter för tillfället på flygplatsen. Skulle hämta upp dom kl 18.15 men flyget är försenat och kommer inte för än 18.40. Så typiskt!
Ikväll blir det tacos till middag och sedan massa mys. Så nu vet ni de.
Hejrå!

Fler än jag som missat Halloween?

2012-10-26 / 15:19:00

Pluggar för fullt, gjort sju av Tretton uppgifter. Nästan hälften, de går framåt. Två veckor på mig, det här klarar jag!

Men till en helt annat sak, eller ja nästan i alla fall. Är jag så stressad i huvvet att jag missat att det är Halloweenfirande i helgen? Eller är de fler som missat de?
Ska äta lite lunch nu sen fortsätta plugga tills strax innan sex då jag aka hämta mamma och Annbritt.

Hejrå!

Håkan snart ses vi

2012-10-26 / 11:52:32

"Håkan Hellström spelar i Göteborg

Historien om Håkan Hellström kan göras lång eller kort. Den korta versionen lyder: Killen som bytte fotbollen mot trummor, som senare byttes till gitarr och sång.
Albumdebuten "Känn ingen sorg för mig Göteborg" satte inte bara Vasastan i Göteborg på den musikaliska kartan utan även den svenska musikhistorien fick ett nyskrivet kapitel. Ytterligare fem album har släppts, alla lika fantastiska men också helt annorlunda än debuten. En indieartist som genomgått metamorfos och fortfarande levererar musik som uttrycker kärlek, sorg och eufori.

Vi är glada över att kunna berätta att historien om Håkan Hellström fortsätter. Den 8 juni 2013 välkomnar vi Håkan Hellström till Slottsskogsvallen i Göteborg."

Bästa bästa Håkan, snart ses vi igen!

Jag i Götet i juni

2012-10-25 / 19:23:03

Drömmer mig även bort in i framtiden. Att jag den 8 juni 2013 tänker befinna mig i Göteborg och kolla på den bästa av dom alla, Håkan Hellström. Det driver mig just nu. Något annat som får mig att hålla humöret uppe just nu är tanken på att Victor kommer hem om en timme!

Sötare än söt

2012-10-25 / 19:19:51

Skolstressen från helvetet är här, jo man tackar ja?

Mitt upp i allt måste jag få andas och försöka att inte stressa upp mig. Jag drömmer då mig bort, kollar på min ständiga bevakning på blocket som jag har. "Pomeranian i hela Sverige". Vill så gärna gärna ha en. Kommer på mig själv varje gång jag ser en söt liten valp att jag pratar med den. Hittade denna sötaste valpen nu och inser att jag säger " men hej sötnos, du är det finaste jag någonsin sett. Ja de är du. Tror vi skulle trivas bra ihop." Haha alltså jag är skadad. Men fick släppa stressen från skolan en stund och tänka på något helt annat. Håller ni inte med då, visst är hon söt?

Aja tillbaka till stressen igen. Hejrå!

Idioter de finns

2012-10-25 / 12:09:02

Blä usch och fy!
En jävla idiot som förstört min dag. Kommer typ va förbannad och irriterad hela dagen nu. Tack så mycket för de?
Hatar såna kunder som beter sig sådär. Bara för man jobbar inom kundtjänsten får inte folk bete sig hur som helst. Idiotjävel!

Stressen

2012-10-25 / 09:52:57

Hej på er!

Torsdag redan och jag är sjukt stressad. Insåg igår hur sjukt mycket skolarbete jag har att göra tills nästa träff och allt är nytt. Stressen i mitt huvud nu. Känner mig knappt ha tid att sitta här på jobbet och inte heller att göra något annat typ. Plugg plugg plugg i all oändlighet. Så nu vet alla de, de närmaste två veckorna är jag inte mycket till sällskap. Kommer stänga in mig på Alpvägen bland böckerna och dator.

Matchen igår gick jag i alla fall på. Slutade med förlust i förlängningen. Trist! Men en hyfsat bra match var det i alla fall. Spännande var den.

Nu ska jag äta en clementin sedan back to work.
Hejrå!

Ugglor

2012-10-24 / 17:28:44

Jag som sagt att jag inte skulle önska mig något i julklapp i år. Utan ville bli överraskad. Går sådär. Har hittat ert påslakan jag vill ha. Från H&M med ugglor. Hur fint?

Har snart gjort en hel önskelista här på bloggen..

