Imorgon får vi finfrämmande

2013-10-31 / 19:40:20
Ikväll har jag en sån kväll när jag inte orkar göra någonting. Har hållit igång hela dagen, tvättat, städat och grejat här hemma. Är så sjukt trött och skulle vilja gå och lägga mig nu. Men klockan är inte ens åtta så tror allt jag får hålla mig vaken en liten stund till..

Längtar som tusan tills imorgon. Vilket gör att jag ännu mer vill sova så det blir morgon någon gång.
För imorgon kommer mamma, pappa och mormor hit. De ska hälsa på över helgen och det ska bli så jädrans mysigt. Som jag har saknat dom och imorgon är dom här. Jippi!


Tvätt och städdag

2013-10-31 / 11:01:26
God förmiddag!

Idag jobbar Victor, efter de har han träning och sedan middag med laget. Med andra ord är han borta hela långa dagen och kommer hem ikväll någon gång. Förutom de så Spöregnar de ute. En ordentligt tråkig dag helt enkelt.
Vilken tur att jag hade bokat in tvätt och städdag idag. Efter jag tvättat ska jag även påbörja ett projekt. Än så länge ett hemligt pysselprojekt. Har planerat i huvvet hela dagen igår och hela natten. Är så jobbigt när man har en bild i huvvet och bara vill sätta igång och skapa. Också måste man sova en hel natt först. Men efter tvättningen så ska jag sätta igång. Kult!




Samma gamla fråga som så många gånger förr

2013-10-28 / 10:22:28



Vill jag damma av och knyta på mig dessa älsklingar igen?
Eller vill kanske är fel fråga, för det vill jag mer än mycket. Den rätta frågan är nog om jag vågar?
Och den frågan kan jag inte svaret på. Ena sidan av mig och min mage skriker ut av lycka medan den andra sidan knyter sig och säger rakt Nej!
Åh jag vill jag vill jag vill. Då jag tagit mig mod och flytta 80 mil ifrån där jag alltid haft min trygga punkt och säkerhet. Så borde det väl inte vara så himla farligt att prova på att spela lite boll igen, väl?
När jag säger de så låter de så självklart. Men i nästa tanke blir jag livrädd. Det jag är mest livrädd över är att jag ska göra bort mig. Jag är mycket väl medveten om att jag inte har i närheten av samma ork och teknik som tidigare. Men ändå ställe jag fortfarande samma krav på mig själv. Och det gör att det känns väldigt vemodigt att försöka mig på att spela igen. Men å andra sidan kommer jag aldrig få tillbaka orken och teknik om jag inte börjar igen. Eller hur?

Gaah tusen frågor och så lite svar..

Underbara vintern

2013-10-27 / 21:02:49




Det som var och är mest gruvsamt med att flytta ner hit till södra delarna av Sverige efter 23 år i Norrland det är vintern. Bilderna ovan, det är vinter för mig. Och i samband med de får man klä sig med långkalsonger, täckbyxor, dunjacka, varma skor, stora tjocka vantar och mössa. Det är just de jag älskar med vintern. Underbara, fina norrländska, kalla vintern.
Jag gruvar mig faktiskt lite över vintern i år. Jag har ju aldrig bott eller knappt varit i dom här delarna av Sverige på vintern. Så har ingen som helst aning om hur detta kommer bli. Kanske blir det hur bra som helst och jag kommer föredra södra vintern istället för vad jag tidigare är van?
Eller så kommer jag få Psykbryt och sakna ihjäl mig efter en "riktig vinter". Eller så kanske vintern blir ungefär likvärdig med tidigare vintrar och jag får klä mig som ett barn under vintern även i år. Vi kan ju hoppas..

Otroligt givande inlägg?
Ja sånt här funderar jag på när jag är ensam hemma en söndag kväll. Nu vet ni de.
Ha en bra kväll allesammans

Äntligen ljus i vårt hus

2013-10-23 / 11:10:34
I morse vid sju var målarn här och fixade i vår lägenhet. Äntligen är den bruna fula väggen borta i vardagsrummet. Rummet känns dubbelt så stort och ljust och fräscht. Love it!
Sen fixade han även garderobsdörrarna i gästrummet som något slagit hål på och förstört med massa klistermärken. Jag säger då de, barn..

Men nu känns det i alla fall som vardagsrummet är på väg att bli helt klart. Så skönt!

Kanske inte världens bästa före/efter bild. Men ni ser ju hyfsat iaf..



Run away with me

2013-10-22 / 18:19:04
Just wanna take My man and disappear for a while

Tjejmyshelg

2013-10-21 / 16:55:30














Nu är helgen vi längtat efter så länge förbi. Supermysigt har vi i alla fall haft det och längtar redan tills nästa års tjejmyshelg som vi börjat spåna på..

Bilderna får tala för sig själv. Tack fina ni för en fantastiskt helg!

När hände det senast?

