Spanska Matte Fotboll,

2007-09-26 / 21:47:23
Ja de va kanske inte allt för oväntat att jag satte mig framför datorn ikväll igen, trots att de ligger skolarbete i köket..
Imorgon har vi matte, som förra året var mitt favoritämne.. Jg har varit på 1 lektion, inget jag är stolt över direkt! så med andra ord ligger jag grymt mycke efter, eller jag har jobbat igen en hel del hemma, men förstår inte allt!
Så imorgon ska jag be om lite hjälp, så jag kan förstå.. Sen ska jag jobba hemma som en tok, för nästa vecka har vi Matte prov.. De kommer gå åt skogen :/
Och sedan har jag ett spanskaprov som närmar sig, oroande snabbt.. Det är redan Nu på fredag! och jag kan Ingenting.. men hoppas de går bra, ska sätta mig snart och läsa lite spanska.. och sedan göra mitt bästa på provet på fredag !
Nog om skolan, den gör en bara lej..

Idag ringde iaf en människa som jag saknar väldigt mycke! de var ett väldigt efterlängtat samtal..
Det var min käre vän Martina som ringde när hon landat på Arlanda efter 2½ vecka in La France:) De lät som hon va nöjd med sin resa, helt förståligt!
Jag saknar i vart fall henne väldigt mycke och hoppas vi ses snart ! <3

Och nästa helg kommer bara närmare och närmare.. Och det innebär, En helg med älskade Vännen Josefine!
Jag längtar tok mycke, de ska bli jätteroligt att få träffa dig. Även fast de bara va 1½ vecka sen vi sågs, så saknar jag dig väldans mycke!<3

Imorgon, är nog en av de jobbigaste dagarna på skolan! Men på kvällen hade jag tänkt träna fotboll med tjejerna igen, Mycke efterlängtat! Och om de inte blir något annat inplanerat så hade jag tänkt följa me dom och kika på bortamatchen mot ÅsÖ på lördag:)

Orkar inte skriva så mycke mer nu, Tack för mig

ha de bra
Puss

E2000,

2007-09-26 / 10:04:32
Ja , då sitter man uppe på Gröna då, ska ha företagsekonomi, som jag skrev tidigare så har de blivit ett av mina favoritämnen..  Vi fick nyss tillbaka våran uppgift om SCF Betongelement Ab som vi gjorde.. Helt okej! jag är nöjd :)
Nu ska vi snart gå igenom kapitel 3 i E2000:p
Ja , kanske inte så intressant men men!
Jag skriver senare ikväll, kanske.

Nu börjar vi!
Ha de bra
Puss

Vill bara tilllägga att jag saknar min Josefine Forsén väldgt väldigt mycke! Du är alldeles får långt borta hjärtat! <3


  

Let's say Hunk,

2007-09-24 / 19:34:54
Ja då va de Måndag idag då, en ny vecka och ännu en dag äldre:)
Jag bara räknar ner tills jag e 18 år och också få göra massa roliga saker o kunna följa med er ut...
17 är nog den värstaste åldern, man stor som mitt emellan, man får som inte riktigr göra allt man vill trots att man egentligen tycker man borde få de! Men det är bara 133 dagar tills jag e lika stora som ni :)

