ganska duktig sådär

2011-02-28 / 09:12:54
Måste få skryta lite över mig själv. För de får man faktiskt göra ibland.
Igår var det så otroligt skönt väder på Frösön så jag bestämde mig för att ta en promenad runt ön. Men efter bara några 10-tals meter bestämde jag mig för att försöka springa en sväng. Och det kändes otroligt lätt. Så det blev en liten joggingrunda på ca 30 min i finvädret. Väldans skönt och jag kände mig nästan lite hurtig ;)
Förutom de så har jag tagit tag i beach-11 träning så nu gör jag 80 situps och 80 benböj varje morgon innan frukost. Otrolig hårdträning eller hur? Närå, men lite träningsvärk får jag allt. Så jag känner att det tar lite i alla fall:)

Ska även jobba nästintill 100% hela mars månad. Så nu är jag på gång! ;)

Ha en bra dag kära vänner

PUSS

victor ♥

inte min grej

2011-02-26 / 23:42:27
Har haft en helmysig kväll med min käre vän Sofia!
Thaimat till middag, chips, gurka och dipp till melodifestivalen.. alldeles perfekt lördagkväll!
Men nu är det tomt i lägenheten och jag är sjukt mörkrädd. Inte min grej.
Tänkte att jag ska sitta vaken länge så jag somnar direkt när jag lägger mig i sängen. På så vis slipper jag ligga där och stressa upp mig över att jag måste sova själv i mörkret.. De lär nog gå bra, hoppas jag!

Har även lite smått magvärk och ångest över att åka till Strömsund imorgon och stanna där en vecka. Får tänka på det positiva, jag får jobba! Men sjukt vad jag kommer längta tillbaka till stan. De vet jag redan nu..

Uscha! Inte min grej att vara hemma i Ström längre. Inte min grej att sova själv i en mörk lägenhet. Inte min grej att vara ifrån Victor helt enkelt!

Men nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att få sova lite.

PUSS

victor ♥

Hon Emilinda Wallin och jag

2011-02-25 / 11:56:17
Min vän och som många anser, andra hälft, Emilinda fyllde 21 gamla år igår..
Måste därför tillägna henne ett litet inlägg här och säga Grattis tiotusen gånger om och inte ens så många gånga räcker.. Hon, min vän, är en bra vän som har gjort mig till en helt ny och bättre person. Hon är en vän som jag inte skulle klara mig utan och en vän som alla borde vara avundsjuk över att dom inte har. Kan lova er, kära läsare att alla superlativ i världen kan inte förklara vilken vän hon är.. Hand i hand ska vi ta oss an framtiden och göra den till den bästa nånsin!
Du och jag mot världen min käre vän..

All kärlek och lycka till dig bara för du är min Bästa Emilinda!



Ikväll vankas utgång för att fira denna vackra varelse.. Så people, se upp för här kommer vi och det lär bli galet skoj!
Tagga till nu!

Ha en bra kväll läsare
För de tänker vi ha!

PUSS på er

victor ♥

såna där tankar

2011-02-20 / 15:07:35
Som jag helst av allt skulle vilja bli av med, helst nyss!
Jag blir tokig och illamående av att tänka såhär mycket på saker som är helt onödiga.. Varför gör man så ibland?
Lite småless e jag allt idag med andra ord. Plus att de är grått och snöigt ute, jag har ingen att umgås med och absolut inget att göra.. Seg dag!

Tror bestämt de får bli en promenad, rensa hjärnan lite, handla middag och sen försöka spendera resten av dagen på något vis..

Muntert inlägg de här blev!

aja, ha en bra dag medmänniskor

PUSS

victor ♥

JAAAAAA!

2011-02-16 / 16:11:32
Äntligen!
Tiden är kommen!
Tjiao!

PUSS

victor ♥

yeajh!

2011-02-16 / 15:28:00
Snart så, då får vi låsa och gå hem. Ska bli skönt!

Blir de till att skynda sig hem, äta lite middag, packa ihop grejerna och bila till brunflo..
Helt sjukt att man kan längta så mycket efter en person när man varit ifrån varann 1½ dygn. Men snart så!

PUSS

all kärlek till dig

wiiiiiehejjooooooiiie!

2011-02-16 / 10:21:30
Lyckalyckalycka!

Håkan Hellström i lördags var grymjävel!
Hade sänkt förväntningarna en aning från spelningen på hovet. Vilket kanske var nödvändigt då de blir en helt annan typ av spelningen på folkets hus här i Östersund. En mysigare och mer intim spelningen. Fortfarande grymt bra och känlomässig, nästan känslosammare än på hovet. Men inte lika maffig. Aja ni förstår. Han var grym helt enkelt!
Två timmar av ren och skär glädje.. Att stå och klappa händerna, småstudsa, konstant le som ett litet barn på julafton och sjunga med till halsen brinner. De är lycka!
Att även få dela detta med sin bästa vän Emilinda och den bästa brorsan i hela världen gjorde inte saken värre.. De enda som saknades denna kväll var min Victor..
När Håkan avslutade sin spelningen med att önska sig en inbjudan till Storsjöyran tror jag ingen blev lyckligare än jag. Min stora önskan, att få se Håkan på stortorget igen. Och kära läsare, så blir det!
Obligatorisk närvaro för alla, ni får inte missa detta!