All around Europe

2012-10-24 / 14:57:20

Sitter precis och äter lite lunch och kollar på bilder från sommaren. Sedan kom jag in på något där man kunde se vart man tagit sina bilder. Insåg att jag och Victor har hunnit varit på ganska många ställen denna sommar. Underbara sommar med min underbara pojke. Vill spola tillbaka tiden!

rymmer från pluggandet

2012-10-24 / 12:40:35
Hej på er!
Klockan är 12.30 och jag har redan hunnit med en massor. Fast jag tog sovis. Hunnit se gårdagens program av Hart of dixies. Favoritprogrammet. Även hunnit ätit frukost och gjort klart en utav skoluppgifterna. Bra av mig!
 
Nu tänkte jag försöka kunna öppna och spara de andra uppgiferna jag har att göra. Men datorn verkar inte vilja samarbeta med mig. Så antingen rymmer jag iväg en sväng och hittar på något annat eller så fortsätter jag sitta här och vara förbannad över att jag inte kan få fram dom? Tycker de först nämnda låter bättre. En sväng på gymmet och avreagera mig får det bli. Sedan hem och ge sig på de igen. Samt tagga till matchen ikväll, hoppas på en spännande match.
Hejrå!
 
 
Bara för att bilden absolut inte har något att göra med inlägget. Men jag gillar Oss ändå
 

Sovis på ledig dag

2012-10-24 / 10:24:37

God morgon !

Japp jag har precis vaknat. Var helt död igår så idag när jag ändå är ledig tog jag en liten sovmorgon. Ska kliva upp nu, äta lite sen plugga för fulla muggar. Ikväll är det match i Zhallen mot Sundsvall. Spännande!

Ja så kommer min dag se ut.
Hejrå!

Lycklig tjej

2012-10-22 / 16:05:49

Hej på er!

Hemma från en dag på jobbet. Äter lite nu och sedan ska jag dejta Karin. En sväng på gymmet efter två veckors frånvaro, sjukt skönt.
Något annat som gör mig överlycklig idag är att vi fick tillbaka en av de två tentorna jag lämna in i helgen. Wiie de gick över förväntan och bättre än så. Jag får faktiskt vara stolt och skryta om mig själv idag. Klarat min första högskoletenta och över 97% fick jag. Lycklig tjej!

Ja så har min måndag sett ut, en Bra måndag.
Hejrå!

Nygammal

2012-10-21 / 18:23:30

När jag ändå är i fart med att visa lite nytt här hemma kan jag passa på att visa vår "nya" tvättkorg. Som egentligen är en gammal vi köpt, fräschat till och sytt en tygkasse till. Jag är nöjd!

Från Indiska

2012-10-21 / 15:23:01

Har även fixat sista med lampan så nu hänger den där den ska. Jag tokgillar den. Vad tycker ni?

Överraskad och sovmorgon

2012-10-21 / 15:17:32

Hej på er!

Här sitter jag och är förbannad. Nyss skickat in andra tentan och det gick skit. Fattade ingenting, men nu har jag sänt in den i alla fall.
Men något positivt, jag fick vakna upp med min man i morse. Mot alla odds vaknade jag i natt av att han kom innanför dörren. Lyckligare tjej!
Myste enda in på morgonkvisten och med andra ord blev det en riktig sovis i morse. Har fortfarande myskläderna på oss. Ska fixa mig nu sedan bege mig för lite tjejtid med Sofia. Prata strunt och umgås..

Ha en bra söndag!
Hejrå

Nu och alltid

2012-10-20 / 22:08:53

Something in your eyes,
Makes me want to lose myself
In your arms.
There's something in your voice,
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life

Jag älskar dig, nu och i all evighet

Myskuddar

2012-10-20 / 20:53:02

Såg dessa mysiga kuddar på En blogg idag. Vart kär, vill ha dom allihop. Tänk er att krypa ner i soffan med massa myskuddar i fejkpäls. Mys!
Tänka sig att man kan hitta såhär fina saker på Rusta?

Ensam ikväll

2012-10-20 / 19:13:18

God kväll!

Hemma igen efter en match i klanghallen. Som sluta 6-6. Sällskapet var bäst, min fina J Osså lilla Timofej. Världens sötaste lilla unge. Gulle!

Nu sitter jag i soffan, nyss ätit gomiddag och äter nu hallonpaj med vaniljkesella. Gottans. När man är hemma själv får man unna sig. Victor har lämnat mig för att hänga i Åre med jobbarkompisarna. Gud vad jag inte tycker om att vara själv. Helt plötsligt är lägenheten alldeles för stor och jag saknar ihjäl mig efter min man. Men klart han ska hänga med grabbarna, mig måste han ju stå ut med varje kväll..

