Vårt 2014

2014-12-31 / 15:35:59
Idag är det nyårsafton gott folk och vi ska fira in det nya året. Middag och trevligt sällskap och jag är säker på att det kommer bli en bra kväll!
Vi var nyss på affären och laddade upp med bubbel till tolvslaget.
Självklart ska det vara rosa bubbel, vad annars?

Mitt 2014 har varit ett bra år men ett år där jag verkligen fått jobba med min stresstålighet. Vi har utsatt oss för många nya och spännande situationer som tidigare skulle gett mig magsår men som nu ger mig adrenalin och lust att göra ännu större och utmanade grejer i livet..
Även om det varit tufft att vara ifrån familj och vänner sen vi flyttade från trygga Jämtland så ångrar jag det inte en sekund. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och utvecklats som människa. Det låter extremt klyschigt men det är sanningen. Nu känner jag att med Victor vid min sida klarar jag Allt! Ser fram emot vårt 2015 och vad det har att erbjuda. Har en känsla av att det kommer bli vårt bästa år någonsin. Vi ska göra de till vårt bästa år nånsin!

Sedan finns det (förutom mina fina vänner, min familj och min extra familj) en otrolig viktig människa som också gett mig ett självförtroende och mod att göra mer än jag någonsin trott jag skulle klara av. En person som jag vill tacka för att hon har peppat mig och uppmuntrat mig till att våga gå utanför min comfortzone. Hon är en människa som jag tror inte ens vet om hur viktig hon varit för mig de senaste åren. Hon är en förebild och en inspirationskälla för mig. Hon är min föredetta chef och förhoppningsvis någon gång i framtiden blir hon det igen.
När jag sa upp mig på E&Y i Borås och grät av stress för jag inte visste om jag gjort rätt beslut. Det första jag tänkte då var att jag ville prata med Maria för att höra om hon tyckte jag var galen eller om hon puschade mig att bara köra på. Jag sa upp mig från ett fast jobb och samtidigt visste jag inte ens vart vi skulle ta vägen. Vart skulle vi flytta? Vad skulle jag jobba med? Det vart en stress men också en adrenalinkick som jag inte riktigt visste hur jag skulle hantera. Och samma dag pratade jag med mamma som hade pratat med Maria och som jag hoppades så hade hon tyckt att vi gjorde helt rätt och puschade oss att göra något nytt. Så i och med de fick jag ett lugn i kroppen och längtade bara till att få veta vad vi skulle göra härnäst. Och här sitter vi nu, i Reykjavik på Island. Vem kunde tro de för några år sedan att vi skulle flytta hit?
Är så innerligt glad för allt jag fått uppleva inte bara under våra månader på Island utan allt vi gjort under vårt 2014. Jag vill tacka alla som varit en del av vårt år och önskar er alla ett gott nytt 2015! Och ett extra tack till Victor som varit min stöttepelare, en glädjespridare och mitt lugn genom allt. Han är bara bäst!




Nobelmiddag

2014-12-30 / 21:14:51
Idag har varit en otroligt lugn dag. Vi tog sovmorgon och sedan en runda på stan. Sedan var det tänkt att jag skulle ut och promenera med Kristin men kände mig alldeles för hängig för att ta mig ut. Denna envisa förkylning verkar inte vilka ge med sig tyvärr. Snorar inte längre men halsen svider och kliar, munnen är uppsvälld och det gör ont i bihålor och öron. Så kände att jag behövde en vilodag idag. Hoppas på att vara piggare till imorgon så vi kan fira in det nya året. För vår del blir det middag med de andra importerna och sedan efter tolvslaget möter vi upp lite andra ur laget. Det lär nog inte bli en middag i Nobelmiddagsklass men jag tror det kommer bli trevligt!

Apropå nobelmiddag så fick vi långt ifrån en sådan idag. Vi bor ju som sagt i en liten tillfällig lägenhet nu utan kök ocj får därför improvisera lite med middagen. Idag fick de bli pulvermos med kokvatten från vattenkokaren och korvar gjord i ugnen då vi varken har kastrull eller stekpanna. Men de gick bra de me!