Tror ni förstår vid det här laget hur bra jag tycker att denna människa är. Han Håkan Hellström!

Så nu övergår vi till en kortare uppdatering om vad jag gör just nu på dagarna istället..


Som ni förmodligen redan vet, dom som känner mig, så spenderar jag mina flesta dagar i Östersund. Och som vanligt älskar jag de!

Men nu för tillfället är jag hemma i Strömsund och gör lite nytta.. Åkte hit igår morse halv 7 för att jobba lite. Dock återvänder jag redan i eftermiddag till stan igen. Då har jag slitit färdigt. Men jag klagar inte!
Ikväll är det sista hemmamatchen för ÖHC också och den är emot Sollefteå. Vi får allt se hur det kommer gå.. Är faktiskt, helt ärligt, lite orolig att det inte kommer gå vägen. Men ska hålla tummarna allt jag kan för att de ska de!

Imorgon är det torsdag och dagen efter de, Fredag!! Då kommer min käre vän Josefine till stan och jag läääängtar! Då ska vi fira henne med mysmiddag eftersom hon fyllt 20 stora år.. OCh på lördag ska jag och J göra något jag aldrig trodde jag skulle våga göra. Men de ska bli spännande! Ser verkligen fram emot den här helgen..


På återskrivande kära läsare

PUSS

glädjetårar

2011-02-11 / 11:57:29

Glädjetårar har blivit lite av min grej nu för tiden.
Kan nämligen inte förklara hur sjukt lycklig jag är och att det överrumplar(stavas?) mig med känslor ständigt. Därav dessa tårar. Men så länge det är av glädje så tycker jag det är alldeles underbart!
Alldeles nyss, när jag satt och läste igenom SofieCs blogg så kom dom där tårarna fram igen. Och nu undrar väl ni varför?
För att hon hade lagt ut en musikvideo på självaste HåkanHellström. Vilket gör mig så fruktansvärt nostalgisk och lycklig. Hovet 13 nov 2010 kommer jag Aldrig glömma!
Och imorgon är det dags igen. Denna underbara man kommer hit till min stad. För att uppträda för mig! Gud så jag längtar och jag kommer förmodligen vara lyckligast i världen, åter igen!
Har tjatat sönder Victors öron de senaste veckorna om den här spelningen. Så ingen är nog gladare än han att den snart är över. Men om ni känner mig rätt, så lär jag prata om spelningen i flera veckor efter också..
Underbara liv, victor och Håkan!

De underbaraste och bästa av allt är ändå att jag får vara här i stan och mysa med min Victor varje dag. Och jag älskar de!

Nu ska jag slå på min HåkanH spellista på spotify och dansa runt i lägenheten, så de så!

Kan inte sluta le


PUSS


underbara dag

2011-02-04 / 14:29:09
Fullkomligt älskar såna här dagar..
Såna dagar då allt handlar om mig ;)

En sån här dag som kallas Min födelsedag!

Den började på bästa tänkbara sätt bredvid världens underbaraste människa..
Slumrade sedan om någon timma innan lunch med fina flickor.
Och nu?
Lite oklart för min del. Eftersom jag inte varit med och planerat. Men lär bli middag och sedan någon form av firande på kvällskvisten så att säga.. Kan inte misslyckas!

Blir även premiär med min finfina byxdress som jag fick av mitt hjärta i present.
Kanske kommer någon bild framöver :)

Nej nu tänkte jag ta en Powernap innan jag hoppar in i duschen och sedan fixfix innan jag blir hämtat av Soffis..

Ha en trevlig kväll medmänniskor
För de ska definitivt jag ha!!

PUSS

Wäääh

2011-02-01 / 11:50:28
Döda-mig-lite-långsamt vad less jag är nu!

Har ett alldeles underbart liv men en liten sak saknas..
En liten sak som skulle göra att jag kan flytta in till stan på riktigt och inte känna mig dum för att jag inte kan betala för mig o sånt!
Blev en aning besviken igår, igen. När jag insåg att mitt drömjobb försvann på två sekunder. Från att hoppas och vara på alldeles för bra humör till att bli grymt besviken och nere. Att ett litet jobb kan göra en sån sak med en. Men jag vet hur viktigt det är med ett jobb. Så jag måste skaffa mig ett NU!
Fyyyyyyyy vad jag avskyr detta vuxenliv..

Dagen lär inte bjuda på mycket. Vet att det var något jag skulle göra på stan, så lär bli en sväng på stan. Men vet just nu inte varför. Ska även ta en promenad tänkte jag. Sen får vi se om jag får träffa Emilinda något ikväll kanske? :)

Bara elva dagar kvar nu.. Lycka

Ha en bra dag läsare

PUSS