Ja veckan började väl lovande, Spanska på morgonen, de gick bra.. Sedan hade jag administration, lära sig skriva med 10 fingrar, Drygt!
Sedan åt jag lunch med Mathilda och Viktoria.. Efter de så bar de upp mot gröna, hade FöretagsEkonomi, där vi skulle skriva om SCF Betongelement AB, väldigt intressant! Not!
Efter den spännande lektionen så kom de jag fruktat för i ungefär 1 år nu, knyta på mig doserna igen och sparka Fotboll! Grymt efterlängtat, men också välidgt nervöst!
Senast jag tränade fotboll på riktigt, de va tisdagen den 4 April 2006 på sporthallen. Det är ett tag sen med andra ord.. Då ändrades mitt liv ganska rejält.. Från att träna fotboll 3-4 gånger i veckan, att vara upptagen hela sommaren för man har fotbollsträningar och matcher varje vecka till att inte träna nånting.. Den enda träningen jag fick var väl att gå på stan och gå från och till Bussen:/
Jag var inte mig själv längre.. Om någon fråga vad jag höll på med på fritiden så svara jag ju Fotboll för de var ju så de alltid varit, men var de verkligen så?
I varje fall så fick jag operera mig 2 gånger och sedan träna Rehab.. Jag tog de väl inte så seriöst som jag kanske borde.. Jag gick inte på alla rehabträningar, tränade ingen frivillig träning. Jag var bara allmänt lat!
Det ångrar jag nu. Jag insåg idag när jag kom in i sporthallen, hade på mig fotbollsskorna och såg att där, de va mitt liv förut.. Först vart jag lite rädd, kände att, Klarar jag verkligen de här?
jag fick en knut i magen, vart enormt nervös och visste varken vad jag skulle säga eller göra..
När emelie slog bollen mot mig, så kände jag bara; Klarar jag de? Kan jag komma tillbaka? Kan de här bli Jag igen?
När folk frågar mig, Sandra när kommer du tillbaka? När ska du börja spela igen? Kommer du tillbaka över huvudtaget? Hur är det me knät?
Alla dessa frågor, dom har jag bara velat undvikit, dom är jobbiga att svara på..
Jag vet inte själv, för jag är rädd.. Jag har inte velat gått på någon träning och kollat, för då vet jag att dessa frågor skulle komma.. och jag skulle börja fundera..
Jag vill komma tillbaka, de är mitt liv, de är jag !
Men de går inte förklara, de är något som gör att jag är rädd, jag känner nervositet att knyta på mig skorna, att sparka på en boll.. Som förut jag bara skulle göra med glädje..
Jag saknar de så enormt mycke! jag saknar att vara Jag.. jag vill ha tillbaka mitt liv som de va , när jag visste att jag fick spela fotboll när jag ville, att jag inte var rädd.. De va de bästa jag visste..
Fotboll är de bästa jag vet, Jag vill kunna säga Vi ses på träningen ikväll! eller När är samlingen imorgon?
Såna saker, som liksom egentligen kanske inte betydde så mycket att säga då.. Dom bara längtar jag efter att få säga nu.. Jag vill spela fotboll igen, Vill ha de som Då!
Den tisdagen, den dagen förändrade Hela mitt liv!

Antar ni tänker nu, Men det är väl bara att träna upp sig. De är väl bara att börja spela fotboll igen. Varför gör hon de till en sån stor grej?

Om ni tänker så, då förstår ni inte! Hela mitt liv förändrades, så de är inte så lätt att bara komma tillbaka dit..
jag är van att få spela mycke, när jag kom till omklädningsrummet inför match då stod mitt namn på tavlan, så då va de bara ut på plan o spela... Jag fick typ spela tills jag bad om de själv att få kliva av.
Jag vill inte inse att jag inte är där längre.. Jag vill inte komma dit och behöva leta efter mitt namn på tavlan, och sedan inse att jag inte får spela, för att jag varit skadad.. Att jag inte är som då..Vet att de kanske låter divigt att skriva såhär, men det är så jag känner.. Jag är inte Jag längre och det är jobbigt ! :(


Sedan veckan ord och tanke; Hunk ;)


Sedan längtar jag som en tok till Josefine min älskade Vän kommer hem, då vi ska ha Grymt roligt:) Saknar dig enormt mycke! de finns inte ord för hur mycke du betyder för mig! <3

Snart kommer Martina min ängel hem också! De va på tiden !:P Du är saknad hjärtat! <3