2013-10-16 / 18:47:10
Sen några år tillbaka har jag två lag i Elitserien, nu SHL. HV71 och Luleå hockey. Har sedan barnsben hejat på Luleå men som sagt, sedan några år tillbaka fick jag "upp ögonen" för HV. Eller vad man ska säga. Ja ni förstår i alla fall vad jag menar..
Hur som så har det gått bra för båda de lagen säsong efter säsong, slutspel har varit givet. Och ikväll möts dom. Tidigare har jag sett de som en toppmatch. Men vet inte nu längre. När hände detta senast? Att HV71 ligger tvärsist? Knappt man vågar säga att man håller på dom längre. Bäst de rycker upp sig, vi börjar med en trepoängare ikväll kanske?



När kroppen och hjärnan inte vill samarbeta

2013-10-16 / 12:00:51
Idag har jag en sån konstig dag. Ena sekunden känner jag mig helt död i kroppen och sjuk. För att i nästa sekund känna mig peppad på allt. Kanske kan förklara det bättre med att säga att hjärnan vill men kroppen orkar inte. Det är en otroligt konstig känsla i kroppen, som att jag skakar inombords. Typ stress men vet inte pga vad. Försöker sortera tankarna och lugna den inre stressen. Men vet inte alls hur jag ska lyckas med de. Vet ju inte ens vad det är som gör mig stressad?
Längtar otroligt mycket till att åka till Stockholm i helgen och mysa på hotell med mina tjejer. Vet att när jag väl klivit på tåget kommer det enbart känns kul att åka iväg. Men såhär dagen innan blir jag otroligt stressad. Dels över att lämna säkerheten här hemma. Jag vet, de låter sjukt töntigt men så funkar jag. Och för det andra så stressar jag upp mig över packningen. Vad jag ska packa med, att jag ska glömma något osv. Ja min hjärna och kropp känns inte direkt harmonisk just nu. Så för att försöka råda bot på de tänker jag stoppa hörlurarna i öronen, lyssna på Håkan H och tvätta lite. Jag tror det är lösningen.

Hoppas ni har en bra onsdag kära vänner.

På återskrivande



Snart är helgen kommen

2013-10-15 / 21:28:46
Hej på er!

Dagen har varit otroligt lugn. Mest legat inne då jag inte mått helt hundra. Känt mig däckad hela dagen och så fort jag gått upp ur soffan har jag blivit skakig och yr. Är dock mycket bättre nu.
Verkar som det går något skit just nu. Denna helgen ska ju jag och några av mina favoriter mysa i huvudstaden. Men alla av oss är mer eller mindre dålig såhär tre dagar innan. Amanda är riktigt kass i magen, Emilinda ligger hemma med magsjuka, Sofia halvkrasslig med förkylning och jag är som jag är. Verkar bara vara stockholmsbrudarna som håller måttet?
Hur som hoppas jag att alla kryat på sig tills på fredag så vi blir hela styrkan samlad i helgen. Blir nog mest troligt en relativt lugn och mysig helg. Ta igen missad tid och mysa som bara vi kan. Gud som jag längtar!

Ja så nu tänkte jag nog allt krypa i säng snart och vila upp mig ordentligt. Är ju match imorgon så må se till att orka med den också!

God natt på er läsare


Mysdag deluxe

2013-10-14 / 23:28:21
Vilken mysdag jag och Victor haft idag. Först en sovmorgon och sedan en långpromenad efter frukost. Efter de tog vi det lugnt, hann med en lunch på Toveks och sedan vid tre hade Victor träning. Kvällen har vi ätit romantisk middag för två med tända ljus och rosor på bordet. Lite för många ljus enligt Victor som höll på att rinna bort. Men jag tycker inte de kan bli för många. Och resten av kvällen spenderades i soffan med en kopp te och tusen pussar. Som sagt, mysdag deluxe.





Tre underbara år tillsammans

2013-10-14 / 10:06:01
Idag firar jag och min stora kärlek tre år tillsammans. Tre helt underbara år som jag hoppas blir minst hundra till. Älskar varje dag vi har tillsammans och jag vill spendera alla mina dagar, resten av livet med Victor. Vill bli gammal och rynkig tillsammans, skaffa små bebisar och hus. Jag längtar till att få upptäcka och möta vår framtid. Se vad för äventyr som väntar oss. Men en sak är säker, att så länge jag har han vid min sida kommer allt bli bra. Han är allt jag nånsin önskat och drömt om. Jag älskar Victor till stjärnorna och tillbaka och kommer alltid att göra de!





Tokigt kär i min tok

2013-10-09 / 22:14:01
Det finns inte ord som räcker till för att förklara hur galet kär jag är i denna tok. Pirret i magen och ett ständigt leende när jag får vara med honom. Du är bäst och jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka! 