Back in town

2014-12-29 / 22:21:17
Framme i Island sen många timmar. Resan gick bra och snabbt, kan bero på att jag sov mest hela vägen.
Vi ligger nu i vår nya tillfälliga lilla lägenhet efter ha varit till Fresco och ätit sallad till middag. Gott att bryta av med en fräsch sallad efter all julmat och allt fika man tryckt i sig dessa dagar..
Imorgon blir det sovmorgon utan väckarklocka sedan ska vi gå och handla så vi kan fylla på kylskåpet..








Tillbaka till vardagen igen

2014-12-29 / 07:39:07
Nu har alla dagar hemma i Sverige gått och vi är nu på väg tillbaka till Island. Förstår inte hur dagarna kan gå så snabbt?
Men mysiga dagar har vi haft i alla fall. Hunnit träffat familj och fina vänner, dansat styrdans och bara njutit av ledighet..










God jul

2014-12-19 / 20:56:17
Nu är jag hemma i Strömsund och det är så juligt och mysigt. Tänkte allt ta lite ledigt nu från allt inklusive bloggen och bara njuta av att vara hemma och fira jul. Så det blir tomt här tills vi är tillbaka på Island igen..



Sverige nu kommer vi

2014-12-18 / 08:02:11
Nu är det nära avfärd, vi är på flygplatsen och flyget lyfter om en timma. Visserligen har vi cirka 11 timmar resa kvar innan vi är i Östersund men vi är i alla fall på väg. Sverige snart ses vi igen!



Nu är vi redo för avfärd

2014-12-17 / 19:23:18
Nu är allt packat och klart för avfärd imorgon. Det bär av härifrån lägenheten 05.00 och vi förväntas vara framme i Östersund klockan nio på kvällen. En lång dag med andra ord, men mysigt ska de bli att få komma hem till Sverige!


Exalterad pojkvän
Detta är resten av vårat liv som vi lämnar på Island så länge

Vi var även på stan en sväng idag för att handla de allra allra sista. Så nu är allt klart. Victor införskaffade sig en ny mössa inför jul också, vad tycks?



Färgat mig ännu dummare

2014-12-16 / 19:58:24
Här kommer en bildbomb med selfies för att försöka visa mitt nyklippta och nyfärgade hår. Dock sjukt svårt att få färgen rättvis, i verkligheten är den kallare och blondare. Vart i alla fall supernöjd och känner mig så fräsch och fin i håret!







Snöstorm

2014-12-16 / 12:36:09
Idag har vi snöstorm här. Såg nyss en bil som höll på att åka av vägen utanför vårat fönster. Blåser och snöar helt galet. Önskar man kunde legat inne hela dagen idag men plikten kallar. Jag ska dock inte jobba men har lite andra grejer att fixa. Tänkte dock ta bussen, går inte i detta vädret..



Så svårt att få ovädret på bild 

Victors chef hade visst dubbelbokat sig idag så han är ledig och har fått julledighet. Vilket jag är lycklig över så har vi både idag och imorgon hellediga tillsammans!

Utelåst

2014-12-15 / 18:54:20
Hemma från jobbet och nu har jag gjort helg. Dessvärre har vi bara en nyckel så jag sitter just nu i trappuppgången och väntar på Victor. Som tur är funkar vårt internet här ute så jag har något att fördriva tiden med..

Ikväll ska Victor först träna j18 och sedan har han egen träning. Så jag får försöka sysselsätta mig på egen hand. Tänkte nog fortsätta virka och se dagens julkalender..

Avfärd närmar sig

2014-12-15 / 12:39:07
Måndag och ny vecka. Men inte vilken vecka som helst utan den veckan som vi åker till Sverige!
På torsdag morgon bär det av och det ska bli så mysigt. Hoppas bara snön kommer till Sverige snart också så det blir en riktigt vit jul. Skulle kännas konstigt att behöva åka ifrån snön för att fira jul utan snö.. Så snälla vädergudarna, ge massa snö till Jämtland tack!!

Här är utanför vårt köksfönster, massor med snö och det är så vitt och fint!


Saknar tunnbröd och julmust

2014-12-14 / 22:41:00
Idag har vi haft en lugn dag, sovmorgon utan någon väckarklocka och sedan en lyxfrukost med nybakade frallor. Vi har varit och handlat annars mest varit i lägenheten. Victor är och tränar nu och jag pysslar. Försöker tänka på annat genom att virka och lyssna på julmusik, mysigt. Saknas bara tunnbrödstut och julmust!