Men nu ska jag börja jobba lite på skolarbete som vi fått!
ha de bra
Puss<3

Pyjamasdag,

2007-09-22 / 18:17:44

Det är lördag och kl är 17.51 och jag sitter fortfarande inte Pyjamas.. det är skamligt..
Jag vakna vid 12 någon gång, sedan gick jag upp, satte mig framför tvn och såg på Tv-pucken :)
Skåne förlorade mot Småland i den första semifínalen med 1-2.. Enligt mig, inte rätt! jag hejade faktiskt på Skåne..
Sedan andra semifinalen var mellan Norrbotten och Stockholm.. Jag hejade på norrbotten såklart, men måste ju hela på norrlänningarna.. Dom kämpade på bra i första perioden som slutde 0-0..
Sedan i andra perioden så tog Stockholm en snabb 1-0 ledning och efter de så gav nog norrbotten upp lite grann, även om dom kanske inte visade de, utan dom kämpade på.. så hade dom inte samma kämparglöd..
och sedan Min personliga favorit i Stockholm två mål, då ställningen var 3-0 til stockholm.
Norrbotten jagade en reducering, Den kom 20 sekunder innan matchens slut, så matchen slutade 3-1..
Imorgon är det alltså Småland-Stockholm i Final. Så jag hoppas att Stockholm tar hem det :)
Sedan är de match om 3:e och 4:e platsen, mellan Skåne och Norrbotten, där jag hoppas att Norrbotten krigar på och tar Bronsmedaljen!

Igår var jag iaf på skolan, hade engelska läxor och spanska läxor o sådant. Spanskan ska vi inte tala om, de gick uruselt:p
Sedan efter skolan bar det iaf av till östersund där vi hämtade Moa och sedan for vi till Brunflo för att se hockeymatch mellan Brunflo- Östersund..
Orkar inte analysera matchen, men den slutade iaf 2-5 till Östersund, så de va ju roligt att dom vann..
Men det va nog inte bara jag som vart förvänade över resultatet.. Brunflo,Östersund och Publiken hade nog förväntat sig ett högre resultat..
Ja jag hörd n ågon nedanför mig på läktarn som sa: "bra spelat av brunflo, Jag trodde de skulle sluta tvåsiffrigt till östersund"
Så jag vet inte vad man ska säga om de..
Men dom vann ju iaf, huvudsaken:)
Sedan nrä jag kom hem var jag dyngtrött så jag la mig direkt..

Kvällen blir nog bara allmänt lugn skulle jag gissa, Sitta hemma o kika film lr något sådant:)

Jag ägnar Mina lyckoönskningar i helgen till : Josefine Elin och Johanna! som spelar Ullas Cup:) Och sedan önskar jag Även Andreas och gänget som är  Nere i Leksand, Lycka till! <3

Imorgon ska jag och pappa åka till Brunflo igen, när Östersund möter Härnösand. Hoppas det går bra för dom!
De återstår väl att se,antar jag!
Sedan kan vi hoppas på att Publiken består av ungefär samma folk som gårdagens match;P 
Kanske utöka sig en aning!

Men nu ska jag sluta skriva, det blir alltid för mycke!

Hade bra!
 
Puss<3

       

Om sanningen Vore att jag älskar dig och du älskar mig, Hur vore då allt annat?
Jag skulle vilja veta om allt skulle bli bra då, om livet vore enkelt igen och de inte fanns några bekymmer!

förkylning,

2007-09-20 / 23:08:30
Usch hatar att vara förkyld.. Ska de Aldrig gå över?
idag var jag hemma från skolan, borde kanske egentligen va hemma imorgon också.. Men ska gå dit, för vi har lite läxor att redovisa och sedan får jag inte åka till Stan imorgon om jag inte är på skolan heller, så får väl tvinga mig dit imorgon.. det går nog bra :)

Orkar inte skriva så mkt, kl e ju faktiskt 11.. så borde typ sova nu..

Men min dag lite snabbt;
Vakna kl,8.. insåg att jag inte klarar av att gå på skolan, ringde och sjukanmälde mig och gick sedan och la mig igen.. sov til kring 1 någon gång, gick upp och åt frukost och sedan la jag mig framför tvn och kollade på
Brasilien-danmark. som jag tyvärr inte vet hur den sluta:p
Sedan satt jag ett tag till framför tvn, innan min söte kusin kom hem från fritids, sen laga vi mat och sedan har jag bara suttit här, pluggat lite engelska, sen inte så mycket mer!
det var ungefär min dag, inte så händelserik med andra ord!:P

Men imorgon ska jag på skolan, sen ska jag åka till östersund.. kolla på  bob och deras match och sedan hoppas på att få se någe beautiful:)

