It's the final countdown.

2013-07-18 / 14:50:51

Att försöka hitta pluggro i denna röran går knappt. Det fick mig då att inse hur nära det egentligen är till vår flytt. Nu börjar jag nedräkningen på riktigt, 14 dagar..

En vän för livet

2013-07-09 / 07:56:18

Jag varken kan eller känner att jag behöver skriva särskilt mycket om denna bilden. Den fick mig att börja storböla och inse än en gång att jag har en av världens bästa vän. 80 mil är långt bort men lovar att oavsett vad kommer det alltid förbli detsamma. Även om vi inte kommer ses lika ofta som nu så kommer vi ta igen det tusen gånger om när vi väl ses. Och det är inte till andra sidan jorden vi flyttar. Vi får försöka se det så.
Är i alla fall otroligt glad att jag har dig min vän, nu och alltid! <3

Moster lampor

2013-07-03 / 16:14:18

Nu när vi snart ska flytta till en ny och större lägenhet så är det mest inredningsdrömmar som kretsar i min hjärna. Sen första gången jag såg dessa lampor så har jag velat ha en, eller flera. Dom är sådär gamla, fula i stilen som gör att dom blir snygga. Jag storgillar dom!
Skulle vilja ha en stor att hänga i taket i vårt nya sovrum. Om dom bara var liiite billigare.

Soft pink inspiration

2013-07-02 / 17:35:52

Så jäkla snyggt, frågan är bara om jag själv vågar?

Helg och måndag

2013-07-01 / 10:19:17

God förmiddag!

Idag är jag ledig från jobbet och tänkte plugga. Men vaknar man och det är soligt och fint, vem blir sugen på att sitta inne och plugga då?
Får se hur mycket plugg det blir idag faktiskt. Har ju fler dagar på mig, då det förhoppningsvis är regn istället..

Helgen har i alla fall varit super. I fredags vart det jobb en sväng sen massa massa tid med fina vänner.
På lördags förmiddagen kom Jossa in och skulle sova över hos mig. Ingen blev gladare än jag!
Vi tog en sväng på stan, mötte upp Emilinda och sedan en fika med Micke, Amanda mfl.
Efter en sväng på stan handlade vi och åkte hem. Vilade en sväng innan det var tid för att traska in mot stan igen. Blev en helmyskväll med Bio och middag på restaurang. Hur mysigt?
Och igår söndag tog vi en sovis, sedan en promenad i solen innan frukost. När vi ätit frukost och njutit en stund av solen var det dags för Jossa att åka hem. Tråkigt tyckte jag men kul att hon hade varit in och myst med mig.
Sen resten av dagen spenderade jag med Victor och byggde bord. Så nu är äntligen vårt fina matbord klart. Är faktiskt riktigt stolt över oss som byggt vårt eget köksbord. Nu är det bara lite småmöbler som ska byggas sen är vi redo att flytta.

Nu tänkte jag få i mig något i magen sen se vad dagen har att erbjuda.

Hoppas ni får en bra dag allihopa.
Hej rå!