...

2015-10-27 / 19:12:52


Fem år med den bästa jag vet

2015-10-14 / 12:12:58
Grattis till mig som lyckades fånga dig och tack till dig som varit min i fem underbara år. Fem år som känns som en evighet men samtidigt som enbart några dagar när jag tänker på vår framtid och alla år vi har kvar att spendera tillsammans. Du och jag mot världen älskling!❤️Blandad kompott

2015-10-12 / 21:27:30
Idag har varit en dag av blandad kvalité kan man lugnt säga... Jag har varit ledig idag och hade sett fram emot en sovmorgon som hette duga. Istället vaknade jag 07.38 och kunde inte andas. Både näsan och halsen var helt täppt och öm. Tvingade mig själv att sova om och tänkte minsann sova bort "skiten". Men klarade av att sova 20-30 min i stöten tills klockan var strax efter 10 då jag inte klarade av att ligga kvar i sängen längre. 
Tog en långdusch, gjorde i ordning frukost och slöade i soffan ett tag. Mitt upp i allt slöande kom ett jobberbjudande som en blixt från klar himmel, enda ifrån Island faktiskt. Vilket gjorde mig lite längtig (vet att det inte är ett ord men nu är det de) efter Island igen. Men jag har ju världens bästa jobb här i Östersund så jag ska absolut inte klaga utan snarare jubla!

Sedan på eftermiddagen dissade jag o Pinglan Zlatanmatchen på tvn och tog en promenad istället. Alltid lika mysigt att träffa henne!
Efter att jag hämtat ut ett litet paket och skickat iväg två andra så köpte Jag med mig sushi hem och åt framför tvn.

Nu slöar jag fram husräddarna innan jag tänkte krypa till sängs. En stor och tom säng. Längtar ihjäl mig efter imorgonkväll när prinsen är hemma igen efter två nätter ifrån varandra..

Som ni hör är det blandad kompott på den här dagen. Imorgon blir det tidig morgon och utbildning i Strömsund.

Hoppas ni haft en bra måndag allesammans!

Victor prova ny jacka i helgen, tyckte dock den var liiiiiite för liten kanske..

Vilken helg att se fram emot

2015-10-09 / 15:50:07
Vilken början på vad som kommer bli en perfekt helg!

Jag har hunnit städa lite, gjort ärenden på stan och sedan mysfikat med Fina Karin och mysMelker. Kan inte få bättre fredagsfeeling än så..
Nu är jag hemma och pussar på Victor innan han ska iväg på match och jag ska spendera fredagskvällen med Johanna. Omringas av fint sällskap hela dagen med andra ord!

Resten av helgen är fullbokad med mys och avfärd från stan imorgon ca 10. Jag har bokat och bestämt hela helgen men de enda Victor vet är vad han ska packa och vilken tid vi åker. Kommer bli så supermysigt och precis vad jag längtat efter!

Vart vi åker och vad vi ska göra tänker jag inte avslöja nu. De kanske jag berättar senare, efter helgen..

Ha en bra helg allesammans, de ska jag ha!


"Det ordnar sig alltid"

2015-10-06 / 21:47:00


Det finns viktiga människor i mitt liv som alltid sagt att "det ordnar sig alltid". Hur mycket jag än litar på dom så har jag inte alltid trott på dom när dom sagt de. Men jag börjar tro att det faktiskt är så. Och jag börjar känna att jag ska ta livet mer med ro, njuta av dagen som den är och sluta oroa mig för allting.. Vissa personer har den inverkan på mig, dom får mig att känna att jag kan klara allt och får mig att inse att livet är här och nu. Att vi ska sluta planera och ta det som det kommer. För "det ordnar sig alltid".

En lugn och skön helg

2015-10-05 / 10:49:04
Då var det måndag igen. Inte lika gruvsamt för mig som för många andra gissar jag då jag är ledig på måndagar. Superskönt!
Idag kommer jag lägga min lediga måndag på att städa lägenheten och ikväll får jag finfrämmande så då ska jag bjuda på nybakade bullar..

Den här helgen har jag verkligen fyllt på kroppen med energi. Jag och Victor har haft tre lediga dagar tillsammans och mest tagit det lugnt och njutit av varandras sällskap. I fredags åkte vi till Strömsund, lunchade med pappa och hälsade på mormor en sväng, middag med päronen och hann även kramas lite med Anna och Jens innan vi åkte hem till stan sent på kvällen igen..
På lördag tog vi sovmorgon sedan gjorde jag lite ärenden medan Victor pluggade. Sen har vi grejat lite i lägenheten, hängt upp saker på väggarna och gardiner i sovrummet.
Ja vi har gjort lite fast mycket. Men mest har vi bara myst av att få en hel helg helt utan måsten. Så himla skönt!