Nu ska fröken Sannemo iaf dra sig mot sängen!
Sov gott
Puss<3

Övik är alldeles för långt bort! saknar dig Josefine! Glad att jag har dig, men vill ha dig närmare! <3             image27
    
                                                                    I miss the old days!<3

Wake me up when Spetember ends,

2007-09-18 / 17:28:09
image26

Idag har det bara varit lugnt på skolan..
Dagen började dock med att jag kom försent på Svenskan:p
Efter svenskan bar det av upp på Gröna skolan, hade företagsekonomi.
Den lektionen gick snabbt och smärtfritt. Det är numera ett av mina favoritämnen.
Sedan gick jag ner och åt lunch med Fröken Gustavsson och Fröken Johansson:)
Efter de så kom Sofie ner óch vi gjorde sällskap ner på Strömvallen.
Jag var som sagt grymt nervös över att ta på mig Fotbollsdojerna igen.
Men det var inge fotboll för mig idag heller, Är fortfarande grymt förkyld, ont i halsen o hostar och snörvlar i ett.
Så jag och sofie tog oss en promenad innan vi gick hem.
När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och skulle hejja på Sverige.
Matchen mellan Nordkorea och Svergie började bra, Svergie tog en snabbledning.
Både spelmässigt och med mål!
Men det krävdes att dom vann med 3 måls skillnad för att dom skulle gå vidare, kändes inte som dom hade
så mycke övertag. För Nordkorea gjorde på en kontring ett väldigt galant 1-1 mål..
Sedan somna jag tyvärr, så såg inte så mycket mer av matchen än att den sluta 1-2 till Sverige..
Trots vinsten var det ett väldigt besviket Sverige som gick av planen, vetandes om att dom åkt ut VM..
Jaja, nog om de..
Kvällen lär ja väl som vanligt spendera framför datorn och tv:n.. Måste göra någon läxa också..
Funderar på att följa lillkusin min på Sporthallen och se på hans bandyträning, får se!
Annars så finns det väl inte så mycket mer att tilllägga.. Längtar dock lite till på Fredag,
få åka in till stan, bara ta det lugnt, shoppa lite o så:)
Och sedan vill jag att det här skitvädret ska ta slut, Antingen Sommar Eller Riktig Vinter, Tack!
Men people,  Ha det bra!
Puss!

Sedan vill jag ägna Morgondagens tanke till en mycket kär vän, som jag vet just nu är väldigt nervös!
Lycka till, jag ska hålla tummarna :) <3"Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends

Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are

As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends" 

tidsfördriv,

2007-09-17 / 20:00:39
            
Ja då sitter jag här igen.. Kände just nu, bara för att skriva av mig lite. Sitter i de skedet när Ingen är inne på msn, och min dator dampar! Så då har jag ju lite tid över att skriva här. Har egentligen inget att skriva, men något kommer jag nog på..
Kan ju börja med att berätta att Idag snöade de när jag vakna, det är 17e september och de snöar? de stämmer som inte riktigt..
Sedan i helgen har jag varit i Ö-vik hos Bästaste Sötaste Älskade Josefiné:) Mycket Nice helg! Tack ! <3
Och Idag va de skola, segt som vanligt.. Började med spanska, som jag ligger efter i, redan.. Och sedan hade vi lite andra lektioner.. så efter Lunch skulle vi ha specialidrott, trodde jag!
Så jag gick ner, bytte om och gick till alla andra, som Inte va ombytta.. För vi skulle tydligen inte ha någon specialirdott.. Så jag hade gått o varit nervös i onödan över att behöva ta på mig fotbollsskorna för första gången på 1½ år, så blev de inge! Men nya tag imorgon :)
dagen i övrigt har varit rätt lugn, va och hämta käre kusin på Fritids, höll inte på att hitta honom, för han hade smitit iväg till skogen utan lov!:p
och resten av kvällen har och lär jag väl spendera här framför datorn..
helgen blir nog lugn, Ska till östersund på fredag en sväng, sova där tills lördagen och hade tänkt shoppa lite Nödvändiga saker inför vintern på lördagen !
Sedan ska jag även passa på att umgås en sväng med Ante min vän på Fredagkväll:)

I övrigt så saknar Jag Martina väldigt mycke också! Kom hem snart gumman! Men hoppas du har det bra där borta :) <3

Malin Strandh min Ärta, några dagar sen jag träffa dig nu, Hoppas det är bra me dig! Och att du hade skoj i helgen Gumman min :)


Och sedan, hur beter du dig? Du är inte snäll mot henne.. Inse de, du Måste Börja bete dig som en vän. Hon orkar kanske inte Va snäll mot dig hela tiden och aldrig få något tillbaka., Det är bara Du som mister på de!