Nu ska jag diska lite sedan mysa ner mig i soffan framför en film och med vindruvor som tilltugg.
Hejrå!

Får träffa bästa J idag

2012-10-20 / 13:12:05

God dag läsare!

Här sitter jag i soffan, ätit frukost och pluggat. Är nästan klar nu, bara en liten uppgift kvar sen så!
Ska fixa mig lite nu så jag är klar när Victor kommer hem. Får se om jag får sällskap av honom till Brunflo eller om han beger sig till grabbarna i Åre. Får jag bestämma stannar han hemma och myser med mig. Men klart han får åka om han vill.

Jag ska hur som till Brunflo och kolla match sen. Ska hänga med min fina vän J! Som jag saknat henne..

På återskrivande
Hejrå!

Gör allt för att se frisk ut

2012-10-19 / 15:53:21

God eftermiddag!

Har pluggat några timmar nu och är klar med två av tre delar. Puh!
Det går framåt men inte är det mycket mer än så i alla fall..
Förkylningen är en aning bättre. Då vi ska få middagssällskap och vi senare ska till Brunflo på hockey gör jag allt för att se och känna mig lite piggare. Duschat i tusen år, fixat håret, sminkat mig och t.o.m kostat på mig parfym dagen till ära. Och som jag skrev tidigare har jag på mig happysocks. Frågan är bara vilka kläder som får mig på bra humör? Mjukisar vore skönt. Men så blir det nog inte. Men dunisen åker på. Mys!

det går bra nu?

2012-10-19 / 14:36:46
Hej på er!

Snälla jag behöver någons hjälp! Just i det här tillfället avskyr jag att gå i skolan. När jag inte förstår uppgiften, då suger de. Sedan att ha ett program på engelska istället för på svenska gör det inte direkt lättare. Fasen vad less jag är! Kommer inte komma någon vart med det här känns det som. Hur fasen kunde jag få MVG i Excelkursen på gymnasiet? Kan ju fasen ingenting. Blä!

Dagens happysocks

2012-10-19 / 11:54:11

Om det är något som kan få mig på bättre humör så är det fina strumpor. Barbent och fina färgglada strumpor skuttar jag runt i lägenheten och känner med genast mycket piggare!

Bra-för-magen frukost

2012-10-19 / 09:42:38

Fick bli en lätt frukost idag. En bra för magen frukost. Blåbärsmos med skivade bananer. Mums!

Fredag, tentaplugg och middagsgäst

2012-10-19 / 09:31:33

God förmiddag!

Den här dagen lär bli ungefär lika upplyftande som gårdagen. Ligger fortfarande hemma, ont i halsen och halvkrasslig röst. Fast jag är yr i skallen måste jag börja på exceltentan jag har som ska vara inne på söndag senast. Panik!
Sedan ska jag vara inne hela dagen och krya på mig. Så kanske kanske jag kan ta mig till Brunflo ikväll om pappa kommer. Sedan får vi även middagssällskap idag då mamma och Ann-Britt ska åka till Turkiet ikväll. Inte alls avis!

Aja, man kanske ska försöka få i sig något att äta. Kanske något flytande som är lättare att svälja? Vi får se.
Hejrå!

Varning för Negativitet!

2012-10-18 / 14:34:33

Hej på er!

Det är en sugig dag. För det första har jag sovit sådär hela natten pga att jag inte kunna andas ordentligt. Halsen var och fortfarande är öm, näsan är igentäppt och det snurrar i huvvet. Vaknade även utan röst, det är lite bättre nu. Men med andra ord blev det inget jobb idag. Hade inte kunna pratat i telefon utan röst, Snorat och harklat mig. Skit!

I brist på annat då tvn inte bjuder på någon särskilt bra underhållning och jag bara ligger i soffan. Så passade jag på att göra en av mina två tentor som ska vara klar tills på lördag. Och den gick nog inte som jag tänkt mig, tror jag.
Och som om de inte vore nog, när jag försöker ladda hem och ska kolla på den andra tentan fungerar de inte. Internet slår ifrån och jag måste starta om varje gång. Så kan inte få tag i den. Sådär lagomt roligt. Skit!

Nä nu ska jag sluta förpesta cybervärlden med min otroligt positivitet idag. Hejrå!

Daniel Wellington

2012-10-17 / 12:23:32

Hej!