Julfesten med jobbet

2014-12-14 / 13:22:32
Fredagens julbord med jobbet var trevligt. Jag åkte dock hem tidigt eftersom vi skulle upp tidigt igår och åka iväg. Men det var god mat, trevligt sällskap och roliga lekar. Så helt klart en lyckad kväll!

Lite bilder på mina kollegor. Vart så konstigt med deras ögon på korten då de var mörkt där inne och jag tog med blixt. Men bättre än inget !








Hemma efter en heldag

2014-12-13 / 21:17:57
Nu är vi hemkommen efter en heldag på glaciären. Var lite mulet och snöade på bra hela dagen men häftigt var de. Vilken dag, super!
Har tagit lite kort, tyvärr blev dom väldigt mörka då det var mulet. Men tänkte försöka ladda upp dom någon dag framöver. För nu ska vi laga mat och bara njuta av lördagskvällen.




Julklappar till mig

2014-12-13 / 13:43:11
Ni minns att jag berättade om secretsanta som vi har på jobbet?



Detta var vad jag fick. Vi skulle bara ge något lite i två små paket. Jag vet inte ännu vem jag fått dessa av men jag har mina aningar..

detta är Islands motsvarighet till julmust. Absolut inte lika god. Denna är dock med alkohol men dom blandar de med apelsin så det smakar typ som fanta blandad med öl. Inte gott med andra ord!

En dag på glaciären

2014-12-13 / 09:30:10


Här spenderar vi vår dag, på Sólheimajökullglaciären. Vi ska gå på glaciären, isklättra på isväggar samt stanna till vid ett stort vattenfall på väggen tillbaka. Det blir en heldagstur då vi blir upphämtade 8.30 och förväntas vara hemma vid 19.00. Men det ska bli så roligt, jag är förväntansfull. Bara hoppas vädret är på vår sida!

Julbord ikväll

2014-12-12 / 12:34:56
Nu är väskan färdigpackad, jag har ätit frukost och ska bara förbi affären en snabbis sen bär det av mot jobbet. Ikväll har vi julbord med alla skolor runt om i området där min skola ligger. Så det blir en heldag med kollegorna på skolan idag. Ska bli intressant att se vad dom har på sitt julbord, tunnbrödstut lär knappast finnas?

Detta är kvällens klädsel tillsammans med svarta strumpbyxor och klackar

Vilken dag

2014-12-12 / 10:36:44
Ja igår var en minst sagt stressig dag. Har jag använt ordet kaos förut så var det ingenting jämfört med kaoset igår.
Klockan halv fyra fick jag ett samtal på jobbet att klockan fyra skulle vi flytta ur vår lägenhet, vilket varken jag eller Victor visste om. Så jag fick hyfsat panik när jag stod på jobbet med ett helt rum fyllt med ungar att ta hand om.
Som tur var hade Victor slutat tidigt på grund av blåsten så han var hemma. Men jag förklarade för chefen och fick sluta tidigare så jag kunde gå hem och hjälpa Victor packa.
Inte nog med den chocken att vi var tvungen att flytta ut inom 30 min så var vi bortbjuden på middag och skulle egentligen försökt hunnit baka kakor att ta med men det var bara att glömma.
Så flyttlasset gick, till Milos lägenhet på andra sidan stan. 1 1/2 promenad enkel väg till jobbet, wiiiho!

Detta är vårt boende nu tills vi åker hem till Sverige nästa vecka

Sen får vi se vart vi bor när vi kommer tillbaka hit igen till nyår. När ska de sluta vara så jäkla stressigt? Kan vi inte bara få bo i en och samma lägenhet tack?! Detta börjar bli lejsamt..
Men middagen hos Kristin och Steinar räddade dock upp hela i övrigt kassa dagen. Vi fick supergod spaghettilasagne och efter middagen när grabbarna åkte på träning bakade jag och Kristin( eller faktiskt bara Kristin, jag kollade på ) en rostårta. Superfin vart den, glömde dock ta kort..

Men som dom säger, slutet gott allting gott?

Vädergudarna

2014-12-11 / 11:38:20
I morse vaknade jag vid halv nio, hade sovit nio timmar men var fortfarande trött. Anledningen till de tror jag är den jäkla stormen ute. Jag har vaknat stressad och orolig flera gånger hela natten. När jag klev upp var jag så trött att jag mådde illa. Kan den här stormen bara lugna ner sig tack?!?
Så är livet på en ö mitt i Atlanten antar jag, bara att vänja sig..
Dessa vädergudar alltså, ni förtjänar inga julklappar i år så ni vet!