Jag skulle bara vilja att du såg på mig, på de vis jag ser på dig! Du är vacker, Belive me !


Ha det bra folk!
Puss<3


            

utmanad,

2007-09-03 / 17:09:07
Jag blev utmanad av Amanda    Mittemotpreem

m
en jag har lagt in de på bilddagboken istället,
så kolla gärna http://sandrasannemo.bilddagboken.se/  :)

Pusss

....

2007-09-01 / 17:24:44
Jag vet inte hur jag ska säga de, Men det är nu jag behöver dig som mest!
Vet att du mår bra nu, jag vill också må bra!
Men det går inte så bra, inte när man  är längst ner på botten, och du vill inte hjälpa mig upp igen!
Jag har alltid försökt ställa upp för dig, när du mått dåligt, att jag försökt få dig att må bra igen..
Jag har gjort vad jag kunnat, men det var kanske inte nog..
Du behöver inte bära mina problem, Men bara att jag vet att du finns!
Jag har Många andra som stöttar mig, Dom kan få mig på fötter igen, bara genom att dom tror på mig,
dom finns där!
Men du har alltid varit ett stöd för mig, och de blir så mycket svårare nu när du inte längre finns där!
Senaste tiden, Jag har kanske glömt att fråga hur du mår, inte riktigt brytt mig lika mycke som jag gjorde förut..
Men tyvärr så har jag inte orkat, Jag har gjort allt vad jag kunnat, verkligen ansträngt mig,
men jag orkar inte längre..
Jag vill inte förstöra ditt bra liv som du har nu! jag är glad för din skull, för jag älskar dig!
Men jag vill inte att du lämnar mig nu!
Jag vill att de ska bli som vanligt mellan oss igen, vet att de fortfarande finns där!
För så bra vänner som vi var, de kan vi bli igen!
Om vi bara vågar!

Tack för mig!
Tack Alla som ställer upp för mig nu, och alltid! Ni är guld värd! <3
Jag ska klara de här..
om Du tror på mig, då klarar jag allt!


No more,

2007-09-01 / 01:55:49
Just de, Inge mer Sp1 för min del! Nu är jag 2a igen :) nu ska jag få gå i Sp2..
Känns bättre faktiskt. Så hoppas att det här kommer att bli bra nu då!
Så nu har jag, som alla andra 90er, bara två år kvar till studenten :)
Sedan måste jag dock läsa upp 3 kurser efter de, men de ordnar sig då!
Just nu känns det bara bra, kan vara början på nått nytt, början på mitt nya liv?

Har nyss varit ute och gått ett väldans långt tag, träffade Emelie och fick prata ut lite!
Tack så jätte mycket för de Emelie! Du är underbar!
Sedan vill jag tacka alla andra som Alltid bryr sig ! Ni vet vilka ni är<3
Hade de inte varit för mina vänner, så hade jag inte klarat mig!

Jag går igenom en lite tuff tid just nu, de mesta känns rätt tugnt och omöjligt!
Men jag vet att dom som verkligen bryr sig om mig, dom finns där och stöttar mig!
Jag kommer klara det här! Jag vet de! 
Så länge Mina vänner, min familj och Du tror på mig, då klarar jag allt!
Och jag vet att ni gör de, Jag vet att ni stöttar och tror på mig!
Så tillsammans kommer ni hjälpa mig upp.. Ni komemr hjälpa mig genom det här,
få mig upp på bena igen och bli mitt vanliga Jag igen..
Jag ska kämpa, jag ska inte låta något få hindra mig..
Jag vet att det går, Om man bara vågar Tro! Tro på dig själv, You can do it!


Nu ska jag sova!
Sov Gott

Puss
Sandra