Min kärlek

2013-03-23 / 20:26:25

Har inte så mycket att skriva här för tillfället. Eller jo egentligen kanske men tar de en annan dag. Ville bara kika in och säga att ikväll är det en fruktansvärd sakna Victor kväll. Vill bara vara hos honom nu nu nu.. Är två veckor sedan jag fick pussa på han senast. Usch vad länge sen, alldeles för länge sen!
Det börjar dock närma sig och på onsdag får jag pussa på honom igen. Mums!


Söndag och snart ny vecka igen

2013-03-17 / 11:05:59

Hej!

Söndagmorgon och snart är helgen över. En lugn helg har det minsann varit. Dock riktigt ensamt faktiskt. Jobbigare än jag trodde att åka hem till lägenheten som är tom..
Men innan den här helgen är slut ska jag ta vara på min söndag. Först en promenad i finvädret med Emilinda. Efter de må jag rensa garderoben lite och packa ner kläder jag ska ha med mig till Ström..
Sedan får jag se vad jag tar mig för att göra. Vid sjutiden bär det av mot Ström igen. Sedan är det bara att ladda om för ännu en arbetsvecka!

Får fortsätta sakna Victor i flera dagar till. Försöker intala mig själv att det kommer gå bra och att det kommer bli desto mysigare när vi ses igen..

Ha en bra söndag allihop!

Jag älskar dig

2013-03-16 / 20:16:29

Första veckan gjord

2013-03-15 / 19:47:53

God kväll!

Klockan är strax efter sju och jag ligger utslagen i soffan, själv..
Den här veckan har gått snuskigt fort. Men dom säger att tiden går snabbt när man har roligt. Jag har verkligen valt bästa tänkbara praktikplats. Ska se till att ta vara på mina sex kvarvarande veckor. Tummen upp!

Däremot inte lika tummen upp att jag kom hem till en tom lägenhet och insåg att jag får sova själv i natt och att jag inte kommer få träffa Victor på flera flera dagar till. Fy vad det är jobbigt att vara ifrån den människa man älskar allra mest. Han som kan få en lyckligast i världen. Han med Stort H!
Ännu en sak som gör honom till världens bästa var att jag kom hem till en nystädad lägenhet och nybäddad säng. Han är helt enkelt bäst min man!

Nu ska jag fortsätta dega i soffan. Klockan åtta börjar en kärleksfilm som jag tänkte se.

Ha en bra kväll och helg!

Första dagen gjord

2013-03-11 / 19:55:17

Hej på er!

Har nu gjort min första dag på praktiken och väldigt vad jag kommer trivas. Bara massa trevliga gulliga kollegor, roliga arbetsuppgifter, eget kontorsplats och det bästa av allt, en kontorshund. Känner att den här praktiken verkligen kommer vara givande. Det kommer bli sju roliga veckor!

Det sämsta dock, kommer sakna ihjäl mig efter Victor. Tre hela veckor utan honom kommer det bli! Jag älskar dig!

Helgen

2013-03-11 / 19:50:28

Då kör vi

2013-03-11 / 18:35:52

God morgon!

Vaknad sju i morse, i mitt barndomsrum och dessutom ensam. Ja allt kändes lite konstigt faktiskt. Men idag börjar praktiken och de ska faktiskt bli riktigt spännande. Har dock sovit väldigt dålig hela natten, livrädd att jag skulle försova mig. Men nu är jag vaken i alla fall. Står precis och gör frukost sedan klockan nio börjar jag. Håll era tummar!

Ha en bra dag allihopa..

Detta inlägh Skulle ha kommit upp i morse.. Men något verkar ha gått fel..

Woho!!!

2013-03-08 / 16:19:37

Nu kan jag äntligen ta helg med gott samvete. Har precis skickat in andra inlämningsuppgiften och ingen är nöjdare än mig. Kan andas ut och bara njuta nu!
Tentan läser jag på och gör nästa helg. Tummen upp!

Eftersom jag inte varit ut på hela dagen ska jag ta mig ut nu, i friska fina luften. Man ser ut som en slusk när man bara sitter inne och pluggar. Orkar liksom inte fixa sig. Men imorgon ska de fixas, för då blir de utgång med tjejerna. Tut tut ur vägen!

Lycklig tjej, jag tog mig igenom denna hemska veckan!

Fredag fredag fredag

2013-03-08 / 09:54:44

God morgon!

Fina fredagen är här. Men önskar faktiskt att det var torsdag och att jag hade en dag till denna veckan. Idag ska det fixas lite smått och göra en inlämning. Åtminstone försöka bli klar!

Klev upp halv nio i morse och bakade solrosscones med smoothie till frukost. Mumma!

Nu ska jag starta datorn strax och sätta igång så jag blir klar någon gång.

Hej då på er!