Du och jag morfar

2014-12-11 / 10:26:32
Vissa dagar är värre än andra. 1 år utan min fina saknade morfar. Känns som en evighet sedan fast ändå som igår. Saknar dig oändligt mycket och kommer aldrig någonsin vänja mig vid att du inte finns längre. Jag längtar tills vi en dag ses igen, du och jag morfar, du och jag. Jag ser framför mig hur du och jag spelar kort, fikar gofika och bara mår gott i Nangijala. Men fram tills den dagen ska jag leva mitt liv till fullo och jag vet att du är med mig vart än jag går. Den vackraste skyddsängeln man kan ha, min morfar.
Jag älskar dig och kommer sakna dig varje dag tills vi ses igen.



Storm ute mys inne

2014-12-10 / 14:47:14
Vilken lyxdag det blev idag!
Vädret här är väldigt växlande. Men som jag nämnde igår var det snöoväder. På kvällen blev blåsten ännu värre och inatt och imorse var det hysteriskt. Vilket, till min stora lycka, resulterade i att Victor fick vara ledig från jobbet idag. Är sådär att vara ute och bygga trall i storm.
Så vi har tagit en lång mysmorgon inne, lyssnar julmusik, fikar och bara tar de lugnt.

Senare tänkte vi försöka klippa Victor och kanske baka lite mer hallongrottor då Victor tyckte jag varit lite för snål med dom. Osså om vädret inte blir värre tar vi nog oss en sväng till gymmet också..

Kaos

2014-12-10 / 13:15:24
Strax efter jag hade gjort klart min hallongrottor igår och var tänkt att börja med middagen så ringde Victor. Då skulle vi åka på lägenhetsvisning om 15 min. Bara till att fixa sig och åka iväg. I samma veva fick Victor sms om att han hade träningsmatch och skulle samlas på ishallen halv åtta. Klockan var då sex och vi hade en lägenhet att kolla på plus hinna äta middag. Kaos!
Vi blev upphämtad av en i styrelsen, snabbkollade på lägenheten som var en takvåning med tre sovrum och ett litet allrum plus kök. Varav ett av sovrummen som var på 15 kvm användes som garderob och förråd, vilket jag tyckte skulle vara perfekt. Men i övrigt var lägenheten alldeles för stor för oss och utan möbler så vi valde bort den.
Vi har dock fått klart med lägenhet ikväll i alla fall. Så den 6 januari flyttar vi tillbaka till den förra tillfälliga lägenheten vi hade, som vi bodde gillade supermycket. Och den har vi tills i juni om vi vill, toppen!

Så det känns skönt att börja få lite klarhet i hela lägenhetsbiten äntligen.
Träningsmatchen var vad man kan förvänta sig av en träningsmatch. Förutom att jag stundtals trodde att dom skulle slasha av både armar och ben på Victor. Idioter, när jag träffar som ska dom få med mig och mina knytnävar att göra!


Och i vanlig ordning var jag det mest hängivna fanset

Rosa fluffiga

2014-12-10 / 11:33:28
En av presenterna jag skulle ge till min kollega på jobbet var dessa fina fluffiga rosa hörlurar.




Men jag ångrade mig och tog dom själv istället. Köpte lite godis och en rosaglittrig duschmössa istället. Win-win situation tycker jag, eller?

Bättre lycka denna gången

2014-12-09 / 18:08:16




Vilken otroligt skön ledig dag jag haft. Först gått runt i fyra timmar med snön singlade ren från himlen. Sen när jag kom hem ville jag bättra på julkänslorna lite. Så bestämde mig för att ge mig på att baka hallongrottor igen eftersom de inte gick så bra när jag baka dom hos Kristin. Och idag gick se bättre, provade ett annat recept och Voilà!
Som sällskap hade jag grabbarna i EMD och deras mysiga julskiva. Osså massa snö utanför, kan de bli bättre?


Älskar snö

2014-12-09 / 17:01:17
Idag har jag varit ute på stan och gått hela dagen. Bestämde mig även i snöovädret för att gå till ett område lite utanför stan, typ som lillänge, bara för att ha något att göra. Såhär ser man ut då;

Jag älskar snö så jag klagar verkligen inte. Undrar snarare om man någonsin blir för gammal för att bli lycklig över snö?

