Min älskade fina ängel morfar

2014-03-20 / 08:39:57
Vissa dagar saknar jag dig lite extra mycket. Varje dag resten av mitt liv kommer jag sakna dig, men idag är det extra mycket..
Från min första dag på jorden har du varit en av de allra viktigaste i mitt liv och kommer så alltid förbli. Även om du inte längre är kvar här på jorden med oss. Men jag vet att du är med mig i alla fall. Jag är inte längre mörkrädd för nu vet jag att jag alltid har dig vid min sida.

Tanken att jag aldrig mer kommer få träffa dig och höra din röst skär i hjärtat på mig. Kommer aldrig nånsin acceptera de utan kommer alltid fortsätta hoppas och tro att det inte har hänt på riktigt. Kommer aldrig förstå att det är sant. Önskar bara att du kunde komma tillbaka om så bara för en liten stund, så jag verkligen får säga hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig och att du alltid gjort de..
Såna små saker som att man alltid fick växla en krona till en tia med dig när man var liten. Eller att jag så många gånger efter skolan gick hem till er och hann inte mer än komma in genom dörren innan jag somnade på sängen bredvid dig. Jag var trygg, så trygg och älskad.
Att du var världens sämsta förlorare, precis som jag. Du blev sur när du förlora på kortspel fast du spelade mot mig och Bob som bara var barn.
Att du älskade oss barnbarn var det aldrig något tvekan om. Att du fick träffa min Victor och älskade honom lika mycket som du älskade oss, gör mig så lycklig ända in i hjärtat.
Men önskar så att du fanns kvar här med oss och en dag vara med på vårt framtida bröllop, få träffa dina någon gång i framtiden barnbarnsbarn och vara lika underbar mot dom som du alltid varit mot oss. Vet att det är många år kvar dit och att det är mycket begärt att du skulle finnas kvar då. Men jag hade så gärna velat se hur lycklig och stolt du skulle vara när jag stod där med min framtida man. Som jag dessutom vet att du tyckte om så jädrans mycket. Men jag vet att du kommer finnas med oss den dagen ändå, när den kommer.

Allt jag nånsin kommer göra kommer jag göra för dig, för att göra dig stolt. 
Kommer alltid älska och sakna dig, var eviga dag resten av livet. Jag vet att vi en dag kommer ses igen och jag längtar!
Min älskade fina ängel Morfar ❤
Fega jag vill..

2014-03-19 / 14:33:58
Nu har jag fått nån slags tvångstanke igen. Samma som jag brukar få på hösten, fast då brukar jag dag ut och dag in fundera på hur vida jag ska färga håret brunt eller inte. Och nu när våren börjar närma sig så har jag de senaste åren fått för mig att jag vill färga håret eller topparna rosa. Antingen ljus eller lite mörkare med lila också. Feg som jag är så färgar jag det varken brunt på hösten eller rosa på våren. Men jag vill, jag vill!!!


Kommer nog dock sluta med att jag i vanlig ordning, nu när våren och sommaren är på ingång, blonderar mig ännu mer. Fega fega jag...

Gud ler mot mig

2014-03-05 / 17:30:44
Livet känns rätt bra nu.
Jag har börjat träna och tycker på riktigt att det är skönt att gå dit. Längtar till dom dagarna jag har träningsdag.

Jag har som sagt beställt lite nya kläder vilket är perfekt nu när våren börjat komma. Gröna gräsmattor och plusgrader, är de verkligen början på mars?
Jag och Victor har börjat spåna och kollat på lite spännande resor. Får se vart det bär av på semestern. Men nånstans blir de!

Sen ska jag och mina fina flickor på jobbet på en dagstur till Ullared den 16 mars. En riktig tjejdag med shopping och tjejsnack. Kan aldrig bli fel!

Och som om inte de vore nog kommer min fina underbara kusin hit den 21 mars. Som jag längtar!!

Helgen efter de vaknas födelsedag och till sista april kommer mamma och pappa ner hit i fem dagar.
Vilka underbara veckor som väntar framöver!


Materiell lycka

2014-03-01 / 11:21:14

Tjohooo! Hittade min efterlängtade isbjörnspäls som jag velat ha så länge. Dessutom sjuukt mycket billigare, gotta love internetshopping!
Sen hitta jag lite annat smått och gott också, bla en zebrakappa till våren. Farligt att vara hemma själv och kolla runt när man precis fått lön. Nu längtar jag bara tills paketet kommer!