Det går framåt

2013-03-07 / 17:00:36

En lättnadens suck att det går framåt. Har skickat in en inlämningsuppgift och gjort klart alla miljoner instuderingsfrågor till tentan. Skönt!
Har nu en inlämning kvar och sedan hugga tag i tentan, ta mig igenom de två och halv timmarna och förhoppningsvis få minst G på den. Japp detta vill jag klara av innan denna veckan är slut. Får bli imorgon helt enkelt. Tänker inte sätta mig med tentan nu, de är jag inte mentalt förbered för. Och inlämningen kan jag inte börja med för jag behöver lite papper som Victor ska skriva ut. Så fr.o.m. Nu och resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt. Äta en mysig middag med Victor och efter de bara njuta av att få ha det bästa sällskapet..

Så nu vet ni att jag lever och att det går framåt..

Hej så länge!

Micropaus med gnäll

2013-03-06 / 16:59:36

Hej hej!

Tar en liten micropaus. Vad jag gör lär ni redan förstå, pluggar japp!
Måste bara ta några minuter off och tänka på något annat. Fastnar lite annars. Men de gjorde verkligen min dag när jag hitta några sidor till med 70 instuderingsfrågor. Wiiiho?!?

Aja bara att kötta på. Ska banne mig se till att bli klar innan helgen, för då tänker jag faktiskt unna mig nått fint. Och vem vill inte de? Bara att köra på då!!

Till nått helt annat, som gör mig frustrerad. Eller nä vet inte om de egentligen är rätt ord. Men hur som så blir jag less när folk inte kan svara på sms. Känner ni igen er? Ni som har iphones. Numera kan man på vissa se vilka som läst smset men ändå svarar dom inte. På typ tusen timmar.. Okj om man får svar senare och dom haft fullt upp. De kan jag verkligen förstå. Inte dom människorna jg menar. Men när man vet att en person läst och ändå inte svarat på flera dagar. När hen varit inne på instagram, Facebook osv och man vet med säkerhet att dom läst de. Fast ändå så svarar dom inte? Och de faktiskt är ett sms man bör svara på, för det är en fråga. Hela meddelandet består av en mening som avslutas med ett frågetecken. De tycker jag betyder at det är en fråga och att man då ska svara. Eller vad tycker ni?
Ja som ni märker är jag irriterad och frustrerad. Okej en gång, men när det är flera gånger. Japp då neggar jag.
Aja nog gnällt, ni har nog förstått vid det här laget vad jag ville komma fram till..

Hej då!

Bra kväll med min man

2013-03-05 / 22:32:15

God kväll!

Här sitter vi, jag och min karl, myser och pratar om livet. Mår allmänt gott helt enkelt..
Vi Har lyckats storstädat och storhandlat ikväll också. Vuxenpoäng!
Just i skrivandets stund sitter Victor och syr. Han är Väldans duktig faktiskt.. Hur resultatet blir kanske kommer upp i. framtiden om ni har tur..

Imorgon ska de fortsätta pluggas för fulla muggar, samt börja tagga lite smått för lördag. Så kanske borde krypa till kojs nu så man orkar med..

Gott natt på er!


Motivation tack?

2013-03-05 / 12:24:32

Här sitter jag igen och svär över alla instuderingsfrågor jag har att göra. Alla dom ni ser på bilden, är bara hälften av dom. Jippi!

Tänkte försöka fixa mig lite idag iaf, inte bara sitta här hemma och se ut som en slusk. Fått för mig att man kanske känner sig lite piggare och på bättre humör då? Någon som kan ge mig bra tips på något som kan höja min motivation? För just nu är den på noll medan stressnivån är tusentusen. Får försöka andas lugnt och ta de som de kommer så ska de nog lösa sig även denna gången..

Hej då så länge!

Han får mig att le

2013-03-04 / 20:40:50

Efter att ha pluggat i över sju timmar kände jag att de fick räck trots att jag har en hel del kvar att göra. Men när Victor kommer hem på kvällen vill jag umgås med han, så då får jag faktiskt de. Mitt första leende på hela dagen, när han kom in igenom dörren. Min fina älskade själsfrände. Han är ren lycka för mig!

Imorgon ska jag bestämma mig för att det ska bli en bättre dag. Allt handlar om inställning säger dom? Får hoppas de stämmer!

Trevlig kväll allihop

Skitmåndag

2013-03-04 / 14:42:49

Den här veckan kunde inte börjat sämre. Känner på mig, lika som hela min kropp verkar göra, att det här kommer bli en skitvecka. Stress till dödens dagar, vilket gör att hela min kropp, mage huvud och allt mår pyton. Låt mig få klart all skit, få helg, fira med tjejerna. Och nästa vecka få börja praktiken. Ska bli riktigt skoj!

Lycka

2013-03-01 / 18:49:00

Fick hem mina nya skor idag. Att man kan bli så lycklig över ett par skor. Love Them!

Världens bästa mamma

2013-03-01 / 17:44:27

Idag är det ingen vanlig dag, det är världens finaste mammas födelsedag.
Jag älskar dig!