Dressed for success

2013-06-27 / 22:04:56

Men har man just nån dålig koll på läget eller?
Kommer ju va helrätt klädd där nere ja. Dressed for success helt enkelt!

Släppt bomben

2013-06-26 / 08:07:35

Ja hörrni, då ska vi se om jag lyckas formulera mig som jag vill den här gången då..

För ett tag sen började jag och Victor att prata, prata, diskutera och argumentera för och emot med våra liv. Okej inte riktigt så, men ungefär så.
Sen kom vi båda fram till att det vore roligt att prova på något nytt. Passa på nu medan vi fortfarande är unga och dumma. Eller dumma? Ja men ni fattar..
Hur som så började vi kolla oss för lite vad vi skulle kunna tänka oss. Men framför allt Vart vi skulle kunna tänka oss. Att flytta alltså.
Jag har länge velat och drömt om att flytta till Göteborg. Däremot har aldrig Stockholm och de området intresserat mig överhuvudtaget. Uppåt i landet kändes inte heller som ett alternativ. Likaså utomlands, eller jo utomlands vore väl nice. Men hockey under vintern samtidigt som det ska vara varmt och härligt också. Tror det blir svårt att kombinera. Ja vad kan vi då säga att vi kom fram till? Precis, västkusten. Tjoho!
Som sagt, då börja vi rota i kontakter och olika alternativ vi skulle kunna tänka oss. Efter en hel del velande fram och tillbaka är det nu bestämt. Väldigt snart blir det alltså flytt. Närmare bestämt till 1 augusti. Helt sjukt nära. Är så förväntansfull och glad att jag och Victor ska få göra det här tillsammans. En trea på 78kvm har vi fått också, med "Balle". Jag är samtidigt väldigt nervös att det inte ska bli som jag hoppas och tror. Är livrädd över att lämna säkerheten här hemma, alla vänner, familjen och Jämtland. Men jag ser mest det positiva.
Jag ska äntligen få flytta till västkusten. Okej inte riktigt vid kusten, men nära på. Victor får prova på något nytt med hockeyn. Vi ska få göra i ordning vår första lägenhet tillsammans. Och jag är helt säker på att det här kommer utveckla både mig och Victor på många sätt och vis.
Att vi, främst jag, ska våga göra det här är de enda jag tänker på nu om dagarna.
Nu kanske många av er tycker jag gör det här till en sjukt stor sak. Men för mig är det de. Lämna Jämtland där jag alltid bott, där jag har min säkra zon, mina vänner och familj. Men som en vis kvinna en gång sa, "man vet vad man har, men man vet inte vad man får".
Lite så känner jag. Men samtidigt, Östersund och Jämtland finns kvar. Jag måste ta den här chansen nu. Prova på något annat. Annars kommer jag aldrig veta hur det skulle bli. Jag är livrädd men samtidigt överlycklig. Som jag skrivit tidigare lite sådär kryptiskt, "jag gråter med ett stort leende på läpparna". Exakt så känner jag..

Men nu börjar ni säkert bli less på att läsa tusen kilometer text och fortfarande inte fått veta vart det är vi ska flytta.
Det är ca 7 mil ifrån Håkan Hs vackra hemstad, in i landet. Då kommer vi till Borås. Dit ska vi flytta. Känner på mig hur Bra det här kommer bli!

Japp, nu har jag släppt bomben. Nu känns det bra. Nu ska jag jobba.

Ha en bra dag allihop.
Hej rå!


Håll ut

2013-06-25 / 11:45:10

Sitter här och skriver, raderar, skriver och raderar. Kan inte riktigt formulera mig som jag vill. Får snickra lite på ett inlägg så får det komma upp senare istället. Håll ut!;)

Midsommarhelg

2013-06-24 / 15:48:56

Hej på er!

Hur är det med mina läsare idag? Första dagen efter midsommarhelgen?
Jag mår bra, är ledig från jobbet idag och passar på att plugga istället. Det går framåt vilket känns otroligt bra!

Hur min midsommarhelg varit?
Den har varit riktigt Bra och mysig. Började fredagen med avresa mot Hoting. Blev lite tennis för grabbarna och kvalitettid för mig och Emilinda. På eftermiddagen grillade vi och efter middagen kom massa Goa tjejer och levde loppan med oss. Kvällen avslutades givetvis i Brattbäcken med dans och mygg. En tokbra midsommar med underbara vänner!
Resten av helgen spenderade vi i Lesjön med mamma, pappa och mormor. Tyvärr regnade de för mycket på lördagen för att kunna måla vår stuga. Men vi hade mysigt inne istället med Spel, god mat och mys.