Sitter och lunchar, kollar runt lite på telefon och fryser. En ganska tråkig lunch faktiskt. Har dock hittat en klocka som jag letar efter länge. En klocka som jag skulle vilja ha, den är så fin. Har bestämt mig för att silver på uret är givet men kan dock inte bestämma vilken färg på bandet. Det är i alla fall en Daniel Wellington. Vad tycker ni?

Förkylning på en onsdag

2012-10-17 / 07:43:42

God morgon!

Tillbaka på jobbet igen. Kör en heldag idag sedan match ikväll. En helt vanlig onsdag med andra ord.
Vaknade i morse med en helvetes värk i halsen, snorig och ont i huvvet. Ja en förkylning helt enkelt. Men brukar piggna till under dagen så bara hoppas på att jag gör de. Gruvar mig dock lite för att sitta i telefon hela dagen med den här halsen. Men bunkrar med zyx och te så går det nog bra. Även tagit på mig mina nya fina strumpor som livar upp lite. Är det något jag gillar är det färgglada, mönstrade sockor.
Så nu vet ni de, back to work.
Hejrå!

Back in town

2012-10-16 / 20:57:07

Hemma på Frösön igen. Även hunnit med en dejt med Emilinda. Prata massa strunt som bara vi kan. Mysigt!

Victor har fixar här hemma och vi har nu fått upp den nya taklampan ovanför matbordet. Ska bara förlänga kedjan lite sen ska ni få se hur det blev.

Mer än de har jag fått en ny operationstid också. Skulle egentligen opererat mig i onsdag men kunde inte pga att jag skulle till Stockholm på skolan. Men den 6 nov blir det av. Inget stort ingrepp, men gruvar mig ändå. Jobbigt att gå i tre veckor och vara nervös. Ja jag är hu tyvärr sån.

Nu ska jag mysa med Victor.
Hejrå!

Beger mig hemåt igen

2012-10-16 / 15:04:48

Hej på er!

Hunnit med en heldag med mormor idag också. Hängt på dollar, kikat runt på byn och fikat gofika. Nu halv fyra beger jag mig hemåt igen.
Strömsund, tack för denna gång. Får se när vi ses igen!

Frukost på Blåkulla

2012-10-16 / 08:57:02

God morgon!

Jag klev upp åtta i morse, på en ledig dag. Frivilligt. Men är inte hemma i Ström så ofta så måste ju kliva upp och ta vara på de timmar jag är här.
Mamma och pappa har åkt på jobbet, jag har gjort mig frukost och blir lite nostalgisk av att sitta hemma på blåkulla igen. Nog har man ett fint hem här alltså. Har växt upp i de finaste mysigaste huset hos de bästa föräldrarna. Så är det bara.

Om det är någon som missat de, kanske inte varit utanför dörren eller kollar Facebook ännu. Så snöar de ute idag. Jag har längtar efter snön men inte idag när jag har converse och min tunna jacka. Brrrr...

En dag i Strömsund

2012-10-15 / 23:15:40

God kväll!

Precis krupit ner i sängen hemma i flickrummet. Sängen känns ovanligt stor när man sover ensam, inget jag föredrar.
Har i alla fall haft en mysig dag här hemma i Strömsund. Första några timmar med mormor och morfar. Sedan har kvällen spenderats med mamma och pappa. Först en promenad med mamma och sedan tacos till middag. Även hunnit med att sy lite och pratat en massa strunt. Kvalitetstid helt enkelt. Jag gillare!

Fick även en bild från Victor, sådär ett och ett halvt år senare bor jag officiellt på Alpvägen. Puss!

Även passa på att gratta min fina bästa mormor och morfar som har bröllopsdag idag. 52 långa år har dom varit gifta. Det är helt otroligt. Dom är bäst!

Imorgon bär det hemåt mot Stan igen. Nu är det sovdags.
God natt!

Ledig måndag

2012-10-15 / 10:01:58

God förmiddag!

Är ledig idag och imorgon, så vid 11.30 tar jag bussen till Ström. Hälsa på mormor, morfar, mamma och pappa. Åker tillbaka någon gång under morgondagen. Minns inte ens sist jag var till Ström, så är på tiden..

Gårdagen spenderade jag med Victor, kollade på hockey och myste. Älskar lediga dagar. Tror dock de kröp lite i kroppen på Victor när han inte fick vara med på matchen. Speciellt när det gick som det gick. Förlust mot Kramfors?

Aja nu ska jag göra mig i ordning.
På återskrivande
Hejrå

2 år med min prins

2012-10-14 / 15:07:31

Haft en mysig helg med familjen och Victors familj. Avslutar den med att fira två år med prinsen. Firade egentligen när vi var på vår "weekend" i Sundsvall. Men fina blommor fick jag av prinsen idag. Som jag älskar dig och vill leva resten av mitt liv med dig!