Idag fyller min fina storebror år

2014-12-09 / 09:00:10
Idag fyller han år, min fina storebror.
27 långa år har han förgyllt jorden med sin närvaro. Det ska firas med sång, paket och allt gott för det är han värd.
Även om vi inte hörs varje dag och att det ibland dröjer veckor innan vi hörs så vet jag alltid vart han finns. Han är alltid min storebror och förebild vare sig han vill eller inte. Jag är glad att du finns och att just jag får vara din lillasyster. Hoppas du får en bra dag, vi firar dig när vi ses till jul!❤️



Julstämning

2014-12-08 / 12:13:02
Måndag igen?!?
Känns som jag inte skriver annat än att det äntligen är helg och att det är måndag igen. Men tiden går ju så snabbt att man knappt hinner tänka..

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar julkalendern. Mysigt!
Vi har -4 ute idag och snön ligger kvar. Även fast vi inte har en enda liten pinal som påminner om julen i vår lägenhet så börjar jag få lite julkänslor. Dom har pimpat allt som går att pimpa här. Vilket är tur för oss så vi också kan få lite julkänslor. Jag älskar ju julen och allt som hör de till!

På jobbet har vi hemliga jultomten den här veckan. Vi har dragit ett namn var på de anställda och ska köpa nå små julklappar och lyckas ge dom när ingen annan ser. Sen när veckan är slut ska man avslöja vem som har köpt till vem. Jag antar de göra på fredagkväll när vi har julbord med alla andra personal på våran skolan och de andra skolorna i samma område av stan.

Här är mina två paket som jag ska ge till Rósa

Movember är över Victor

2014-12-07 / 16:42:29
Det här är min fina pojkvän och hans mäktiga mustasch. Vad tycks?




Söndag och vårvinterväder

2014-12-07 / 14:37:18
God morgon!

Idag tog vi en riktig mysmorgon och det var så skönt. Klockan är halv två och vi ska precis till att äta frukost. Är de okej?

Vädret ute är hur fint som helst. Så vi måste snabba oss ut och njuta av finvädret. Och isen har lagt sig på sjön här utanför också. Dock tveksam om vi vågar oss ut på den än, vill nog se någon annan gå där först..

Ska även veckohandla i vanlig ordning och sen ska vi till gymmet och Victor har ishockeyträning ikväll..

Sen är de måndag igen, herregud så tiden går..

Helgen är kommen och snart över igen

2014-12-06 / 21:16:25
Helg igen och mindre än två veckor tills vi åker till Sverige. De ska bli mysigt att få komma hem och bara ta de lugnt, umgås med nära och kära och äta gott. Bara njuta av livet helt enkelt som min käre far skulle sagt!

Igår hamnade vi föga oväntat på ishallen. Kan man spendera tid på ishallen ska man visst göra de. Grabbarna spelade träningsmatch mot ett annat lag i serien. Så där satt jag till tolv igårkväll.

Idag har vi varit på Kringlan halva dagen och trängts med folk. Köpt julklappar och strosat runt.
Nu är vi nyätna och vilar magen lite inför efterrätten. Vi har gjort kladdkaka med dumle dark. Det är dumle med mörk choklad. Tror de kommer bli supergott!

Ha en trevlig lördagskväll allesammans

Vi är tillbaka i cyberrymden

2014-12-06 / 17:10:40
Hej på er!

Nu har vi internet igen, tjoho! 
Man känner Verkligen hur mycket man använder sig av internet dom dagar man är utan de. Men som sagt så är vi tillbaka i cyperrymden nu.

Vi har som sagt flyttat till en ny tillfällig lägenhet mitt inne i stan, på ca 120kvm. Vi får plats kan man lugnt säga. Men får se vart vi hamnar efter jul när vi kommer tillbaka. Den här lägenheten är både för stor och för dyr så vi måste hitta något annat. Men de löser sig!

Vi har i alla fått snö här nu ocj det är så mysigt. 





Vi lever

2014-12-04 / 19:44:44
Vi har fortfarande inget internet i lägenheten, får hoppas de löser sig imorgon.
Jag fick dock lite för mycket internetabstinens och valde att betala lite väl mycket för några få minuter internettid. Men även ville jag uppdatera en snabbis så ni vet att jag lever.