Idag börjar det hända grejer människor, spännande grejer kan jag lova!

Enough

2013-06-20 / 15:21:00

Det finns människor jag hatar också finns det människor jag HATAR. Eller nä, det finns En människa som kvalar in under båda dom kategorierna..

Enough said!

...

2013-06-19 / 16:06:45

Livet leker

2013-06-19 / 14:13:22

Hej på er!

Just nu ler jag för mig själv och är löjligt lycklig att jag precis gjort klart sista tentan i den ekonomikursen. Min pluggmotivation som var som bortblåst kom tillbaka som ett brev på posten efter en grymt bra helg med underbara vänner. Ibland är det de som krävs hörrni, att få vara med dom man gillar bäst och slippa tänka på nånting annat än att ha roligt. Sen i måndags har jag gjort två inlämningar och nu en tenta, känns så jäkla skönt. "Bara" två tentor och en inlämning kvar nu, sen är jag klar. Woho jag ser ljuset i tunneln!
Och vet ni vad som är så jäkla skönt med de? Att då går jag på sommarlov och efter "lovet" är det endast en träff på skolan, en Liiiten engelska kurs(tydligen väldigt liten, inte ens en tenta), sex veckors praktik och sedan är jag klar. Då blir jag examinerad operativ redovisningsekonom. Så fruktansvärt underbar känsla! Fast vi tar examen i oktober tänker jag ha finklänning, högklackat och bara ben, för de ska man ha på examen. Tänker fira i Stockholm som aldrig förra och bara vara allmänt nöjd med mig själv. Men det är i Oktober de, än är vi inte där. Så lugn i stormen nu Sandra..

Har en känsla av att det kommer hända en hel del annat innan dess också, som kommer sätta mig på prov. Och även saker som kommer göra mig sådär löjligt lycklig och sprudlande glad. Vi börjar med midsommar på fredag med kärleken och massa fina vänner. Hur bra som helst.. Ja livet leker nu!

Motivation mottages

2013-06-13 / 20:18:24

Denna dagen har tyvärr inte bjudit på så mycket som jag hade trott eller önskat. Har varken lust, ork eller motivation att göra de jag vet jag borde göra. Nämligen plugga. Jag som sen första dagen på den här utbildningen tyckt att den varit superrolig. Men har nu ingen som helst motivation att ta tag i de som bör göras. Varför det är så frågar jag mig också. Vet att det måste göras så får allt se till att finna motivation väldigt väldigt snart. Någon som kan hjälpa mig med de?

Dagen har bestått av allt förutom plugg. Har plockat och grejat här hemma med allt jag annars brukar tycka är supertrist, tom plockat upp resväskan redan. Ja man har vissa såna dagar ibland och idag var min sån dag. Får hoppas att jag under morgondagen känner mig mer motiverad att göra något vettigt..

Har iaf nyss ätit en mysig middag med Victor men nu har han åkt igen. Det vankades fotboll för hans del. Jag ska istället bädda rent i sängen och pyssla på här hemma.

Så har min otroligt inspirerande dag sett ut. Hoppas ni haft en bra dag!

En vecka på västkusten

2013-06-13 / 10:43:28

Hej på er!

Då var vi hemma igen efter en vecka på västkusten. Det har varit strålande väder och supermysigt. Vi har hittat på saker mest varje dag. Men höjdpunkten var vår tripp till Göteborg för att se Håkan. Han gör mig verkligen Aldrig besviken. Så jäkla bra var han!
Det var vi och 23000 andra inne på området. Sedan några tusen som satt utanför i parken och lyssnade. Vädret var Helt fantastiskt. Solen lyste och himlen var knallblå. Ja helt perfekt med andra ord!
Osså vart det ju en natt på hotell i samband med den trippen också, vilket jag älskar. Stora mysiga sängar och alltid lika god frukostbuffe. Mums!

Sedan har det varit en hel del funderingar kring det ena och det andra. Jag borde verkligen plugga idag men hjärnan går på högvarv. Någon slags skräckblandad förtjusning. Som jag sagt tidigare, jag gråter med ett stort leende på läpparna. Kan Inte koncentrera mig på någonting vettigt och jag vet inte Egentligen vad som snurrar i skallen. Men det lär väl visa sig snart, hoppas jag!