Utsikten

2012-10-12 / 19:33:36

Lite bilder från min dag. Morgonpromenaden till skolan, utsikten och i klassrummet. Vår skola ligger så otroligt fint. Precis vid söder mälarstrand. Fint!

Hej då Stockholm

2012-10-12 / 16:44:10

Hej på er!

Sitter nu på tåget hem igen. Gissa om dessa två dagar gått snabbt?
Men inte klagar jag för de. Jag har haft det bra där nere, men alltid lika skönt att få komma hem igen. När jag kommer hem blir det fredagsmys sedan i helgen kommer mamma och pappa in. Så blir middag med dom och svärisarna som också är uppe och hälsar på. Blir mys de!

Nu tänkte jag försöka sova en sväng och vid åtta är det tågbyte i Sundsvall.
Ha en trevlig kväll!

Återkommer senare med nå bilder från skolan och så..

Great gröt?

2012-10-12 / 08:11:04

God morgon hörrni!

Här sitter jag och äter frukost och laddar för en dag på skolan. Om ni inte vet de så har jag en Dille på havregrynsgröt på morgonen till frukost. Det har blivit lite av en rutin. Och ni vet ju jag och rutiner, dom ska hållas. När man inte är hemma så blir det inte samma rutiner. Jag orkade inte köpa ett helt paket med havregryn för en portion. Så jag provade dom här färdiga burkarna med gröt. Usch och fy, borde man fattat innan. Men de va inte goda. Rekommenderar jag inte. Blandade ner lite banan då gick de ner, men de va verkligen inte mer än så. Dålig start på morgonen. Nu ska jag göra mig klar sedan ta en promenad till skolan så jag vaknar till. Hoppas den gör mig gott så resten av dagen blir bättre. Än sak jag vet säkert i alla fall, är att den kommer sluta bra. Hemma hos min prins. Puss!

Nä nu fix sen går jag
Ha en bra dag så länge!

Checkat in på lilla essingen

2012-10-11 / 20:55:45

Tröttare tjej som checkat in på hotell Skoglund. Möttes av nybäddat i rosa och en gullig lapp. Min fina fina vän som jag gillar dig!

Tänkte krypa i säng och sova en stund innan Emma kommer hem från jobbet. För då lär de säkerligen bli en bra pratstund innan vi somnar om igen. Precis som det ska vara.

Dagen på skolan har varit bra. Känner mig som en riktig pluggnörd, men jag älskar verkligen min lärare, min klass och min utbildning. Vet att jag sagt det förut och jag kommer säkerligen säga det igen. Men det här är så jag!



I datasalen

2012-10-11 / 12:44:03

Jag hittade till skolan nästan i tid. Missade lite grann i början. Har nyas haft lunch, thai take away. Nu blir det lektion i datasalen. Är det okej att man tycker det är roligt att gå i skola?

Pratglada tanter och grinade bebisar

2012-10-11 / 09:41:12

Hej på er!

Nyss vaknat till på tåget, ätit lite och nu är jag inne på sista timmans resa för idag. 10.40 anländer jag till storstaden. Då ska jag försöka leta reda på rätt tunnelbana för att ta mig ut på skolan på söder.
När man åker tåg kl 05.40 på morgonen kanske man förstår att folk vill sova? Tydligen inte tanterna runt om mig. En tant som pratar högt och hela tiden hon driver mig till vansinne. Om hon väl är tyst då är det en bebis som grinar. Ja kollektivtrafik verkar inte vara något för mig såhär tidigt på morgonen. Men nu är jag snart framme. Gruvar mig dock för en skoldag som slutar 18. Lång dag!

Nu vet ni hur läget är, återkommer
Hejrå!

Minusgrader

2012-10-11 / 05:28:49

God morgon!

Klockan är 05.26 och jag har varit vaken sedan 04.10. Galet!
Sitter i bilen nu på väg till tåget för att bege mig mot Stockholm. Två dagars skola väntar. Östersund säger adjö med att bjuda på minusgrader, snart vinter?

Derbyt ja

2012-10-10 / 10:18:40

Samtalsämnet vart jag än vänder mig är matchen ikväll, derbyt mellan öik och Brunflo. Känner mig som världens hockeynörd då det är i princip se första alla frågar mig om. Men alla dessa frågor gör inte direkt att jag blir mindre nervös inför denna drabbning. Japp jag är ungefär lika engagerad som spelarna i laget. Men är lite orolig att det kanske inte går vägen ikväll. Brunflo har varit heta på slutet. Bara hålla tummarna och heja ordentligt ikväll antar jag.
Japp då vart det här helt plötsligt en hockeyblogg. Haha!