Saknade te havs

2013-10-08 / 16:13:41
Sitter i skrivandet stund i gästrummet och viker tvätt. Kanske inte låter som det roligaste men det är faktiskt ganska rofyllt. Lyssnar på Håkan H och kollar på alla dom bästa jag vet som sitter på vår fotovägg. I ärlighetens namn är det ibland jobbigt att bo såhär långt ifrån alla. Men jag vet att dom alltid finns för mig ändå, lika som jag finns för dom. Vart lite av ett deppigt/sakna inlägg detta. Men detta gråa regniga väder har en förmåga att göra så med mig.

Ja så ni som läser detta och väljer att ta åt sig, jag saknar er så in i Nordens!

Puss



Jaha?

2013-10-07 / 18:13:11
Hej på er!

I skrivandets stund sitter jag hemma i köket och väntar på att min gos ska komma hem. Dom hade visst ingen isträning, tur för mig tråkigt för dom..
Sedan jag kom hem från Göteborg har jag inte gjort mycket alls. Tagit de otroligt lugnt samt slumrat lite i soffan. Det där med att kliva upp sex på morgonen är inte riktigt min sak. Så det blir en lugn kväll för oss, först middag sen mys i soffan.

Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig kväll.
Hej rå!

Sveriges finaste stad i alla väder

2013-10-07 / 10:01:15
Idag spenderar jag dagen i Sveriges finaste stad. Trots grått och trist älskar jag denna staden. Tror Håkan har något med det att göra kanske. Håller tummarna på att jag kanske springer på honom idag. Oddsen på de?



Natt utanför fönstret

2013-10-07 / 06:32:17
Men fy tusan så trött jag är. När klev jag upp kl 6 senast? Är ju fortfarande natt utanför fönstret. Inte riktigt min grej det här, men men ibland måste man. Får se vad denna dagen har att erbjuda. En sal vet jag, det bär till Göteborg.
Nu lite frukost sen må jag göra mig i ordning. Ha en Bra dag allesammans!

Pyssla, måla och sy

2013-10-06 / 18:48:13
Jag har den senaste tiden blivit mitt pyssliga jag igen. Känner mig sådär kreativ och vill pyssla, måla och sy grejor. Men just det faktum att jag inte har någon symaskin sätter lite stopp för mig. Har kommit på så mycket saker som jag vill sy, speciellt en klänning till nyår. Men det går ju inte utan symaskin. Har kikar runt lite och det är Väldans dyrt med såna. Men har hittat en söt liten sak som jag blev Väldans sugen på. Kanske blir till att önska sig den i julklapp? Vad tycker ni, visst är den fin?



Slösöndag

2013-10-06 / 10:55:03
Söndag förmiddag och Victor har åkt iväg på match. Själv har jag tappat upp ett varmt bad och här tänker jag nog ligga hela dagen. Sjukt grått och trist väder ute och en såndär riktigt skitdag som vi tjejer kan ha ibland. Så då får man faktiskt göra ingenting. Och lite extra tur för mig att vi köpte lördagsgodis igår som vi inte åt upp. Mums!

Ja ungefär så kommer min söndag se ut. Hej på er!



3 oktober

2013-10-03 / 10:54:45
Torsdag den 3 oktober och idag har vi bott i Borås i nio veckor. Tiden har bara flugit iväg. Tycker dock det känns som vi bott här betydligt längre än två månader. Men det första vi fick höra om stan var att det konstant regnade här. Verkligen alla sa de, men det vill jag inte påstå. Det har varit oförskämt bra väder här sen vi flyttade hit. Om vädret fortsätter på detta viset så kommer det bli en alldeles underbar höst..

Idag bjuder Borås på sol och knallblå himmel. Vindstilla och en perfekt höstdag med andra ord. Tänkte ta mig ut på en lång långpromenad om en stund. Bara njuta av att vara "ledig" och av det fina vädret.





Resten av dagen lär jag fortsätta måla tavlan jag påbörjat. När jag väl sätter mig med de så rusar tiden bara iväg. Så jag får se till att ha gjort de jag ska idag innan jag sätter mig med tavlan.

Haha, ett sånt där superroligt inlägg igen? Jaja, så blir de ibland..

Ha en bra allesammans 

Sånt där roligt inlägg?

2013-10-01 / 18:24:36
Dagen började med goda nyheter. Så nu kan jag andas ut för allt som har med skolarbete att göra är nu över. Puh!
Sedan har jag grejat lite här hemma, tagit lång och skönt powerwalk i det underbara höstvädret som Borås bjuder på. Sedan när jag kom hem tänkte jag göra egen kycklingfärs till våra kycklingburgare vi ska äta till middag. Men av någon anledning fanns det ingen köttkvarn till min köksassistent, fast vi betalat för de? Bra va!
Fick ta matberedaren istället, blev dock inte superbra. Men återstår att se hur det smakar.
Mer än de så har jag kollat runt och sökt några jobb också. Dock inte så enkelt, men jag får hoppas det löser sig snart.

Ja de var väl dagens uppdatering. Sådär jätteroligt inlägg. Men men, ni vet ju vad jag fördrivit tiden med iaf.

Ha en bra kväll allesammans