Nog om de. Eftersom jag unnade mig en sovmorgon idag har jag inte fått i mig någon frukost ännu. Bara hoppas vi ens har något ätbart här hemma. Det som är det jobbigaste med att komma hem så sent på kvällen och inga affärer är öppna. Men men det löser sig nog.

Hej rå!

En månad vs En vecka

2013-06-04 / 20:32:57

För precis ett år sedan var vi på resande fot i en månad. Imorgon ska vi åka iväg en Vecka. Men skillnaden på packningen är ungefär fyrdubbla. Snacka om att det är betydligt mycket enklare att packa med sig massa onödigt när man har en hel kombi istället för bara en ryggsäck man själv ska konka runt med på ryggen. Imponerande tycker jag!

Sådärja, tummen upp

2013-06-04 / 18:12:41

Sådärja, dagen innan vi åker ner till Halmstad/Göteborg trillar skattepengarna in på kontot. Woho!
Om det är Bra eller dåligt vet jag Egentligen inte. Kanske kommer bli alldeles för mycket slösa nu i veckan. Men är det semester får man de. Eller hur?
Återstår att se vad de blir för nått. Nu har jag iaf semester i tolv dagar. Tolv hela dagar. Underbart!

Hejrå!

Grus i ögonen

2013-06-04 / 07:07:40

Good morning people!

Sista tidiga morgonen och sista arbetsdagen innan semestern. Gud så skönt de ska bli med en veckas ledigt. Åka från stan, slippa tänka på något annat än att ta de lugnt och mysa. Tror min kropp redan hunnit ställt in sig på ledigt också för var otroligt jäkla svårt att kliva upp i morse. Sitter här nu med grus i ögonen känns det som. Men som sagt, redan imorgon är det sovis.

Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägget. Men nu vet ni hur läget är i alla fall.
Hoppas ni får en bra tisdag allesammans!

My lovely shoes

2013-06-03 / 11:55:30

Längtar ihjäl mig tills sommaren tar fart på riktigt och det blir sena kvällar och nätter ute med vännerna. Har lovat mig själv att i sommar ska jag inte banga högklackat vid något enda tillfälle. Utan varje utgång = klackar. Tummen upp på den!

Har visat dom förut men visar dom igen, mina nya favoriter som är köpta på Nelly. Lovely shoes!

Vit och dressad

2013-06-01 / 23:25:35

Okej jag börjar med att göra som alla storbloggare runt om i Sverige. Ber om ursäkt för dåliga iPhonepics..
Vill bara fråga er om råd när det gäller en sak. En outfit närmare bestämt.
Dom som känner mig vet att jag gillar kontorslooken, lite sådär stiligt och damigt. Önskar att jag vågade klä mig så, men än så länge sträcker jag mig till svart eller färgad kavaj, svarta eller mönstrade byxor och Converse.
Men har fastnat något så otroligt för den vita dressade looken. Det är nu jag vill höra eran åsikt. Tänker givetvis inte gå klädd såhär till vardags med högklackat och så, men kanske vid något finare tillfälle. Hiss eller diss på den?
Har ett hyfsat antal läsare och hoppas att åtminstone några av er kan vara så vänlig och hjälpa mig att vara smakråd. Så vad tycker ni? Hit me!

Rabarberpaj till kvällsfika

2013-06-01 / 22:43:01

God kväll!

Klockan är 22.35 en lördag kväll och jag ligger ensam i soffan på Alpvägen. Min man är på havet och lever loppan medan jag kollar film och äter rabarberpaj till kvällsfika. En helt okej lördag ändå.
Har haft sällskap av Sofia tidigare, en tjejkväll på tu man hand..

Om en vecka den här tiden lär jag vara lyrisk. Mer än lyrisk. Lär sväva på moln och gråta av lycka. Känns helt sjukt att det bara är en vecka kvar. Kändes som jag nyss fick biljetten av Victor i julklapp. Japp, jag pratar självklart om Håkan Hellström i Götet. Så underbart!
Vi åker ner redan på onsdag till Halmstad och blir där några dagar innan vi åker till Göteborg på lördag. Sover på hotell, kollar Håkan H och myser massor. Sedan blir det ytterligare några härliga dagar i Halmstad innan vi åker tillbaka till stan igen. Gud så härligt det ska bli med semester. Inte för jag direkt är slutkörd pga jobb eller så. Utan det ska bli så mysigt att få vara med Victor flera dagar i rad och dessutom så gott som dygnet runt. Mysigare. Kan inte sluta längta ihjäl mig!

Ja de va väl ungefär de jag hade på hjärtat. Så nu vet ni.
Hejda!