Gameday

2012-10-10 / 06:52:48

God morgon!

Sitter med frukosten uppdukad i köket och det är lika mörkt idag igen. Uppmuntrande!
Jag gör mig redo för en heldag på jobbet sedan är det gameday. Bäst vi är laddade för ikväll det derby. Spännande!

Nä nu må jag äta innan gröten blir kall. Ha en bra dag!

Cut it or not?

2012-10-09 / 16:04:59

Har funderingar på att klippa mig inom en snar framtid. Funderar även på att klippa av mig håret en bit, dels för att verkligen få bort allt slitet men även för att få lite frisyr igen. Har två dåliga bilder , en på hur jag har nu och en på hur jag funderar på att klippa mig. Vad tycker ni? Cut it or not?

Lyckas alltid

2012-10-09 / 15:31:43

Ja vad va de jag sa. Ska lära mig att inte "vila" i soffan efter jobbet. Har nu sovit i två timmar. Vaknar och har fyra missade samtal, röstbrevlåda och tre sms. Annars händer de inget på telefon men bara för man sover en stund och stänger av ljudet så ska alla nå en.
Aja hade förmodligen inte gjort så mycket vettigare än att kolla på tv om jag var vaken. Men nu måste jag ta tag och åka på gymmet för att jämna upp dessa slöa timmar. Sedan kommer svärisarna till staden ikväll så resten av kvällen spenderas med dom. Mysigt!

Ha en bra kväll allihop

Powernap

2012-10-09 / 13:04:03

Hemma igen efter fyra timmars jobb. Vart så sjukt trött nu när jag satte mig i soffan efter lunchen. Funderar på att ta en powernap men då lär jag väl sova mig igenom hela eftermiddagen. Men en liten liten stund får jag vila.

Rutiner är rutiner

2012-10-09 / 10:02:42

Klockan är tio, givet!

Leopard

2012-10-09 / 07:47:44

För att muntra upp i de mörka höstvädret kör jag leopard idag. Like it or hare it!

Mörk som i natten

2012-10-09 / 06:49:37

God morgon folk!

Sitter i köket och äter frukost, kollar ut genom fönstret och inser att jag inte ser något. Det är kålsvart ute. Som mitt i natten. Usch nu börjar den mörka tiden innan snön kommer. Ge mig bara vinter nu tack!

Jobbar fyra timmar på jobbet idag, borde jag kunna stå ut. Trots en dålig natts sömn och en hemsk mage. Skönt att man bara sitter still. Gruvar mig mest för den iskalla cykelturen dit.
Aja roligt inlägg va?

Ha en bra dag
Hejrå!

Från Indiska

2012-10-08 / 17:50:50

Sitter och väntar på Victor utanför Beijer nu. Lånat bilen och gjort lite ärenden. Och lyckan är total nu. Jag har köpt mig något riktigt fint som jag hoppas passa bra hos oss. Från favoritaffären Indiska såklart. Ni får se vad det är när vi fått upp den!


Paus

2012-10-08 / 14:12:45

Tar en paus i allt grejsande här hemma och åker på gymmet. Ska även handla lite sen åter hem till bestyren igen.
Hej rå!

Höstlyktor

2012-10-08 / 12:47:24

Pysslade ihop två lyktor att ha på vardagsrummet igår. Höstigt och fint!

Morgonmänniska, jag?

2012-10-08 / 09:55:31

God förmiddag!

Måndag och jag är på jobbet. Rutinmänniskan i mig tar rast vid tio, te och satsumas. Känner att jag mår verkligen bra utav rutiner. Sen att jag blivit en enorm morgonmänniska vet jag inte om jag gillar. Brukar kliva upp klockan sex när Victor börjar jobba sju. I morse började han nio så behövde inte kliva upp förr än klockan halv sju. Men klockan sex slog jag upp ögonen och var klarvaken. Tvinga mig kvar i sängen tills klockan ringde i alla fall..

Vädret är riktigt tråkigt idag, igen. Jobbar till klockan tolv sedan har jag lite tråkiga men nödvändiga saker att förgylla min eftermiddag med. Så nu vet ni de.

Hejrå!

