Sådärja

2013-11-27 / 21:23:16
En onsdag som har bjudit på mycket, mycket positivt.
Jag har bakat bullar, träffat bra folk och avslutat kvällen på bästa sätt. BHC tar med sig tre sjukt sköna poäng hem från Malmö, såja!

Ja va väl ungefär bara de jag ville säga. Nu väntar jag på att få höra från prinsen.
Trevlig kväll!Ikväll är jag hos min prins igen

2013-11-21 / 11:41:48
Torsdag förmiddag och jag har lunchdejt inbokad med två sköna bönor. Vilket ska bli Väldans trevligt.
Även fast anledningen till att jag åkte upp var jobbig så har dom här dagarna varit bra. Morfar var piggare än jag trodde så det känns bra. Har hunnit träffat många av dom jag önskade. Men trots de så längtar jag hem till min man så otroligt mycket just nu. Det pirrar i kroppen på mig när jag tänker på att ikväll är jag hemma hos han igen.
Det är "bara" fem dagar jag varit här uppe. Men det är lång tid. Förstår inte hur folk klarar av att ha distansförhållande. Fy så jobbigt!

Nog babblat om de, ikväll ses vi igen och ingen är lyckligare än jag..
Off

2013-11-14 / 12:37:02
Vissa dagar vill man bara trycka på off och stänga av kroppen och hjärnan. Idag är en sån dag..


Jag ser det regnar

2013-11-12 / 10:44:37
God förmiddag läsare!

Vad gör man åt kraftig huvudvärk?
Om man provat Alvedon, druckit mycket vatten, ätit massor och vilat. Men ändå gnager de sönder inne i hjärnan. Vad gör man då?

För så har mitt huvud varit sen igår eftermiddag. Jag som Aldrig brukar ha ont i huvvet. Konstigt konstigt.
Får se va dagen har att bjuda på, regnar ju ute så känns inte jättekul att göra så mycket. Kanske fortsätter med suprojekt, så blir de nog.

Ha en bra dag

Home again

2013-11-11 / 14:13:47

Nu är jag hemma igen efter att stannat till inne i stan och fixat två julklappar. Har hunnit ätit lunch också och nu är jag nerbäddad i soffan. Ibland är man bara värd de, tycker jag.
Happy me

2013-11-11 / 12:38:34
Tänka sig vad en tripp till fina Göteborg kan göra. Från att vara ett vandrande illamående nervvrak till att känna mig riktigt lycklig. Så otroligt skönt!
Om man kan älska en stad så tror jag att jag gör de. Göteborg är en helt underbar stad och någon gång i mitt liv ska jag minsann bo där. Så de så.

Ja var väl ungefär de jag ville meddela er. Att mitt bittra inlägg i morse nu är som bortblåst. Glada, lyckliga och icke illamående Sandra är nu tillbaka. Nu längtar jag bara tills min prins kommer hem så jag får pussa han till tusen tusen  och tacka för att han står ut med mig. Han är min trygga punkt, han är den som gör mig så löjligt lycklig och den jag vill leva resten av mitt liv..


Sån där skitmorgon

2013-11-11 / 07:04:06
Om ord kunde förklara hur fruktansvärt illa jag mår just nu. Stått och hängt över vasken och väntat på att det ska komma upp något, men icke. Kroppen verkar bara vilja retas lite. Sjukt irriterande.
Verkar inte vara min grej att vakna kl 6 på morgonen. Fy tusan. Tveksamt om jag kommer få i mig någon vettig frukost när magen vrider vänder och skriker såhär. Usch fy och Blä!
Ska bara få lite ärenden gjorda idag som jag har inplanerat. Sedan kära vänner blir det soffläge för hela slanten. Hela dagen, eftermiddagen och kvällen. Så de så..

Ja ungefär så mår jag idag. Nu vet ni de.

Hoppas ni får en bra dag allesammans

Min fredag

2013-11-08 / 19:40:38
Min fredag har jag till största del spenderat hemma själv i lägenheten med min nya vän, symaskinen. Den är rosa, fin och jag älskar den.
Mer än de så har jag fixat lite julklappar och slagit in några stycken. Om det är något jag gillar med hösten/vintern så är det att julen närmar sig. Att man får köpa och pynta tills jul. Och att man får köpa fina inslagspapper att slå in klapparna med. Jag är en riktig "sucker" för fina inslagspapper. Kan inte köpa för många och det finns alltid så många fina..
Haha Gud så intressant inlägg!

Resten av kvällen spenderar jag i soffan framför idol uppdukat med massa gott. De får man på fredagar när man är själv, så de så!

Torsdag igen

2013-11-07 / 12:41:50
Jag har blivit en riktig morgonmänniska, har vaknat nio hela veckan. Faktiskt ganska skönt, även fast det blir mycket längre dagar..
Är grått och trist ute idag. Men ska fixa mig nu och bege mig in mot stan för lunchdejt. Bara hoppas det inte börjar regna på vägen ner.

Ha en bra dag allesammans

På återskrivande. Rena rama julafton

2013-11-06 / 17:13:57
I helgen hade vi mamma, pappa och mormor på besök. Så mysigt att få träffa dom igen och att dom fick se hur vi bor nu. Synd bara att dagarna går så snabbt. Men bara några veckor sen är det jul så då ses vi igen. På tal om jul så var det rena julafton för mig i helgen.
Fick en massa fina presenter som grattis för att jag tagit mig igenom och klarat min utbildning. Så äntligen äger jag en fin rosa symaskin.


Som om inte de vore nog gav jag mig själv några fina presenter. En stor mysig fejkpälskappa och en halsduk som jag älskar. Så nu är jag mer än redo för kylan.