Här kommer några kassa bilder på den nya fina tillfälliga lägenheten. Den är dock inte så mysig och pimpad men den är superfräsch och vi har tom diskmaskin!

Master bedroom
Hallen
Gästrummet 


Toaletten, hur fräsch är den inte?
Och typ lika stor som hela vår förra lägenhet som det var mögel i



Vardagsrummet, hur fin är inte fåtöljen? Och skön är den me!

Osså tillslut köket, fint va?

Eller vad tycker ni? 
Finns sju sovplatser så skynda er att hälsa på nu då får ni ett helt eget rum!

Oj oj oj så fint

2014-12-03 / 13:23:34
Hörrenini, nu har vi åter igen flyttat till en tillfällig lägenhet och gissa om den är fin? Herregud vill aldrig flytta där ifrån!
Vi har för tillfället inget internet i den lägenheten så kan tyvärr inte visa några bilder just nu. Men det kommer, tro mig!

Lägenheten vi var och kolla på igår vet vi inte om vi fått ännu. Och i jämförelse med den vi flyttat tillfälligt till nu så vet jag inte vad jag ska säga. Toan i den tillfälliga lägenheten är ungefär lika stor som hela lägenheten vi kolla på igår. Men man får ju betala där efter också, 4 500kr i veckan. Jaja, man lever bara en gång så varför inte njuta? Eller?

Och med all jäkla otur vi haft senaste veckorna kan vi allt få bo lite fräsigt ett tag, så de så!

Idag fyller Hon år

2014-12-03 / 11:19:06
Idag fyller hon år, min brunetta halva som jag aldrig skulle klara mig utan. Jag är så glad att vi träffades när vi båda var luciakandidater i Strömsund. Enda sen dess har jag vetat att du alltid kommer vara en stor del av mitt liv. Att vi i framtiden ska skaffa barn samtidigt, gå på varandras bröllop och massa andra stora saker som bästa vänner ska göra tillsammans. Jag kommer finnas där för dig i ur och skur, även om det inte är fysisk närvaro alltid så finns jag alltid bara ett telefonsamtal bort. 
Stort grattis på födelsedagen min sköna böna, jag saknar dig ofantligt mycket och längtar verkligen tills vi ses i jul!❤️



Lägenhetsvisning, keep your fingers crossed

2014-12-02 / 14:59:09
I eftermiddag ska vi på lägenhetsvisningen, håll alla tummar att den är fin och att vi får den!
Eftersom vi måste flytta ut från den här lägenheten senast imorgon klockan 12 så känner jag mig lite lätt stressad just nu. Men dom har lovat att lösa de så det löser sig nog!












Skulle gärna kunna tagit någon av dessa lägenheter

Giriga j*vla människor

2014-12-02 / 12:02:16
Idag vill jag bara slå sönder något, skrika högt och avreagera mig som en galen gorilla. Gaaaaah giriga jävla människor!

Det är helt otroligt vad pengar kan göra med folk? 



1 december och ingen snö

2014-12-01 / 12:43:37
December kära vänner, december redan? Vart i hela friden tar tiden vägen?


De ser dock ut såhär idag utanför vårt fönster, 1 december?
Hallå vädergudarna varför plågar ni mig såhär? Jag vill ha snö, massor av snö.
Ni ser även på bilden hur stormen igår vandaliserat här utanför. Älskade underbara Islandsväder, eller? Nä tack ge mig riktig vinter nu!

Julbak blev myskväll med NHL

2014-12-01 / 00:08:51
Blev en lång myskväll hos Kristin och Steinar, vi kom precis hem. Var till en början tänkt som bara lite julbak och fika men blev sedan middag och NHL tills sent på kvällen. Men det var supertrevligt även om mina hallongrottor vart totalt misslyckade. Tänker aldrig använda de receptet igen, dom smakade bara mjöl så vi fick slänga allihopa. Tur att Kristins Chokladmarängkakor var hur goda som helst så vi fick nått att frossa i i alla fall.


Nu gör vi kväll och imorgon har vi ny vecka igen. Jag hoppas att när vi vaknar imorgon är denna jäkla stormen borta. Har aldrig varit med om något värre. När vi stod still vid ett rödljus skakade hela bilen. Nä som sagt, hoppas verkligen denna storm lagt sig tills imorgon.

Sov gott allesammans och hoppas ni får en bra måndag imorgon !