Rosa

2012-10-07 / 15:44:35

Okej jag bakar inte särskilt ofta och absolut inte tårtor. Men när man väl ska servera fika, tårta eller något annat kan de vara roligt att ha ett fint serveringsfat. Har länge letat efter ett men inte hittat något jag tyckt om. Men tror att jag har gjort de nu, tyvärr på en affär vi inte har här i stan. Är dock i plast. Hade hellre haft ett i glas, men det är rosa.
Kanske något jag kan önska mig i julklapp!


Tjejmys istället för hockey

2012-10-07 / 15:29:45

Klockan är halv fyra och jag har inte gjort särskilt mycke vettigt. Trodde jag var klar med skolarbetet för över en vecka sedan men visade sig att jag hade en liten liten uppgift kvar. Som dock var sjukt svår och jag sitter med sen fortfarande. Stressen!

Blir Inge match i brubflo för mig. Ska hämta Sofia på tåget och ha tjejmys med henne istället. Ja och självklart följa Öik på stats, idag må de bli en vinst. Annars lär jag inte se derbyt på onsdag. Okej vilka tror på de?

Aja nu ska jag göra mig i ordning sedan hämta Sofia.
Hejrå!

Gråsöndag

2012-10-07 / 12:09:29

Hej på er!

Regnig och grå söndag. Skjutsade Victor på ishallen, som är på väg till Njurunda på match. Jag har varit en sväng på gymmet och nu ska jag äta lite lunch. Sedan blir de lite pyssel och doning här hemma. Kanske åker till Brunflo i eftermiddag på match senare, vi får se. Ja så ser min söndag ut än så länge.
På återskrivande

Mys

2012-10-06 / 20:28:15

Nyss ätit god fajitas till middag. Nu myser vi ner oss i soffan med tusen tusen tända ljus. Mysigt!

Trevlig lördagkväll allesammans

Pyssellördag

2012-10-06 / 16:36:15

Nyss hemkommen från någon timma på stan. Strosat runt men det var så jädra kalt. När regnet är dåligt pysslar vi här hemma. Jag klipper och klistrar och Victor snickrar lite. Sedan hoppas jag att "vi" hinner sätta upp en hylla också.
Brödet vart i alla fall riktigt gott!


Bakdag

2012-10-06 / 11:48:27

Det regnar ute och jag bakar bröd. Det känns som söndag. Bara hoppas det smakar lika gott som det ser ut!

bloggdesign

2012-10-06 / 11:09:32
Gjorde en ny header här på förmiddagen. Japp den är gjord i paint, kan inget annat. Så den är lite B, men jag gillar den ändå. Bara för det där är jag, jag och min man.
Om någon känner vid sig att dom kan göra en fin bloggdesign åt mig får ni gärna hojta. Amanda? ;)
 

Lördagsmorgon

2012-10-06 / 09:29:14

God morgon på er!

Lördag och jag vaknade vid nio. Victor ska iväg på träning sen blir det en sväng på stan. Ungefär så ser våran dag ut. Vädret var ju inte särskilt muntert i alla fall så känner inte för att göra allt för mycket idag faktiskt. Det är verkligen höst nu, jag gillar inte hösten. Ge mig vinter nu!

Nu är det dags för fredagsmys!

2012-10-05 / 16:53:56

Prinsen är äntligen hemma från jobbet, nu blir det fredagsmys!

Soffmys

2012-10-05 / 12:37:05

Nu är jag hemma, nyss ätit lite ocj nu har jag myst ner mig i soffan under filten. Här tänker jag ligga resten av den här dagen. Så nu vet ni hur min kväll ser ut. Trevlig fredag på er!

Slappisfredag

2012-10-05 / 10:12:42

Woho! Sitter på jobbet, mår som en överkörd räv och räknar ner tiden tills klockan slår tolv och jag får sluta. Tror ni tiden går snabbt då eller?
Usch tror jag börjar bli förkyld eller något. Hela min kropp är helt slut i alla fall. Så resten av dagen blir slappis hemma i soffan. Mysigt de med!

Vackra kalla fredag

2012-10-05 / 06:56:56

Hallå vackra fredag!

Äntligen är den här, allas vår fredag. Några timmars jobb sedan är det fredagsmys. Enda negativa jag kan komma på idag är att det är minusgrader nu på morgonen. Och jag ska cykla till jobbet. Brrrrr!

Förresten, någon som har förslag på någon god fredagsmiddag? Det står helt still i huvudet på mig. Vet inte alls vad jag är sugen på. Tacos brukar vara ett återkommande förslag, men tänkte kanske man kunde prova något annat för ovanlighetens skull..

Nä fix fix sedan jobb.
Hejrå!

Långdag

2012-10-04 / 11:41:16

Blev visst långdag för mig idag. Jobbar till 17 så nu är det lunch. Blev sallad från kiosken här nere. Ser inte så god ut men den är riktigt god..

Två timmar kvar

2012-10-04 / 10:03:25

Hej!

Nu har jag tagit mig igenom två utav fyra timmar på denna arbetsdag. Som vanligt vid tio har jag rast och jag äter satsumas. Ja jag är lite av en rutinmänniska har jag märkt.
Mår inget vidare idag så hoppas på att de två kvarvarande timmarna går snabbt. Då ska jag hem, få i mig någon god lunch sedan tänkte jag faktiskt slappa i soffan en liten liten stund. Efter de som sagt ta tag i de sista med skolarbetet. Sedan får vi se om jag känner mig piggare så jag kan träna. Annars blir det bara att invänta Victor. Kanske bygga lite pärlplattor medan jag väntar. Ja vi får se. Helst vill jag såklart bli piggare så jag kan träna och även så jag slipper ligga i soffan hela kvällen.
Herregud vilket roligt inlägg detta blev. Förlåt! Men erat eget fel, får som inga förslag vad jag kan skriva..

Hejrå!

Något jag hatar

2012-10-04 / 07:04:11

God morgon igen!

Torsdag idag, va? Ja jag säger de än en gång. Sjukt vad tiden går snabbt.. Nästa vecka den här tiden sitter jag på ett tåg till Stockholm för skola i två dagar. Det blir bra.
Matchen igår. Och jag nämner den, men inte mer än så. Hatar att förlora!

Idag har jag fyra timmars jobb framför mig, finslipa lite skolarbete och sedan får vi se vad de blir. I alla fall längta tills imorgon, Fredagsmys med en ledig pojk. Gillare'!

Ja men nu må jag skynda mig. Hejrå!

Klargöra

2012-10-03 / 13:06:55

Kanske må klargöra så de inte blir nå missförstånd ang mitt tidigare inlägg. Vi har Inte förlovat oss, de va bara Victors arbetskamrater som fjanta sig!

Förlovade?

2012-10-03 / 13:00:03

Haha skrattar högt åt Victors gulliga arbetskamrater.
Fick denna bild av Victor idag som dom hade satt upp inne på Beijer. Vet inte alla vad jag ska säga!

Halvtid

2012-10-03 / 10:05:26

Hej på er!

Halvtid på jobbet, har fika nu. Så dricker lite te och äter satsumas.
Börjar tagga för ett träningspass sedan match. Till sällskap har jag finaste Karin. Bra onsdag!

Ungefär bara de jag ville nu..
För övrigt är min blogg riktigt tråkig de vet jag, försöker uppdatera men vet inte om vad. Ni kanske vill ge mig något förslag? Eller så struntar ni i de och min blogg fortsätter vara såhär tråkigt. Ert val!

Hejrå!

Onsdag och matchdag

2012-10-03 / 07:07:03

God morgon folk!

Har nyss ätit en ordentlig gröttallrik med hallon och banan till frukost. Nu ska jag bortdra tänderna och sånt där annat morgonfix sedan bege mig mot jobbet för fyra timmar där. Ikväll är det match, hemma på Kovland. Kommer bli en tuff match så bara att värma upp hejar-stämman.
Nä må kila, på återskrivande
Ha en bra dag!

Du är allt

2012-10-02 / 12:02:09
 
Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 
För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår
 
 
 
 

Blev en bra måndag

2012-10-01 / 15:12:04

Min måndag blev en bra dag i alla fall.
Är fortfarande sjukt trött men har tagit mig igenom arbetsdagen och är nu hemma igen. Fick precis ett positivt besked också så nu är min praktik ordnad. Ska även få lyxa till de och äta middag tillsammans med Victor idag. Lyckliga jag!

Känner att livet är på min sida nu. Nästa vecka är nästa träff på skolan, längtar redan!

Ja ungefär de ville jag. Hej rå!

Måndag igen, helt otroligt

2012-10-01 / 07:25:00

God morgon!

Idag är en tröttmåndag, gillar inte måndagar. Men ska strax pallra mig på jobbet, får hoppas det blir en bra dag.
Efter en sån här helg har man dock energi för ett bra tag framöver. Jag är lyckligast i världen när jag får umgås med Victor dygnet runt. Det är de absolut bästa jag vet. Han är det bästa jag vet!

Nä lite fix sen cykla mot jobbet
Ha en bra dag